Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Plesna terapija

Rumba La Vie
komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 1.9.2022, Kolosej Ljubljana
1h 34min / 94min
Leto: 2022
Država: Francija
Jezik: francoščina
Scenarij: Franck Dubosc
Režija: Franck Dubosc
Producent: Sidonie Dumas
Petdesetletni Tony je voznik šolskega avtobusa, ki živi osamljen na podeželju. Malo je staromoden in ima veliko predsodkov. Preplašen zaradi srčnega infarkta se odloči soočiti s svojo preteklostjo in stopiti v stik z Marijo, hčerko, ki je nikoli ni poznal, tako da se vpiše v plesno šolo, ki jo Marija vodi. Ampak.... ne moreš improvizirati rumbe! V svojih kavbojskih škornjih in jeans jakni si bo Tony moral postopoma zaslužiti svoje plesne korake, da bi osvojil svojo hčer...in med tem, ko bo pri tem, se bo spoznal in odprl drugim.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.