Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Predator: Vrnitev

z.f. akcijski triler
Podnapisi
Na sporedu od: 13.9.2018, Kolosej Ljubljana
1h 47min / 107min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Fred Dekker, Shane Black, Jim Thomas, John Thomas
Režija: Shane Black
Z zunanjih meja vesolja prihaja lov na ulice majhnega mesta v eksplozivni priredbi filmske serije Predatorja Shana Blacka. Tokrat so najsmrtonosnejši lovci v vesolju še močnejši, pametnejši in smrtonosnejši kot kdaj prej, saj so se gensko nadgradili z DNK-jem drugih vrst. Ko deček po nesreči sproži njihovo vrnitev na Zemljo, lahko konec človeške vrste prepreči le skupina razcapanih bivših vojakov in zlovoljni učitelj naravoslovja.

Komentarji

26.6. 2018 ob 19:15

sem mislil da je Yvonne Strahovski glavna igralka...

tako je bolj pravilno...Igrajo: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Jake Busey, Yvonne Strahovski (ki je v filmu samo nekaj scen)

— Nejc
12.9. 2018 ob 20:04

Kaj pa v 3D tehniki ne vrtite več pri vas?

— Emil

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.