Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Podedovano zlo

grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 14.6.2018, Kolosej Ljubljana
2h 6min / 126min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Ari Aster
Režija: Ari Aster
Producenti filmov Čarovnica in Razcepljen nam prinašajo novo napeto grozljivko o demonih, ki smo jih mogoče podedovali od svojih staršev. Ko Ellen Graham umre, začne hčerkina družina razkrivati srhljive skrivnosti o svojem poreklu. Več kot odkrijejo, bolj se trudijo izogniti zlovešči usodi, ki so jo podedovali. Scenarist in režiser Ari Aster je v tem filmu družinsko tragedijo spremenil v nekaj zloveščega in vznemirjajočega.

Komentarji

20.6. 2018 ob 0:20

Odstvetujem!! Tok obupnga filma mislm da ze dolgo ni blo na sceni 🤮

— Tjasa
2.7. 2018 ob 22:09

Film je odličen in postavlja nov standard v temu žanru. Igralci res opravijo fenomenalno delo. Ne razumem, komu film ni v redu - na perfekten način povezuje realnost s paranormalnim. Spodbujam, da grejo ta film gledat odrasli in kritični gledalci.

— Gledalec
15.7. 2018 ob 9:55

Dober film, zagotovo najboljša grozljivka leta. Z grozljivo in temačno armosfero, ter dobrimi igralci bi film priporočal vsem ljubiteljem tega žanra.5/5

— Gledalec
28.7. 2018 ob 17:33

Najbolj bedn film kar sem jih kdaj gledala. Ne priporočam ogleda 🤮🤮🤮

— Angie

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.