Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Potnik

akcijski triler
Podnapisi
Na sporedu od: 18.1.2018, Kolosej Ljubljana
1h 44min / 104min
Leto: 2018
Jezik: angleščina
Scenarij: Philip de Blasi, Byron Willinger
Michael Woolrich (Liam Neeson) je zavarovalni agent, ki se že desetletje vsak dan z dela vrača z istim vlakom. Njegova pot domov, ki ne bi mogla biti bolj rutinska, pa se na eni od voženj v trenutku spremeni v svoje nasprotje, nesluteno nočno moro, katere posledice so lahko usodne. Potem ko ga ogovori skrivnostna neznanka Joanna (Vera Farmiga), je primoran, še preden se vlak ustavi na svoji zadnji postaji, odkriti identiteto skritega sopotnika in rešiti uganko. Kmalu se znajde v divjem vrtincu kriminalne zarote, ki ima lahko usodne posledice tako zanj kot za ostale potnike, ki so se po naključju skupaj z njim znašli na vlaku

Komentarji

26.1. 2018 ob 11:36

Čist soliden film, mal predvidljiv proti koncu sam vseen soliden.

— Aha
29.1. 2018 ob 21:59

Se strinjam s tabo Aha. Drugače pa je film super.

— Komentar
14.8. 2018 ob 14:54

meni,osebno zelo dober film

— Tomaž

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.