Kolosej
Film distribucije Fivia

Hrabri avtek Plodi

animirana pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 4.9.2014, Kolosej Ljubljana
1h 12min / 72min
Leto: 2013
Država: Norveška
Scenarij: Arthur Johansen
Razigrani policijski avtomobil Plodi dobi posebno nalogo varovanja ogroženega orlovskega gnezda v narodnem parku. Toda brezsrčni tatovi ugrabijo samico orla, zato mora Plodi njeno jajce začasno shraniti in do izvalitve greti s svojim motorjem, hkrati pa skuša odkriti kradljive zločince. Dodatne preglavice povzroči izvalitev mladega orliča, ki Plodiju povzroči številne zabavne težave in nove vratolomne dogodivščine.

Razigrani policijski avtomobil Plodi dobi posebno nalogo varovanja ogroženega orlovskega gnezda v narodnem parku. Toda brezsrčnici tatici ugrabita samico orla, zato mora Plodi njeno jajce začasno shraniti in ga do izvalitve greti s svojim motorjem. Obenem skuša izslediti kradljivi zločinki. Pri tem mu pomaga hudomušna vidra Pika. Dodatne preglavice povzroči izvalitev mladega orliča, ki Plodiju povzroči številne zabavne težave in nove vratolomne dogodivščine.

Režiserjeva izjava

Animirani film Hrabri avtek Plodi temelji na priljubljenem otroškem liku, ki je del norveške kulture že skoraj tri desetletja: Policijski avto Plodi. Lik Plodija je ustvaril policist Åge Magnussen sredi osemdesetih let prejšnjega stoletja. To je že naš drugi animirani film o Plodiju, ki je nastal na podlagi prvega animiranega filma Ploddy the Police Car makes a Splash iz leta 2010.

Film prikazuje severno regijo Norveške, ki slovi tako po svojem čarobnem polarnem siju kot tudi polnočnim soncem. Veliko dela smo imeli, da smo ustvarili to posebno pokrajino in svetlobo, ki je značilna za to regijo, zaradi česar film deluje eksotično in drugačno.

Plodi je prisrčen in ljubek lik. Je otročji, spontan in ljubeč. Svojo službo želi karseda dobro opravljati, zato priskoči vsakomur, ki je v težavah. Je pogumen in obenem igriv. Pod svojim pokrovom nudi zavetišče izvaljenemu orliču, ki je prepričan, da je avtomobilček Plodi njegova mama.

Izvedba slovenske sinhronizacije:

Režija: Sašo Kalan
Sinhronizacija: Studio Sonolab

Komentarji

8.10. 2014 ob 14:17

jej!!!

— bedexc
12.10. 2014 ob 16:50

KAJ TO POMENI'

— edona tahiri
15.10. 2014 ob 18:28

NEEE

— hrabri avto polde NE
27.10. 2014 ob 19:44

kaj je to hentai?

— ibn tahir

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.