Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Popolna kopija

misteriozni z.f. triler
Podnapisi
Na sporedu od: 28.2.2019, Kolosej Ljubljana
1h 47min / 107min
Leto: 2019
Jezik: angleščina
Scenarij: Chad St. John, Stephen Hamel
Keanu Reeves se vrača v znanstveno fantastiko! Film govori o etičnosti vrnitve mrtvih v življenje ter se sooča s problemom moderne tehnologije in kloniranjem družine. Znani nevroznanstvenik William Foster, ki je v prometni nesreči izgubil svojo ženo in njune tri otroke, se s pomočjo najboljšega prijatelja in znanstvenika Eda Whittleja odloči za riskanten eksperiment - kopiranje njihovih pokojnih teles. Odločen je, da ga pri tem ne bo ustavilo nič, tudi če se mora po robu postaviti celemu vladnemu laboratoriju, policiji in predvsem zakonu fizike.

Komentarji

13.1. 2019 ob 11:18

Berem recenzije...porazno.
samo za pon. zvečer na kanalu A.

— Marko
4.3. 2019 ob 16:23

Dober film, še posebaj Keanu Reeves je super. Tudi zgodba je dobra.

— Erik B.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.