Kolosej
Film distribucije Cenex

Pirati s Karibov: Na robu sveta

avanturistična komedija
23. maja bodo vse skrivnosti, uganke in usode končno razkrite ... Tudi v XpanDu!
Na sporedu od: 23.5.2007, Kolosej Ljubljana
23.5.2007, Kolosej DeLuxe Kranj
2h 48min / 168min
Leto: 2007
Država: ZDA
Scenarij: Ted Elliott, Terry Rossio
Režija: Gore Verbinski
Čudaški gusarski kapitan Jack Sparrow bo še v tretje zaplul po oceanih sedmih morij, a tokrat bo zares potreboval veliko sreče, saj smo ga nazadnje videli v goltancu srhljive morske pošasti. Da bi ga našla, se njegova prijatelja Will in Elizabeth obrneta na nekdanjega sovražnika kapitana Barbosa, ki ju preko spletk in prevar povede na drug konec sveta, kjer se morajo najprej spopasti z neizprosnim kitajskim piratom Sao Fengom. Kot da to še ni dovolj, jim pot znova prekrižajo maščevalni admiral James, pogoltni Lord Beckett in krvi željna prikazen Davy Jones, kar obeta končno bitko epskih razsežnosti, v kateri nobenemu obotavljivcu ne bo prizanešeno.
Film bomo predavajli tudi v XpanDu, kjer bo obogaten s posebnimi učinki na posebnih sedežih in z učinki v dvorani. Opozorilo: FILM NI V 3D TEHNIKI. TOVRSTNA RAZLIČICA NE OBSTAJA.

Kratka vsebina

Nad piratstvo in pirate se zgrinjajo temni oblaki in zdi se, da se njihov čas bliža koncu. Lord Cutler Beckett (Tom Hollander) iz Vzhodnoindijske trgovinske zveze si je uspel podjarmiti zloglasno ladjo duhov, Letečega Holandca, in kar je še huje, videti je, da si je podjarmil tudi njegovega strah in trepet vzbujajočega kapitana, Davyja Jonesa (Bill Nighy). In tako zdaj Holandec pluje po vseh sedmih morjih in nihče se mu ne drzne in ne more postaviti po robu. Potaplja piratske ladje eno za drugo, njihove posadke pa zaklepa v svoj mokri grob, kjer njihove duše lebdijo trpinčene in brez upanja na večni mir in pokoj. Holandcu in njegovemu kapitanu zdaj poveljuje Beckettov sluga, naš stari znanec, admiral Norrington (Jack Davenport), ki očitno ni znal izbrati prave strani.

Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley) in kapitan Barbossa (Geoffrey Rush) pa se lotijo podviga, ki skorajda nima upanja na uspeh: odločili so se poiskati na Jonesov svet obsojenega kapitana Jacka Sparrowa (Johnny Depp), enega izmed devetih piratskih vojvod. Le tako lahko skličejo zbor piratske Bratovščine, ki je njihovo edino upanje za zmago nad Beckettom in njegovim ladjevjem, ki ga vodi Leteči Holandec.

Naši junaki, ki so se jim pridružili Tia Dalma (Naomie Harris), Pintel (Lee Arenberg) in Ragetti (Mackenzie Crook) ter vsa pestra posadka Črnega bisera z opico in papigo vred, morajo najprej odpluti v nevarni in eksotični Singapur ter se soočiti in na svojo stran pridobiti zloglasnega kitajskega pirata, kapitana Sao Fenga (Chow Yun-Fat). Le tako bi se polastili pomorskih kart in ladje, s katerimi bi lahko odpluli na rob sveta in onkraj, da bi osvobodili Jacka. Ko, in če bi ga rešili, in bi se Bratovščina znova zbrala, pa morda le ne bo dovolj, da ustavijo zlohotno Beckettovo ladjevje s Holandcem na čelu. Razen če jim uspe osvoboditi muhasto boginjo Kalipso, vklenjeno v človeško telo, in jo prepričati, da jim priskoči na pomoč.

Toda izdajstva se vrstijo eno za drugim in kaj kmalu je jasno, da imajo Jack, Will, Elizabeth, Sao Feng in Barbossa v glavi vsak svoj načrt in da ni mogoče zaupati nikomur. Pa vendar mora kaj kmalu vsak izbrati stran in skleniti zvezo za poslednjo bitko, obračun titanskih razsežnosti, ki kaj lahko za vedno oropa pirate njihove nadvse ljubljene svobode, da prosto plujejo po sedmih morjih tega sveta.

Pirati s Karibov so s predhodnima dogodivščinama, "Prekletstvom Črnega bisera" in "Mrtvečevo skrinjo", napaberkovali več kot $650 milijonov dolarjev s prvo in vsoto skoraj podvojili z drugo, ko so zbrali več kot milijardo dolarjev.

Ne gre dvomiti, da bo njihov tretji podvig enako ali še bolj uspešen; pridružil se jim je namreč singapurski piratski vojvoda Sao Feng (Chow Yun-Fat) ter pestra piratska Bratovščina. Ne nazadnje ne gre podcenjevati boginje Kalipso z njenimi dobrimi in slabimi lastnostmi vred; če bi šlo vse po zlu, imajo z njo ob strani še poslednjega aduta.

Pirati s Karibov bodo z epizodo Na robu sveta ena izmed najuspešnejših filmskih trilogij vseh časov; kaj čudnega, saj njen producent Jerry Bruckheimer drži prvo mesto med uspešnimi producenti tako na področju produkcije za veliko platno kakor za televizijo. Sprva je deloval v partnerstvu s pokojnim Donom Simpsonom, zdaj kot vodja produkcijske hiše Jerry Bruckheimer Films and Television. Omogočil je nastanek cele vrste svetovnih filmskih uspešnic, ki so odločilno vplivale ne le na filmsko industrijo samo, pač pa tudi širše, na množično popularno kulturo.

Filmi v njegovi produkciji vključujejo naslove starejšega datuma, kot so Ameriški žigolo, Flashdance, Policaj z Beverly Hillsa, Top Gun, Dnevi grmenja, Nevarna srca, Škrlatna plima... in novejšega, začenši z Alcatrazom, Letalom prekletih (Con Air), Armagedonom, pa vse do Samo še 60 sekund, Dobrih mrh, Ne pozabite Velikanov, Pearl Harborja, Sestreljenega črnega jastreba, Veronice Guerin, Kralja Arhurja in še nekaterih drugih, med njimi seveda Piratov s Karibov. Pravkar dokončuje snemanje drugega dela uspešnice Zaklad pozabljenih s podnaslovom Knjiga skrivnosti (Book of Secrets).

Režiser je tako kot prvih dveh pustolovščin tudi tokrat Gore Verbinski, ki se ga spominjamo po črni "mišji" komediji Mišji lov, z ameriško različico japonske uspešnice Krog (The Ring) nam je nagnal strah v kosti, pred zadnjimi Pirati pa je navdušil kritike z dramo The Weather Man z Nicolasom Cagem v glavni vlogi.

Najdražji kapitan Jack!
Naj te tvoj kompas vedno
vodi nazaj k nam.
Hvala ti!

Brez pomena je znova predstavljati naše štiri stare znance, Jacka Sparrowa (Johnny Depp), Willa Turnerja (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley) in kapitana Barbosso (Geofrey Rush). Mimogrede, v tem zadnjem delu boste izvedeli tudi njegovo zelo zanimivo ime.

Nov obraz in zapletena osebnost v tretjih Piratih je vsekakor singapurski piratski veljak Sao Feng, ki ga je upodobil priznani hongkonški igralec Chow Yun Fat. Odraščal je na otoku Lama v majhni ribiški vasici nasproti večmilijonskega Hong Konga. Z družino se je tja preselil, ko mu je bilo deset let. V priljubljeni televizijski seriji Hotel je odigral v več kot 128 epizodah; tej je sledila priljubljena serija The Bund in ga postavila med najbolj priljubljene igralce v jugovzhodni Aziji. Na veliko platno se je prebil z vlogo v The Story of Woo Viet Ann Hui, s katero je pred kratkim dokončal The Postmodern Life of my Aunt.

John Woo ga je nato pridobil za vlogo Marka v mednarodno priznanem akcionerju A Better Tomorrow. Sledila sta The Killer in Hard-boiled, ki sta le še utrdila njegovo prepoznavnost igralca v akcijskih filmih tudi onstran domačih meja. Ne nazadnje je bil znani hongkonški režiser Ringo Lam s svojim City on Fire inspiracija Quentinu Tarantinu za njegovo priznano delo The Reservoir Dogs.

Potem, ko je Azijo osvojil z več kot 68 filmi, je sprejel prvo vlogo v hollywoodskem akcijskem trilerju The Replacement Killers režiserja Antoinea Fuquea. Sledila je policijska drama The Corrupter Jamesa Foleyja in epska zgodovinska melodrama Anna in kralj ob strani Jodie Foster. Med njegove največje uspehe in tudi najbolj zahtevne vlogi pa vsekakor sodi tista v z oskarjem za najboljši tuji film nagrajenem Prežečem tigru, skritem zmaju Anga Leeja. V kratkem bo spet združil svoje moči z Johnom Woojem v video igrici Strangehold.

O nastajanju tretjega dela

Za tretji - za zdaj velja, da bo to tudi poslednji film piratske trilogije - del sta producent in režiser vzpodbujala scenarista Teda Elliotta in Terryja Rossia, naj ženeta napetost in drznost dogajanja še dlje... Dobesedno na rob sveta in še čez... Izjemne prizore, tako po razsežnosti kakor po zahtevnosti, so posneli bok ob bok s drugim delom in s tem postavili vse sodelujoče v izčrpavajoče delo. Zgodba drzno razvije posamezne osebnosti nad stroge odlike črnega in belega; pred nami se razvijajo, nadgrajujejo in včasih storijo celo kaj takega, kar gledalcu ni čisto povšeči. Cilj ni več tako samoumeven, konec postaja zavit v (mračno) skrivnost.

"V tej zgodbi nobenemu več ne moremo popolnoma zaupati," dodaja Jerry Bruckheimer. "V ozadju vedno tiči dvomljiv načrt, neprijetno pričakovanje, dvom ali strah. Na robu sveta je film, ki stalno koleba med tem, kako bo kdo končal in kje in večkrat nas postavi v situacijo, ko ne vemo, kaj naj si o junaku(ih) mislimo."

Toda vsa ekipa, zlasti pa Johnny Depp, so bili nad tako dvoumnim in pretečim nadaljevanjem piratskih dogodivščin navdušeni. "Ko smo Jacka zadnjič videli (na koncu drugega dela), se je brez pomisleka pognal v odprto žrelo Krakena. V tretjem delu ga srečamo v svetu Davyja Jonesa, v ''mokrem grobu'', ki je kraj, stokrat hujši od vsakršne predstave vic ali celo pekla, saj je obkrožen s ''samim seboj''. Mislim, da je to izvrstna zamisel, ko se tip ne sooča s svojimi demoni v katerikoli obliki, pač pa so utelešenje njega samega," pripoveduje Depp.

V nasprotju s prvima dvema, ki sta bila večinoma posneta na otokih Dominica, Exumas in Grand Bahama, ki sodijo v slikovito bahamsko otočje, so Na robu sveta posneli večinoma v predelih južne in osrednje Kalifornije, pa tudi na Havajih, medtem ko je pomožna ekipa snemala nekatere prizore na Niagarskih slapovih in v Greenlandu. Bruckheimer in Gore sta gledalca hotela popeljati v kraje, v katere še nikoli ni stopil. Ko se film začne, ugledamo izjemno scenografsko stvaritev Ricka Heinrichsa, ki je v studiih Universal in Walt Disney ustvaril orjaško, osupljivo okolje Singapurja iz 18. stoletja. Zgradil je več kot 40 posameznih konstrukcij, stavb in pročelij, vse nad vodno gladino orjaškega bazena, ki je meril 25 x 40 m.

"Singapur je mešanica različnih arhitekturnih vplivov, ki smo jih podrobno preučili," pravi Heinrichs. "V tistih letih ni bilo veliko dokumentiranih dejstev, zato smo gradili na osnovah sočasnih kitajskih mest. Naš pristop je namerno fantastičen, nekaj podobnega kakor kitajsko malezijska mešanica ekspresionističnega sloga v gradnji in oblikovanju, kar je bolj podoba Singapurja, kakršen bi lahko bil v tistem času. Fengova parna kopel pa je zlobna prispodoba novodobne obsedenosti s toplicami, zdraviliškimi vrelci, wellness klubi in savnami, ki se jim predaja sodobni človek, " nagajivo konča Heinrichs. Mimogrede, v tem prizoru pomembno vlogo odigra opica Jack, ki ga upodabljata dve dresirani živali Boonea Narra in Marka Hardena, samica Chiquita in samec Pablo. Nemi pirat Cotton s papigo, ki jo izmenično, po potrebi, upodabljata papigi vrste macawa, Chip ali Salsa, in ki je toliko bolj zgovorna, je na vprašanje, če je s pernatima kolegoma navezal močnejše stike v času snemanja, odgovoril: "Če bi bilo kaj med nami, bi se gotovo že razvilo, toda ptiča sta bila neverjetno brezbrižna do mene. Torej se tudi jaz nisem trudil za njuno naklonjenost. Ne nazadnje me vsi poznajo samo zaradi frdamane pernate kreature! "

Piratska bratovščina

Zadnje izmed številnih izjemnih prizorišč snemanja, ki so jih zgradili na znanem Odru št, 2 v studiu Walt Disney, je bil otok, imenovan Otok brodolomov, z zalivom Brodolomov in edino naselbino Brodolom. Tu naj bi se sestala Bratovščina, zveza devetih piratskih vojvod, in sklenila dogovor, kako združno premagati pohlepno Vzhodnoindijsko trgovinsko zvezo lorda Becketta. "Bratovščina se zbere v enem od ladijskih trupov, zunanjost pa smo dopolnili s čudovito oblikovano in v zlati barvi prebarvano ozadje, dolgo skoraj 100 m - v slogu starega hollywoodskega glamurja." Scenarista pa pripomnita, da ima sama druščina devetih piratskih vodij svoje zgodovinske temelje. "Obstajala je ohlapna konfederacija piratov, imenovana Obalna bratovščina," trdi Ted Elliott. "Zabavno je bilo snovati čredico prepirljivih in sebičnih piratov, ki posedajo v krogu, se pričkajo in skušajo priti do skupnega zaključka. Kapitan Sao Feng pravi, da so pirati ali kapitan ali posadka, oboje skupaj nikoli, zatorej je devet kapitanov, ki skušajo skupaj zarisati smer plovbe, vsaj osem kapitanov preveč. Hkrati pa smo hoteli pridobiti nekaj mednarodnega piratskega blišča, zato piratski vojvode prihajajo z vseh koncev sveta."

Dejstvo je, da je prenekateri piratski kapitan zasnovan na resnični osebnosti. Tako so, čeprav ne v dejanskem kronološkem redu, kapitan Chevalle, Ammand the Corsair, Gentleman Jocard, Priležnica Ching, kapitan Villanueva in Sri Subhajee nastali na osnovi opisov in kronik resničnih gusarskih veljakov svetovnih morij.

Komentarji

8.3. 2007 ob 14:43

Zmaga! Johnny je car!

— L.O.O.L.E.K.
8.3. 2007 ob 18:22

Mislim da bo ta film super,ker v njem igra Johnny Depp. Komaj čakam da pride v naše kinematografe.

— gledalka
8.3. 2007 ob 18:24

Johnny Depp je ful super.

— lol
9.3. 2007 ob 14:55

Letos 24.5 pride v naše kinematografe film Pirati s karibov:konec sveta ,ki bo nadaljevnje drugegega dela in še njegovega predhodnika.Za film se ni napovednika ,tako ,da ne moremo soditi po napovedniku,zgodbe tudi še ne vemo in tudi ne vemo koliko bo dolg in to dobra 2 meseca pred zaačetko predvajanja po vsem svetu.Po gledansti drugega dela sodeč bo tretji del zelo gledan film ,ki bo v blagajne po vsem svetu prinesel zelo veliko denarja .Drugi del si je v naših kinematografih ogledalo blizu 140.000 gledalcev dvorane so bile polne še kake tri tedne po premieri.Film je hodilo gledati staro in mlado in premlado.Upam da bo film dober ,saj tako kot drugi del.

— nace
10.3. 2007 ob 11:20

EJ NACE NE TEŽ RAYŠ PUVEJ KWA MISLŠ O FILMU. JST MISLM DA BO FILM ZAROLU SLOVENIJO

— TAYČY
10.3. 2007 ob 14:58

komi čakam da prije v kino priti s karibov3 saj sem gledla prejšna dela pa sta bla obadva mi full vreji

— jupi
10.3. 2007 ob 14:59

se opravičujem za napako misla sem napisat pirati s karibov 3 lp saša

— jupi
10.3. 2007 ob 19:35

komaj čakm da pride pirat vseh piratov nazaj. naj živi jack!

— jule
12.3. 2007 ob 9:41

pozdravljeni zanima gdaj bo pirati s karibov v kopru

— sandrina
13.3. 2007 ob 13:18

ej komi čakam na ta film k bo upam da ful dobr.dejte ga že prej gor.no lepo se mejte.pa vsi si film oglejte

— majči
15.3. 2007 ob 13:16

sm 100% da bo film hud k nevem kaj

— hudo
15.3. 2007 ob 19:25

i komi čakam!!! =) =) =) <333

— *Angel Of Music*
16.3. 2007 ob 14:28

tu bo ful carsk film.že enka pa dvojka sta bli fenomenalni.me ful zanima kej se bo zgodl z jackom,davyem...

— captain jack sparrow
16.3. 2007 ob 19:29

js morm usebn rečt d bo pumojm film zakon čprou pišm š prkmal kr tolo stvar pišm 16.3 :(

— kjr kol ž
16.3. 2007 ob 22:54

No koncno :). Se malo pa bo. Pravijo da naj bi bil boljsi od prvih dveh. Pa da vidimo.

— Keathe
17.3. 2007 ob 7:30

pomojem je ta film res super. no hočm reč sugurn je hud

— tajda
17.3. 2007 ob 14:53

I love Johnny!

— anaa
18.3. 2007 ob 0:27

Enostavno nemorm dočakat da pride u kino...sam neki me bega amm kako loh u kolosej pride 24 maja ce pride u ameriki vn 25 maja? :P hmmm... sicer pa, da mi vrnete jacka ziuga nazaj .. pa ... nc ne .. johnny je itak 2 good 2 be true.. tko da mejste se papa** muah

— another girl
18.3. 2007 ob 12:04

mene zanima gdaj bo pirati s karibov3 v kopru

— sandrina
18.3. 2007 ob 12:07

naj zivi nas junak 'JACK SPAROV'

— jack sparov
18.3. 2007 ob 14:23

Captain Jack Sparrow rules! On je najbulši na svetu. Kumej čakam 24. maj! Pirati s karibov so najbulši!11

— Elizabet Swann
18.3. 2007 ob 14:27

Ja jst sm na eni strani prebrala mislm da prvih 56 strani scenarija. Full bo dobr! Jack je the best! On pa njegov rum. Tud u tretmu delu bo ljubil rum!

— Elizabet Swann
19.3. 2007 ob 17:45

KOMI ČAKAM DA VIDMO 3 DEL ČEPROV UPAM DA BO BOLŠI OD 2 KER MI JE BLA 1 BL COOL ELISABET JE GLUPA (ČEPROV MI JE V RESNICI KEIRA LUŠNA MOGOČE PREVEČ SUHA) STA SE KR TM J JACKOM POLJUBILA BOGI ORLANDO

— COOL
20.3. 2007 ob 12:53

Danes je končno izšel trailer! The best je! :D

— piratka
20.3. 2007 ob 15:36

Oja, sem vidu trailer in moram reč, da je kot se spodobi ! vsaj vtis daje, da bo to dar-mar, se pravi YEA !!!

— Jaz
21.3. 2007 ob 16:35

sm vidu trailer.ma je res hud kaj bo šele film dobr.tu bodo hude bitke še posebi tiste k se bosta dutchman in pearl v vrtincu šutirala s topovi.pa dvoboj jacka in jonesa.pirates 3 rula!11

— davy
21.3. 2007 ob 19:17

ja trailer je res full dober... jooj, še malo več ko dva mesca bo treba počakat =(

— špelika
23.3. 2007 ob 12:57

komaj čakam da vidim film . trailer je res ful dobr . me zanima če bo pokazalo še krakena ?

— pirates
23.3. 2007 ob 17:54

prva dva dela res ful dobra,pogledal sem si trailer na njihovi strani za tretji del in povem vam da bo carski.TRILOGIJA GOSPODAR PRSTANOV in TRILOGIJA PIRATI S KARIBOV so NAJBOLŠI FILMI VSEH ČASOV.

— Davy Jones
23.3. 2007 ob 18:42

ne morm čakat še 2 meseca . ta film pa je res nekaj posebnega . najboljši bo dvoboj med jackom in daviyem ! kul !!

— matjaž
24.3. 2007 ob 16:18

pitratis karibov 1 pa 2 sta bla ful dobra prepricana sem da bo tut 3

— lucija
25.3. 2007 ob 13:06

aja še tooo i love you johnny in orli

— piratka
29.3. 2007 ob 18:11

uglavnm jst sm ema in sm ful vlka fejnica johnnyja deppa. veste zakaj? kr je on najlepši člouk na svetu!!! valda tut odličn igralc na pirate 3 nemorm nč rečt kr niso še u kinu drgač prve dva dela sta pa ful cool. ene 1000 sm jih gledala. uglavnm carujejo. no ajde lpo se mejte usi cmok mwa mwa mwa mwa mwa aja pa moj msn je ema_otavnik@hotmail. com

— emaužl
31.3. 2007 ob 17:20

trailer je smešn...to pa za to ker je tak trapast in brezvezen

— js
31.3. 2007 ob 22:33

Komaj čakam :) :)

— Principessa
2.4. 2007 ob 14:08

komaj čakam da pride ta film. ostala dva dela sta bila ful dobra. moti me pa to da so v kp vstopnice predrage.

— Tilen
2.4. 2007 ob 16:01

komaj čakam...čas se že odšteva...prihaja... le kdo...slovit...kapit an jack sparrow.sm vidu 2 trailerja.1 je del filma ko se barbossa in jack prepireta in pole pride un pleško al kar je že,pa ačne tulit,pole sem jima pa opravičava...haha

— big joe
2.4. 2007 ob 20:40

Komi cakam da pridejo Pirati vn da bom spet lahk vidu Jacka k on je najboljsi.

— nazej se vraca jo prati s jackom
3.4. 2007 ob 14:41

upam da bo 3 del dober tako 1 pa splof 2

— lucija
3.4. 2007 ob 22:32

js ne razumem kje so meje okusa tule.mi lahk kdo pove...zakaj na svetui tem mu je všeč tta film pa da razlog ne bi biu ta srčkana stvarca johnny...mislim ej.sj on drgač ni napačn sam tule se pa smeši

— ona ona
5.4. 2007 ob 13:22

komaj čakam da pride tretji del...

— MMM
6.4. 2007 ob 17:32

Jst že komi čakam, da pridejo, prva dva dela sta bla tok carska, da je kr za znort. pač johnny, orli pa keira so pač carji na kubik. prov res se FUL VESELIM! čaw, čaw morte it nujn gledat

— pirate_girl
8.4. 2007 ob 19:36

hah to pa res komaj čakam novo legendo hi

— ena kuj
10.4. 2007 ob 16:41

ojla! Jst sm res ena največjih fanic od tegale filma, ampak mislm da je to zarad Jacka, bi lohka tut rekla: SEXY MEN MAKES SEXY PIRATES! , in to dela tut dobr film! P.S. Jack is the cutest, johnnyu ful pašejo dolgi lase:P:)

— *MrS.Sparrow*
10.4. 2007 ob 17:03

Vem da ste vse babnce fanice od našga jacka, sam vse ga pač nemorte met:):):) pa kera mi je ukradla nick???! Pirate girl, pa piratka, sreča da mam rezervo Drugač pa : Pirati-ropaj, kradi, nič ne vračaj!

— *MrS. Sparrow*
11.4. 2007 ob 14:36

To je najboljši film.Zelo je zanimiv.Priporočam da si ga čimprej ogledate.Zelo je zanimiv in v njem nastopa najboljši igralec vseh časov Johnny Depp!Ta igralec je najboljši od najboljših.

— špela
11.4. 2007 ob 14:44

Komaj čakam da ga grem gledat.Moja želja pa je tudi videti Johnny Deppa

— špelchy
13.4. 2007 ob 12:41

komi čakam tototot

— komi čakam
13.4. 2007 ob 15:45

res bo legenda poglejte si reklamo na www.video.google.com in fpišite pirates of caribbean 3

— egon
15.4. 2007 ob 9:40

največja oboževalka piratov s karibov sm! že samo po reklami lah sklepaš d je film najboljši pa d se bo ful dogajal! komi čakam d bom lah rezervirala vstopnce!

— meta
15.4. 2007 ob 12:40

Fulll nestrpno čakam film. Prejšna dva sta mi bla ful ušeč ta pa mislm da bo še bolši. Komi čakam

— Fan
15.4. 2007 ob 19:19

TO JE NAJBL CARSKI FILM NA SVETU.JOHNNY JE TOK LUŠKAN DA DOL PADŠ HEHE.KOMI ČAKAM 3 DEL.

— KR ENA
16.4. 2007 ob 19:47

NAJBOLJŠI FILM LETA!

— SOKA
16.4. 2007 ob 22:30

to bo najbolši film 2007,bi moral dobit veliko osskarjev!!

— kraken
17.4. 2007 ob 14:11

Komej čakam, da ta film začnejo vrteti!!!

— pirat
19.4. 2007 ob 19:29

PIRATI RULLZ ^^

— Ann*
20.4. 2007 ob 13:52

wiii komi čaqam da bo ta film res ie hud!men st bla ta1 pa ta 2 film ful dobra am.ia splača se ga vidt!=)

— wanč|.
20.4. 2007 ob 14:14

ful vredi film

— pohvala
20.4. 2007 ob 15:36

pirati s karibov je naj film na svetu!pa jack je tko luštkan!!!komi čakam na 3 del

— jack RULES!
20.4. 2007 ob 15:39

johnny je car!

— jack RULES
21.4. 2007 ob 11:24

i love johnny! mwa

— johnnyka
21.4. 2007 ob 19:37

Sem ga videl je hud

— Monster
24.4. 2007 ob 13:26

Zakaj ta film prej ni pršu u slovenijo???škoda

— lizzyka
25.4. 2007 ob 12:12

zelo obožujem pirate,še posebej filme o njih. Ampak film pirati s karibov je zelo dober in beseda moje frendice: sexi. Upam da se bodo še nadalje uvajali filmi Pirati s karibov. Mnenje moje frendice urške : obožuje orlanda blooma in misli da je sexi in zelo nadarjen igralec. ( mislim da se je zaljubila =) )

— tomaž
26.4. 2007 ob 19:48

wa! komi cakam:D:D pirates ar awesome! =]

— jagoda
26.4. 2007 ob 21:23

Tomaž: če še ne veš je to zadnji del tak da jih več ne bo Elizabet Swann:kak si pa prišla do scenarija? Meta:strinjam se, mogoče si res največja fenica čeprav težko verjamem. če pa si sem pa jas takoj za tabo. egon:TNX Špela:FUL se strinjam pa ne filem 10letja ampak 100letja Davy Jones :gospodarjev NE! moreš primerjat s pirati čeprav gospodarji niso slabi pirates:mislim da bo pokazalo krakena saj je kraken v prejšnem delu pogoltnu jacka on pa more nekak pobegnit če je glavni igralec davy: kaj ni perl uničen? Jaz:kak si ga vidu? piratka:kaj pa ti?

— Lane da Vinci
26.4. 2007 ob 21:27

davy. kaj ni perl na pol že potopljen?

— Lane da Vici
26.4. 2007 ob 21:28

sorry NISEM POZABLA

— Lane da Vici
26.4. 2007 ob 22:13

a nisi še vidla trailerja???res je potopljen v 2 delu ampak potem pride iz globin,res nevem kako,ker ga nism še gledu,ampak je cel.

— davy
26.4. 2007 ob 22:16

aja,ne napiše se perl,ampak pearl.štekaš?

— davy
27.4. 2007 ob 12:09

ojjjllaaa gledala sm triler pa je tok hud ej d dol padeš čene pa mislem d bo film podru vse rekorde tu Beanove počitnice komi čakam uživite pa film si oglejte

— piratka
30.4. 2007 ob 17:50

komi čakam, ej pomoje bo ful hudo

— tinč
30.4. 2007 ob 19:25

sam ta film p res komi čakam! sam sam zato ker sm gledala prve dva dela in sta mi bla zelo všeč. koker sem izsledila iz predfilma se obeta pustolovščina z veliko stranskimi učinki. seveda ne smem pozabiti na fantastično igralsko zasedbo. Jonny depp, Orlando Bloom in Kaira Knightley so resnično fantastični.

— somebody
1.5. 2007 ob 12:28

Davy vem kak se napiše ampak saj to ni šolski spis!

— Lane da Vinci
5.5. 2007 ob 9:40

Ej komaj cakam na ta film:Sem gledala obadva dela in komaj cakam na tega tretjega in vem da bo 100% dober in zakon film:)Depp je car!

— malecka24
5.5. 2007 ob 12:33

mene zanima gdaj bo pirati s karibov v koleseju koper

— inas
5.5. 2007 ob 14:59

Jst upam da bo film ql 1 in 2 del sta bla carska upam da bo 3 tut pa sej bo itak če igra naj. igralc johnny depp!

— Tincy
5.5. 2007 ob 15:21

ma to je noro

— hov hov
5.5. 2007 ob 20:10

super...toti film je zakon ampak zakaj še ga ni v mariboru?.

— ana
5.5. 2007 ob 20:15

i lowe you jack sparow!

— neznanka
5.5. 2007 ob 23:13

prvi film je bil ful kul, drugi mal slabši (preveč znanstvene fantastike), upam da bo tretji res dobr! Drgač so pa pisrati najboljša triologija na svetu za vedno, bolši so tud kt gospdar prstanov, a ni tko?!jack je car

— JACK SPARROW
6.5. 2007 ob 15:40

Pirati se skrijejo pred spidermanom.

— reziser
7.5. 2007 ob 17:29

spet čist bedn prevod..js osebno bi dala na koncu sveta... ne pa na robu lol...ampak najhujši je pa un..sweet home alabama k so prevedl melanie se poroči..LOL

— -.-
8.5. 2007 ob 15:59

imam eno vprašanje? kako je to mogoče da bo pri nas v kolosejih film pirati s karibov 24 maja čeprav je svetovna premiera komaj 25 maja? prosim za odgovor

— rožica
8.5. 2007 ob 16:19

Verjetno zato, ker imamo v Sloveniji premiere ob četrtkih v ZDA pa ob petkih.

— edn
8.5. 2007 ob 18:08

cool film

— kostja
8.5. 2007 ob 18:12

bedast film ni slabšeg filma !

— jbnmbn
9.5. 2007 ob 14:59

hmmm. we'll see

— katka
9.5. 2007 ob 18:02

mene pa zanima kako je mogoče da pride v naše kinematografe film 24. maja če na uradni spletni strani Priatov s Karibov 3. del piše, da je 25. maja svetovna premiera ...

— PunKy
11.5. 2007 ob 10:16

25. maja je res svetovna premiera, pri nas pa si ga bo možno ogledati že v torek zvečer oziroma v sredo 23.5. ob 00:01. V Kopru bo film predvajan 24. maja. Končno bo film pri nas prej kot pa po svetu.

— popi
11.5. 2007 ob 13:49

ja ta film bo pa res nekaj posebnega! to že v reklami videš.

— tjaša
11.5. 2007 ob 17:39

JOJ KOK DOBR IGRAVC JOHNY DEP

— VIDA
11.5. 2007 ob 21:28

stoprocentno gre tle za najbolši film (trilogijo) vseh časov! upam pa da to ne bo zadni del (ker so tut že depp pa podobni neki sral da mogoče mogoče mogoče pa ne bo to zadnič). sam useen mi ni čis jasn kk bomo mel loh premiero 2 dni prej.:? ah sam da bom vidla pa ql ;)

— jst
11.5. 2007 ob 22:44

joj! komi čakam da jih vijim kr so mi res d best toti pirati. sploh pa tui johnny!!! joj pirati so itaq najbolši na svetu!! nwm ka bi blo če jih neb blo! sama bi tud postala piratka če bi lahk. hja. johnny kk je lušn bog!!!

— piratka Daša
12.5. 2007 ob 8:35

A jim še ni zmankal dnarja ač kaj?! Aja ne. sej res tile filmi se zelo poceni!

— Matevž Remškar
12.5. 2007 ob 13:33

hej! komi čakam! drug del je bil zakon še posebi na konc k sta se elizabeth pa jack poljubila! ja se strinjam bogi will!!!

— captain jack fan
12.5. 2007 ob 13:49

koMii že ČaKaM!!!:P:D

— kiki
12.5. 2007 ob 15:52

Najberš bo to ful dobr film. Kumi čakam da si ga ogledam.

— smrklja
12.5. 2007 ob 15:55

Najberš bo to ful dobr film. Kumi čakam da si ga ogledam.

— smrklja
13.5. 2007 ob 10:13

ogledala sem si ga na premieri v tokiu. je super in je zelo povezan s prvima dvema

— tea
13.5. 2007 ob 15:09

Mislim, da bo v stilu prvih dveh delov, tak da bo ok. lp

— freak
13.5. 2007 ob 21:24

ta film je res cool pa skor usi so se zalubil v johniya ,tut jes mal sej je res carski pa orlando tut ampak najbol fun je pa johny k ma res smisel za humor. filma 1,2 sta res carska upam da bo tak se ta tret ce pa zbiras ker je bolsi od 1 al 2 je pa itak 2 ampak je enka tut the best tko k bo trojka upam sam se 11 al 10 dni pa bo tok dolg sm cakala da bo v lublan yej pa bo !jes!komi cakam kr je film res the best

— lily
14.5. 2007 ob 14:47

itaq film booo ful pošten (sai mislm) ei pa še eno uprašanje a je ta film zad del al kaj ??

— bad boy
14.5. 2007 ob 18:19

ta film je res cool mogu bi dobit oskarja sej ga po mojem gleda cela slovenija

— oboževalka
15.5. 2007 ob 17:29

ful kul film

— miha
15.5. 2007 ob 18:42

Kot če bi gledal drakulo...

— franjo
16.5. 2007 ob 14:02

ta film bo suprca. pro u veselim se ga!

— Łoly
16.5. 2007 ob 19:10

je full ql film...kere nabija ta jack...

— ...
17.5. 2007 ob 8:58

Se malo pa bo. :) To bo moral biti se en zanimiv in zabaven film iz piratske zbirke!

— Ardith
17.5. 2007 ob 9:04

Sam, sej v Sloveniji naj bi se zacel film 23 o.O in ne 24 ali 25. Vglavnem, naj bo ze pravi cajt. :).

— Ardith
17.5. 2007 ob 16:53

beri naslov komentarja

— *piškotek*
17.5. 2007 ob 21:16

Jst že komi čakam ;) že prejšna dela sta bla najhujša!

— IceMan
18.5. 2007 ob 15:26

ta film je prouv zakon. ampak zares tko, da pejte ga gledat vsi

— klemen
18.5. 2007 ob 16:37

pirati s karibov so najboljši film do slej!!1 želim si da bi ga predvajali tudi na TV- POP TV

— kaja
18.5. 2007 ob 21:04

men je zlo zlo dobr film najbolsi kr jih je. najboljsi igralec je jack sparow johnny depp.ocenu bi film z 10.

— denis
18.5. 2007 ob 22:52

süper

— yıbı
19.5. 2007 ob 11:35

ej pomoje bo film res caeski, še posebej če sodmo po prejšnih dveh delih. JOHNNY RULZ

— TInnA
19.5. 2007 ob 15:28

jupi!!! komi čakam! najbolš pa je to d bom šla gledat film na moj rojstni dan. pa še karte mam že kuplene!!! film bo 1A

— M&M
19.5. 2007 ob 19:16

jst ga grem gledat v sredo na premiero ob 20.30 Že ob 15.30 bom poskusu dobit karte kr mam rojstn dan in bi ga ful rt gledu

— porko
19.5. 2007 ob 19:28

vi mate najbolj cool film na svetu kar tako naprej

— kaja
19.5. 2007 ob 20:58

komaj cakam!

— bugi bugi
19.5. 2007 ob 22:35

film je po mojem mnenju še eno nadaljevanje, ki je namenjeno predvsem zaslužku velikih studiev in dveh urah zabave ua gledalce. kolikor ste si ogledali drugi del, ste verjetno ugotovili, da mu manjka smešnih, komičnih (dvoumnih?) dvogovorov, ki so nas nasmejali v prvem delu, med tem ko v drugem vse stoji na izpeti situacijski komiki, ki te na začetku razvedri, počasi pa ti gre rahlo na "živce". film sigurno nudi zabavo, vendar ne kvalitetne! to je samo moje subjektivno mnenje in upam, da ne bodo fani "udarli" po meni pa lep pozdrav!

— pdf-majstr
19.5. 2007 ob 22:46

a pole bo špilu keith richards? k sn neki slišo da nebo?

— mirko
20.5. 2007 ob 13:41

stavim da bo odličen film!

— Gypsy
20.5. 2007 ob 13:50

Moram pohvaliti čisto vse ki so sodelovali pri filmu Pirati s Karibov. Prva dva dela sta odlična in pričakujema oz. vem da bo tretji del še boljši kot prva dva. Nadvse navdušena sem, da film traja več kot dve uri. Oblačila, ki jih imajo igralci so tudi zelo dobra, saj pašejo k vsem scenam filma. Vsi ki ste napisali, da film ni dober vam bo še žal če boste ga šli gledati!

— Julie
20.5. 2007 ob 21:50

elo, a kdo kj ve: "Katerega dne (datum in dan v tednu) so začeli snemati trilogijo Pirati s Karibov?"

— t
21.5. 2007 ob 14:07

to je najbolj hud film vseh časov, vsi bi ga morali gledat

— Uroš
21.5. 2007 ob 18:21

fulkul film h?

— ffifizztfizt
22.5. 2007 ob 0:51

To se sprašujem in jutri bo premiera v Koloseju v Ljubljani. Prvotno nisem hotela gledati PSK, ker sem mislila, da gre za kakšno brezvezno risanko po logiki Disneyja, potem pa sem po nasvetu prijatelja le pogledala ... oba dela in moram reči, da sta oba fenomenalna, zlasti zaključni prizor, ko prikaže opico/psa. Kakšna pa bo trojka - upravičeno je pričakovati, da bo odlična - kar ne dvomim, toda vsakemu filmu, zlasti nadaljevanjem, se zgodi, da je že izpeta zgodba, brez novih domislic itd. No, bomo videli jutri!

— Živago
22.5. 2007 ob 13:09

*že udštevam dneve.. še čist mal pa bo.. kooomi čakam*

— hudo!!
22.5. 2007 ob 14:48

to je najbulši del kr se tu vse uganke iz prvega in drugega rešijo

— laly
22.5. 2007 ob 15:13

Piratov se že vsi veselimo kar smo dokazal s tem carskimi komentarji, pa za tiste k govorite da boste šli na premiero vm povem da ti kart ne dajo kr tko...Pa vsi tut vemo da če ne bi blo Jacka bi bil film velik slabši. Pa tisti k ste mu dal oceno 10, se motte, ocena je 10+!!!

— *Mrs.Sparrow*
22.5. 2007 ob 15:16

Aja pa še to... eno vprašanje, če bi si jst lahko zaželela eno samcato željo bi blo to da bi bla prava Mrs. Sparrow, vsi vemo kaj s tem mislm.pa če mislte da je car johnny se motte, car je JACK!

— *Mrs.Sparrow*
22.5. 2007 ob 15:29

jez sm ga že gledu in tok je bil dober bolši od druzga in pruga dela skupi

— ronks
22.5. 2007 ob 16:57

men se je zdeu film fulla bedn..k je preveč domišljijski..uglavn em bedast film... Johnny Depp i love you!

— ŁuCiiJa
22.5. 2007 ob 19:08

pirati s karibov je tok dobr film da ga morte vsi gledat

— slovenia
23.5. 2007 ob 5:27

Tezko pricakovan nastavek drugega dela,.bomo vidli kako bo :D

— spartanec
23.5. 2007 ob 10:17

Sem si pogledal polnočno premiero(baje da prvo v evropi, čeprav po moji uri je bila prva na svetu:D) komentar,.ODLIČNO, film vreden ogleda.:D,.tko da vzemite si čas, in idite gledat:d

— Rok
23.5. 2007 ob 13:07

najbolj carski film (mislim vsaj) danes ga grem gledat s svojimi frendi:d:d

— ziga
23.5. 2007 ob 13:13

FILM BO POPOLN SUPER ZAKONB LE ENA VLKA NAPAKA.. ELIZABET POKVARI CELI FILM!

— Tejča
23.5. 2007 ob 14:04

Mislim kakšni komentarji. Da te srat prime, dobesedno. Nej komentirajo tisti, ki znajo slovenščino. Uživajte ob ogledu filma.

— kruli buli
23.5. 2007 ob 14:32

film je res ql zov vm bo ce ga ne greste gledat

— ql
23.5. 2007 ob 14:38

to bo ful zakon film! kumi čakam da ga vidm! upam da bo še boljši kot sta bla una dva! sam to bo težko ker si ne predstavljam bolšga.

— tinkara
23.5. 2007 ob 16:35

Jao kakšni komentarji. Se totalno strinjam z xyz.

— Vodokotlič
23.5. 2007 ob 19:18

film je zakoon:D pa še dolg je fajn tak da predlagam da grete prej na wc:D

— cyberspider
23.5. 2007 ob 20:30

jst mislm da ta film bo fulll kull in v soboto ga grem gledat!lep pozdav!

— boy_9
23.5. 2007 ob 21:10

to je the best film jast sem gledala že vse dele in se mi zdi ful cool da je še tretji in močno upam da bo še četrti res

— zoya
23.5. 2007 ob 21:10

film je zakon, jack je pa car! ful zanimiva zgodba, sam konec je "smotan"...film ima veliko humorja in zabavnih prizorov... hitr u kino!

— mo
24.5. 2007 ob 0:02

Toliko napak pa že dolgo ne. Groza!!!

— KLemen
24.5. 2007 ob 2:24 zvezdica

Moram rečt,da sem nad filmom kar mal razočaran, ker se vleče res predolgo,v zgodbi res komplicirajo oz. zapletajo zadeve podolgem in počez,če primerjaš prvi in tretji film že razmišljaš o tem,če imata sploh kaj skupnega,za konec je pa neprimerno manj humorja in Elizabeta res pokvari cel film.

— bor
24.5. 2007 ob 9:50 zvezdica

Nad ogledom filma sem bil zelo razočaran. Sredi predstave me je že prijelo, da bi dvorano že kar zapustil. Film se vleče, premalo akcije in humorja. Vseeno pa mislim da so se igralci odlično odrezali!

— Mirko
24.5. 2007 ob 10:59

POZOR! NE pojdite gledat filma v Xpand! Luči so res res res premočne in svetijo skozi 95% filma gledalcu v oči ali pa čez platno. V kombinaciji z meglo to ni dobro. Filma skoraj ne boste videli. Poleg tega je film predvajan iz digitalne kopije kar pomeni slabšo kvaliteto(tega ne boste opazili) in predvsem amaterske Divxaške podnapise kjer je č e in podobno. Pokvarili si boste film, če boste šli v Xpand. Resno. Dajte plus temu komentarju, da ga bodo videli vsi!

— XPAND?
24.5. 2007 ob 11:14 zvezdica

Tako kot je napisal Bor. Film je kot nekakšen slab domišlijski spis, ki mu je domišlija že zdavnaj ušla iz rok. Preveč je zapletanja, ni več tiste rdeče niti, ki te drži na stolu brez, da bi 10x pogledal na uro. Medtem, ko sem bil po prvem delu trilogije prijetno začaran v piratski svet, sem tukaj mel občutek, kot da sem gledal slabo piratsko limonado, 10 delov združeno v 1 celovečerni film. Za spočit mozgančke in pa tiste navdušence piratov pa film vsekakor pride v poštev. Svojo vlogo je najbolje odigral Depp in pa mala opica, Jack, ki ji lahko pripisemo tudi nekatere najbolj humorne trenutke tega filma, vsaj naša dovaran je tako presodila (smeh).

— Luka
24.5. 2007 ob 12:15

film se mi je zdel zelo dober čeprav je bil zelo dolg sem ob gledanju zelo uzivala.

— nina
24.5. 2007 ob 14:24

za film je skoda denara ce gledamo na prejsnja dva dela!!! meni je bil brezvezen!

— dejan
24.5. 2007 ob 15:08

Film je vsaj meni zelo dober. Najboljšo vlogo mislim da je odigral Depp. Mislim da je v filmu kar dovolj humorja, če ga je pReveč pa tudi ni v redu. Z eno besedo super !

— ena
24.5. 2007 ob 15:10

film pride v koper 23.5.07

— za sandrino
24.5. 2007 ob 17:41

mene zanima če je fil res taaak slab? zakaj elizabeth vse pokvari?prosim naj kdo napiše.upam da film ni takšna polomija:(

— manču
24.5. 2007 ob 19:30

No jaz sem 10x pogledala na uro v kinu.3 ure traja ta film.Najbolje pa je igral Depp in pa opica.

— zoja
24.5. 2007 ob 19:45

Film sem si ogledal v Xpandu in moram pirznat. da so bili podnapisi res slabi zato sem raje sledil zvoku. Imel sem to nesrečo (ali pa srečo), da posebni učinki niso delovali. Drugače pa lahko film samo pohvalim, le konec me je malo presenetil. Kdor ni gledal 1. in 2. dela naj si jih pogleda pred ogledom 3. dela. Pohvala vsem, ki so sodelovali pri filmu! lp ;)

— PiraT
24.5. 2007 ob 19:56 zvezdica

Film ,ki sem ga pričakoval celo leto me je kar krepko razočaral. Začel bi kar z uvodom. Režiser Gore Verbinski je že povedal, da se bo vsak del Piratov pesmijo. Pesem v tem delu je zelo drugačna, kot tiste v prejšnjih, ker je ta veliko bolj melodična. Prva ura filma je zelo dolgočasna, v kateri ni klasične piratske pesmi. V tem delu se niso osredotočili na dobro zgodbo, vendar da bo videno zgledalo čim bolj realistično. V zgodbo bi morali vključiti več akcije po MALEM, in nove osebe (Črnobradec,??...), izvreči pa dolgočasne prizore brez pomena. Scenarij je narejen že po starem kopitu, malo drame, malo komičnih vložkov, in veliko akcije - vsaj v drugi polovici filma. Da bi bila karseda zapletena zgodba čim bolj zanimiva, bi morali skrajšati prizore brez kakršnega koli pomena , in vstaviti ˝pojasnilne prizore˝ da bi lahko mlajši gledalci, kakršen sem tudi jaz, spremljali film. Vseeno pa ima film univerzalne posebne učinke in še boljše igralce.Vseeno si ga oglejte, saj sem zelo kritičen. Lp, Janđi

— janđi
24.5. 2007 ob 20:04

men je pa biu film res hud. Morm rec presenetl so me !!!

— kritik
24.5. 2007 ob 20:31

js si drugač še nism ogledala filma si ga pa bom zdej enkrat. sm čist nora na pirate in mislm da ba zadn del najbolši (kda niso že usi prfektni). no jes res komi čakam.

— piratka
24.5. 2007 ob 20:37

ej modeli ta film je ful kul sej sm zdj gledala ga v xpandu

— *ćejća*
24.5. 2007 ob 20:44

ta film je čist hud (seveda če ste fani piratov) :D:D:D a ne bi blo dobr če bi jih nardil še?

— piratka
24.5. 2007 ob 21:20

me pa je ta film ful dobr. sicer 1. film raztura amapak je ta tud carskii. daje ne bo već nadaljevanjaa =( sad upam da bodo še v prihodnosti posnel kai takega :D

— anya
24.5. 2007 ob 21:52

Jaz sem se pravkar vrnila iz kina. Akcije je res veliko, ampak kot so že pokomentirali moji predhodniki - vmes se malo izgubiš... Meni ni bilo čisto jasno zakaj je imel Jack toliko "jazov" oz. zakaj smo na hipe spremljali kar 3 ali več Jackov - vse skupaj je bilo že preveč podobno risanki (tudi tisti del s Kalipso, ko jo osvobodijo)... Se mi pa ni zdelo, da bi primanjkovalo humorja. P.S.: Nad koncem sem pa itak razočarana, zlasti zato, ker sem "happy ending person" in meni se tole ni zdel ravno srečen konec... :( Ampak po moje so hoteli imeti odprte možnosti za še kakšen del Piratov. No, upam, da res še kaj sledi, že zaradi Willa in Elizabeth, čeprav si težko predstavljam kaj si še lahko izmislijo...

— Barbi
24.5. 2007 ob 21:54

Jaz sem brala, da še razmišljajo o 4. delu in če že bo, bo šele čez nekaj let...

— Barbi
24.5. 2007 ob 21:56

mančo, ne film ni slab - meni se je zdel precej dober, le vmes je eno par čudnih fint.. Elizabeth ne pokvari vsega - le zakaj??? Ne bi rada preveč napisala, za tiste, ki filma še niso videli, ampak med Willom in Elizabeth se ne razplete tako kot smo nekateri pričakovali

— Barbi
25.5. 2007 ob 0:21

Naslov četrtega dela bo: VODA ŽIVLJENJA ;)

— Marko
25.5. 2007 ob 1:12

Filem je zakon, res so se še u tretje potrudel in naredel tak filem ko se šika, res prav uživav sem u jem, tak da definitivno se ga splača ogledat!

— Silver
25.5. 2007 ob 11:22

preveč strašen film za otroke mlejše od 19let

— miha ivančič
25.5. 2007 ob 12:43

ta film je največja uspešnica usay zame!

— MAJA
25.5. 2007 ob 13:27

Upam da bo boljši od drugega dela

— ana
25.5. 2007 ob 14:28

ZLO ZANČ FILM

— JOŽE
25.5. 2007 ob 14:45

filma pou nisem stekala k se toook dogaja da vec ne mors sledit... tko da je blo bedn. pa wlekel se je prevec ...3 ureee!!! halo pa ni tok akcije welik. edin kar je ostal dobr je biu JOHNNY DEEP !! hehe modelar je full cute . :D:D:D

— tko- tko
25.5. 2007 ob 14:46

joooj.kok dobr film, pa igrauci so res svetski pa ni jim primerjave, res morte jit gledat k je film *the best*.lepo se mejte (pa pirate s karibov gledat pejte) ;)

— zoia
25.5. 2007 ob 15:45

morm priznat da še nsim gledala 3 dela piratov,...dans ga grem in me je kr mal groza kr vidim da film ni to kar smo usi pričakval.upam sam da ne bom vrga eurov stran...

— katya
25.5. 2007 ob 16:10

učer sm si ogledala premiero v xpandu...sm bla zlo razočarana nad dvorano in učinki...podnapisi so pa itak zgodba zase...film je bil sicer supr in igralska zasedba odlična ampak se že veselim da si ga še enkrat ogledam na dvd-ju...tisti k si niste ogledal še obeh delou pa priporočam da to naredite še preden greste tretji del gledat...še enkrat: film je supr in vreden ogleda, malo zakompliciran ampak zato pa so pirati ;)

— tooele
25.5. 2007 ob 16:17 zvezdica

Vsem, ki uživajo v scenografiji in posebnih užitkih, bi film priporočal. A tu se kvaliteta filma skoraj konča... Tretji del piratov nikakor ne opravičuje svojega imena. Pirati so postali bolj "krotke živalce", kot protagonisti v najbolj romantičnih komedijah - postali so bolj čustveni, kot igralci v španskih limonadah. Zgodba pa je razred zase: režiser je v prejšnjih dveh delih izčrpal vse, kar nam je imel povedati. Vključil je osebe (in kopiral ideje!!!), ki spadajo v kakšen drug film (Matrica). Ob ljubezenskih idejah in prizorih pa je še meni postalo slabo... Da pa o realnosti in združljivosti s fiziko raje ne izgubljam besed.

— Rok
25.5. 2007 ob 16:26

ta film je fulll zakonn! nč nism razočarana nad tem filmom ful mi je zakon da je tok dolg!! uglavnm ta film je ZAKOOONN

— suzan
25.5. 2007 ob 16:27

Film grem jutr gledat in je najboljŠi vseen mi je kar pravte k je NAJBOLJŠI! PA I LOVE U JOHNNY!

— jacky
25.5. 2007 ob 17:10

ta film je po mojem zelo fantastičen razborljiv

— uuju
25.5. 2007 ob 18:03

ej a ve kdo kolko časa bo pa traju kolk časa bo na sporedu 1 2 al več tednov..

— olaa*
25.5. 2007 ob 20:08

joj! kaj je bil vrei film... joj kr umrla bi. čuj botr nikam se nea vleče, kr je fenomenalen. sploh johnny. pa film je bil ful žalostn. sn se kr skor ceu film jokala. ampak ja. sam da je johnny tko lušn.

— piratka
25.5. 2007 ob 20:09

Trailer je zakon!!<3 "Did noone come to save me just becuse they mist me?" Pa se tko usi gledajo med sabo po, pa samo opica dvigne taco. =D (sam tko je blo u trailerju,upam da je tut u filmu) Film bo zakon na žalost nism mela cajta(sql) in nism mogla jt na premiero =*( ampak wažn da grem gledat Jack je car! <3 Rada mam nega in negove izjava <3Komi čakam 3 deu pa še 2 ga bom šla gledat pa upam da ste dobr prevedl (du zdj ste vedno-(Kolosej)=D)

— Nee-chan
25.5. 2007 ob 20:51

komi čakam, da grem gledat, ker me ful zanima

— piratkinja
25.5. 2007 ob 20:53

komi čakam, da grem gledat, ker me ful zanima. sam komentarji nagrajeni s plus pa niso dobri!

— piratkinja
25.5. 2007 ob 21:14

ta film je tuk cool, k sm si ga ravno ogledal-pa kva vas moti da je dolg, a ni to fajn???!!!-ravno prav akcije, humorja. Vam ka pa ni všeč pa rabte očala, ka očitno ne vidite dobro pa raje pojdite gledat butastega Harrya Potterya pa Garfielda ka nista tolik strašna kot pirati, hahaha.

— vi čuki
25.5. 2007 ob 21:23

film je zelo kvalitetno posnet.

— ženec
25.5. 2007 ob 21:36 zvezdica

Moje mnenje pa da bo 4 del.. s tistim vrelcem mladosti pa zemljevidom so pustili odprti konec kar je zanimivo... johnny depp je spet pokazal svoje igralske kvalitete in odlično (s5) odigral Jacka... Ni pa mi bilo všeč da se je večina zgodbe odvijala okoli Elizabeth... Jaz upam na 4 del ki bo zaklučil uspešno vladavino Piratov, ter naj bo spektakel... lp

— Johnny
25.5. 2007 ob 22:21

Meni se je osebno zdel film cist ureu.Humorja je velik mogoce malo premalo akcije. Sicer pa pohvale igralcem. L.P.

— Anže
25.5. 2007 ob 22:31

Nevem al ne razumete da more bit film dolg al kaj men je bil ful ušeč in bi ga šu kuj še enkrat gledat. res zelo dobr!!! :D:D:D:D

— shark22
26.5. 2007 ob 0:25

Pred ogledom filma nujno pejte na wc!!! Sploh, če boste med filmom kaj pili. Jaz sem cel konec filma zamudila, ker me je vse bolelo od prepolnega mehurja!!!

— jaas
26.5. 2007 ob 0:54

Film je neprepricljiv, dolgocasen, razvlecen. Gledalec ima obcutek, da je vsak posamezen kader sam sebi namen, saj manjka rdeca nit. Konec je ze kar prevec tipicno hollywoodsko zreziran. Ampak bodi o filmu dovolj, saj ste o njem povedali ze ostali dovolj. Film sem si ogledal v XpanD in recem lahko le TOTALNA polomija. Vesel sem, da so bili vsi sedezi s posebnimi efekti zasedeni, ko sem kupoval karte, saj sem s tem prihranil nekaj denarja in glavobol. Luci, megla in ventilatorji nimajo skorajda nic skupnega z dogajanjem. Umetna megla, za katero se zdi, da se spozi na predprogramirane intervale mojstrsko zakrije levi del platna. Luci, ki nimajo skorajda nikakrsne povezave z dogajanjem svetijo v oci ravno ko je na platnu najvec dogajanja, tako da je spremljanje dogodkov na platnu tezje. Cloveka cez caz zaradi tega zacne boleti glava. Da ne govorim o ventilatorjih, ki so hrupni in ne pustijo da ze tako borno ozvocenje opravi svojo vlogo. Skratka, ce zelite popolnoma pokvarjen vecer oditite v XpanD in si oglejte Pirate s karibor: ne boste dobile le povprecnega fila, ampak tudi kak glavobol zaradi konstatnega pihanja in lluci, ki svetijo v oci, ce pa ste morda se bolj zagreti za pravilno slovenscino v podnapisih, pa vas bo vznemirjalo se to, cemur se bo pridruzil se grenak priokus, da ste za predstavo morali odsteti nekaj deset centov vec, kot za obicajno vstopnico.

— zwar
26.5. 2007 ob 1:41

Dobro si jih spucal zWaR ;)

— janko
26.5. 2007 ob 7:51 zvezdica

Kar se pa mene tiče, je film popolnoma zanimiv, še tri ure bi tam sedela, če bi se dalo. Po moje je čisto dovolj akcij, humorja, napetosti. Vsega! Vreden ogleda. :)

— Rebeka
26.5. 2007 ob 8:47

ej ta film je kul ful smešn to je najboljši film leta jack je bil ful neumen pa sploh se ne strinjam z borom mirko pa dej to je legendarski film pirati s karibov3 so najhujš

— JACK
26.5. 2007 ob 9:26

Jz pa mislm da je biu film odličn.mogoče se je res preveč vlekl in blo preveč zapleten..ampk sm na konc use poštekala in vidla pol tut epilog pol na konc unih napisov(igralci, posebni učinki) Jack(opica) je bla huda res.hehe... Johnny Deep je pa tko kt ponavad odličn odigrou svojo vlogo...za njim mu sledi Orlando k je biu v tem filmu še najbl luškan od ush prejšnih delov in pol Keira...ni lih una ful dobra igralka ampk če je ne bi blo bi mankal neki...

— manchy
26.5. 2007 ob 9:56

DANES SEM SI FILM OGLEDALA IN SE MI ZDI PRAVA POLOMIJA

— tuti
26.5. 2007 ob 10:35

Včeraj sem ga šla gledat, zlo dolg traja pa ful je razvlečeno...sm je ful kul..pa tut zlo dobri igralsi so

— Evcy
26.5. 2007 ob 10:59

sej film je v redu, čeprav je preveč zapleten in se po večini ne razume kaj se dogaja...ampak je v redu...s 1. in 2. delom pa ni za se primerjat ker sta veliko boljša...

— Maja
26.5. 2007 ob 11:05

to je ful dober film . eden mojih najbolših , kar tako naprej komaj čakam na druge dele lahko bi blo še malo smisla za humor drugače pa je cool

— nastja
26.5. 2007 ob 11:20

Jst sm si šla učeri ta film ogledat in mislm da je bil bolši kt preostala dva, men je tri ure minil kt ena! Pa upam da bo bil tut četrti del!

— *Mrs.Sparrow*
26.5. 2007 ob 11:44

pravkar se odvija nagradna igra povezana s pirati. Šla sem sprobat, in povem vam da vas fejst naserjejo...pol k jim pošlš nevem kok sms-ov, pa s tem zapravš svoj dnar, ti vske tok časa, ko zbereš napačen odgovor rečejo da so te oropali pirati in morš it igro od začetka. Jst bi fuuulll rada mela kj od piratov, sploh tista torba je carska, sam pol že mn dnarja zapravš če jo kupiš v navadni prodajalni Apak mene pa zanima če bi lahko od koloseja kero stvar kr kupl, namest da se ukvarjamo s to sms bedarijo, al pa če kdo ve, kje se lahko take stvari kupjo!!!

— *Mrs.Sparrow*
26.5. 2007 ob 12:21

da best kaj te neka j kavsite ko pa je svetovn film..nea ors verjet kaj si eni zmisljujejo ze ko johnny ja leas ti vse pove

— the best!!!
26.5. 2007 ob 12:33

EJ LJUDJE KAJ MILAHK KDO POWE ZAKAJ ZAJ NAENKRAT POLOMIJA??CE PA JEW TO THE BEST FILM JAS SE NISN SLA 3 DELA LEAT PA BI RADA EN RAZLOG ZAKAJ JE POLOMIJA JAS MAM RADA DPLGE FILME.

— alykaa
26.5. 2007 ob 12:36 zvezdica

film sem si ogledala včeraj in do 1. polovice filma se ni zgodilo nič kaj spektakularnega. po 1. polovici je postalo bolj napeto in akcijsko in tudi konec mi je bil všeč. celoten film je kar v redu. ampak če sem odkrita sem pričakovala več, menim pa tudi,da je 2. del bil boljši. vseeno priporočam ogled in uživajte

— sara
26.5. 2007 ob 12:53

ma ful dobr film

— nika
26.5. 2007 ob 15:02

OVA KEIRA NEAJ PISKA DA MI GRE ŽE KAR NA JETRA, DRGAČ PA POVPREČJE:)

— LEPOTEC
26.5. 2007 ob 16:09 zvezdica

Včeraj sem si odledala 3. del. Krasno. Polno akcije in Humorja. Cela dvorana se je smejala. Moram povedati, da je Johnny spet pokazal da je odličen igralec. Moram mu čestitat, sai Je odigral čudovito in prepričjivo. Seveda sta tudi keira in orlando odlično odigrala. Malo sem bila jezna na tak konec. S tem mislim na to da bo Will moral 10 Let Plut po morju. Film Čista Desteka.

— Piratka*
26.5. 2007 ob 16:11

beda beda

— beda
26.5. 2007 ob 16:30

FILM JE ČIST KUL!

— lala
26.5. 2007 ob 17:18 zvezdica

film je bil defenitivno slabši od 2. dela. prva polovica me je skorajda uspavala. preveč so samo govorili...nič akcije...všeč so mi bili nekateri smešni komentarji jacka sparrowa, ki me je spet pozitivno presenetil. druga polovica je bila kar solidna...

— sparrowfan
26.5. 2007 ob 17:26

Sm si pogledal film v Xpandu. Žal sem razočaran. Film je predolg. V bistvu sploh ne vem, o čem se je šel. Kul je blo le, ker sem bil prvič v Xpandu (MB). Žal pa posebni efekti s filmom niso bli preveč usklajeni, oziroma so "prehitevali". Tako je začel pršiti dež in močno pihati veter, medtem ko je bila slika še v pisarni - čez nekaj sekund pa se je prikazal pogled, kjer je res snežilo in je pihal veter. Sem se začel igrat z ugibanjem - ko je začel pihat veter, sem sam pr sebi ugibal, kak oz. kje bo naslednji kader :) 2/5 zvezdic

— Nekdo
26.5. 2007 ob 17:30

mislim, da ste eni bolj kot nad filmom, navdušenim nad glavnim igralcem. sej to je čist ok - sam ne pol govorit, da je film dbest, če je dbest sam igralec. film ni dbest. je čisto povprečje. pa še predolg.

— Nekdo
26.5. 2007 ob 18:04 zvezdica

Tretji del Piratov me je povsem razočaral. Film je povsem predolg, tako da izgubi smisel že kmalu na začetku. Ker nisem več znala dogodkov povezovati s prejšnjima deloma filma je posledično postal še dolgočasen. Vmes sem malo zadremala in se zbudila šele ob koncu filma. V primeru, da bi bil še 4.del (kar pa ga očitno ne bo) ga vsekakor ne bi šla gledat, saj mi je še Mario in njegova oddaja ob nedeljah bolj zanimiva.

— Poloneja
26.5. 2007 ob 18:45

kul

— ???
26.5. 2007 ob 19:19

men je bil film ful všeč, čeprav ima konec malce otožen, ker se bosta lahko Will in Elizabeth videla le enkrat na 10 let :( . Toda film je po drugi strani tudi duhovit, mešanica obojega.

— lyly
26.5. 2007 ob 19:26

Torej ja sam film sem si ogledal že v sredo in je super zanimiv in nemorš predvidevat razpletov ;D danes sem se odločil da grem gledat pirate s karibov z bratrancem v x-pand av mariboru nakar po 15 min filma odpove vsa tehnologija inje predstava odpovedana. Torej koliko sem doživel posebnih učinkov niso usklajeni z filmom. Torej ne zpravljati denarja za x-pand ker ne boste uživali v filmu tako kot bi uživali drugače.

— NANANA
26.5. 2007 ob 20:03

dons sm si šla u Xpand ogledati ta film pa mi je biu ful dobr, pa ušeč mi je blo tud to d so zravn še posebni učinki. sam drgač mi je pa gilm na splošno ful ušeč!:) ( splača se ga ogledat )

— star
26.5. 2007 ob 21:25

ma nism še gladu ,ampak je baje ful ql !

— primož
26.5. 2007 ob 22:01

Ta film je zelo dober in je, pomojem, zelo smešen . v glavnem priporočam ga usem, ki se radi smejejo in tistim ki imajo radi postilovščine in presenečenja. splača se ga ogledat. Verjemite mi :D

— Tadej
26.5. 2007 ob 22:13 zvezdica

Film sem si ogledala v Xpandu na sedežih s posebnimi učinki. In prav slednje naredi film še bolj napet. Pred začetkom sem si mislila, da bo enaka polomija kot drugi del, ampak sem s tekom filma ugotovila nasprotno. Slabe tri ure so zame minile dokaj hitro, le konec je nekako pokvaril celoten film. Na robu sveta je nadaljevanje drugega dela Mrtvečeva skrinja, ki je bil za moje pojme najslabši del trilogije. Zdi se mi, da so s tretjim delom nekako popravili neprijeten občutek po drugem. Pohvalila bi izvrstno igralsko zasedbo, dobro glasbo, ki se ujema s celotnim dogajanjem in kakovost filma. Ob vseh tistih maskah, kostumih, zapletih in bojevanjih, se zazdi, da je režiser tokrat odplaval v popolnoma druge vode. Seveda je tu še legenda Jack Sparrow in Will Turner, še posebej bi izpostavila Jacka, komur se je dvorana veečkrat nasmejala. Film me je prijetno presenetil, saj sem pričakovala enako katastrofo, kot sem jo doživela pred meseci. Najbolj sem si želela izvedeti konec potovanja, ki je zopet zgodba zase. Zaključek je na žalost tak, ki si ga ne bi predstavljala niti v sanjah. Moja ocena: 6/10

— Katty
26.5. 2007 ob 22:36 zvezdica

Meni osebno je bil film zelo všeč, čas mi je hitro minil in niti enkrat me ni prijelo da bi šla iz dvorane! Res je da je prvi del klasika, samo je pa ta del vseeno dober naslednik prvima dvema in sem se zabavala kot že dolgo ne! Bravo vsej ekipi!

— Mojca
26.5. 2007 ob 23:11

mene pa zanima kakšen je konc (kaj mislte s tem d je elizabeth use pokvarla)???

— tommy
26.5. 2007 ob 23:25

poloneja sam počas razmišla zato logično da ji je vse ušlo hehehehe

— LUKACAR!
26.5. 2007 ob 23:37

filmček je zelo zanimiv dobro režiran vse je skoraj popolno le malo prekratek za zadnji del !!! OCENA 14/10 KAR JE VEČ KOT 100% !!!

— dark wizard
27.5. 2007 ob 1:10

Nwm zakaj ste vsi nad filmom tako razocarani meni osebno je bil film zlo vsec sicer si bile nekatere scene mal predolge drugac pa mi je bil film zlo vsec.Strinjam se pa z Bor da elizabeta pokvari zadnji del filma drugac pa vsaka cast Deppu.

— Frasko
27.5. 2007 ob 8:57

Film je bil res super!Sploh Johnny Depp ki kot vedno zelo dobro igra svojo vlogo,ter Orlando in Kiara brez katerih seveda negre!Upam da bodo tudi nadalni štirje filmi še tako dobri kot dozdajšni trije!

— ni imena
27.5. 2007 ob 9:06

VAM POVEM DA JE TO FILM STOLETJA!

— ALEŠ
27.5. 2007 ob 9:51

ta film je tko kul jst ms ga gledala 3*

— izabela
27.5. 2007 ob 10:39

to je ful,ful,ful. BEDN

— kr edn
27.5. 2007 ob 11:31

kaj bo še drugih 4 delov al ka? js mislim da je tt del biu konc

— PartyBoy
27.5. 2007 ob 11:55

film je dobr sam mal preveč se vleče.igralci so bli pa usii ful dobri sam edino kar me je nasmejal u filmu je bla opica.pa lahka bi bil bolši konec.

— Tina
27.5. 2007 ob 13:14

nism ga se gledu ampak sigurn je ful kul

— toni
27.5. 2007 ob 13:45

MA JEST FILMA ŠE NISM VIDLA AMPK BI GA FUL RADA.NA VEM PA ZAKAJ BI ELIZABETH USE POKVARLA NA KONCU?

— ANCHY
27.5. 2007 ob 15:09

iii is pa ga grem danes gledat!=)=) hehe=) in kai poueste lepega??=)

— ammm..
27.5. 2007 ob 15:17

FILM JE ITAK NAJBOLJŠI IN SE NE STRINJAM S SLABIMI KOMENTARJI.KER JE ITAK DEBEST TOTI KAJ SO TOTE KOMENTARJE NAPISALI NISO ITAK GLEDALI FILMA KER JE THE BEST

— NINO
27.5. 2007 ob 16:05

Mene pa samo zanima, če je Jyck Sparrow ali Will Turner na koncu z Elizabeth? (Upam da Jack, čeprav je skoraj nemogoče...)

— *me*
27.5. 2007 ob 16:14 zvezdica

3. del piratov je res malo drugacen kot prva dva (manj humorja, malo daljši in vsekakor vec dogajanja). Konec prav nič piratski. Vendar vam moram kljub temu povedati, da mi je bil zelo vsec. Vsekakor me ni pustil ravnodušne.

— mateja
27.5. 2007 ob 16:19

elizabeth in will sta na koncu... vec ne povem, najbolje da si film sami pogledate. PRIPOROČAM:) p.s.: glede da nisem bila nikoli fan Orlanda je v tem delu fantastičen!!!

— mateja
27.5. 2007 ob 16:24

super vreden ogleda +,...

— šuši
27.5. 2007 ob 17:01 zvezdica

Vedno me nadaljevanja filmov razočarajo, zato sem se tudi tokrat pripravila na razočaranje, vendar film ni bil slab - nasprotno super je bil. Nad njim sem sicer malo manj navdušena kot nad prvima dvema deloma, ampak vseeno je bil vredu. Sicer je malo dolg, vendar je dogajanja izredno veliko, tako da ne bi bilo vse jasno, če bi bil fim krajši. Jack je pa itak car :)

— dobro
27.5. 2007 ob 18:59 zvezdica

Film je zelo dober, poln dinamike, zanimivih odnosov, v katerih pride do konfliktov in tudi srečne razrešitve. Humor odlično popestri napete situacije. Veliko je presenečen, nikoli ne veš, kaj bo in ravno v tem je čar. Zelo pozitivno sporočilo in odlične scene kažejo na genialnost ustvarjalcev. Čeprav sem čutil rdečo nit, namreč svoboda, sama zgodba pušča veliko možnosti za poglobitev in nikakor ni površinska. Po vrhuncu filma sledi vsakdanje življenje junakov, ki je odprto že v novo pustolovščino, katere se veselim. Ogled filma zelo priporočam.

— Grega
27.5. 2007 ob 20:58

pirati so z vsakim filmom slabši 1. film: ocena 10/10 2. film: ocena 8/10 3. film: ocena 6/10

— kritik
27.5. 2007 ob 21:00

Pa kaj vam je? Meni je bil film prav carski :D Dosti bolj smešen ko drugi del... ("There's no water... But the rum's gone too!!!") Zgodbo ima bolj kompleksno, vendar se da lepo slediti, konec koncev - če ostane še kaj nepojasnjenega je še toliko bolje ane :) Obstaja ksna moznost, da dočakamo še 4. del?

— me
27.5. 2007 ob 21:15

vsi trije ste mal zasli s temi komentarji, kot kaze ste nesposobni sedet 3h skup inu uzivati v krasni predstavi v svetu neomejene domislije...men je bil film hud, poln preobratov, zapletov, humorja... res ne vem zakaj bi clovk vmes gledu na uro? verjetno motnja v Corpus Callosum al karkol :) men je deep legenda , keira pa se bolj:)

— Jure
27.5. 2007 ob 21:35

film me je mal razočaral ampak je bil useen še kr dobr. igralci so odlični pa tut humorja ne manjka. jack spawwow rule

— pirate girl
28.5. 2007 ob 3:29

Film je (za razliko od prejšnjih dveh delov) razvlečen, dolgočasen, nizkokakovosten, slab. Komentarji, kot so 'TA FILEM JE SUPER IN KDOR MISL DRUGAČ JE KMET' pa seveda samo izražajo nizkost inteligenčnega kvocienta gledalca, ki je seveda navdušen nad vsakim plehkim hollywoodskim skropucalom.

— Filmarka
28.5. 2007 ob 8:44 zvezdica

FILM JE BIL ZAVLEČEN IN PREDOLG.HUMORJA JE NEKOLIKO MANJKALO.NAJBOL PA ME JE MOTILO TO,DA JE FILM IZGLEDAL KOT KAKŠNA SLABA NADELJEVANKA KI IMA NAJPREJ NESREČEN POTLEJ PA ZELO SREČEN KONEC.V PRIMERJAVI Z 1. IN 12. DELOM JE TA FILM BIL ZELO SLAB.ZELO SEM BILA RAZOČARANA PO KANČANEM FILMU.KDOR PRAVI DA JE PA TA FILM RES SUPER PA NEVEM KAJ JE ŠE SPLOH SUPER V "FILMSKIH NADELJEVANKAH" Z VEČIMI DELI.SICER PA SO SE IGRALCI ZELO DOBRO IZKAZALI V IGRANJU VLOG.

— Sheilloes
28.5. 2007 ob 9:42 zvezdica

res pohvale. ofličen film: scena, efekti in seveda igralci. presegel je moja pričakovanja (ki so bila že tako velika), poleg tega pa me je še konec popolnoma presenetil. v pozitivnem smislu, seveda. Najprej sem se kar malo prestrašila, ko je bil Will ubit, ker sem se bala, da bodo tudi njemu zrasle lovke:) ampak ko sem ga videla z rutko na glavi in spuščenimi lasmi, sem se le še zadovoljno nasmehnila:) konec je bil zelo zanimiv, igralci pa super čez celotno igro.

— Me
28.5. 2007 ob 9:49

zdei pa nevem al bi ga šla gledat al ne k je tok različnih mnenj:s

— anusha
28.5. 2007 ob 12:26

film čista kap...no saj so te scene bojevanja odlične kot v prvih dveh delih...sam zgleda da si bo treba film pogledat še ene parkrat da bom zastopu o čem se sploh gre...k res nimam pojma o čem poteka zgodba...v primerjavi s prvim delom je res čista kap...

— mateyyy
28.5. 2007 ob 13:22 zvezdica

Prvi del piratov je bil uvod v spektakularno triologijo, ki jo je Verbinski uspesno nadeljeval s drugim delom in tudi uspesno zakljucil s tretjim.Film vkljucuje vse potrebne efekte in dobro zgodbo ki je nekaterim tezko dojemljiva ter spektakularen konec ki ni ravno srecen, ampak je nekaj novega na filmskih platnih.Igralci so dobro opravili svoje delo najbolj Depp in Rush, ki sta dokazala da sta mojstra pred kamero.Film je definitivno vreden ogleda vendar bolj za tiste ki so si ogledali predhodnjika se posebno drugi del.

— papez
28.5. 2007 ob 13:52

film me je zlooo razučaru. predolgo se vleče zadnih 50 min je blo najbl zanimiv. všeč mi je biv jaskov humor pa dobr je blo tkrt k sta se will pa elizabeth ''poročila''.. preveč ZF! 1. del je biv naj naj naj.

— eva
28.5. 2007 ob 14:44 zvezdica

Mene je film malo, ampak čisto malo razočaral, drugače se mi je pa zdej res super, poln akcijskih prizorv in smešnih dialogov. ne razumem zakaj nekateri pravijo da je bilo premalo humorja, saj ga je bilo ravno dovolj. to ni kakšna komedija, ki bi bila mišljena,da bi se gledalci skozi ceu film samo smejali. menim, da je film primeren za vse starosti. ne razumem samo kako je to moztno, da je kitajc na vsakem plakatu, dayveja johnsa pa ni,saj menim, da ima dayvey večjo vlogo v filmu kot kitajec, ki je samo na začetku. ocena filma 9/10

— sparrow
28.5. 2007 ob 15:01

men je bil fajni dau bi 20% bi mogl zmagat vsak let za oskarja ( če bi delal več takih skor istih filmov kot pirati. js mam rad vse igralce ki nastopajo. skor ljubim hehe lol ajd dežuje pr nas čau

— PartyBoy
28.5. 2007 ob 15:02

ups ni delal . js bi dau največ možnih točk ( procentov 100% čau

— PartyBoy
28.5. 2007 ob 15:29

men je biu film osebno ful dober. čeprau je trajal približno 3 ure, je minalo ful hit.prau še enkrart bi ga šla gledat =) sam na koncu je blo tk mal žalostno.drgač johhny depp je biu tk ful zakon, pa tut druga igralska zasdba ni zastajala...skratka, sama bi film ocenila s 10-tko in močno upam in čakam na četrti del!! =) =)

— tjaška
28.5. 2007 ob 17:04 zvezdica

Pirati s karibov tretji del je dobr film ,vendar ,se ta dober film malo vleče.Film se začne tam ,kjer se je končal.Film se je po prvih dveh delih v tretje se pobolšal ,saj je igra igralce v super predvsem pa bi pohvalil Keiro Knightley ,ki se je v tretje zelo potrudila pri svoji igri insamo za otenek zaostaja za Johnyem Deppom najslabši med trojico pa je Orlando Bloom.Režija filma je ena najbolj dinamičnih režiji do sedaj,saj se je Gore Verbinski zelo potrudil.Vendar izgleda ,da so se Američani piratov že malo naveličali ,saj je ta teden zasluži manj kot prejšna dva velika filma v Maju Shrek 3 in Spiderman 3 del ,saj je zaslužil »le 112 miljonov dolarjev kar ,ga sicer uvršča med velike tri,verjetno je vzrok tudi v tem ,da je film dolg 167 minut .Vendar pa ne smemo pozabiti ,da ima film vrhunski konec ,vrhunske spektakularne prizore ,ki je slovence potegnila in so ta viken drli v kinodvorane uprašanje je Le koliko jih je bilo?

— reziser
28.5. 2007 ob 17:05

film je ful kul čeprau se u prvi polovici nič nedogaja!!film u drugi polovici doseže vrhunec!!po mojem mnenju bo tud 4 del. igrauci so se odlično odrezali!

— joony
28.5. 2007 ob 23:20 zvezdica

Efekti enkratni, zgodba izjemno zapletena, kar te prisli, da filmu sledis iz minute v minuto in vzdrzuje napetost. Humor zadeve popestri, sploh če je smisel za humor bolj posebne sorte. Film mi je bil zelo vsec in nikakor predolg in se mi zdi, da igralci v vsakem filmu bolje odigrajo svojo vlogo. Priporocam ogled.

— Tia
28.5. 2007 ob 23:27

mogoce sm pricakoval malo vec akcije v tem filmu.a igralci so se odrezali odlicno.Jack je pa itak legenda. Moja ocena:9/10

— Slipknot
29.5. 2007 ob 1:51 zvezdica

Prvi del je bil zakon. Drugi gledljiv. Tretji je zgubil rdečo nit in neutrudno predstavljal nove in nove obraze, zapletal zgodbo, tako da na koncu ne veš več kdo je kdo ter kaj hoče. Največje razočaranje letos.

— j4jure
29.5. 2007 ob 13:13

FILM je res THE BEST...sicer nisem vidLa konca ker vam je v Xpandu vse skup crknilo ampak je pa dober. pa prosLa bi da nam dnar nazaj vrnete! kr si filma nisem mogla ogledat

— .nasTii.
29.5. 2007 ob 13:18

čeprav sem bla FULL RAZOČARANA ker je v koloseju nekje proti koncu vse skup crknlo ker sem res čist noter padla...MI JE FILM BIL ZAKON! res vsi 3 glavni igralci vsaka jim časT ne

— .nasTii.
29.5. 2007 ob 13:28

film je res dobr. splača si ga ogledat. sm mislu da zato ker je tolk dolg ne bo zanimiu pa je biu in to kako:) res mi je bil ušeč sam konc mal žalustn:( !

— jack sparrow
29.5. 2007 ob 14:26

Film je totalen polom, vleče se in je prav neumen, zgodb je preveč in ne morš sledit, sploh ni za sprostitev, ampak prou za mučenje! Razočaranje totalno! Prva dva dela sta bla super, ta pa tako slab! Groza!

— buccka
29.5. 2007 ob 16:57

nismo ga še gledali tko da .SIGURN BO .newwm

— NE WEM
29.5. 2007 ob 17:07

Meni osebno je še vedno najboljši 2.del. Pri tretjem delu me je razočaral začetek filma, ki ni bil kaj prida zanimiv. Ogledala sem si že mnogo filmov in moram reči da sem nad filmom malo razočarana. Kljub temu pa sem bila nekajkrat zelo presenečena. Če ne bi bilo Johnny-a Deep-a bi bil film popolnoma brezvezen.

— Sandra
29.5. 2007 ob 18:14

kaj bo 4 del? če bo kak bo pa ime filma? vem da se bo dogajal o ttmu vencu življenja

— PartyBoy
29.5. 2007 ob 18:49

Meni pa se film sploh ni zdel tako zpleten kot nkateri pišete. Meni je bil film super samo včasih prav ne razumem Elizabeth. Drugače pa je fino, vsi so dobro odigrali še posebej Johnny pa tudi Barbossa mi je bil v tem filmu bolj všeč. Konča pa se tako kot da nam bi režier hotel povedati v obraz da četrti film bo. No jaz upam da bo.

— lily
30.5. 2007 ob 6:59

film je ful dobr

— konj je moj brt
30.5. 2007 ob 8:40

V soboto sem si ogledala pirate v koloseju imam same pohvale nad filmom sem bila zelo navdušena in si ga bom še sigurno kdaj ogledala tudi doma. Sicer nisem pričakovala takšnega konca ampak mi je bil vseeno všeč. Edina pripomba, ki jo imam je ta da so me motile slovnične napake v podnapisih, ki so se vrstile skozi ves film. Druače pa vse pohvale filmu in koloseju za odlično predstavo v dvorani XpanD.

— Pohvala
30.5. 2007 ob 11:17

V XpanDu sem si ogledala film in imam nekaj pripomb svetloba je premočna, posebni učinki se ne ujemajo s filmom saj ves čas prehitevajo, čez cel film so se pojavljale napake v podnapisih in še bi lahko naštevala. Mislim da bi si za denar, ki ga odštejemo za karte gledalci zaslužili več profesjonalnosti iz strani predvajalcev.Čez film pa nimam nobenih pripmb in sem bila zelo navdušena je zadovoljil moja pričakovanja.

— Ana
30.5. 2007 ob 12:24 zvezdica

Vsem, ki trdijo, da je film dolgočasen, da je preveč likov in da se ne da slediti zgodbe: Dejte še 1x pogledat 2. del, potem pa spet v kino. Navdušeni boste. Zgodba je zapletena, in težko je sledit vsemu dogajanju in dojeti vse humorne situacije brez da bi osvežil spomin na Dead man's chest. Ko pa gledaš film v drugo, v tretje, se prav nič ne vleče, 2,5h smeha je :) Hočmo četrti del in gledat Jacka kako pluje v the Fountain of Youth :D

— ally
30.5. 2007 ob 13:55

KUL FILM ŠE BOLŠA PA IGRCA VSA POHVALA

— ANČY
30.5. 2007 ob 14:19

men je biu pa film tok lepp;):P res prou romanticn p tko, priporocam usm =)

— Špelca
30.5. 2007 ob 15:06

ful sm bla razočarana...s mislna, da bo kej bol zanimivo... pa je blo dougočasno :((( upam da bo 4. del (če sploh bo) bol zanimiv!

— patty
30.5. 2007 ob 17:19

Ali kdo ve če bo še 4 del ?

— ajda
30.5. 2007 ob 17:20

film je ful kul!!gledala sem ga in mi je najboljši od vseh!

— chipi
30.5. 2007 ob 18:36

to je res najboljša triologija z najboljšo igralsko zasedbo in sploh ga ne morem nehati hvaliti... jest sem se kar zaljubila v njih.škoda ta tak svet ni resničen...

— *kiera*
30.5. 2007 ob 19:14

film je biw enkraten...všeč so mi piratski filmi igrawci so zakon

— taja
30.5. 2007 ob 19:42

perfectly..i have no words to say how i feel..

— tia dalma
30.5. 2007 ob 20:09

ej stari pa vi nimate pojma ka je dobr film ni vazno kaka je usebina niso vazni efekti... sam da žalis keiro in obcudujes johnnyja.. drugega se ne rabi

— lul
30.5. 2007 ob 20:43

meni se je te film zdel zelo super..ni ga bolšega...na ta film sem čakala dolgo.najbol se mi je dopalo da ima veliko akcije, humorja...vse je zmixano. upam da bo nastal tudi 4. del. mislim da bo.(sodim po koncu 3. dela=) )

— ninch**
30.5. 2007 ob 21:31

joj, še jaz bi si zmislil boljši tretji del! Ob gledanju filma se nisem niti 1x nasmejal! RES PRAVI POLOM!!kot da bi gledal špansko nadaljevanko!!

— barbosa
30.5. 2007 ob 21:46

Tretji del mi je boljši kot drugi in približno tak dober kot prvi del. Super scena in efekti. Zgodba je preveč razvlečena in bi lahk bil krajši film. Vredno ogleda vseen. ;) Johnny Depp je zakon kot pirat - najboljša vloga.

— Samy
30.5. 2007 ob 21:50 zvezdica

Mislim, da je najboljši del od vseh treh do zdaj. Na koncu je pa skeptično in bo mogoč res še nadaljevanje v četrtem delu. Vredn ogleda, ker 168min mine hitr ob napetih dogodivščinah in vragolijah. :)

— Mi$ka
30.5. 2007 ob 23:04

film je presegel vsa moja pričakovanja. dvorana je bila nabito polna do zadnjega stola, a kljub temu ni nihče motil užitka drugim gledalcem, saj film res pritegne pozornost. vsi prikovani na stol in smeha skor do solz :) definitivno vreden več kot pa tisti drobižek štirih evrov za vstopnico! se splača pogledat film!! en nasvet: če želite dobre sedeže, je le pol ure pred filmom vstopnice kupit zagotovo premalo.

— Vanja
31.5. 2007 ob 11:12

Kaj naj rečem?Točno tako nekako sem si zamislil,da se bo film odvijal...Ampak še boljše ;) Kaj naj še rečem upam da bo čimveč takšnih filmov v PRIHODNOSTI kar tako naprej

— Don
31.5. 2007 ob 15:18

na enem linku sem vidu , da keira ne bo več nastopala v filmu no rekl so plz naj si spremeni mnenje ;(

— PartyBoy
31.5. 2007 ob 16:17

Film je katastrofa . Prvi del je bil super, drugi - recimo za pogledat, ta del pa res polomija! Nobene zgodbe, samo nakladanje. Poleg tega predolgo, nisem več vedla kako se naj vsedem, vmes pa sem celo zadremala. Edino Jackje bil smešen, odigrali so tudi dobro, vendar je edini film, za katerega lahko rečem, da mi je šlo na jok od dolgčasa. Škoda...

— anja
31.5. 2007 ob 18:38

Oooo kok je ta film carski, jez upam da bo še 4del

— marina
31.5. 2007 ob 19:39

Evo učeri sm si ogledu film in morm rečt da sm bil mal skeptičn k so vsi govoril da je dologčasn pa da se vleče, SAM sploh ni res. Film je bil men full dober, velik je humorja tko da sm se tud nasmeju pa tud akcije je dost tko da movie je full dobr če gledaš da so ponavad trilogije bedne. Pa upajmo da vidmo Jacka še v 4 poslednjem delu :) lp Neyo

— Neyo
31.5. 2007 ob 19:49

Ej a mi lahk kdo pove kdaj bo četrti del, ker če ga ne bo grem U Hollywood pa zadavim vse ko nočjo filma posnet :P Pa Orlando Bloom je ful fajn igralc pa je lepši od Johnnyja Deppa, čeprav tud on ni glih grd.. mejte se byby

— PIRATE GIRL
31.5. 2007 ob 20:38

film je ful zakooon!.sploh pa jack sparrow(johnny depp).wi.FSM.(s)MEJT E SE!

— jack sparrow
1.6. 2007 ob 13:43

jaz bi pa vsem, ki grajajo ta film predlagal, naj si gredo ogledat kakše komedije, podobne ameriški piti. film je odličen, pameten scenarij in kdor se ne zna vživeti v film, naj raje gleda limonade, pa še zastonj so!

— jakec
1.6. 2007 ob 17:41

beden filem

— ...
1.6. 2007 ob 18:45

z eno samo besedo lahko pohvalim ta film film vseh filmov

— klara
1.6. 2007 ob 19:31

a se loh gleda tud če pruga pa druzga dela nis gledu. zato k jst bi šla gledat z 3mi frendicami pa ena ni gledala prvih dveh delov... pa me zanima če je film tak da ga bo štekala?

— ??
1.6. 2007 ob 20:57

ne mislim da ne bil razumela, prej poglej vsaj 2. film, ne bo ti žal.

— t
1.6. 2007 ob 22:01

film se zacne dramaticno .. zacne se na zacetku, konca pa na koncu ? ob zvokih petja obcudujemo pogum raznoraznih bitij.get a life

— Ben Dover
1.6. 2007 ob 22:17 zvezdica

torej..film predstavlja epski boj med dobrim in zlim kjer se mesajo obcutki zla in srece. V samem smotru filma srecamo vprasanje med samoodlocnostjo in med tem kaj je prav in kaj ne. Na tej spiritualni stopnji se lahko kdorkoli, ni nujno nujno da je gledal 1. in 2. del, vzivi v dogajanje takratnega casa ko je svet se bil zapolnjen z belimi lisami na zemljevidu in se je lahko clovek samoodlocal o lastni usodi. Jedro: Poleg te okvirne zgradbe film prikazuje tudi romanticno plat vsakega, se tako majhnega clovek, ki isce le prostor pod soncem in koscek ljubezni.Poleg tega se v filmu pojavljajo se motivi srece in zadovoljstva, strahu in obcutka varnosti,ki jih v bistvu vsi iscemo vsakodnevno ! Moralc : Kljub globoki vsebini filma, ki presega globino Marianskega jarka,lahko tudi navaden smrtnik (kot ste vi, ne jaz), se povsem sprosti in pade v kontinualni vrtiljak nenehne ekstaze ob obcudovanju neokrnjene narave morja in raznolikosti in globini monologov. Ob tem se vsekakor pojavlja vprasanje kaj vendarle zelimo,vendarle nam film postreze z vsemi potrebnimi informacijami, se posebej o bistvu smotra zivljenja samega. Zakljucek: why did the Borg cross the road ??!?!?!?!?!?!? A:To assimilate the other side, and to drink some rum ! AAAR (piraten salute, piraten ist kaput)

— In Diana Jones
1.6. 2007 ob 22:23

men je biu pa film tok ušeeč..tale jack sparrow je took hud.res se mogoče mal vleče..ampak usen..čista desetka**:)

— pika*
1.6. 2007 ob 22:25

ej the best res znate filme delat še velik takih bi mogl bit ! čist use je kul !

— Jack Sparow
2.6. 2007 ob 10:28

Soory nism istega mnenja tk kot vi kr je ta fillm zakosnki bolšga dela od pirati s karibov ne more bit..vam pa ni všeč kr ne razumete tte avanturistične komedije veže se tut velik na zgodovino kr ste butasti...film je najbolšii ko grete v kino ne bo več placa kr je use poun..kr je fuuula popularn film !

— Kristina
2.6. 2007 ob 10:35

Brez Johnnya Deppa bi me film uspaval ...

— pajrot
2.6. 2007 ob 10:42

film je res maw dug ampk je zlo zanimiv kkr soigravci rs zlo dobr qll res priporočam 10/10 :)

— blaa
2.6. 2007 ob 10:44 zvezdica

Malo preveč zgodb se prepleta v tem delu in ko se vsaka razplete v lastnem vrhuncu traja vrhunec filma celo uro in gledalca kmalu nasiči.

— Jure
2.6. 2007 ob 11:57 zvezdica

Meni pa se zdi 3. del Piratov odličen. Tudi zgodba mi je všeč, dolžina pa me niti najmanj ne moti. Efekti so dobri, igralci tudi (sploh mi je všeč Keith Richards v vlogi Jackovega očeta :D). Morda bi lahko ponekod še malo "začinili", sicer pa sem s filmom zares zelo zadovoljna. Začetek se mi zdi super, čeprav je malo srhljiv. Kar se pa tiče 4. dela ... Nisem prepričana, ali bi rada, da bi ga posneli, ali ne. Saj na nek način bi bilo zanimivo, toda po drugi strani ... Res me nekako ne bi zabavalo, če bi Jack prišel do tistega vrelca mladosti in prišel ven čisto mlad. In mogoče bi s tem tudi pokvarili kvaliteto sijajne trilogije. :S.

— Nymeria Shadow
2.6. 2007 ob 13:31

pomoje pa je fiLm res fenomenaLn ! wredn ogLeda obsolutno !! dowolj humorja, napetosto... res super !!

— inc
2.6. 2007 ob 13:42

tk ko je ta luškan full pa mojmu psu je po njemu ime full je lep pa fajni js bi ga takoj poročila hahaha pa resn mislim

— rokrca
2.6. 2007 ob 13:57

meni se je film zdel the best, vsi igralci so se odlično odrezali, zgodba je zanimiva, všeč pa mi je da so pustli odprti konec.upajmo da še bo prišel 4 del =)

— Tina
2.6. 2007 ob 14:50

nism še vidla tega dela vendar mislm da bo full dobr saj sta bila ta prva prfekt. Tko no najbolj igralc je johny deep tok je coti pa tud orlando bloom je O.K. tko no to e bil moj komentar.

— neznan 11
2.6. 2007 ob 18:44

ej upam da ga bote podalšal saj za 2 tedna

— nina
2.6. 2007 ob 19:30

Pozdravljeni. Jaz sem čisto nora na pirate najbolj pa na Jacka. Ta del filma je najboljši, kakor prvi in drugi. Presenetla me je Tia Dalma-boginja Kalipsa. Johnny Depp je moj naj igralec. Pozdrav vsem piratoljubcem in morate si ogledat film.

— ¸JaCkY*
2.6. 2007 ob 21:22

no včeraja zvečar sem brala vaše komentarje, pa sem se ustrašla da je film res tok slab,no dans sem ga šla pa gledat pa mi je bil čist hud, sam mal preveč se res vrti okrog elizabeta,pa res je too much pretolg,lahk bi bil krajši

— saška
2.6. 2007 ob 22:17 zvezdica

Po vseh kritikah, ki jih je doživel mislm, da je zlo uredu film. Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley so svoje vloge odlično odigrali. Upam, da bodo posneli tud 4 del, saj so mi pirati s karibov zelo všeč. Dolžina ni predolga, vedno je napeto, razburljivo. Priporočam ogled vsem!

— tejcy
3.6. 2007 ob 9:53

Kakor sem jaz slišala, so hoteli posneti 4 del, vendar pa se Orlando Bloom ni strinjal s plačilom, ki so mu ga ponujali. Zato mislim da so se odločili, da bodo posneli samo še 3 del in v tem delu je res veliko zgodb, ki se prepletajo med sabo, zato je tudi film nerazumljim, vendar pa ne vse do konca. Če pa že bodo podo posneli 4 del, pa naj Orlandota ne bi bilo.

— Komentatorka
3.6. 2007 ob 11:03 zvezdica

Včeraj sm si ogledla film v kinu in predno smo šli sm šla še na kolosejevo stran in prebrala vaše komentarje. In priznam, da potem ko sm še zvedla da film traja slabe tri ure, me je postalo strah da se bo res vleklo se in da bo sam film popolno razočaranje. A sm se motila. Tiste tri ure so minile v trenutku. Efekti so bli neverjetni, glasba je bla izjemna, Zimmer nas kot zmeraj, ni pustil na cedilu, ravno tako ne Johnny Deep s svojo igro in celo Orlando mi je bil všeč v tem filmu, kar ne morm rečt za ostala dva. Keira je bla povprečna. In res je da si hitro lahko izgubil rdečo nit zgodbe, ampak če si filmu zbrano sledil si vedel za kaj se gre. Konec pa je definitivno bolši od drugega dela. Upam da Pirati ne bodo ostali le triologija in da lahko naslednje leto pričakujemo 4ti del. lp

— bina
3.6. 2007 ob 11:53

o hudo ful ful hud film, igralci so ful dobri vsi so ful dobrui dobra zgodba skos je akcija oceno dam 100/100 carsko!

— najboljši film/carsko!
3.6. 2007 ob 12:36

meni se tudi zdi da je biu prvi del najbolši..delč najbolši del od te triologije. pričakovanja so bila velika ampak niso niti minimalno izpolnila mojih pričakovanj. film rešuje le briljantna igra johnnja. res je neverjeten..na drugo pa niti ne bom dajala pripomb kajti ni vredno.

— ...
3.6. 2007 ob 13:40

KER BEDEN FILM,SKOOZ SE VLEĆE,NIMAJOSMOSLA ZA HUMOR,BEDNI IGRALCI IN VSE JE FULL BEDN NE GLEDAT TEGA FILMA PA TA IXS PAND SEDEŽI SO ZIVA BEDA,

— JACK SPAROW
3.6. 2007 ob 13:50

predobr je nsrejeno se tretji del sem bila vesele a 1 je dolgocasen bedn igralci kkul dpbro ste naredili celo sobo imam vasih plakatov vse igralce in dolgovdišcine supr tistu prej pa upam da ne zamerte hvala pozdravite osebe ki igrajo pirati s karibov malo heca pa pase tu notri ha ha ha ha ha narete se 4 del pol bo pa< res kul bolj kot prej cao pirati

— manaila
3.6. 2007 ob 14:42

Film je najboljši v trilogiji tak da brez komentarjev. najboljši po je ITAK jack sparrow

— JANJA
3.6. 2007 ob 14:46

Filem je bil res v redu. Ogledal sem si ga s prijatelji in kar pošteno smo se nasmejali ob vragolijah Jacka Sparrow. Mogoče je bilo moteče to, ker so za snemanje potrebovali pol leta in niso mogli dodobra predstaviti tretji(mogoče zadnji) del Piratev s Karibov.

— Teodor
3.6. 2007 ob 16:17

hudo

— Kristy
3.6. 2007 ob 16:31

film je dober, ni res da je na čase brezvezen. cel film je zanimiv in napet. igralci dobro igrajo. v glavnem vse dobro!.will and jack pa sta itak najbolša!.=)

— nikič=)
3.6. 2007 ob 18:26

film je ful dobr. nwm zaka se vam zdi zanič. sej more vsak film ki kolker tolk fajni bit dolg sej 2h. itak pa tistih 167min ful hitr mine. najboljš spet igra Johnny Depp pa Gofrey Rush. v tem delu mi je Keira šla že na živce , kr je pokvarla cel film. drgač pa je ful presenečenj. najbolj mi je všeč to da nikol ne veš kak bo konc. najbolj je pa itak na konc v tistem vrtincu. sam pol, ko pa more Will bit na ladji pa šele vsakih 10let lohk gre na kopno je mal žalostn. sam filmov s srečnim koncem sm se ž naveličala. johnny je ful luškan.priporočam vam ga za ogled, kr ma ful dobre efekte, napetost je skoz, ful je smešn, dobre igralce.pravi piratsdki film v glavnem ocena:10/10

— PIRATE GIRL
3.6. 2007 ob 18:40 zvezdica

Prvič: film ni slab! Prav nasprotno, je najboljši. Igralci so the best, posebej Johnny in Geoffery in Keira. Efekti so scenski, film je zapolnjen z humorističnimi vložki in te nasmeje do solz ( največjim bednikom in luzerjem pač ne more niti najbolj smešen film zvabiti nasmeha na obraz) Drugič: Film ni predolg. Nanj veliko fanov čaka pol leta potem pa nek pametnjakovič napiše da se vleče! Tretjič: Tisti ki je napisal da je Spiderman boljši od Piratov ima najbrž probleme z vidom.

— Pintel & Ragetti
3.6. 2007 ob 18:44

Razočarana nad filmom. Pričakovala sem več ...

— Jasmina
3.6. 2007 ob 22:17

Danes smo si šli s prijatelji ogledati ta film v Xpand ob pol treh...bil sem prvič..ko sem se že veselil posebnih učinkov pride neka gospa in reče da so tehnične težave(ni hotelo prikazati slike)!!!Vsi smo žalostno zapustili dvorano...a se nisem dal!!šel sem v kolosej in tam kupil karte..mogoče je res film malo dolgočasen ampak meni je bil všeč!!!odločili smo se tudi da bomo šli naslednji teden mogoče še enkrat gledati ta film v Xpand!!

— Bugs Bunny
4.6. 2007 ob 13:34

sem novinar za revijo pa morm rečt d je film kr neki. ni mi všeč vasak film ki pride od piratow vn je slabši! ne it gledat!

— novinar
4.6. 2007 ob 13:56

Ta film je zakon! Sicer je mau mn smešn k pa dvojka. Se pa splača pogledat!

— Shockwaver
4.6. 2007 ob 14:33

JHNNY DEPP JE CAR FUL DOBER,ORLANDO BLOOM DOBER IN KEIRA KNIGHTLEY NAJBOLJŠA FILM JE ODLIČEN LAHKO MALO VEČ AKCIJE IN HUMORJA

— ALJA&
4.6. 2007 ob 17:49

men so filmi res hudi sploh ne morm verjt da je to en ustvaru prva dva dela sem šla gledat v kino pa tretga bom šla tud ne da se mi čakat da pride na tv SPREMLJAM VAS: PIRATI S KARIBOV ! poleg tega je pa Orlando Bloom moj naj igralc

— Lilly
4.6. 2007 ob 19:27

Uni k praute da vm film ni biu ušeč, pol nevem kaj vm sploh je! K tak film kokr so Pirati 3...noi coment! Use carske fore Johnnyja pa ostalih so ble tko dobr naštudirane in zaigrane, da nevem če je film sploh imel kšno napako! Res film vreden ogleda.

— Lily*
4.6. 2007 ob 22:41

men se zdi totalno bedasto da kar po uri pa pol gledanja filma flm prekinejo in pol moraš čakat 15 minut da se nadaljuje... tko da priporočam da si film ogledate malo prej in ne v poznih urah... drgač pa je film kar no bol smešen ko ostala dva dela predvsem zarad opice ;)

— wessna
5.6. 2007 ob 8:04

Zelo sem navdušena nad filmom, seveda sploh nad Johnnyjem in Keiro. Tisti, ki pravite da film ni dober se motite. Humorja je veliko, akcije pa prav tako. Ste videli tudi ODJAVNO ŠPICO, ki zelo polepša konec filma.

— jackica
5.6. 2007 ob 10:48

Se strinjam s kakim predhodnikom, film se preveč vleče. Premalo so izkoristili Calipso, preveč so prepletli vse dogodke, s tem kako so se rešili izpod gladine morja, bili mrtvi/živi.. Ah kar nekaj...

— Horhe
5.6. 2007 ob 10:50

Meni se je pa zdelo, kot, da je film pobran dol z interneta. Kvaliteta produkcije zelo slaba. Res, da sem se razvadil s HDTV filmi doma, je pa vseeno bilo nekaj narobe s tem filmom. Kolosej, kje dobite te filme??? Razprodaja tretje razrednih trakov kje v Rusiji? Ali pa so vasi predvajalniki cisto izmuceni.

— bosta
5.6. 2007 ob 10:57

Pa se to: koliko je labeliran ta film v Ameriki glede primernosti starosti gledalcev? Jaz bi mu dal PG15 glede na nekatere prizore ubijanja. Ko sem jaz sel gledat film, je bilo v dvorani vecina gledalcev pod 10 let! Nekateri se nesoloobvezni! ???

— bosta
5.6. 2007 ob 14:00

Film je najboljši, kar sem jjih videla. V kinu bi sedela še 4 ure, če bi se dalo (in če mi nebi zmanjkalo kokic). V filmu je veliko akcij in smeha. Vreden je ogleda; tako da če si ga še niste ogledali, vam ga pripiročam.

— EMY
5.6. 2007 ob 17:21

COOL, COOL

— EVA
5.6. 2007 ob 18:04

meni je bil film zelo všeč.Po mojem ljudje preveč pričakujejo,saj tak vsi vemo da tretji del ne more biti tako zanimiv kot 1.Osebno mi je bil najljupši 2.Odsvetujem pa gledanje filma v Xpandu,ker samo odvrača od gledanja filma.

— watcherka
5.6. 2007 ob 19:52

ta del mi je zelo dober kot tudi Jonny Depp!

— ksenija
6.6. 2007 ob 0:31

Nebom zgublu besed ... gledu sm vsa tri dela in vedno bil fasciniran ... pirati so res nek posebnega, da igralcev ne omenjam sploh, premal prostora je tle ;) Drgac pa za tiste k so v dilemi glede filma ... JA FILM JE FANTASTICN OGLEJTE SI GA ;)

— Sparrow
6.6. 2007 ob 9:29 zvezdica

Včeraj sem si ogledala tretji del trilogije in priznam, da sem bila malo razočarana. Sicer pa je bil samo prvi del - The curse of the Black Pearl - res presežek, ostala dva pa slabi nadaljevanji. Nimam pripomb nad igro Johnnyja Deppa, ki je kapitana Sparrowa v vseh delih odigral odlično. Tudi efekti v 3. delu so bili odlični. Zgodba pa malce preveč razvlečena, da bi bila res zanimiva. Konec me je presenetil. Mogoče sem "staromodna" :-), ampak vseeno sem pričakovala (in upala) happy end. Tudi meni se je zdelo, da konec filma ponuja odlične možnosti za nadaljevanje... Ne vem pa, če si ob videni dvojki in trojki tega zares želim... :-/ Povprečno torej.

— sarita
6.6. 2007 ob 17:10

bravo ally

— tihi
6.6. 2007 ob 17:21

pirat s karibov so vsi deli enaki ampak so dobri

— alki
6.6. 2007 ob 19:23

film je bil super vsi ki si ga gledali so bili zadovoljni tudi jst sm ga gledala! igralci dobro igrajo še posebej pa Johnny Depp

— super film
6.6. 2007 ob 20:25

ma vi ste blesavi film je ful dobr ma ni bolšga komi čakam 4 del čista 10ka js sm prov happy yohnny je spet pokazu da zna ful kulsko igrt men je luškan kot jack sparrov in tut na splošno keira in orlando tut sta dobr igrala js bi vilm gledala še 5 ur če bi bilo treba film je svetovn in bi ga lahko bolo 1ooo0 delov ne pa španske nadeljevanke bu

— vannesa
7.6. 2007 ob 15:43

na stolu sem skoraj zaspala.s tem sam danar služijo VSE ZA EN NIČ!

— ancy
7.6. 2007 ob 19:59

jony deep je v tem filmu najvecji car dobr tut v drugih ampak men je tuki t naj ta buls SPLACA SE VAM GLEDAT

— rok
8.6. 2007 ob 12:53

js tega ne morm več brat. a je lahko ime bl enostavno kot JOHNNY DEPP?pa miljon različnih verzij vidš. za popi*!

— tjaša
8.6. 2007 ob 19:06

Film je t naj bolš tisti ki pa pravijo da ni so pa ene budale .Film mi je bil zlo zlo zlo dobr pa nimam besed.

— Pirati s Karibov
9.6. 2007 ob 10:57 zvezdica

Po mojem mnejnu so si vsi deli nekako enaki, morda sta prva dva dela le nekoliko boljša od zadnjega. Da film ni preveč komičen se večinoma ne bi strinjal, saj je kar nekaj zelo izvirnih komičnih prizorov, morda pa zadnji del filma res spominja na kak pustolovski film, ki smo ga videli že v preteklosti in morda je tudi res, da zgodba nekoliko preveč zaplete, vendar še vseeno bolje kot da bi se dologovezila, kar pri 3urah filma ne bi bilo presenetljivo, zato je lahko le pohvalna (pre)zapletena zgodba. Meni so bili bolj za lasje privlečeni nekateri res čudni preobrati v filmu, npr. ko je Will (Orlando Bloom) bil včasih "bad boy" in drugič spet "good boy"...tega nisem povsem dojel in da mu tega ni noben zameril pa še sploh ne. Torej nekaj srednjega, mogoče res nekoliko slabši del kot prva dva dela. Če smo bolj konkretni; ocena 3/5.

— nutt
9.6. 2007 ob 14:18 zvezdica

Film pirat s karibov je predolg ,smešen ni ,izgleda ,kot mehiška nadaljevanka z norcem v glavni vlogi.Edina pametna igralka v tem filmu je keira in ne mi rečt ,da je anoreksična.Film nima globine ,filme pirati s karibov hodjo gledat samo najstnice ,ki hočjo bit neki pol pa pišejo koko je film ful dobr ,da je to najboljši filma ever in podobno to se mi zdi neokusno ,ko bo dobil kašno nagrado se pa oglaste .Še Spiderman 3 je bil boljši.

— reziser
9.6. 2007 ob 16:06 zvezdica

glede na prva dva filma se mi je zdel tretji del povprečen. ni več tiste zgodbe, ki te pritegne vase. pričakovala sem še boljše nadaljevanje glede na drugi del, a po prvem branju komentarjev mi ni bilo več toliko do ogleda tega filma. mislim da si ga je vseeno potrebno ogledati, ker bo pomembno za nadaljevanje. Johnny je svojo vlogo spet odigral odlično, kar filmu daje ta značilen žar. brez njega bi bil film dologočasen za umret. seveda pa spet i šlo brez opice, ki je spet poskrbela za navale smeha. moja ocena - 6/10 - občutno predolg in preveč zakomplicirana zgodba

— snouflake
9.6. 2007 ob 16:33 zvezdica

men je apsolutno film zelo všeč bil je napet in zelo zabaven. če bi bil konec drugačen bi mu dala oceno 10!!

— iva
9.6. 2007 ob 16:36

malo sem bil razočaran. film je bil sicer napet vendar tudi dolgočasen... drugače pa bi pohvalil vse igralce... predvsem Keiro in Deppa. zaključek je bil beden. ocena:6/10

— kosi
9.6. 2007 ob 16:41

nimam komentarjev na filem ker ga nisem še gledal!

— marco
9.6. 2007 ob 17:32

Meni je pa čisto uredu film sploh pa jack sparrow pa will turner:P

— bubica
9.6. 2007 ob 17:46

film je ful cool splača se ga gledat.

— nina
10.6. 2007 ob 10:08

men je pa film bil ful kul pa tud 1 in 2 del sta bla dobra.zato imam vse 3 dele na računalniku.3 pa hodim včasih gledat na stran www.pirates.movie.co m al pa na www.youtube.com

— nina skornšek
10.6. 2007 ob 11:04

pirati s karibov 3 brez komentara! kako dober je še le pri x pandu. jaz sem ga šla gledat. vse preživljaš isto kot oni v filmu. najboljše je vrtenje stola in dež! super! priporočam vam da si grete ogledati x pand ne pa navaden film! še nekaj domov boste prišli mokri!

— ivana
10.6. 2007 ob 11:15

Ful qlqlqlqlqllqlqlqlqlq lqlqlqlqlqlqlqlqlqlq lqlql film. Carsko zares. Najbl mi je ušeč jack sparrow! On je the best. Tako kt film! Jehej! Komi čakam štirko...če bo...

— Willy
10.6. 2007 ob 14:03 zvezdica

Pri trilogijah je tako: Če gre za visokoproračunsko franšizo, prvi del zažiga. Ob njem občutimo tisto, kar še nismo nikoli. In že vemo, da bo nepogrešljiv del naše domače DVD zbirke. Drugi del je ponavadi le okrepitev; brezvezno nadaljevanje ki nam pove le malo novega, in samo ponavlja stare finte, ki ne vžgejo kot prvič. Pri tretjem delu pa se režiserjem malo poflika - ugotovijo, kaj je drugemu delu manjkalo in to skušajo nadomestiti v zadnjem, kronanem delu trilogije. Tako je bilo pri Nočni mori - na žalost se je zavlekla v 9. delov. Tako je bilo pri Petku 13. Tako je bilo pri Žrelu. Ampak, Pirati postavljajo nova pravila. Prvi je ravno tak, kot sem že omenil. Drugemu je manjkalo nekaj šarma, nekaj malega, da bi mu dali 5. Tretji pa se povzpne stopničko višje. Ima vse, kar potrebuje prava piratovska dogodivščina - akcijo, napetost, kostumografijo, Johnnyja, Keiro in, seveda, Orlanda. A, kaj, ko zopet ni popoln. Ko ga ovira dooolgih 170 min - in ravno zaradi take minutaže je bil Gore Verbinski prisiljen dodajati nevmesne zgodbe, in glavno zgodbo še bolje zaplesti. To akcijko pripelje do roba - ne ve več, kaj je res kaj ni, in zakaj je sploh nastala. Ampak - konec nas vseeno zadovolji - ne ravno tako poživljujoče kot je orgazem, ampak ravno tako, da lahko rečemo, da si nismo šli brezveze ogledati filma. :D

— Dejan
10.6. 2007 ob 16:12 zvezdica

v tretjem delu piratov je morda res manj humorja, vendar pa zato ni nič manj zanimiv. po moji presoji je tak verjetno prav zaradi tega, ker so to triologijo morali nekako končati. čeprav pa se strinjam z nekom, ki je napisal, da hočemo še četrti del, v katerem se Will vrne in ga rešijo tega "prekletstva". glede tega filma pa se mi je konec zdel zelo nepravičen in zaradi tega še hočem videti tudi 4 del. moram pa priznati da pa so se igralci res zelo zelo izkazali.

— Piratka
10.6. 2007 ob 16:19

morm rečt da je biu film zlo cool ker je bil napet in pustolovski.lahk bi pa sam spustil tisto z orlando blumom ko so mu srce izrezali

— sara
10.6. 2007 ob 16:21

film je prekrasen.ne da se opisati z besedami kako zelo!škoda da ni še več delov! res škoda!

— maja
10.6. 2007 ob 18:46

nevem kaj mislte al pa kaj ste gledal uni k pravte, da je film bedn. je naravnost fantastičn. po mojem te za napačn film oddal kritiko. ko sm mogla umes na wc, sm bla sam nase jezna. sam škoda, da uno budalo od davyja jonsa zabode willa, da je pol kapitan. to mi je blo pa ful beda zarad elitabeth. no to je moje mnenje. vsi k ga še niste vidl pejte gledat. PRIPOROČAM!

— laly
10.6. 2007 ob 18:57

Tudi mene taki filmi razočarajo. Beda.

— Mija
11.6. 2007 ob 13:12

film je zakon!!!Nepričakovan konec, to je fulll dobr!! Za vas ne vem men je biu film carski še posebi Johnny, ki vedn znova dokaže da je res talentiran in pravi igralec!! Go Johnny, Orlando and Keira!!!

— Amelli
11.6. 2007 ob 18:59

HI FULL dobr film, mal za smejat, mal da te zmede. MEN JE BIL FUL OK :) ENJOY

— Miki
12.6. 2007 ob 12:12

Komaj čakam, da si ogledam še 3 del PIRATOV S KARIBOV! Prva dva dela sta sijajna!!! Za prva dva dela zaenkrat prejmete 10 pohval!* Elisabeth more biti s Willom!!

— Zvezdica ***
12.6. 2007 ob 21:22

no tkoole mne je ta 3 dell fulll presenetu... paccc mi je full cool in mislm d ni treba bit tko crnogledi kar se tega tice pac ste dubl napacno predtavo o filmu... no res pa je tut to d je mene zmotla muskaa...ker samo 2 al 3 zavrtijo tapravo musko.in pri temu delu mi samo muska nekako izstopa.drgac kr se tice usebine mi je pa full cooll. aja mm pa sm se 1 upasanje ali bo tudi 4.del piratov no js se zmer upam d bo sam zdei nwm ce bo neki se je govoril d bo sm zdei js nwm al bo al n bo pa tnx za odgovor:D

— crazy pirates girl
13.6. 2007 ob 1:49 zvezdica

Glede na to koliko domišlije je bilo potrebne za ta film gredo pohvale ustvarjalcem ter igralcem.Film je bil zanimiv, zabaven ter poln efektov. Res pa je to, da je malo predolg.Za tako dolg film bi ble reklame skoraj obvezne, da lahko greš odtočit ter da si malo noge pretegneš:)

— molotov
13.6. 2007 ob 14:08

film je ful dobr tko da usi k ga se niste sli gledat ga pejte

— ouo
13.6. 2007 ob 15:24

Drugi in tretji del sem si ogledal v xpandu in moram povedati da ste v tretjem močno pretiravali s svetlobnimi efekti in meglo. Včasih je bilo negledljivo, vsi ostali efekti so super samo svetlobnih je preveč. Je dobro ko se zabliska ali pa kaj eksplodira samo ne pa ves čas z reflektorji neki svetit. Kar se tega tiče so bili v 2. delu boljši.

— Morc
13.6. 2007 ob 21:25

JOHNNY DEPP je car!! Čist v usakm svojmu filmu blesti, je res dobr igralc, pa tud Orlando Bloom in Keira Knightley obvladata. Čeprou mi je pru del še zmer najbolši, sm tud u drugmu in tretmu uživala. upam d bojo nardil še četrt del k jst že zdej pugrešam pirate!! PS: A so vsi pirati tk lepi a kva? Mislm Johnny je za umret, pa tud Orlandu nč ne manka!! Keira je pa itak tok luštkana d ji use ženske zavidamo:)

— Ronchie
14.6. 2007 ob 14:23

film je res od sile, sploh ni brezvezn tak kot pravijo drugi splača se ga it ogledat!

— mojca
14.6. 2007 ob 14:45

ta film je took zakon sploh ne morš vrjet..res ljubim ga..no ja jack(johnny depp) ne tok zakon to ne morš vrjet, se smejš, jokaš, te stisne res, prizori so zakon, barve zvok, način govora..use stvari in nej kdo reče d ni hud film in upam d bojo še enga posnel sej je ta jack tok hud in will usi res uno zakon!!! ful sm fan!! :D <3 ta jack te zna res nasmejat ej čisti komik pa te njegove face, pa komenti pa use<3<3<3<3<3<3<3<3< 3<3<3<3

— urša
14.6. 2007 ob 14:52

mah kaj tem ni jasn k neki nabijajo d ni dobr movie mislm bedno kko morte un jack je res kjut ane pa faca totalno, pa un lovka man je tut zakon lol...no ja dej uglejte si ga nebo vm žou k je res hudo res res vrjemte men že 3x sm ga gledala

— urša
15.6. 2007 ob 14:45

johnny je car!!!

— lucija
16.6. 2007 ob 14:09

Ljudi!!jst ne vem kaj vas mot v tem filmu!!! To se morš uživet v film pol pa komentiri!d! jst sm se in mi je prov kul, mal uporabš domišlije al se pa ''postavš u njihovo kožo'' pol boš pa vidu kok ti bo kul, razn če si tok bedn d niti probaš ne !!!seveda!! pa pomisl kok se oni trudjo za tak film pol pa en pride pa reče d so bedni k svina!!! prov kulski film je če mene uprašaš!

— Carica
16.6. 2007 ob 15:13

TA FILM JE COOL SAMO ZATO KER SEBASTJAN POJE PESM NA ROBU SVETA

— ŠPELA
16.6. 2007 ob 17:37

PUNE VREDI

— NINA
16.6. 2007 ob 18:52

film je ful dober sam mal predolg je! drgač je pa še kr dober!

— cool_girl
16.6. 2007 ob 19:50

film je biu svetoven... res to si morate pogledat...

— _KaJa_
16.6. 2007 ob 20:03

jah no tko je... Včeraj sem brala tele komentarje pa sm si misnla kašn film bo to, tako da sem pričakovala najslabše. vendar nad filmom nisem niti malo razočarana. film mi je bil zelo všeč, malo pa mi je žal ker si ga nisem ogledala s posebnimi učinki, saj ga vrtijo samo ob 21.00. no tko tisti ki si ga želite ogledati si ga pejte ne bo vam žal! :P:P :D:D :):)

— inchek
16.6. 2007 ob 21:15

ta del pravzaprav sploh ni mel ene dolo čene zgodbe in za mene je dolg pretraju. mal sm razočarana. upam da bo četrti del boljši (če ga bojo sploh posnel).

— lucy
16.6. 2007 ob 21:21

sej je bil dobr film, sam sta mi bla 1. in 2. del boljša. pri 3. delu mi je bil cool začetek, sam je film fuuul dolg traju. in mi blo ušeč kr ni mel ene določene zgodbe (vsaj za mene ne), drugač je bil pa vredu.

— girl
17.6. 2007 ob 9:29

ma sj je blo dobr sam lahk bi blo mogoč mal bolš

— mojca
17.6. 2007 ob 10:06

prvi fil je biu d best, drugi za mene mau butast, tret pa noro dobr, čez obadva prejšna.Sj puglejte, pr vsaki triologiji al pa kjer pač snemajo več filmov so pol drugi, tretji...zmeri slbši od pruga.Redcimo gospodar prstanov 1 je biu najboljši, isto Matrica in isto Hrry Potter-4 del polomija, 5 bo pa tud baje. Sam pirati so pa eni redkih k so uspel z vesmi trmi napolnit srca fanov... Skratka film je edn najboljših za mene. ME SAM ŠE ZANIMA, ČE KDO VE A BODO SNEMAL ŠE ČETRTGA, AL NE? KER ZDJ SMO VIDL DA JACK UZAME UN ZEMKLJEVID , BARBOSSA PA OSTALI GA PA NIMAJO, IN ZGODBA SE LOHK ŠE NADALJUJE...PLIS PUVEJTE ČE KDO VE

— legenda z most
17.6. 2007 ob 10:33

ok film totaly rox! sm ga sla ucer gledt in ej res film je zakon... se splaca it pogledat...

— noben
17.6. 2007 ob 11:30

Filma še nisem gledala pa ga bom najbrž kmalu. Sicer pa mi je Johnny eden najboljših ameriških igralcev in še najbolj sexy zemljan je. Za mene. Ohh, kako zavidam Vanessi, njegovi ženi pa Lily Rose in Jacku. In vsem njegovim sorodnkom. I love you Johnny!

— Vesna
18.6. 2007 ob 13:53

film se mi je zdel zelo zanimiv in smešen

— urška pungerčar
18.6. 2007 ob 14:36

film se je mal preveč vlekel pa tut nism uspela čist razumet zakaj se gre pa sem gledla vse dele. no drugač je pa še kr

— me
19.6. 2007 ob 14:24

FILM JE FULLA FAIIINI.2 JE MAL BEDNA A 3 JE COOOLL VREDEN OGLEDA! MWA Johnny Depp...RTM...TI SI MOIII PRINC NA BELEM KONJU:...:)=)=)=)=)= )

— ŁUsykaa
19.6. 2007 ob 14:32

wiiuuu carskiii fium

— Łuš
19.6. 2007 ob 20:03 zvezdica

meni se osebvno zdi ta film na robu sveta zelo všeč čeprav bi lahko bil krajši in manj zakompliciran saj ga kar nekaj otrok ni zastopilo drugače je bil pa film odličen in zanimiv kot sem že omenila v začetku :):):):):)

— katarina
19.6. 2007 ob 20:27

ti : IZJEMNO 17.6.2007 | legenda z most sam da ti povem: sploh ni res da je pri vseh trilogijah tako da je prvi del najboljši drugi pa slabši. Sploh pri Gospodarju Prstanov ne ! drgač pa je tretji del the best. Sploh zarad Johnnyja- so hot and sexy

— sara
19.6. 2007 ob 20:37

Res ne razumem vseh, ki se pritožujejo nad Pirati 3. Večini od njih priporočam pregled pri okulistu pa še k psihiatru naj grejo, ker imajo očitno hude probleme sami s sabo. Meni osebno se zdi film ZELOOO dober, je ravno prav humorja in akcije in film sploh ne spominja na limonado. Super je! Vse pohvale Keiri, Orlandu, Nighyju, Verbinskemu, scenaristoma, producentu in vsem ostalim. SPLOH PA JOHNNYJU! On je THE BEST!

— Tia Dalma
20.6. 2007 ob 19:28

a je biu res tok slab?ne vem če bi ga sploh šla gledat sam gleda na prejšna dva k sta bla kr dobra ga mogoče pa grem

— teychy
20.6. 2007 ob 22:51 zvezdica

Moram priznati, da sem imela kar pomisleke če bi si tretji del sploh ogledala. Razlog so pač komentarji, ki jih lahko beremo na tej strani. Na koncu me je radovednost le premagala in tako sem si včeraj film le ogledala. Nekako sem mislila, da se bo film vlekel, da bo preveč novih akterjev (tako kot so nekateri napisali), da bo razvlečen, itd. pa temu sploh ni tako. Film je prav super za pogledat, postreže z kopico dobrih efektov in nekako je tretji del, vsaj zame, boljši kot drugi. Smešnih scen je mogoče malo manj ali pa se vsaj meni niso zdele pretirano smešne ampak vsake oči imajo svojega malarja in vsak ima svoje mnenje. Enim je všeč, enim pa ne. Dejstvo je, da se film splača pogledat na velikem platnu, ker je le čisto drug efekt če ga gledaš na nečem večjem z primernim ozvočenjem kot pa če ga vidiš na dosti manjšem tv ekranu ali računalniku. Tako, da vsem ki imate pomisleke ali bi ga šli gledat ali ne en droben nasvet. Pojdite v kino in si sami ustvarite svoje mnenje 

— Urša
20.6. 2007 ob 23:10 zvezdica

Hmm...film ni slab, ni pa odličen. Zdi se mi, da tisti, ki niso videli (vsaj) drugega dela, film le težko razumejo. Vsekakor je vreden vloženega denarja, efekti in maske so enkratne. Vsebina je kr težka, žal pa se je izgubilo tudi veliko humorja. Prav tako tudi Jack ni več tako šarmanten, kot je bil v prvem delu, čeprav je njegova osebnost neizmerno zrasla v teku trilogije...johnny pa je itaq enkraten igralec. Po mojem si zasluži oskarja. Zdi se mi tudi, da so karakterske spremembe nekaterih oseb, zlasti elizabeth bolj ali manj pretirane. v drugem delu je še bila pridna guvanerjeva hčerka, zdaj pa težka piratka...kakorkoli, se pa je tudi cel film vrtel bolj okoli nje, kot okoli česa drugega. 4. del...slabo ne bi blo..jacka bi še rada enkrat videla poskakovati na platnu..po mojem ga boju posneli, vender ne še kmalu. takega mnenja je tudi johnny..savvy? :P

— Ikki
21.6. 2007 ob 9:02

sej film je uredu ampak zlo predoug traja.pomojm bi velik dogodkov umes lohka spustil al pa skrajšal.

— sara in evelin
22.6. 2007 ob 19:13

efekti dobri sam vsebina je pa zanč. ful se vleče in js sem šla trikrat po kokice filma pa še ni blo konc.nazadnje pa sploh ne veš kaj se dogaja! sicer pa mislm da so se ustvarjalci potrudili tko da jih mormo mal pohvalt. :) šuš

— šuš
23.6. 2007 ob 9:57

KUL

— NEKE ŽE
24.6. 2007 ob 9:50

Film je presenečov z efekti... Je biu kul sam mau je manjkal humorja drugače je pa vredno ogleda in ga priporočam vsem ki gledate na Pirate mau drugač

— Vid
24.6. 2007 ob 11:03

no lih učeri sm si ogledala film. biu mi je usec ampak mau predoug. film se vleče douge tri ure in ko misls da se je končou se pojau nou zaplet. drgač je razplet dramatičen. predvsem je bistvo zgodbe da will postane kapitan in elizabeth postane kraljica piratov in nadomesti enega iz prejšnjih devetih kapitanov. jacka sparowa resijo. film je biu zelo dobr odličn bi biu če bi bi malo krajsi in ne tako zapleten kot je zdj

— nicqo <3
24.6. 2007 ob 12:27

Pirati s karibou je nedvomno najboljši film! velika pohvala za JOHNNYJA DEPPA (Jacka Sparrowa) fuol hudo odigran pa uloga k mu je res pisana na kožo! I LOVE PIRATES OF THE CARIBBEAN

— mashyenka
24.6. 2007 ob 17:27

Film je dobr. Mogoč se mal vleče od začetka dokler se ne pojavi Jack, da se mu mal nasmejiš. Sam če pomisliš, brez tega začetka sploh nebi štekla filma pol popolnoma. Edino kar me razočara v filmu je zopet---kakor v drugem delu KONEC_to z Wilom in Elizabeth. Jack je ZAKON.

— tinka
24.6. 2007 ob 21:08

film sem si ogledal dvakrat in se ga vseeno nisem naveličal. tako je dober da res ni

— tado
24.6. 2007 ob 22:18

sj sm že enkat pisala predn sm vidla film sm morm še enkat tok hudga filma k so pirati pa nou nkol več čist sm bla naudušena...hudo, hudo kwa nj rečm...heh=)

— piratka
25.6. 2007 ob 15:32

Katastrofa v xpandu. priporočam vam da ne prehitevate s tem digitalnim predvajanjem. Lepše in boljše je iz navadnega traku. lep pozdrav

— en k je ful pameten
25.6. 2007 ob 21:13

men je film ful fajn usak del ma svojo zgodbo, en je pač mal razvlečen, en je mal bl akcijski...če bereš recimo bereš knjigo iz več delow, je kšn del prow brezveze zdej ne smeste gledt na to, da je logično usak nasledni del bl brezvezen sej tudi vojna ni bla sam strelanje in klanje, je blo tudi kšno srečanje sz politiki, ku je bl brezvezno...

— super
26.6. 2007 ob 11:32

filem pirati s karibov je res presegel 1 in 2 del čeprav je dolg 168min mine hitro sicere ni veliko smeha in presenečenj ampak če ga razumeš je . . nasvet(če ga hoete razumeni poglejte 1 obvezno pa 2 del!)

— katyka_zist@hotmail.com
26.6. 2007 ob 11:44

Ta filem je vsekakor najboljši med vsemi. Lahko bi dali zraven malo več pošasti, a tudi brez njih je dobro pluti skupaj s filmov in se boriti. Zelo je zanimev, hecenin poven čudaških for je seveda Jack Sparrow-captain. Vsi igralici pa so seveda super. Po mojem je najbolj ostuden Lord... No vsi oboževalci pa gotovo že pričakujejo 4. del Piratov s Karibov. Filem je najboljši in pomojem bo zopet podrel rekord. Oboževalec Matic!!!

— Matic
27.6. 2007 ob 8:38

Ta film je čist ok!Elizabeth ni slaba morejo bit malo tut punce zraven da je bolše!!!pa še to če zapletajo stvari je glih najbolše ker si napet nestrpen!prvo si poglejte film pol pa govorite!totifilm je carski!!

— KATYA
27.6. 2007 ob 8:40

film sem si že ogledala in moram rečt da je film vredu nisem ga pa celega pogledala ker sva se s fantom skoraj ves film poljubljala!

— tajda
27.6. 2007 ob 9:03

film še nisem gledala danes ga pa grem,mislim da mi bo všeč zato tudi grem gedat,ker so mi všeč igralci tudi to vpliva... aja ta film zgleda,da je bolj za nas mlade,ker mi mamo rajš to fantastiko,za večje je to bedarija ker neznate verjeti.

— A J A M
27.6. 2007 ob 17:04

men je filem enostavno odličn.že tako sta mi bila prvi in drugi del zelo dobra in sej jih zelo velikrat pogledala saj film "pirati iz kariibov" je dobesedno moj najljubši film.skos je napet in enostavno NI dovgočasn...res pa da je da če ne gledaš oba prva dela je tretjega zelo težko za razumet...SAM JE PA FILM ZAKON IN BI GA ŠLA ŠE VEČKAT GLEDAT =P

— mochy
27.6. 2007 ob 21:12

Pirati so res super, čeprav mi konec ni bil preveč všeč. Kar malo so me šokirali, ko pride Will po 10.letih nazaj k sinu in Elizabeth...težko si predstavljam kako bi nadaljevali 4.del (če bo). Drugače pa priporočam ogled - DEFINITIVNO!

— ejanca
28.6. 2007 ob 21:00

A to res pride Will po 10-ih letih h Elizabeth in sinu? Kako to veste, a pokaže čisto na koncu odjavne špice, al ste si sam zmislil? Dej povejte. Please!

— ?
29.6. 2007 ob 14:30

pirati 3 je naj film na celm svetu. ti režiser al kva si že k pišeš d je spiderman bolš, pa pejt na pregled, al pa si nabau špegle.3tji del ima največ humorja.po drugem delu,ki ni bil ne vem kako fajn me je ta pozitivno presenetil.100/10

— asy
29.6. 2007 ob 17:36

sm ga gledu in mi je bil dobr.Priporocam drugim!

— Šnofko
30.6. 2007 ob 14:22

ta film je odličen oz. vsi tije deli so odlični. same pohvale ! upam da si bodo premislili in bodo snemali tudi 4 del ker bi se lahko nadaljevalo !! odličen film !!!

— maychi
30.6. 2007 ob 14:59

ej ta film je ful dobr.no 1,2 del sta bolša sam je ta useen zlo dobr. kr tko naprej pa res se ga splača jet gledat! fsm

— JERNEJA
30.6. 2007 ob 15:10

tret del pirati s karibov se nism gledala ampak prvi in drugi del sta bla supr tko da vrjamem da bo ta tud tko dobr.upam da bo se vec delov! NOROO dobri filmi so!

— SABINA
30.6. 2007 ob 18:33

film je zakon d bl ne more bit!!! vi ste nori...kaj d ni smešnu...js sm skor umrla od smeha...uglaunm johnny je caaar:D..res...emm pa a kdo ve a bo še kakšn del?? k če ne bo, bom umrla...

— ana
4.7. 2007 ob 14:34

film me je precej razočaral! to je vse

— neimanovan
6.7. 2007 ob 12:36 zvezdica

Film je nenormalno dolgočasn iz enega samega razloga ker je po istem kopitu kot prvi ter drugi del!Preveč je razvlečena vsebina filma ter predolgo ampak res predolgo traja!Konec je pa tak da se bo moral nadeljevati in upam da ne zopet po takem kopitu kot zadnji del!

— čurkica
6.7. 2007 ob 19:40

meni osebno je bil film dober. mogoče tudi zaradi igralske zasedbe, pa efekti so bli odlični. zmes sem bla malo "kak zaj?" samo mi je blo na koncu vse jasno, tak da ni blo blemov. si bom ga še enkrat ogledala

— saška
6.7. 2007 ob 19:49

sploh se nč ne vleče!!!prou dobr je!!!če mene uprašate najbolši del piratou pa najbolši film na svetu

— ena
7.7. 2007 ob 1:00

ja film ni nevem kaj...ful je fantastike pa tega...to res ni podobno filmu...sem misla da bo bolše..samo je kljub brezvezni vsebini ful dober film ker pač JONNY DEPP <3* špila

— zvezdica*
7.7. 2007 ob 12:59

sm misla d bo slabš.men je film ful dobr pa vsi igralci co cool.sam res pa je d neki cajta rabš d use zaplete pa uganke pukaperaš.sam sej nubenmu n škodje če mal razmišla a ne?no,uglavnm,film je zakon,pjte ga gledat!

— abc
8.7. 2007 ob 15:07

FILEM MI JE BILJ VSEC MEGA ZARADI LEPEGA JOHNNYA IN ZARADI LEPE KIERE VNDAR ŠE ZMERJ MISLM DA JE FILEM SREDNJI SPOL.

— SREDNJI SPOL
8.7. 2007 ob 15:14

Morm rect da sm ful presenecn nad filmom. tle ga usi neki pluvate sm k sm sou pa film gledat mi je biu pa glih tok dobr k 1 pa dost bolsi ud 2.Sploh newem kaj vam ni usec kr neki se zmislujete ta film je 100% ZAKON !

— presenecen
8.7. 2007 ob 19:56

men je bil film ful všeč

— mateja
8.7. 2007 ob 22:33 zvezdica

meni je bil film zelo zanimiv, moral pa si rres gledati še 1. in 2. del. niti ne toliko 1. kot 2. del, ker si moral biti pozoren na vse detajle. In kar se mene tiče je film prava uspešnica, še par ur bi tam sedela in gledala Deppa oz. Jacka in vse ostale igralce, ki so se res izvrstno odrezali. SAj so verjetno morali kar garati, da so dobili zaželeno.

— T.I.
10.7. 2007 ob 17:09 zvezdica

Vsak ima drugačen okus kar pa ne pomeni, da s tem lahko ŽALITE (seveda tisti ki vam filem ni bil všeč) gledalce, ki so pirate pohvalili, filem in igralce. Svojo mnenje lahko zapišete vendar je zelo NESRAMNO, da nekateri primerjate Pirate s karibov z drugimi filmi in NESRAMNO IN AMATERSKO primerjate s Mehiškimi nadaljevanjkami. Domnevam, da tisti ki je to primerjal zelo rad in veliko gleda limonade. Tisti, ki niste razumeli vsebine si raje še enkrat poglejte filem. Pa še to, filem je ODLIČEN in pohvalila bi vse igralce vklučno z režisrjem.

— NUJNO PREBERITE!
10.7. 2007 ob 21:50

Men je biu pa film D BEST!!! glede na to da se skor usi prtožujejo na dolžino, nej rečem da bi js še 3 ure lahko tm sedela (kukr je že ena rekla)...pa to, da je film preveč domišljijski - Ja sej kaj ste pa misll da greste gledat??!!! Igrauci so pa itak najbolši; še posebi Orlando k je tak cukrček da sploh ni važn u kok bednm filmu igra, pa bo še zmer zanimiv..

— Pirategirl
11.7. 2007 ob 0:39

Film je zakon...res ne razumm kwa eni mislte da ni blo akcije?Mene osebno sta najbol navdušila barbosa in seweda kapitan jack...pr nm se je dvorana ful nasmejala...

— 5...
11.7. 2007 ob 12:11

ja film je čist kul sam ne vem zakaj se film tko konča?pa eni misljo da bo pršu ša 4 del pa zdej noben nč ne ve , no sej enio upaja da bo eni pa pač da nebo.no oj glavnih komentarjev je da se ločta will in elisbeta no to ni glih kej preveč kul to jr pač moj komentar

— pia
12.7. 2007 ob 13:55

Meni se je film zdel zelo zanimiv, saj sem bil neprestano v pričakovanju kaj se bo smešnega, akcijskega ali srhljivega. Lahko bi trajal še kako uro več a je kljub temu dober film. Priporočam ogled.

— Bogdan
13.7. 2007 ob 19:46

film je zelo uredu.upam da bodo še drugi deli tako ql, da bi jih blo še veliko ana

— ana
15.7. 2007 ob 17:46

mi lahko poveste kaj se je zgodilo na začetku ker jz mam film doma pa sploh nevem kje se začne!

— Neya
16.7. 2007 ob 16:08

ta filem je najboljai od vseh

— neznana oseba
17.7. 2007 ob 16:42

mislm d je 2gi film boljši od 3jega saj je bolj smešen pa še keira zgleda bolj sexy drugače p je film OK vrdno ogleda...

— slovenc
18.7. 2007 ob 0:16 zvezdica

1Zakaj je nesramno da se filme primerja z drugimi filmi? (tisto z mehiškimi limonadami pa preprosto prezrimo) 2Film je bil povprečen. Res dober film iz zbirke piratov je IMO le prvi del. Ostala dva pa povprečna kar je bilo pričakovati -> zaslužkarstvo. Naphajo film z efekti, že kar preveč sprotna zgodba. Prvi del je bil res original in avantura v pravem pomenu besede. 3Itak pa celotno serijo rešuje Johnny Deep ki res fenomenalno odigra pirata. Brez njega film ne bi imel pol čara. 4film se malce vleče. Kar nekako so umetno podaljševali vsebino in kadre RAZVLEKLI kot je dandanes v navadi. Tisti kader kjer se prvič srečamo s Sparowom se milo rečeno malce vleče. Sreča da Johnny s svojo igro odpravi malce ta priokus a še vedno se ne znebim občutka da so nekateri prizori pa res malce predolgi. 5samo zasnovo trilogiji bi dal oceno 7/10 (niti pod razno se ne more meriti z enako epsko in avanturistično trilogijo (zaenkrat - 4 del bo) Indiana Jones) še ocene vseh delov: Pirati..1 - 8.1/10 Pirati..2 - 6.8/10 Pirati..3 - 7.1/10 Seveda je to MOJE mnenje da ne bo spet kakšnega žaljenja

— NUJNO PREBERITE no.2
18.7. 2007 ob 12:35

včeri sm šla gledat pirati iz karibov-na robu sveta in povem vam vsi gaaa moortee iit gleedaat!! takiga carskiga filma še niste vidl vam zagotaulam...gledala sm že vse tri dele in res je zakon! sam škoda ker je zadnji del ko bi jih blo še vsaj 5 al pa 10 res je no _1.!

— johnhyka
18.7. 2007 ob 12:41

jack sparow -the best

— ne povem
18.7. 2007 ob 15:06

PIRATI S KARIBOV SO NAJBOLJŠI FILEM NA SVETU.KAR SE NI SPREMENILO IN SE TUDI NE BO!!! PIRATI S KARIBOV RULES! CAPT. JACK SPARROW RULES! JOHNNY DEPP RULES! ZA VEDNO.SAVVY?

— Cpt.blck.prl
18.7. 2007 ob 18:00

kak ste? in kaj delate folk..?ayt.. jas rem jast zaj..papa

— kak ste???
22.7. 2007 ob 13:16

cool film

— moje mnenje
23.7. 2007 ob 1:47 zvezdica

Od filma nisem preveč pričakovala, saj me je drugi del nekoliko razočaral. Vendar sem ga nato od začetka do konca gledala z neverjetnim navdušenjem. Nekateri prizori so bili tako smešni, da če bi film gledala doma, bi se od smeha valjala po tleh! Tudi posnetki so bili zelo zanimivi. Najbolj mi je bil všeč Sparowov nos:) Zelo izvirno. Všeč mi je bilo tudi, da se je prepletalo toliko zgodb, saj si vmes že pozabil, kaj se dogaja in si bil potem vedno presenečen: "Aja, sj res! To se tud dogaja!" Poroka Elizabeth in Willa pa je bila najboljša kar sem jih videla na televiziji oz. v kinu. Za smeh pa sta vseskozi skrbela Jack in Barbosa z neprestano tekmovalnostjo. Konec je ekstra dober, saj se v bistvu zgodba ponovno začne - situacija je taka kot na začetku prvega dela, poleg tega pa dopušča nadaljne snemanje, če bo še kdaj prišlo do tega. Res eden izmed boljših filmov, definitivno vreden ogleda.

— S
23.7. 2007 ob 14:11

ENOSTAVNO NI ZA GLEDAT!

— vrjem!!
23.7. 2007 ob 16:07

film je hudo dober:) najbolši na svetu.:)res zakon!

— :):)maša:):)
24.7. 2007 ob 13:02

Tisti ki imate kaj slabega povedat o tem filmu, STE ČIST USEKANI!Res je, da da prvega in drugega dela nisem gledal, nad tretjem delom sem res zelo presenečen, saj se mi je zdel res zelo odlično.Bil je malo preveč dolg ampak sem se zabavav med ogledom filma! Film priporočam vsem!!!

— tilen
24.7. 2007 ob 16:23

najbolši mi je ta del folk morte si ga it ogledat

— marko
24.7. 2007 ob 22:11

men je všeč.

— Pa dobro
25.7. 2007 ob 17:18

tazga bednega filma pa še ne kr zaspau sm :).

— matej
25.7. 2007 ob 23:38

men se zdi de je to zlo dober film in ga priporocam de ga grejo gledat11

— piratki s karibov
26.7. 2007 ob 7:16

nad drugim in tretjim delom sem zelo razočarana. Medtem ko je prvi špica. ko sem gledala tretjega se mi je tok vleku da sem se mogla kr prsilt da sem ga pogledala do konca pol pa mi je blo sam žal časa k sm ga zapravla za to bedarijo.

— romina
27.7. 2007 ob 14:14

FILM JE FUL DOBR. NE VEM ZAKAJ VM JE SLAB AMPAK MA USE, KAR RABI DOBR FILM!(HUMOR, SCENA JE NARJENA U NULO, IGRALCI SO COL). TISTI K SE VM ZDI TA FILM BEDN STE: - AL STE DOMA POZABL OČALA - AL NE ZANATE GLEDAT FILMA - AL STE PA TOTALNI BEDNIKI K GLEDAJO SAM LIMONADE. UPAM DA BO KMAL PRŠOL VN 4 DEL. IGRALLI SO VSI ODLIČNI ŠE POSEBI PA JOHNNY DEEP. ORLANDO BLOOM, IN SEVEDA KEIRA KNIGHTLEY. OCENA: 10

— PIRATKA
30.7. 2007 ob 16:28

OK...tudi jaz se pridružujem boru in luku...sem kr mal razočarana nad filmm...še posebej ker sem pričakovala drugačen konec...(glejte ga še naprej...-sam je res bed)

— PIRATKA
31.7. 2007 ob 7:36 zvezdica

Film je naravnost odličen! Zaradi nekaterih slabih komentarjev sem pričakovala, da mi bo najmanj, v resnici pa menim, da je boljši kot drugi del. Zgodba je odlična, igralci so ful hudi (pozitivno me je presenetila predvsem Keira, itak so pa vsi zakon)... zelo lepo speljana triologija in nedvomno vredna ogleda!

— Neznanka
31.7. 2007 ob 12:29 zvezdica

Film mi je bil zelo všeč. Te tri ure, ki sem jih preživela v dvorani so bile izjemne. Od množičnega obešanja pa do tavanja v deželi mrtvih in še mnogo več. Efekti so bili odlični, prav tako igralci. Ampak film mi je bil osebno malo predolg saj se je zgodba kar malo vlekla. Drugače pa COOL!!!

— URŠIČ
31.7. 2007 ob 15:11

mi smo gledal prvi ibn drugi del!!zanima pa me a u tretjem delu rešjo jacka in kaj se še zgodi???

— sara
31.7. 2007 ob 22:19

film je biv zelo slab. od tega dela sem pričakoval mnogo več kot sem pa videv. Hotel sem dvorano zapustiti po sredini filma

— zetor2511
2.8. 2007 ob 11:01

Tudi jaz sem malce razocaran, saj je za razliko od 1. in 2. dela manj humorja in vec akcije, vsec mi pa je, da so dali odlocitev o bitki v roke zenski... :) Zal mi je za Willa, ker bo moral 10. let pluti po morju brez svoje ljubljene... Vseeno pa vam film priporocam, se predvsem, ce imate radi prizore z bitko. Moja ocena je 7/10 .d|-_-|b.

— Josko
2.8. 2007 ob 20:12

MEN JE BIU FILM RES THE BEST.NČ DRUZGA NEMORM REČT.DOST AKCIJE,HUMORJA IN ROMANTIKE.VREDEN OGLEDA.

— ANCHY
5.8. 2007 ob 14:39

ja men se 3.del tud ful vlece, pa nwm sploh se ne dogaja kj tko ful zanimiviga pa se mal nagnusne so tiste hobotnce pa to...drgac pa ful predolgo, vsaj zame, nwm kuko si drugi to razlagate!

— heidi
5.8. 2007 ob 17:07

ta film je kul!!!bol kulskega pa res ej ne more bit!johnny depp,orlando bloom in keria knightley so v filmu the best.pa davy jones pa je tak grozn js bi mu vse lovke odrezala!captain jack sparrow je pa tak smešen ej ne more bit bol smešnega pirata!

— cool
9.8. 2007 ob 16:33

Dobr film!!! Mojmu sosedu je naj!

— lucy
12.8. 2007 ob 9:44

začet je bil bl beden pol naprej je blo pa še kr v redu

— uršy
12.8. 2007 ob 13:13

pirati so kul. in če bi bilo za ocenit bi dala desetko. larisa

— larisa
15.8. 2007 ob 11:37

Z naj.prijateLjico sva si šli ogledati ta fiLm...in sicer v 2D in na sedeže s posebnimi učinki...Film je biL zellooo superr...+k fiLmu pa je to da sva bile na sedeži s posebnimi ucinki is seveda v dvorani kjer je deževalo,pihalo in neredilo fiLm se bol zanimiv.

— Nika
15.8. 2007 ob 20:12

film sm si v kinu ogledala dvakrat (enkrat s šolo, enkrat pa s prijateljicama). men je bil ful všeč, sm konc bi lohk bil bl srečen. drugač pa upam, da bodo posnel še ta četrt del.

— neli
21.8. 2007 ob 10:47

Točno naslov komentarja vam že pove kaj mislim povedati. Vsi samo govorite kako film ni kvaliteten, ni zanimiv in takšne bedarije. Govorite kot otroci. Resno ! Čeprav vsi pišete tako strokovno pa še vedno niste tisti, ki bi presojali ta film. Jaz bi zdaj kar najraje po Mariborsko potegnila vendar se trudim, da nebi. Jaz sem gledala prvi del in mi je bil zelooo dober. Vi niti ne cenite truda, ki so ga vložili v ta film in delo. A ne veste, da ima vsak film vsaj eno napako?...

— sara
23.8. 2007 ob 9:52

je res noro fajni film in v njem je taka fajna scena res vsak del sm gledala že 10 to je kul

— ana
25.8. 2007 ob 13:03

film je zame number1, sm ga 2krat šla gledat v kolosej, a mogoče kdo ve kdaj izide DVD ka ga kumi čakam

— tjask
27.8. 2007 ob 23:03

ejj stari rers zakon film najbolši del od useh 3 pejt gledat če še nisi rox ocena:10/10

— LaUrA<3
7.9. 2007 ob 19:36

EJ FUL COOL STE DJTE ŠE 4-KO POSNET

— LARA JAMA
13.9. 2007 ob 14:04

film mi je bil zelo všeč

— tamara
13.9. 2007 ob 14:10

moram reči da sem nad filmom zelo ponosna,ker je domišliska,v zgodbi res nastopajo pošasti pa tak dalje ampak mi je bil zelo všeč. moram pohvalit

— tamara
8.10. 2007 ob 15:12

ko slišim besedo pirati s karibov hočem videti igralce.3 glavni igralci so moji najbolši na svetu.če bi jih videla v živo bi jokala od sreče.

— asta
14.10. 2007 ob 15:10

ZELO ZANIMIV FILM IN ZELO PUTOLOVSKI. NAZADNJE SEM GA GLEDAL ZELO ČUSTVENEGA.

— andrej in betonija
16.10. 2007 ob 20:32

ful hud mi je bil ta 3 del k se res naj jači dogaja. :) če se da loh pošljete tud kako fotko prosim. lep pozdrav cool ste to organiziral ker so vsi ti trije deli cool napeti

— špela
28.10. 2007 ob 8:54

ja ta film mi je bil na splošno ful všeč tud zerad tega ker je bl postulovski edin mogoče je bil sm začetek mal dolgočasn drgač pa dobr

— uršy
28.10. 2007 ob 9:04

zelo DOBRO

— linček
29.10. 2007 ob 9:51

Men je bil film namreč zelo všeč vse skupaj pa je ena velika zabava. Vsi skupaj so se dobro odrezali v filmu.

— Grega
30.10. 2007 ob 10:23

vredi je vsak film

— vanessa
1.11. 2007 ob 8:41

pirati s karibov so najboljši folm vseh časov še posebej zato ker mi je všeč johnny depp in orlando bloom. vsi deli filma so bili dobri najslabši pa je bil 3 del filma ker tak ni nič zanimivega razen caypso. dobro je igral tudi bill nighy

— ana
1.11. 2007 ob 22:46

svetsko, men se zdi čist vredu film in upam na nadaljevanje

— the man
2.11. 2007 ob 12:41

POMOJEM JE FILM VREDU KER JE TAM BLA SOSEDA PA JE REKLA DA JE BLO SUPER!

— BARBARA
2.11. 2007 ob 12:48 zvezdica

Ok ne vem kaj bi sploh lahko rekla... Slabo??? Razočarano??? Saj nič ne rečem vsak ima svoje mnenje. Tudi meni tretji del Piratov s Karibov ni bil tako dober kot prvi in drugi, je pa bil za pogledat. Tisti del, ko je bil kapitan Jack sam na kopnem s svojo ladjo in so se potem kar eni rakci tam pojavli je bil res brezvezen, ampak ostali deli filma so bili pa super. Tudi glasba mi je bila zelo všeč ista seveda kot pri ostalih dveh delih je bil pa res dober film. mam ga na DVD-ju ga bom pa še tudi šla gledat v kino. Najbolj mi je bilo všeč pa na koncu Elizabeth pa seveda sploh ni pokvarila celega filma, ampak ga je naredila le še boljšega. Skratka res dober film =)

— mani
3.11. 2007 ob 11:19 zvezdica

vidim da mate veliko problemov. men se zdijo vsi 3 deli filmi enkratni, čudoviti, razburljivi polni akcije in humorja. pričakovala bi četrti del. upam da boste uslišali moje želje. igralci so čudoviti in sebe so morali dati vse najboljše zmožnosti. upam da jih bom v prihodnosli lahko videla osebno in da bodo prišli v slovenijo.

— oboževalka
5.11. 2007 ob 16:04

Meni se je zdel film vredu, res lahko bi bilo več humorja in akcije vendar vredu. Pohvalil bi tudi igralce. Upam, da bodo naredili 4. del in da bo boljši.

— Luka
15.11. 2007 ob 17:48

PIRATI SO NAJBOLJ COOL FILEM NA SVETU , TISTIM KO NI VSEC SO PA TAK ZMESANI PA RES JE COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.KO BI BIL LE SE 4 DEL PA 5 PA 6 TO BI BLO COOL

— lucija
30.11. 2007 ob 12:51

ja kdo govori da ni nič humorja.js bi dala oceno 10!!!

— love jack
15.12. 2007 ob 14:41

ma ku je kulllll!

— gaja
20.12. 2007 ob 16:33

film je prv hud djack sparyow tud hhhhhuuuuuuuuuudddddddddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— sale
24.12. 2007 ob 16:22

je zelo dober filem

— sara
24.12. 2007 ob 17:02

FILM JE RES KUL!!!!!!!!!!

— NINA
25.12. 2007 ob 9:48 zvezdica

res tok dobr......sam ne mi rečt da bo to zadnji del vseh delov pač.......js želim še miljon delov, res....nej se še kaj spomnejo kako bi se vse skupi nadeljevalo.....res......potemtakem bi bila lahko jaz scenarist:D.....ne ne sej se hecam.....če bi bila jaz scenarist potem di bila to filemska uspešnica od zadaj:D:S........no mogoče bi blo pa dobro mogoče bi pa podrlo rekorde......nikoli ne veš!zato bi se res lahko še kaj spomnili.......a res nimajo nič domišljije.....drugače pa svaka čast vsem trem filmom res super!!!!
nenem kaj jih vsi tok kritizirajo(vsaj zadnja 2)......tako da res fajno.....vse dele sem šla tudi gledat........ja ni kej - the best!!!!!!!!!!

— oboževalkaaaa jacka sparrowa!!!!!!!
30.12. 2007 ob 21:04

Četrti film bo in ga že komaj čakam. Tretji del je kul, prav tako kot prvi in drugi.

— pajkovka
3.1. 2008 ob 13:53

ful dobr film in sm ga že gledala in ga bm še šla če ga bote predvajal lepo pozdravljam vse monika

— monika
29.2. 2008 ob 0:00

film mi je zlo ušeč in jack sparou

— barbika
4.3. 2008 ob 0:00

k sm film gledala prvič mi je prec padu v srce. ful je pustolovsk.če bi mela zbiro bi bla prec piratka.

— ENI
21.3. 2008 ob 16:47

ta film je najboljši na svetu meni se je sicer zdelo da se tam na sredini malo vleče drugače pa ful kul pa igralci so moji naj ljubši vsi zelo mi je ušeči (po domače heh heh)

— katika
8.5. 2008 ob 2:00

HOJ! MEN JE FUUUL COOL FILM!

— SARČY IZ BB HEHE NI RES!
17.6. 2008 ob 11:31

jst nwm ka je drugim de pravjo de je film kot ena limonada. ni res. film je the best efekti so dobri humorja je najboljš je igral jack kot ponavada. morali bi posneti še 4 del da vidimo kaj se zgodi z vrelcem mladosti in kaj bo jack spet odigral.

— Matjaž
22.6. 2008 ob 2:00

men osebno je film THE BEST drugim ka je de menjo de je to ena limonada igralci so odigral zlo dober še posebi nej pohvalm JOHNNY-a ker ta pa rastura

— pirate fan
26.7. 2008 ob 17:52

ta film je carski !!!

— nika
20.5. 2009 ob 2:00

kool film

— poz
13.6. 2009 ob 22:45

Ludeki, to je najboljši film doslej... nisem še vidla bolšega filma ko pa je tt... no razn gospodar prstanov...

— Monch
14.6. 2009 ob 19:12

fantastičen film

— liza
17.7. 2009 ob 15:39

ja ta film je itak kr enn....tk d jaa....

— spela
24.8. 2009 ob 17:48

carski film

— kr en
8.9. 2009 ob 22:57

a je kdo sploh pogledal konc, ta pravi konc?...na koncu po zaslugah aka credits je skrit "easter egg" -skriti pomen, isto kot je bilo v prvem delu. spet bodo pirati s karibov yeyyyy..le igralska zasedba mislm, da ne bo več ista. johnny je itak rekel, da bi igral sparrow-a, če bi ga moral 12x upodobiti, bi to naredil; keira je obupala, ker bi se rada posvetila drugim filmskim žanrom..no to sm sam prebrala...zadnjo...čisto zadnjo sceno pa sem pogledala, šele ko sem presenečeno prebrala na enem online ameriškem forumu, da na koncu filma obstaja še en konec s skritim pomenom..anyway..4 del bo! yeyyyyyyy..pa pomojem se bo navezoval na tisti vodnjak mladosti za katerega je jack ukradel zemljevid. ;)

— jazzile
4.11. 2009 ob 18:29

hudo eji

— sam
27.11. 2009 ob 13:38

jack je najlepši!!!!

— nekdo pač
7.4. 2010 ob 15:57

noro dobr jack je car pa najlepši je
komi čakam da bom film spet gledala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— anja345
19.6. 2010 ob 10:27

coollllll film res

— liiliiiliiilliiiilliiilii
24.7. 2010 ob 19:24

res tok dobr......sam ne mi rečt da bo to zadnji del vseh delov pač.......js želim še miljon delov, res....nej se še kaj spomnejo kako bi se vse skupi nadeljevalo.....res......potemtakem bi bila lahko jaz scenarist:D.....ne ne sej se hecam.....če bi bila jaz scenarist potem di bila to filemska uspešnica od zadaj:D:S........no mogoče bi blo pa dobro mogoče bi pa podrlo rekorde......nikoli ne veš!zato bi se res lahko še kaj spomnili.......a res nimajo nič domišljije.....drugače pa svaka čast vsem trem filmom res super!!!!
nenem kaj jih vsi tok kritizirajo(vsaj zadnja 2)......tako da res fajno.....vse dele sem šla tudi gledat........ja ni kej - the best!!!!!!!!!!

— oboževalkaaaa jacka sparrowa!!!!!!!

— janja
19.8. 2010 ob 15:47

igralci so cool, da ne omenjam jacka on je ta bulš .1,2,3, del so vajn, a prosem nardite še 5., 6., 7., 8., in še mnogo drugih delov

— cool pirati
25.9. 2010 ob 12:27

hahaay

— tanja
27.10. 2010 ob 18:39

Torej nadaljevanje piratov. Zdi se mi, da je slabši od drugega. (Prvi ni nič posebnega). Pričakoval bi novega zlobca, bilo je preveč nadaljevanje in ni bilo nove zgodbe malo so dodali neka kalipso, pa devet srebnikov, ampak pričakoval sem nekaj novega! Vseeno je bil zanim za pogled.
Seveda najverjetneje že veste, da prihaja četrti del z naslovom Pirates of the Carrabien: On stranger Tides(slo. prevoda še ni. se mi zdi, da bo prevod sledeč na skrivnostnih vodah, glede nato, da ni skoraj nikoli pravilen prevod. Točen prevod je Na čudnejših plimah),ki prihaja MAJA 2011. Film hvala bogu ne bo vseboval willa in elizabeth, ima novega režiserja in novi liki. Zlobec bo Črnobrad videli bomo morske deklice jackovo ljubeze, ki jo bo igrala penelopie cruize nekaj takega, film seveda se bo šel o iskanju fauntane posnet je pa po knjigi Tima Powersa (on stranger tides)

— KOmENTATOR
28.10. 2010 ob 21:50

Naibolši je...<3 zakon

— -gledalka
13.11. 2010 ob 14:42

PIRATI IZ KARIBOV COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

— Kaja
8.1. 2011 ob 12:10

uredniku : waša izbira STINKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— justsum1
30.1. 2011 ob 9:30

meni je bil film zelo usec

— nekdo
26.2. 2011 ob 16:12

boga pajkovka; če res tko zelo zelo čaka potc4 v 20. maju pride in tud upamo sa se bo lahko primerjal z 1 delom 2,3 pa se ne moreta pa mnde de bo v njem blackbeard.

— skomy
6.9. 2011 ob 20:52

film sem si ogledala ob začetku mi je postalo zaniivo kako jack sparrow po piratsko zavaja druge ljudi s pogledom in besedami proti koncu sem se ob zanimivem filmu basala s kokicami po koncu filma sem rekla ta film priporočam vreden 5+

— mojcalenn
5.11. 2011 ob 23:07

Zakon filem :D Jack Sparrow pa je itaq najbl sexi :D

Johnny Depp raztura :D Najjači igrauc forever. Eden in edini mojih naj naj igrauceu :D
Inja filem je res najjači sm si ga ogledala in res zakon filem :3 Carski
Johnny pa itaq najboljši igrauc :D usi njegovi filmi so zakon še pusebi Pirati :3

— Sparrowgirl
31.5. 2012 ob 20:17

pa naj še kdo reče da johnny depp ni največji car na svetu... OBOŽUJEM TA FILM!!!
P.S. a ste vedli da Sparrow pomeni vrabec???? :D

— Lola Lopez
3.8. 2012 ob 16:54

Film je slabši od prvega in boljši od drugega.
Četrti pa je nekaj med prvim in tretjim.
P.S. Ja Lola vedela sem...

— ivy
7.9. 2012 ob 14:30

kaj nej rečem zakon film =)

— hela
30.12. 2012 ob 20:57

najboljši film tudi 5-del bo

— jakec

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.