Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Prava nota 3

glasbena komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 21.12.2017, Kolosej Ljubljana
1h 33min / 93min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Kay Cannon
Režija: Elizabeth Banks
Glasbena komedija PRAVA NOTA (Pitch Perfect) je leta 2012 kot eno največjih filmskih presenečenj postala svetovna uspešnica. Film je presegel prav vsa pričakovanja in si nabral zavidljivo število oboževalcev, ki zvesto sledijo zabavni zgodbi o študentkah, ki združijo glasbene moči in popeljejo njihovo a capella skupino do neslutenih uspehov. Le kaj jih čaka v tretjem delu? Ravno so končale kolidž, vsaka na svoj način išče mesto pod soncem, vse pa ugotavljajo, da je težko denar za življenje služiti zgolj s svojim glasom. Dokler spet ne združijo moči in se skupaj ne odpravijo v Evropo.

»Še zadnji nastop skupaj. Katera se strinja?«

 

V prvem delu smo spoznali svojeglavo brucko Beco, ki se je v novem študijskem okolju znašla v dekliški a capella skupini Barden Bellas. V neustavljivi želji po nekdanji slavi je v svoje vrste povabila skupino deklet, ki jih je družil dober glas in odlična pevska harmonija. Z veliko truda in dobre volje so Barden Bellas na koncu povsem pometle s konkurenco na univerzitetnem tekmovanju vokalnih skupin. V PRAVI NOTI 2 so se udeležile svetovnega tekmovanja a capella skupin in spet navdušile. Čeprav je skupina, potem ko so pevske prijateljice končale kolidž in se odpravile vsaka po svoje, skoraj razpadla, pa se v PRAVI NOTI 3 pojavi nova priložnost za pevski uspeh. Barden Bellas se odpravijo čez lužo, kjer se pridružijo trem glasbenim skupinam, ki so izbrane za nastop na koncertu v podporo vojakom po Evropi.

ZANIMIVOSTI:

  • Dekletom se bo v filmu pridružil odlični John Lithgow, ki slovi tudi kot odličen pevec. Še prej ga bomo lahko gledali v družinski komediji Očka proti fotru 2.
  • Prva dva dela glasbene komedije sta v svetovne filmske blagajne prinesla več kot 400 milijonov dolarjev.
  • Na zabavi ob koncu snemanja tretjega dela so obiskovalcem pokazali prizor, v katerem Badren Bellas v bazenu nastopajo kot sinhrone plavalke.

Komentarji

26.1. 2018 ob 15:57

Sem malo razucaran konc ta dela spolh nerazumem konce in nic.

— Rok

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.