Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Polnočno sonce

romantična drama
Podnapisi
Na sporedu od: 22.3.2018, Kolosej Ljubljana
1h 31min / 91min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Kenji Bando, Eric Kirsten
Režija: Scott Speer
Srce parajoča zgodba o ljubezni v slogu največjih romantičnih klasik z mlado zvezdo uspešnice Igre lakote Bello Thorne in Patrickom Schwarzeneggerjem, sinom slavnega Arnolda Schwarzeneggerja, v glavnih vlogah. Epska romantična drama pripoveduje o 17-letnemu dekletu Katie (Bella Thorne), ki zaradi redke bolezni ne sme biti izpostavljena soncu. Podnevi je v hiši, šele zvečer po temi pa se odpravi proti lokalni železniški postaji, kjer igra kitaro potnikom. Nekega večera se vplete usoda in Katie spozna fanta (Patrick Schwarzenegger), s katerim se spusti v poletno romanco.

Komentarji

6.10. 2018 ob 17:09

Film je zelo zanimiv. Film je srce parajoč. Film se splača pogledati. Film je zelo romasntičen. Film je res zeloooooooooooooooooooooooooooooooooooo zelooooooooooooooooooooooooooooooooooooo poučen. Nauči te zelooooooooooooooooooooooooo veliko novega. Resničnooooooooooooooooooooooooooooooooooo priporočam ogled. Osebe zeloooooooooooooooooooooooooooooooooooo dobrooooooooooooooooooooooooooooooooooooo igrajo. Osebe izgledajo zeloooooooooooooooooooooooooooooooooo resničnooooooooooooooooooooooooo. Pod tem kar seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem zapisala se vam pooooooooooooooooooooooooooooooooooodpišem s svojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim imenom iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin priimkom. Resničnooooooooooooooooooooooooooooooooooo priporočaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogled.

— Eva Zupanc

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.