Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Pogrešana

Missing
triler
Podnapisi
Leto: 2023
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Will Merrick in Nick Johnson
Ustvarjalci filma Iskanje predstavljajo Pogrešano, vznemirljiv triler, ob katerem se boste vprašali, kako dobro poznate ljudi, ki so vam blizu. Potem ko Junina (Storm Reid) mama (Nia Long) izgine, ko je z novim partnerjem na pocitnicah v Kolumbiji, June pri iskanju odgovorov zaradi mednarodne birokracije naleti na neskoncne ovire. Ujeta v Los Angelesu na tisoce kilometrov stran, June domiselno izkoristi vso novo tehnologijo, ki jo ima na voljo, da bi našla svojo mamo, preden bo prepozno. Toda z digitalnim preiskovanjem se dokoplje do vec vprašanj kot odgovorov. Ko June razkrije nepricakovane skrivnosti o svoji mami, ugotovi, da je pravzaprav sploh ne pozna tako, kot si je mislila.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.