Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Power Rangers

akcijska zf pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 23.3.2017, Kolosej Ljubljana
2h 4min / 124min
Leto: 2017
Jezik: angleščina
Scenarij: John Gatins
Režija: Dean Israelite
Priljubljeni akcijski junaki se vračajo na velika platna s pomočjo nove generacije najstnikov, ki prejmejo nenavadne superbojevniške moči. Čeprav se ne poznajo, morajo pozabiti na njihove prejšnje težave in nesoglasja ter si medsebojno pomagati pri spoznavanju in obvladovanju novega orožja in borilnih veščin. Zemljo namreč prične ogrožati mogočna čarovnica Rita s svojo nepregledno vojsko kamnitih velikanov in gromozansko zlato pošastjo Goldarjem. Skrajni čas, da pet prijateljev z jeklenimi udarci in vratolomnimi skoki ubrani človeštvo pred pogubo.

Komentarji

24.2. 2017 ob 14:17

Please don't be a flop, please don't be a flop, please don't be a flop, please don't be a flop, please don't be a flop, please don't be a flop..... xD

— Hope

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.