Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Pobesneli Max: Cesta besa

akcijska pustolovščina
Samo v Koloseju Maribor
Podnapisi
2h 3min / 123min
Leto: 2014
Država: Avstralija, ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: George Miller, Brendan McCarthy, Nick Lathouris
Režija: George Miller
Režiser George Miller, ki se je domislil post-apokaliptičnega žanra in je ustvaril legendarno franšizo Mad Max, nas v Pobesnelem Maxu: Cesta besa vrača v svet cestnega bojevnika Maxa Rockatanskyja.

Režiser George Miller, oče apokaliptičnega žanra in avtor legendarne franšize Pobesneli Max, nas vrača v poblazneli svet Maxa Rockatanskyja. Trilogija je na novo zakoličila meje sodobnega filma z na novo domišljeno lepoto in kaosom post-apokaliptičnega svet in bojevnika, ki tava po njem; v Cesti besa je Max, ki ga preganja burna preteklost, prepričan, da bo preživel le, če preostanek svojih dni po tem svetu vandra čisto sam. A vseeno se zaplete s skupino ubežnikov, ki se prebija skozi puščavo v bojnem vozilu z vladarico Furioso za krmilom. Pobegnili so iz trdnjave, ki jo ustrahuje Immortan Joe; slednjemu so izmaknili nekaj nenadomestljivega. Ves besen zbobna skupaj svoje poveljnike in njihove bande ter se brez milosti požene za ubežniki v akcije polni cestni vojni.

Komentarji

28.6. 2015 ob 12:16

beda na kvadrat

— jijo
19.7. 2015 ob 11:39

zakon film .....bomba.!!!!!!!!!

— furiosa
18.10. 2015 ob 10:20

Film je najboljši ...res eden mojih the best..........

— tjaša
1.8. 2016 ob 12:49

film ima zelo dober uvod dobro zgodbo in igralce ki so odlicno odigrali svojo vlogo akcije niti malo ne manka futoristicna vozila pa zgledajo odl posnet pa je zelo dramaticno in realisticno skratka the best movie tega leta ps film je dubu 6 oskarjev ocena je torej 10/10 ali pa kar 11/10 HEHEHE

— mad max full gas !!!!!!!!!!!!!!!!

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.