Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Politični peskovnik

komedija
1h 25min / 85min
Leto: 2012
Država: ZDA
Scenarij: Chris Henchy in Shawn Harwell
Režija: Jay Roach
Režiser neobrzdanih komedij Butec na večerji in Njeni tastari predstavlja zabavno politično komedijo, ki jo zakuhata ambiciozni senator Cam in njegov izzivalec Marty. Čeprav se bližajo volitve, Cam že dolgo ni imel pravega tekmeca, toda v želji po političnem vplivu lobisti v volilni kotel potisnejo preprostega družinskega čudaka Martyja. Po začetnem otipavanju si politična nasprotnika napovesta odprto vojno, kjer ne veljajo nobena pravila in kjer so dovoljeni tudi najbolj nizkotni in boleče zabavni udarci.

Komentarji

21.7. 2012 ob 16:17 zvezdica

To bo zabavno. Kadar ima prste vmes Galifianakis, je vedno zabavno. Njegov smrtno resen obraz, medtem ko gre vse narobe, kot Buster Keaton ali Peter Sellers. Se mi zdi, da je to ena izmed odlik in pogojev za dobrega komika. Obvezen ogled!

— Komik

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.