Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Playmobil film (sinhronizirano)

Playmobil: The Movie
animirana pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 5.12.2019, Kolosej Ljubljana
1h 39min / 99min
Leto: 2019
Država: Francija, Nemčija
Jezik: slovenščina
Scenarij: Blaise Hemingway, Greg Erb, Jason Oremland
Režija: Lino DiSalvo
V kinematografe prihaja animirana pustolovščina, ki je osnovana po igračah Playmobil. Potem ko se brat in sestra znajdeta v animiranem vesolju Playmobil, mora sestra rešiti brata in ga pripeljati nazaj domov. A pred tem odkriva svetove, kjer se zgodi lahko karkoli. Animacijo je režiral Lino DiSalvo, v glavnih vlogah zaigrata Anya Taylor Joy in Gabriel Bateman, svoje glasove pa posodijo Daniel Radcliffe, Jim Gaffigan, Adam Lambert, Kenan Thompson, Meghan Trainor in drugi.

Igrače Playmobil, ki že več desetletij razveseljujejo otroke, so sedaj oživele. Nekaj centimetrov velike igračke so namreč glavni liki v novi animirani pustolovščini z naslovom Playmobil film, ki se že predvaja v slovenskih kinematografih.

Potem ko se brat in sestra znajdeta v animiranem vesolju Playmobil, mora sestra rešiti brata in ga pripeljati nazaj domov. A pred tem odkriva svetove, kjer se zgodi lahko karkoli. Animacijo je režiral Lino DiSalvo, scenarij pa napisali Blaise Hemingway, Greg Erb in Jason Oremland.

V animirani pustolovščini, ki je na ogled v sinhronizirani različici, so glavnim likom svoje glasove posodili slovenski igralci Mariša Jagodic, Uroš Buh, Leonard Lopatič, Lovro Berden, Matevž Mueller, Žiga Bunič, Rok Kunaver, Katja Ajster, Eva Godina, Nina Kaludjerović, Vanja Kretič, Luka Markus Štajer in drugi.

O ZGODBI:

Ko Marlin mlajši brat Charlie nepričakovano izgine v čarobno, animirano vesolje Playmobil, se nepripravljena Marla odpravi na pot, da bi ga pripeljala nazaj domov. Medtem ko se odpravlja na fantastično potovanje po osupljivih novih svetovih, se Marla pridruži novim junaškim prijateljem - vozniku živil Delu, drznemu in karizmatičnemu tajnemu agentu Rexu Dasherju, ljubečemu robotu in ekstravagantni pravljični vili in še drugim junakom, ki ji razkrijejo nove svetove… Marla in Charlie med neverjetno pustolovščino ugotovita, da ne glede na to, kako se življenje odvija, lahko dosežeš vse, le če verjameš vase.

»Igrače, kot so Playmobil, nam pričarajo spomine iz otroštva in nam vrnejo tisto iskrico. Navdih za film sem prvič dobil, ko sem obiskal dom iz otroštva in našel nekaj igrač, s katerimi sem se igral. Spomnil sem se svojega neizmernega veselja, ko sem se z njim igral in ustvarjal svoje zgodbe,« pravi režiser animirane pustolovščine Lino DiSalvo. »Zgodbo sem zgradil okoli Marle, ki je raziskovalka. Zelo rada potuje po svetu in srečuje nove ljudi, je zelo radovedna in pogumna, da spregovori naglas. Vse pa se ji obrne na glavo, ko z mlajšim bratom izgubita starše. In ko je čarovnija najbolj potrebna, se Marla in brat Charlie preslikata v animirani svet Playmobil, kjer prepotujeta več različnih svetov in spoznavata sama sebe.«

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.