Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Pogumni Valiant

komedija
Na sporedu od: 24.3.2005, Kolosej Ljubljana
1h 49min / 109min
Leto: 2005
Scenarij: George Webster, George Melrod, Phil Hay, Matt Manfredi
Režija: Gary Chapman
Evropo pretresa 2. svetovna vojna in edini način komunikacije med francoskimi uporniki in zavezniki so golobi pismonoše. Svoj delež želi prispevati tudi golob Valiant, ki pa zaradi svoje nerodnosti in dvomljivih orientacijskih sposobnosti, ni ravno najbolj primeren kandidat za to vlogo. Kljub vsemu mu uspe postati član elite in kmalu je prav od njegovih spretnosti in znanja odvisna usoda vojne, zato mora Valiant preseči predsodke in dokazati, da nista pomembna velikost in lepota, temveč predvsem srce in značaj.

Komentarji

21.2. 2006 ob 13:46

to bo po moje kul risanka (če jo je šla gledat Emma Watson)

— sd

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.