Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Pridni fantje

komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 15.8.2019, Kolosej Ljubljana
1h 30min / 90min
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Lee Eisenberg in Gene Stupnitsky
Režija: Gene Stupnitsky
Potem ko 12-letnega Maxa (Jacob Tremblay) povabijo na njegovo prvo zabavo, kjer se najstniki poljubljajo, je ves paničen, ker se poljubljati ne zna. Da bi prišel do čim več napotkov, kako se poljubljati, se Max s svojima prijateljema Thorom (Brady Noon) in Lucasom (Keith L. Williams) odloči, da uporabi očetov dron - ki se ga seveda ne sme dotikati - in z njegovo pomočjo vohuni za sosedovima najstnikoma, kako se poljubljata. A stvari se popolnoma obrnejo in dron je uničen. Max ga mora zamenjati, še preden se njegov oče (Will Forte) vrne iz službe. Trije fantje tako "špricajo" šolo in se odpravijo na misijo, ki pa je polna slabih odločitev. Med drugim bodo priča ukradenim drogam, se pretepali, bežali pa bodo tako pred policisti kot pred najstnicami. Jim bo na koncu le uspelo priti na obljubljeno zabavo?

Kaj vse slabega se lahko zgodi v enem samem dnevu? To bodo izkusili šestošolci v novi, odbiti komediji z naslovom Pridni fantje, ki v Kolosejeve kinematografe prihaja letos poleti.

Od avtorjev filmov Superhudo (Superbad), Sosedi in Upor klobasic (Sausage Party) prihaja nova komedija, v kateri se trije šestošolci odločijo »špricati« šolo in se odpravijo na epsko misijo, med katero doživijo precej nepričakovanih zapletov, medtem ko skušajo čimprej priti na zabavo.

Komedijo je režiral Gene Stupnitsky, skupaj z Leejem Eisenbergom pa je napisal scenarij. Med producenti sta igralec Seth Rogen in Evan Goldberg, ki sta napisala scenarij za komedije Superhudo, Sosedi 2 in Upor klobasic.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.