Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Pokemon detektiv Pikachu

družinska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 16.5.2019, Kolosej Ljubljana
1h 44min / 104min
Leto: 2019
Država: ZDA, Japonska
Jezik: angleščina
Scenarij: Dan Hernandez, Benji Samit, Rob Letterman, Derek Connolly
Režija: Rob Letterman
Česa tako zabavnega pa že dolgo niste videli! V svetu, kjer ljudje zbirajo Pokemone, da jih uporabljajo za borbe, fant spozna inteligentnega in zabavnega Pikachuja (glas mu je posodil Ryan Reynolds), ki si želi postati detektiv.

Prvič v zgodovini smo dobili "live action" Pokémon film z Ryanom Reynoldsom v glavni vlogi Pikatchuja, ki temelji na eni najbolj priljubljenih multigeneracijskih franšiz na svetu! Oboževalci bodo zdaj lahko doživeli Pikachuja na velikem platnu in sicer kot detektiva! Film prikazuje tudi široko paleto ostalih priljubljenih Pokémonov, med katerimi ima vsak svoje edinstvene sposobnosti in osebnosti.

Zgodba se začne, ko skrivnostno izgine privatni detektiv Harry Goodman, zaradi česar mora njegov 21-letni sin Tim ugotoviti, kaj se je z njim zgodilo. Pomoč pri raziskovanju pa mu ponudi Harryjev nekdanji partner Pikatchu; smešno razburljiv, zmeden, zasvojen s kavo in uganka celo samemu sebi je edini, ki razume Tima in Tim razume njega. Skupaj se podata na razburljivo detektivsko pustolovščino in odkrijeta šokantno resnico, ki lahko uniči miroljubno sožitje med Pokémoni in ljudmi ter ogrozi celotno Pokémon vesolje.

Poleg Ryana Reynoldsa v filmu igrajo še Justice Smith (Jurski park: Padlo kraljestvo) kot Tim, Kathryn Newton kot mlada novinarka Lucy, Suki Waterhouse, Chris Geere (serija Sodobna družina), pevka Rita Ora, z oskarjem nomiran Ken Watanabe in Bill Nighy. Film je režiral Rob Letterman, scenarij pa so po video igri "Detective Pikachu" spisali Dan Hernandez, Benji Samit in Rob Letterman.


Komentarji

28.4. 2019 ob 8:01

Še za sinhnorizacijo ste preleni?! Hvala za tak kino, kar sami si ga oglejte.

— Jaz
30.4. 2019 ob 16:52

Me zelo veseli, da bo film s podnapisi.

— Ana
7.5. 2019 ob 16:57

Odličen film, zelo lepa grafika!

— Državljan republike Slovenije
8.5. 2019 ob 21:31

Še dobro da ni sinhro. Brez glasu Ryan Reynoldsa ta film res nima smisla.

— Marko

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.