Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Preusmerjeni...

akcijski kriminalni triler
Podnapisi
Na sporedu od: 30.10.2014, Kolosej Ljubljana
1h 39min / 99min
Leto: 2014
Jezik: angleščina
Scenarij: Jonas Banys, Lewis Britnell in Emilis Velyvis
Režija: Emilis Velyvis
Štirje prijatelji, neizkušeni v svetu kriminala, se odločijo za drzen rop, po katerem nameravajo ponikniti v Maleziji. Toda njihov let je preusmerjen in tako pristanejo v Litvi, nepoznano okolje in njihova lastna objestnost ter lahkomiselnost pa povzročijo nori vrtinec nepozabnih akcijskih dogodivščin s krvoločnimi morilci, razuzdanimi prostitutkami, podkupljivimi policisti, dvoličnimi tihotapci in drugimi družbenimi izmečki.

Komentarji

19.12. 2018 ob 18:50

Noro odbita komedija. Malo Tarantina, kup stereotipov na temo Vzhodne Evrope in ogromno obesenjaskih gagov kot vprvih nemih filmih. Priporocam. Dober okus pusti doma.

— Žare

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.