Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Pošastni tovornjaki

akcijska komična pustolovščina
Podnapisi
1h 46min / 106min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Derek Connolly, Matthew Robinson, Jonathan Aibel, Glenn Berger
Režija: Chris Wedge
Ustvarjalci nepozabnih animacij Ledena doba, Roboti in Skrivnostni varuhi gozda predstavljajo zabavno zgodbo o mladeniču Trippu in njegovem pošastnem prijatelju. Po nesreči na bližnjem črpališču nafte se na odpadu ljubiteljskega mehanika Trippa naseli nenavadno pošastno bitje z lovkami. Kljub strahu Tripp kmalu spozna, da z nenavadnim obiskovalcem delita ljubezen do hitrosti, zato se bitje naseli v njegov stari tovornjak. Skupaj začneta uganjati cestne vragolije, toda ko želijo zlovešče vladne organizacije bitje uloviti, Tripp poprosi prijatelje, da skupaj uprizorijo enega najbolj vratolomnih dirkaških pobegov preko dežele.

Družinska akcijska avantura o prijateljstvu med najstnikom in prikupno pošastjo...

Po obsežni postprodukciji na velika platna prihaja prvi igrani celovečerec režiserja Chrisa Wedga, ki se je v svetu animacije dokazal s filmi, kot so Ledena doba, Skrivnostni varuhi gozda in Roboti. Pošastni tovornjaki, ki bi jih lahko označili za križanca med filmsko klasiko E.T. in franšizo Hitri in drzni, bodo gledalce prikovali na sedeže z osupljivo CGI tehnologijo in akcijskimi prizori, obenem pa jim bodo s prisrčno zgodbo segli naravnost v srce. Družinska akcijska avantura namreč prikazuje nenavadno prijateljstvo med osamljenim najstnikom in prikupno podzemno pošastjo, ki se naseli v njegovem vozilu. Kar niti ni tako presenetljivo, saj se kmalu izkaže, da imata oba pravi talent za vožnjo in nenasiten apetit za hitrost.

Komentarji

30.11. 2016 ob 16:45

wow.................................................................................zgleda ful beden

— lol
3.12. 2016 ob 12:33

LOL

— LOL

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.