Kolosej
Film distribucije 2i Film

Poslednji Srb na Hrvaškem

Posljednji Srbin u Hrvatskoj
komična grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 14.3.2019, Kolosej Ljubljana
1h 29min / 89min
Leto: 2019
Država: Hrvaška, Srbija
Jezik: hrvaščina
Scenarij: Predrag Licina
Režija: Predrag Licina
Prva hrvaška zombi komedija, z vrhunsko igralsko ekipo. Zgodba iz prihodnosti, v kateri zagrebškega playboyja Mića in filmsko zvezdo Franko, zombi epidemija doseže popolnoma nepripravljena in ju vodi v avanturo polno včasih smešnih, včasih strašnih, a največkrat norih situacij. Nekaj je gotovo: vse prepreke so jima izziv, s samo enim ciljem: preživeti!

Hrvaška, sedem let po bankrotu. Elitna mala skupina bogatih je še bolj bogata, revni so še revnejši. Medtem, ko se ukvarjajo z ekonomskimi (razrednimi) razlikami, se na svetovnem nivoju odvija še večja borba – voda postane dragocenejša od nafte! Da bi pridobili to dragoceno dobrino, se mogočni poslužujejo skrajnih uničevalnih in vojnih prijemov, celo uporabe zombi-virusa! Zagrebškega playboja Mića (Krešimir Mikić), čigar dnevna rutina se sestoji med obiskom salona za masažo, restavracijo in kino dvorano, kjer gleda filmsko serijo svoje najljubše igralke Franke Anić (Hristina Popović), zombi epidemija dohiti popolnoma nepripravljenega. Ampak Mićo se skupaj s svojo filmsko junakinjo poda v avanturo polno včasih smešnih, včasih strašnih, a največkrat norih situacij. Nekaj je gotovo: vse prepreke so jima izziv, s samo enim ciljem: preživeti!

Komentarji

16.3. 2020 ob 0:25

Presenetljivo pozitivno presenečen. Zmixano od komedije, do zombijev, pa drame in akcije... Neobremenilno in zabavno. Pop-corn time :)

— Dušan

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.