Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Posvetitev

Consecration
grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 9.2.2023, Kolosej Ljubljana
1h 30min / 90min
Leto: 2023
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Laurie Cook, Christopher Smith
Grace mlado zdravnico, po domnevnem samomoru njenega brata duhovnika pokličejo v oddaljen samostan na Škotskem. Ker ne zaupa poročilu cerkve, poskuša Grace s pomočjo vatikanskega duhovnika patra Romera ugotoviti, kaj se je v resnici zgodilo. Ko raziskuje samostanske grobnice, ter divje pečine in vetrovne plaže v bližini, ne odkrije le umora in svetoskrunstva, temveč vznemirljivo resnico o lastni preteklosti, ki na površje prinese dolgo zakopano travmo.

Februarja na velika platna prihaja grozljivka z naslovom Posvetitev, ki spremlja zgodbo Grace, ki se po sumljivi smrti svojega brata duhovnika odpravi iskat resnico v oddaljeni samostan na Škotskem.

Film je režiral Christopher Smith, ki je skupaj z Lauriejem Cookom tudi napisal scenarij. V glavnih vlogah zaigrajo Jena Malone, Danny Huston, Thoren Ferguson, Will Keen in Janet Suzman.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.