Kolosej
Film distribucije Cenex

Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja

komična akcijska pustolovščina
Kapitan Jack se vrača!
Na sporedu od: 27.7.2006, Kolosej Ljubljana
27.7.2006, Kolosej DeLuxe Kranj
2h 31min / 151min
Leto: 2006
Država: ZDA
Scenarij: Terry Rossio, Ted Elliot
Režija: Gore Verbinski
Pirat Jack Sparrow se je znova prisiljen spopasti z nadnaravnimi silami, tokrat v obliki zloveščega Davyja Jonesa, ki poveljuje legendarni ladji duhov Leteči Holandec. Seveda Jack lahko tudi tokrat računa na pomoč zvestih prijateljev Willa in Elizabeth in lahko se prične najbolj divja gusarska avantura. V glavnih vlogah se vračajo Johnny Depp, Orlando Bloom in Keira Knightley.

Piratske zanimivosti s snemanja

Kapitan Jack se vrača... In z njim Will Turner, Elizabeth Swann ter kopica piratskih obrazov, znanih in novih, v nadaljevanju uspešnice Pirati s Karibov: Prekletstvo Črnega bisera. Z nami je znova Johnny Depp v svoji za oskarja nominirani vlogi, Orlando Bloom in Keira Knightley, ki je bila lani med nominirankami za oskarja.

Kapitan Jack razvije jadra novi dogodivščini nasproti. V tej spektakularno drzni epizodi po uvodni, nadvse uspešni iz leta 2003, se ekscentrični kapitan Jack Sparrow spet zaplete v mrežo nadnaravnih intrig. Čeprav je prekletstvo Črnega bisera izničeno, se nad glave kapitana in vse njene posadke zgrne nova, zastrašujoča grožnja; izkaže se, da je Jack dolžan krvni davek legendarnemu Davyju Jonesu (Bill Nighy), vladarju morskih globin, ki poveljuje Letečemu Holandcu, ladijski prikazni, ki ji ne v hitrosti ne v spretnosti nobena ladja ni kos.

Če domiselni in spretni Jack ne bo pogruntal načina, kako se otresti faustovskega pakta z brezsrčnim Jonesom (dobesedno), ga bo doletelo prekletstvo hlapčevanja v njegovi posadki za polnih sto let. Dogodek grobo prekine poroko med Willom in Elizabeth, ki še enkrat stavita vse svoje upe na Jacka in se znajdeta v samem središču srhljivega dogajanja. Vsi trije se bodo morali soočiti z morskimi pošastmi, sovražnimi otočani, privlačno vedeževalko Tio Dalmo (Naomie Harris) in celo s skrivnostno pojavo Willovega davno izginulega očeta Billa Škorenjca (Stellan Skarsgard).

Medtem se je okrutni lovec na pirate, lord Cutler Beckett (Tom Hollander) iz Vzhodno indijske trgovinske zveze, odločil polastiti razvpite "mrtvečeve skrinje". Legenda pripoveduje, da si bo tisti, ki jo bo dobil v roke, pokoril Davyja Jonesa, in Beckett se je zaklel, da bo z njegovo pomočjo enkrat za vselej iztrebil pirate v območju Karibov. Kajti časi se spreminjajo in poslovneži ter birokrati postajajo pravi pirati morskih poti, nikomur podložnim in zabave željnim svobodnjakom, kakršen je Jack Sparrow, pa preti iztrebljenje.

Za Pirate s Karibov: Mrtvečevo skrinjo sta scenarij napisala Ted Elliott in Terry Rossio, ki sta sodelovala tudi pri uvodnem filmu. Prepričana sta, da bosta tudi tokrat pritegnila v kina in zadovoljila na tisoče "piratoljubcev". Med njune velike uspešnice, na primer, sodita tudi animirana celovečerca Aladin in Shrek.

Igralci

Z vlogo Jacka Sparrowa, za katero so ga nominirali za oskaraja in zlati globus, nagradili pa z lovoriko Screen Actors Guild Award, je Johnny Depp ustvaril novo ikono filmskih platen in z njo osvojil ves svet. "Hotel sem ustvariti lik, ki bi se prikupil tako najmlajšim gledalcem kakor najbolj okostenelim intelektualcem", zatrjuje igralec in le malokdo bi tej njegovi trditvi oporekal, češ ni mu uspelo. Depp je eden najbolj priljubljenih igralcev pri gledalcih in cenjenih pri kritikih; od začetkov svoje kariere v poznih osemdesetih letih je ustvaril vrsto prepričljivih in med seboj zelo različnih vlog. Za oskarja in zlati globus je bil poleg upodobitve Jacka Sparrowa nominiran tudi za lik "očeta" Petra Pana, pisatelja J.M. Barrieja v drami V iskanju dežele Nije iz leta 2004. Med njegove izstopajoče igralske stvaritve sodijo vloge v filmih Cry-Baby, Kaj žre Gilberta Grapea?, Ed Wood, Benny & Joon, Edward Škarjerokec, Don Juan DeMarco, Donnie Brasco, Fear and Loathing in Las Vegas, Brezglavi jezdec, Čokolada, Blow, Bilo je nekoč v Mehiki, Charlie in tovarna čokolade in nazadnje v subtilnem animiranem celovečercu Tima Burtona The Corpse Bride (Mrtvečeva nevesta).

Orlando Bloom se je z likom Legolasa v priljubljeni trilogiji Gospodar prstanov avstralskega režiserja Petra Jacksona povzpel med mednarodne filmske zvezdnike. Odtlej je nanizal vrsto odličnih vlog v Sestreljenem črnem jastrebu Ridleyja Scotta, Troji Wolfganga Petersena, še enkrat Scottovem Nebeškem kraljestvu in v Elizabethtown Camerona Crowea.

Keira Knightley je bila v letu 2005 nominirana za oskarja in zlati globus z vlogo Elizabeth Bennet v Prevzetnosti in pristranosti. Prvič je širšo filmsko javnost opozorila nase z vlogo v nepričakovanem hitu Udari kot Beckham. Poleg lika Elizabeth Swann v Piratih s Karibov je zaigrala tudi v drami Samo ljubezen, zgodovinski pustolovski drami Kralj Arthur v produkciji Jerryja Bruckheimerja, in nazadnje v filmih The Jacket in Domino.

Ob zgoraj naštetih junakih Mrtvečeve skrinje bomo znova srečali Jacka Davenporta kot osramočenega poveljnika Jamesa Norringtona; Jonathana Prycea kot Elizabethinega aristokratskega očeta, guvernerja Weatherbyja Swanna; Kevina R. McNallyja kot pogosto nasukanega mornarja Joshameeja (gospoda) Gibbsa; Leeja Arenberga in Mackenzieja Crooka kot večno spričkani in filozofsko navdahnjeni piratski par ter najboljša prijatelja Pintela in Ragettija; Davida Bailieja kot molčečega Cottona, saj njegova papiga govori še preveč; in pa Martina Klebba kot trdovratnega Martyja, ki se ne ustraši trikrat večjih nasprotnikov.

V večjih in manjših vlogah so se jim pridružili mednarodno priznani igralci Bill Nighy (Love, Actually, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy) kot Davy Jones, srhljivi vladar morskih globin; Stellan Skarsgard (Kralj Arthur, Dobri Will Hunting) kot Škorenjc Bill Turner, Willov oče; Naomie Harris (28 dni pozneje, Miami Vice) kot Tia Dalma; Tom Hollander (The Libertine, Prevzetnost & Pristranost) kot pretkani in brezdušni lord Cutler Beckett, in David Schofield (Poslednji Mohikanec, Gladiator) kot Mercer, Beckettov kruti podrepnik in sluga.

Ustvarjalci filma

Za kamero so se ponovno zbrali člani uspešne ekipe Prekletstva Črnega bisera; snemalec Dariusz Wolski (Meksikanka, Mesto teme, Vran); kostumografinja Penny Rose (The Weather Man, Kralj Arthur, Evita); montažerja Craig Wood (Krog, Meksikanka, Mouse Hunt) in Stephen Rivkin (Ali, The Hurricane); odgovorni mož za vizualne učinke John Knoll (ki je bil za svoje delo pri Črnem biseru tudi nominiran za oskarja); koordinator kaskaderjev George Marshall Ruge (trilogija Gospodar prstanov); trikratna dobitnica oskarja, maskerka Ve Neill (Ed Wood, Očka v krilu, Beetlejuice) in frizer Martin Samuel (Evita, Mali Buda); slednja sta bila za stvaritve pri filmu Prekletstvo Črnega bisera tudi nominirana za oskarja. Skladatelj Hans Zimmer, čigar glasbo lahko slišimo v prvem filmu, je uglasbil tudi drugega, sodeloval pa je še pri vrsti drugih uspešnic v produkciji Jerryja Bruckheimerja.

Najbrž se zlasti starejša generacija še spominja uspešnih filmskih priredb klasičnih romanov za večno mlade Otok zakladov in Knjige piratov, pa klasičnih mladinskih filmov The Black Pirate, The Buccaneer in The Crimson Pirate. 53 let pozneje se je studio Disney odločil oživiti pozabljeno filmsko zvrst z zgodbami o Piratih s Karibov, ki so osrednja tema zabaviščnih parkov Disneyland že vse od leta 1967 (prvič v Anaheimu). Postali so del popularne kulture in z glasbenimi napevi: Hoj hej, hoj hej, na zdravje gusarstva ter: Mrtveci ne pripovedujejo zgodb osvojili milijone.

Film Pirati s Karibov: Prekletstvo Črnega bisera levji delež uspeha vsekakor dolguje Johnnyju Deppu, ki je z Jackom Sparrowom ustvaril "gusarja, kakršnega do sedaj še ni bilo".

Po uspehu prvega dela je bilo jasno, da občinstvo pričakuje še več Jackovih, Willovih in Elizabethinih dogodivščin. Eno samo nadaljevanje ne bi bilo dovolj. S snemanjem obeh hkrati - drugega in zaključnega tretjega dela - so polno izkoristili čudovita prizorišča, predvsem pa zahteve in potrebe glavnih igralcev, ki so vsak svoj lik zdaj dodobra poznali in je postal del njih. "Upali smo na uspeh Črnega bisera, kar je bil edini pogoj za nastanek nadaljevanj. Ko boste videli drugi in tretji film, boste ugotovili, da vse niti vodijo tja, kjer se je vse skupaj začelo. To je prava trilogija, " pripoveduje Jerry Bruckheimer.

V drugem delu bomo spoznali še enega nenavadnega "junaka". Davy Jones je mistični vladar morskih globin, ki mu marsikateri mornar zapiše svojo dušo. Je kapitan legendarnega Letečega Holandca, ladje vseh ladij, in ukazuje grozoviti morski pošasti Krakenu, o katerem krožijo srhljive pripovedi vse od 12. stoletja dalje. Iz globin pa se na nasedle ladje zgrne srhljiva posadka prikazni, ki buri duhove vseh ljubiteljev morij širom po svetu - ladja Leteči Holandec, ki ji ni para ne v gredlju, ne v jamborih, ne v njenih hitrosti in manevrskih sposobnostih. Filmski mojstri so jo zgradili po vzoru jadrnic iz 17. stoletja, zlasti nizozemskih hitrih galej in mogočne švedske bojne ladje Vasa, ki je leta 1628 potonila v Stockholmskem pristanišču na svoji prvi plovbi. Leta 1961 so jo dvignili na površje in je zdaj povsem obnovljena razstavljena v pomorskem muzeju v švedski prestolnici. Na njej in na številnih drugih ladjah, ki so jih uvozili na snemanje kot replike občudovanja vrednih plovil v vseh treh Piratih, je služilo več kot 300 članov posadk iz St. Vincenta pri Los Angelesu, Velike Britanije in domačinov z otokov, kjer je snemanje potekalo. Pomnite, Črni biser bo znova plul in odiseja piratov s Karibov se nadaljuje!

Komentarji

20.6. 2006 ob 11:43

ojoj kako so spet to prevedli! mrtvečeva skrinja! kako se to sliši, joooj :S..ko bi bilo vsaj skirnja mrtveca..jaao..

— s
20.6. 2006 ob 11:49

Komaj čakam!

— edn
20.6. 2006 ob 14:26

Komaj čakam da se film začne predvajat!

— *kittyka*
20.6. 2006 ob 16:43

jap prevod je pa obupn!!! sam pa komi čakam da pride u kino do 27.7. je še doug =( hehe *FSM*

— jazst
20.6. 2006 ob 20:10

Jaz upam, da bo tudi to nadaljevanje tako odlično kot je bil prvi del. Res pa je škoda da pride k nam šele 27...Absolutno si ga grem ogledat.

— Buba
20.6. 2006 ob 20:49

Yas si še sicer fiLma nisem ogLedaLa vendar taKoj Ko bom imeLa to Možnost se odpravim v KoLosej na ogLed teGa fiLma... me pa zanima Če morda veste Kdaj bo prviiiĆ v Mariboru???

— łnes_ka
21.6. 2006 ob 22:04

komi čakam!johnny je tok cute pa tak car!!! : P

— darkerica
22.6. 2006 ob 10:14

najboljši prevod bi bil SKRINJA MRTVEGA MOŽA(saj pomoje) spomnte se sam na otok zakladov johoho skrinja mrtvega moža in polna steklenica ruma johoho :)

— prevod
22.6. 2006 ob 17:26

pa sj prevod naslova tuki sploh ni važn...film bo itak najhujši, zgodba j čist huda, igralci isto (Johnny <3)...ni frke. Mrtvečeva Skrinja/Skrinja Mrtvega Moža/Dead Man's Chest u glawnem. Komi čakam 27.7.!!!

— sparrow
22.6. 2006 ob 19:20

komaj čakam film...prvi je bil odličen, igralska zasedba se je res izkazala...mislim da sem ga gledala že kakšnih 30x in upam da bo nadaljevanje prav tako dobro kot prvi del, če ne še boljše=)

— xXx
22.6. 2006 ob 19:25

Ni mi povsem jasno, zakaj se pritožujete nad tem prevodom. Chest v angleščini lahko pomeni prsni koš ali košara, zaboj, skrinja. Zato je prevod čisto v redu. Če pa bi radi vedeli za najhujši prevod - Sweet home Alabama so naši prevedli Melanie se poroči!

— english girl
22.6. 2006 ob 20:14

itak je wseeno kak so prewedli, glawno da bo film wrei, a ne?

— *KITTYKA*
22.6. 2006 ob 20:36

komaj cakam da si grem ogledat ta drugi del! komaj sem ga pricakovala! JOHNNY DEPP THE BEST 4 EVER ! pirati rules

— depp fan
22.6. 2006 ob 21:16

je naj film najbolj sexy pa je Johnny Deep(Jack Sparrow)

— anja
22.6. 2006 ob 21:26

mene full zanima ob keri uri se začne pirates of the ceribbean pa kako rezerviram ustopnico če filma še ni v kinu? hvala!!

— ilona
22.6. 2006 ob 21:30

jap fim more bit ful hud sm vidla že 4 različne posnetke =) ZAKON!

— jazst
22.6. 2006 ob 21:35

meni prvi del ni bil ušeč in upam, da bo drugi boljši! absulutno pa grem gledat premiero ker kino je pa zakon!!!

— špelca
23.6. 2006 ob 13:45

pomoje se začnejo vstopnce prodajat tm nekje 1 tedn prej...

— jst
23.6. 2006 ob 13:47

a veste da bo še tretji film, k ga že snemajo. baje bo u kino leta 2007... šele

— spet jst
23.6. 2006 ob 14:17

jas sn že tui film enih 20x glejala.Kot neka obsedenka, sam je tak carski da nemreš mimo.Od takrat ko je prišo prvi del čakam na to nadaljevanje.In ze vijim da bo treba vstopnce napre kupit;). Ja pa če še ne veste kar drugo leto bi naj prišo tretji del. čau

— vanja
23.6. 2006 ob 18:06

filma še nisem vidla... full škoda... komaj čakam da ga!!!

— alja
23.6. 2006 ob 18:29

NIsn še ga vido ga pa grem gledat in ko sem v kinu vido reklamo mi je že ta bla svetovna:D

— Blaž
23.6. 2006 ob 22:11

se strinjam. naslov je res obupen. mrtvečeva skrinja. mislim halo.

— obupen naslov
24.6. 2006 ob 13:12

Upajmo na najboljše.prebral sem veliko intervijujev v zvezi nadaljevanja Piratov Iz Karibov...Sliši se obetavno.(kdaj pa se ne?!)

— narrator
24.6. 2006 ob 17:25 zvezdica

hja, nejprej morm rečt d se tud men zdi slovenski prevod smešen. velik lepš bi se slišal, če bi prevedl skrinja mrtveca, kot je napisal že eden pred mano. očitno se moramo sprijaznt, da si naši prevajalci lih ne znajo spomnt ne vem kako lepih prevodov, tevmeč prevajajo ali preveč dobesedno ali preveč svobodno. pa sej konec koncev, pomembna je vsebina in ne naslov. prvi del mi je bil všeč. zanimiv, razgiban in dobro narejen. ok, pravi čar mu je dal šele Johnny s svojo odlično odigrano vlogo pirata Sparrowa. pa sej tud Orlando se je izkazal in Kiera tud. zdj, mislm, d bo drugi del enako napet in enako dober. navsezadnje, igralska zasedba je ista in ta da največ čara in pristnosti filmu. kaj ti pomaga odličen scenarij in super kostumografija, če pa je igralec zanič? tukaj se tega ni treba bat, ker vem, d bo Depp spet vse presentu s svojim šarmom, ki ga je vložil v vlogo malce zmešanega pirata Jacka Sparrowa. nasploh so mi pa všeč njegove oči in mimika. zgodba je dobra, saj glede na trailerje, ki sem jih jaz vidla. igrala sm se pa tud eno igro prek msnja, k je res ful svetovna in prek katere zveš zgodbo. takoj k pride film v kinodvorane ga bom šla pogledat. mam s bestico že vse splaneran ;) to bo, vsaj po mojem mnenju, film tega poletja in ga res priporočam vsem, d ga gredo gledat. po mojem nov mankal akcije, humorja in lepote (za dečve, ki imajo rade ali Orlanda ali Johnnya ali pa kar oba, za tipe pa seveda ostaja Kiera). so, see ya all soon ;) mogoče se pa vidmo v kinu. Peace!

— jewelz
24.6. 2006 ob 18:25

jeeej dons pa premiera u disneylandu!!! pa bojo usi pršli (johnny,orli,keira =) aja sam a je že kdo vidu po tv kej o piratih zdej??? *FSM*

— jazst
24.6. 2006 ob 20:50

:D nej bo čimpreje v kopre:P lepe pozdrave iz izole:P:P fein se mejte vi tan gi ste že pač:D:D oky pošli:D, oky sprejmi

— sancha and vikicha
25.6. 2006 ob 9:42

zelo dobro

— luka
25.6. 2006 ob 12:13

a..končnu drugi del.. sigurn bo sekou, tku k prvi!! Depp je car! i'm speachless.. :P WELCOME TO THE CARIBBEAN, MATE!

— forgotten name
26.6. 2006 ob 20:28

jaz pa mislim da bo film fantastičen! res vem da me ne bo razočaru ker sm 1 del gledala 10x! komaj čakam.seveda na film ampak tudi na johnnya deppa ki je tako sexy in carsko igra.

— axa
26.6. 2006 ob 20:32

mene pa zanima če kdo že ve naslov tretjega dela piratov ki pride drugo leto?? ala lepo se mejte pa ne pozabit it gledat! el lep pozdrav iz izole---see you na premieri:)

— axa
26.6. 2006 ob 21:26

NASLOV TRETJEGA DELA PIRATOV S KARIBOV BO PIRATI S KARIBOV:KONEC SVETA LEP POZDRAV

— REZISER
27.6. 2006 ob 12:06

še en mesec!

— kittyka
28.6. 2006 ob 8:33

ok hudo komi čakam da bo ta film v kinu. Prvi delj je bil ful fajn še posebaj dobro igra johnny depp

— ful hud film
28.6. 2006 ob 17:28

pirates 2 so ful, ful dobri. pejte jih gledat

— fdsfdsgdfgds
28.6. 2006 ob 17:36

komi čakam! jst ga bom šla 3x gledat

— best
29.6. 2006 ob 16:38

1 del sm gledala 10 Okrat in sm vsakič uživala! komi čakam na 2 del, ki si ga bom ogledala skp s tjaško in katko! aja pa upam da bo kolosej premogu kšna pametna darila za premiero ne pa sam kšnih žvečilnih kot so bli pri elizabethtown! prčakujem najmanj orlanda pa johnnyja v sloveniji! lol sam LAH BI NAS KŠNA SLAVNA OSEBNOST OBISKALA!

— klarca
29.6. 2006 ob 21:18

prevod je res obupen, ampak da smo si na jasnem najbolj sexi je orlando

— onica
29.6. 2006 ob 21:19

dej no onica keira je neajbol sexy

— john
30.6. 2006 ob 16:01

LOL izgleda da so glavna publika za ta film histerične ženske katerim je "u kako je orlando seksssiii" & "u kako je johny luškan" presežek besednjaka. Mislim, dejte no mal, sej jaz se tud veselim tega filma, ampak upam da obstaja tudi kakšen drug razlog za ogledat si ta film kot pa zgolj slinjenje ob glavnih igralcih...

— Deja Vu
30.6. 2006 ob 16:19

filma si še nism ogledala ke ga še ni u kinu sam bo sigurn spet zakon tko kt je tapru.

— špela
30.6. 2006 ob 20:01

JA BOL BI BLO ČE BI JACK SPARROW ISKAL NENAVADNE SILE,AMPAK BI SE NEKOČ POJAVILE MORSKE POŠASTI KI JIH SPARROW NE MORE SAM PREMAGATI.MORAL BO NAJTI SVOJA PRIJATELJA WILA IN ELIZABETHO KER KO STA SE POROČILA SE JE ZDRUŽILA WILOVA MOČ S ELIZABETINO(IZ PREJŠNEGA FILMA)TAKO SKUPAJ USTVAIJO MEČ ŽIVIH KI UBIJE VSE POŠASTI.

— GAPI
30.6. 2006 ob 20:53

pirati s karibov je najbol hud film

— maja
30.6. 2006 ob 21:49

pirati so ful dobri. sam res so naslov mal čudn prevedli. no sej je vsen...

— tzinox
1.7. 2006 ob 19:37

ta movie je the best...wi komaj čakam premiero =) že po 1 delu vem da bo s5 zavladal hehe sicer pa če johnny depp ne bi igral noter ta film ne bi bil tko carski k si je tudi sam narisal kko hoče izgledat in meni je bil res ZAKON :))) no ne bom blefirala vam več :PPP vi (s)mejte se! in maybe se vidmo na premieri best filma 4ever bay bay

— Kristiy
2.7. 2006 ob 21:52

no mene pa sam zanima ob keri uri je. če napišete datum usaj uro tut napište ane...halo.plis plis plis plis čim prej mi povejte ob keri uri je k drgač bom znorela! LP!

— @nj@
3.7. 2006 ob 13:53

Ful je hudo da so stal isti igralci1 Komi čakam ta del pa tud tretga k pride u kino drug let. Jst sm vidu je filmčk u kermu je ena hobotnica z lovkami požrla ladjo?!?!?!?! Najbrž je to za tret film. Upam da filma nauta prevečl znanstvena, kr pol pumoje ne bi blo tok fajn!kokr jer blo u prvem tok more bit tud zdj. FSM

— car
3.7. 2006 ob 15:42

Ta film bo ziher krojil sam vrh gledanosti v sloveniji v letu 2006. Po neuradnih podatkih so trenutno na vrhu: 1. Da Vincijeva šifra 2. Ledena doba 2 3. Mali pišček 4. Gejša 5. Čez 30 in še pri tastarih

— simon
3.7. 2006 ob 17:48

zdele enkrat bi mogu johnny pridt na evropsko premiero u londonu pol enkat se bo pa začel! (=

— jazst
4.7. 2006 ob 13:54

usen je za prevod!!! č bo film podobn prjšnmu bo carski! igralci socarji-usi! LP

— *pinky*
4.7. 2006 ob 14:38

Jaz bi si drugi del tako rada ogledala da misli da s ga že gledala.

— komj
4.7. 2006 ob 14:40

kdaj bo pa po televiziji?

— Sim***
4.7. 2006 ob 14:40

naslov je super

— lara
4.7. 2006 ob 14:50

jaz smpa tako žalostna, ker ne bom vidla filma, kr grem 15.07 na morje za 5 tednov !!! pa zakaaaj ! crknila bom od radovednosti kaki je 2. film piratov !!!

— Ayvi
4.7. 2006 ob 16:02

kako si lahko upas uprasat KDAJ BO PO TV filmi po tv so bedni ,v kinu pa lahko uzivis s posebnimi nefekti k so stali par miljonu dolarjev mislm ,dej sej mnde mas tistih 900 tolarju za kino

— reziser
4.7. 2006 ob 21:11

Ayvy, verjetno majo tam kamor greš na morje tut kakšen kino pa si tam oglej film

— edn
5.7. 2006 ob 11:31

hvala za tolažbo edn samo jaz grem na hrvaško!!! hrvaških podnapisov pa ne mislim gledat !!! samo še 1krat hvala za tolažbo !!!

— Ayvi
5.7. 2006 ob 12:03

Hudo je to, da je že išel nov del The Pirates of the Caribbean.To je najbolši film SVETA!!

— Jack
5.7. 2006 ob 18:49

Mah ne vem kaj bi reku komi čakam ta film in se ga že veselim ta film je bolši od prvega saj usebuje več akcije ter znanstvene fantastike komi čakam film ter bom eden izmed prvimi na premieri!!!

— kr en
6.7. 2006 ob 0:45

Pa saj je jasno, da bo to film leta! :D

— /me (al pa tud ne, hehe) xD
6.7. 2006 ob 11:03

komi cakam da pride 2 del u kine ej!!! sam za mene bo lazje docakat ko grem 16. na morje pa pridem 23. !!! kak sm hepi komi cakamna tretji del!!! pa skoda da ne bo do kakega 10-ga dela. to bi blo se najbols!!! prevod je pa najbolj ubupn ej! ce ga prvic vidis ga hoces prebrat si skor jezik zlomis!!! pa hvala bogu da so isti igralci!!! drugac bi znarel!!! pa KEIRA RULS!!! je najlepsa zenska na svetu!

— kr en
6.7. 2006 ob 11:05

ce pogledas prevod mrtveceva skrinja!!! jst ne vem ej no ka majo tti ludi 2 anglescino al ka peace!!!

— kr en
6.7. 2006 ob 11:33

a greste usi na premiero pa a ste si že kj karte razerviral???

— ???
6.7. 2006 ob 18:48

še 3 tedne!!! =) komi čakam

— jazst
6.7. 2006 ob 19:51

"The Corpse Bride (Mrtvečeva nevesta)" - to je napačen prevod! Mrtva je namreč nevesta, ženin pa je še kako živ!

— Emily
7.7. 2006 ob 10:44

EMELY VERJETNO MISLI FILM TIMA BURTONA THE CORPS BRID ,KATERI JE BIL NOMINIRAN ZA OSKARJA ,GLAS ZA NJEGA PA JE POSODIL JOHY DEEP .FILMA PRI NAS NISMO VIDELI.

— reziser
7.7. 2006 ob 16:39

v glavnem komu ni čakat v celju je že :)

— Maza
7.7. 2006 ob 16:45

Em, a kdo ve, kdaj se že da rezvervirat vstopnice, de ne bo prepozn, ku bo na 24 ur kak je blo par tisoč ljudkov ino niso mogli vsi gledat ? Če kdo ve, naj zine, thx...bye

— Processor
8.7. 2006 ob 13:23

ja morte gledat,seveda če ste prvi del drgač ga razumel ne bote!!FIXI SO TOLE!!!;);)

— teja
8.7. 2006 ob 15:36

veste da tretji del piratov bo prisu konec maja drugo leto in naslov bo Konec sveta.mega.komaj cakam!

— sara
8.7. 2006 ob 15:44

aja hvala za naslov! ooo ma kaj veste da pridejo johnny orlando in keira v PULO NA PREMIERO PIRATOV! meni se je strgalo ko sem to zvedla! oo ma jst grem sigurno! stari da vidim johnnya v zivo meni se bi strgalo! tip je tasn clan ...ne ampak jacka je res ful ful ful doro igral res!in se tko sexi je no to itak... ala mejte se !

— axa
8.7. 2006 ob 15:48

ja jz sm tud ž slišala neki o tem sam kje si to zvedla pa kdaj nej bi blo to js sm slišala da nj bi bla kao svetovna premiera (15.-27.7. =S) tm sam ni bla ne svetovna ne evropska kr sta obe že ble nwem no...

— jazst
9.7. 2006 ob 15:03

Jaz sem tut že vidla da naj bi prišli pirati v pulo ( s tem mislim johnny) sam ni še vse zihr.če pa ima kdo preveljive podatke in ob keri uri je naj prosim sporoči ker bom sigurno šla sam nevem ob keru uri je! tko pa prosim da če kdo ve! glede filma pa mislm da bo svetovn ker so tisti k so ga vidl rekl da je najbolši...se prav še bolši od prejšnga pa da je johnny tak swetek notr...skratka za ogledat na premieri!!!

— lola
9.7. 2006 ob 16:02

pirati so full fajn upam pa da boo 2 del še bol kul kot prvi!!!sam ne zamerit men se zdi da je naslov čist ok.sj vrjetn prevajalci vse dobesedno prevedejo.najbolši igrlec pa je itak johny deep(jack sparow)...Pirates of the Caribbean 4ever!!! bye

— Pirate of the Caribbean
9.7. 2006 ob 16:42

komi čakam , da pride film.johnny je car! sicer je pa res da je slovenski prevod mal glup.:P

— jojo
9.7. 2006 ob 17:13

Presneto, še dobro, da obstaja filter, ki prikaže samo dobre komentarje, od vseh komentarjev se je ohranil samo EDEN!!! Ko berem vaša pričakovanja me je kar sram, da zanemarjate svoj jezik in pišete kot da se vam mudi sexat ali pa na kavo. Pišite no lepo, brez okrajšav. Vzemite si malo več časa in svet bo lepši. Film pa res pričakujem in ne zaradi igralcev, ampak zaradi smešnosti prvega dela. Sodeč po prvih ocenah na www.imdb.com je nadaljevanje poželo dobre kritike in zato se ga tudi splača gledati. Pa lepe počitnice imejte.

— Zeus
9.7. 2006 ob 18:52

Film sem že gledau in je res odličen, milsm da je res vreden ugleda. Moti me samo to da najprej začne igrati npr. v Veliki Britaniji al pa V ZDA, nato pa šele 2 ali 3 tedne kasneje v Sloveniji. PS: Efetki in zdodba so fenomenalni (res morte it gledat).

— Anonim
9.7. 2006 ob 18:59

baje je film podrl vse rekorde gledanosti 1. vikend ($133 mil.)na 1. dan predvajanja pa $55 mil.!!! tko d svaka čast johnnyju pa ostalim =)

— jazst
10.7. 2006 ob 14:52

jaz pa mam naslov od johnny deppa!!! če ga kdo rabi naj pove ! čaw !=]

— Ayvi
10.7. 2006 ob 16:46

mene me zanima zakaj vse dobre filme predvajate prvo v ljubljani in šele potem v drugih krajih?kaj to pomeni, da če nisi ljubljančan, si smet ali kaj?

— primorka
11.7. 2006 ob 17:44

milsim da si film zasluži vse najbolše nagrade saj so se vs zelo potrudili da bi naredili najboljše (še posebej Johnny Depp(Jack Sparrow) se je potrudil biti zelo čeden)

— _Jackyca_Sparrow_;D
12.7. 2006 ob 11:14

prej ej em umenu da ma naslov od depa!!! ka je slucajn od MSN-ja???ce je mi ga prosim objavte!

— kr en
12.7. 2006 ob 12:55

učeri je baje disney sporoču d naslov trojke nebo world's end ampak neki druzga in bojo naslov povedal čez neki časa =S sam men je bil pa world's end všeč ;P

— jazst
12.7. 2006 ob 15:48

Bo še kdaj 2. film v kinu razen 27.7.?

— Hay Lin
12.7. 2006 ob 19:20

vedno bolj sem žalostna!!to pa zato kr grem 15.07 na morje domov pa pridem čez 5 tednov!! tak da glih ne bom vidla dvojkice !! al jo bodo takrat še vedno predvajali ? upam!!!

— Ayvi
12.7. 2006 ob 19:51

Oh jst kumi čakam,da pride!(gledat ga rem pa zato k igra Jonnhy pa Orlando. Sam grem rajš v Xpand gledat k je bolš!!!VRJAMITE!!! K sm šla X-man 3 gledat.Ful Hudo! Prov uživiš se. => Sam a kdo ve kdaj se začne razprodaja vstopnic?? Če ve naj pošle na moj naslov: irenci.penci@gmail.c om HVALA ŽE V NAPREJ!!!

— irenchy
12.7. 2006 ob 23:36

ee, a maš slučajno naslov od Keire Knightley, a ? Prosim ??

— Jazzz
13.7. 2006 ob 18:31

zelo dober film že prvi del je bil vredu ta je še boljši gledal sem ga že 3 krat !

— robi
14.7. 2006 ob 11:51

zo je najj najj film sploh je super 100%

— cool
14.7. 2006 ob 14:36 zvezdica

vsi igralci, ki igrajo so najboljši.Dejte no Johnny,Orlando in Kiera, sami legendarni igralci, ki znajo igrat. Prvi del sem gledala 15x(če, ne večkrat) in moram reč da je odličen, odlično narejen film, ki je postal moj najlubši film nasploh, zadaj bom lahko rekla da STA moja najljubša filma oba dela. Čeprav filma še nisem videla wem, da bo tako dober kot prvi, če ne še boljši. Ko sem šla gledat v kino film Hiša debele mame, sem vidla reklamo od drugega dela, tako da sem cel film mislila samo na to, in sploh nisem sledila filmu, ki se je odvijal. Prvega dela nisem gledala v kinu, ampak mi je prijateljica posodla dvd. Film se mi je takrat zdel brezvezen, igralcev nisem poznala, nisem vedela da je Johnny igral v filmu tovarna čokolade. Sošolka me je spraševala, če mi je lep, pa sem govorila da ne. Enkrat pa sem jo vprašala če mi posodi dvd. Doma sem ga pogledala (uau). Film mi je postau všeč, Johnny je postal najboljši igralec na svetu zame, vsak dan se je na TV-ju vrtel ta film. Nič več nisem gledala telenovel. Lahko bi rekli da mi je ta film spremenil življenje, seveda pozitivno. In upam, da ste zdaj ugotovili zakaj se ga splača pogledat. Jaz in mnogo otrok in odraslih komaj čakamo drugi del, in vem, da ga bojo mogli vrtet en mesec, da si ga bojo lahko vsi videli. In, še nekaj ravnokar sem gledala videospot Eve Moškon-Ti znaš v katerem se odvija drugi del piratov s karibov. Bye Bye PA LEPO SE MEJTE, DOSTI SE SMEJTE, PA DVOJKO POGLEJTE

— deppovka
15.7. 2006 ob 21:57

No ja ful komi čakjam sam bl mam občutk da bo ta film bl tak domišlijski, še bl k 1. Ene hobotnce pa to...nwem ampak ko sm gledala reklamo sm bla useen happy zato k je na enak način narjen k 1. del, smešni izseki pa to...Johny je pa itak pojava...

— Lanquita
16.7. 2006 ob 0:41

1.kar tud jst sm gledala 1. de najmanj 10x, ga mam doma... 2.kar najboljhot igralc bom napisala veliko d si bote zapomnal Johnny Depp=D 3.kar film bo itaq zopet hoit kot 1. del...ko že odlomek gledaš že lohk vidiš in to d bo vertn spet hit oz. kwalitetn že 2. del je pohvaln k je mal filmv tok kwalitetnih k se nadaljujeo po delih.! aja pa še nazadnje...vi kr sanjite d bote Johnnyja Deppa doble...jst sm se pa že zadovoljija z capitanom Jackom Sparrowom=D He is only my! p.s. vsi igralci sam glavni..johnny, keira, orlando fula dobr igrajo

— Sparrow"s baby
16.7. 2006 ob 9:50 zvezdica

ola!! ta film si nujno morn ogledat kr se mi zdi da še bo boljši od prvega (zaj ne morn trdit kiri je boljši ampak men bojo ziher vsi trije deli vreji). komaj čakam da spet vidim Johnnya v vlogi kapitana Jacka Sparrowa. pogrešam tudi orlandeka, ki je v vlogi Willa zelo luškan. hehe... isto pogrešam tui Keyro ki je fantastično odigrala prvi del. no, saj so ga vsi tije dobr odigrali, ampak jack, kapitan Jack črnega Bisera. ta ti je fenomen. ful dobr igra ful ful ful ful ful. film so morn nujno kupit, kr sn si prvi del tui in nebi zdržala brez njega. prvi del sem gledala skoraj vsaki dan pa se še ga nisn na volila. opam da bo tak tudi pri drugem delu. ok. ne bom več fantazirala. ok ayde. komaj čakam na film. hehe. ayde! ČAW!

— Bongolita
16.7. 2006 ob 20:43

komi čakam, da se začne predvajanje filma! pohite

— kokoš
18.7. 2006 ob 23:40

hja res je. drugi del piratov me je razocaral ce sem iskren. najbolj gledan film trenutno v USA, ki je potolkel rekord, kar se tice gledanosti v prvem vikendu je pravljica. je dosti akcije in napeta zgodba, dobri efekti in pac klasicen deep, ki je igralec res visokega formata, vendar so z zgodbo, po moje pretiravali. prevec znastvene fantastike pa tudi nekajkrat se v filmu izgubi rdeca nit, ker se igralci kar naenkrat pojavijo v drugi sceni pa sploh ne ves kako so prisli do tja. po moje si je reziser zamislil, da si pac to moramo sami misliti... ne vem, za pogledat je, aja pa ker je 3 del piratov ze skoraj posnet, je konec tega filma, podobno bedast kot pri Matrix Reloaded, kjer se konca nekje v sredini, in je zadeva v "zraku". upam, da bo 3 del boljsi.

— Liones
19.7. 2006 ob 11:25

PRVI DEL SEM SI OGLEDALA ŽE PETKRAT,IN JE ZELO ZANIMIV.KOMAJ ČAKAM,DA SI OGLEDAM DRUGI DEL. KAJTI PIRATI SO NAJBOLJŠA STVAR NA SVETU!

— AJDA
19.7. 2006 ob 14:06

sem gledala film in je ful dober! morte ga videt! :)

— pirates! :)
19.7. 2006 ob 19:26

jst že komi čakam, da pride film v kino. že prvi del je bil zakon in po reklami sodeč bo drugi še bolši. tko da bom med prvimi k si ga bomo ogledali. res komi čakam da spet vidm jacka k je res smešn.

— majčk
20.7. 2006 ob 1:53

ja sj tko je blo že u prvem dele čist na konc pokaže da una opica preživi pa pobegne...mal ne vem kje je kle fora k itak ne bo noben gledu tisga konca...sj jest sm to šele vidla k sm doma gledaal, 3 leta kasnej

— Lanquita
20.7. 2006 ob 13:34

Mene pa zanima kdaj bo ta fil v Kopru??... Zakaj mora bit prvo vse v Lj potem pa po drugih mestih??... Upam da bo kdo odgovoril na to vprašanje?!

— ?
20.7. 2006 ob 13:37

enkico sn gledla najmanj 1 000 000 na deseto potenco in še bi ga gledla, se pa ful bojim da bo drugi del slabši od prvega saj se mi je to zgodulo že pri vseh filmih ki so se nadaljevali

— sqlirabka
20.7. 2006 ob 13:50

ja sj jest mam tud tak filing...una hobotnca mi ni glih ampak ostalo kukr sm gledala reklamo je pa ql...nwem sj eni filmi se pa vedno bolj izboljšujejo, npr gospodar prstanov je biu tak. kar se pa glede prevoda tiče, je pa čist jasno, slovenci pač, ne znajo nardit enga res dobrga prevoda...

— Lanquita
20.7. 2006 ob 13:56

koaj čakam pirate

— ...
20.7. 2006 ob 16:31

ja js bi ful pohvalila the best igralce(orlando bloom,johnny depp pa se keira knightley) v prvem filmu so zažigal:);) no ta film si morm nujno gledat kr ze same reklame so tko zanimive pa razburljive pa ... tak da kino prihajam...no edino kar se mi zdi mau cudn je ta prevod naslova(opazila sm da ste to tut ze eni pred mano napisal)ja leps bi blo ce bi blo skrinja mrtveca ampk k cem tko je. no upam da bocas miniu hitru k sem ze tko nestrpna ajd mejte se byby

— elizabeth***
20.7. 2006 ob 18:05 zvezdica

Komaj čakam na 2. del te humoristične piratske drame. Zgleda , da so jo Jack, Will in Elizabeth spet zagodli. V 2. delu nastopajo tudi druga zla. Ogledal sem si predfilm. Film bo res kul. Najbolj pa pričakujem mojega vzornika Johnnya Dippa. P.S.: Zelo sem vesel, da bo film prikazan tudi v X-pandu.

— andro
20.7. 2006 ob 18:58

končno je prišel v kino pirati s karibov 2. ta film me skoraj dopolnjuje . morm si ga ogledat !

— matjaž
20.7. 2006 ob 19:53

Zakaj ni datuma in ure, kdaj je?Za Pirati s Karibov:Mrtvečena skrinja?

— Matic
21.7. 2006 ob 12:42

zelo mi je všeč

— luka
21.7. 2006 ob 12:59 zvezdica

...that's why... sm gledala film u londonu pa se zdj nč več ne spomnem, preveč se zgodi vsega. kar se spomnem je da je film d best, smešn za dol past, da je johnny spet preveč dobr in jack sparrow, pardon - captain jack sparrow lep za znort. uglavnem komi čakam da pride sm da bom vedla zakaj je šlo, brez podnapisov je težka ker preveč momlajo.

— vrabčevka
21.7. 2006 ob 15:05

Dej Angelet ne nabiji:)! Je treba še povedat, da je film ful smešen in tut temačen in krut, ni priporočljiv za otroke res ne. Pa več buč je kokr u prvem filmu, ful je bolj fantastičen in manj resničen. Aja pa ne pričakujte konca, ker ga ni! Film se bo očitno razpletel v tretjem delu, če bomo mel srečo! Pa Keira ma eno fuuul smešno sceno! Orlando je pa papak kot vedno. Pa neki groznega se zgodi buhuhuhuhuhuhu!! Pejte raj 10 minut prej ven iz kina, da vam ne bo treba tega vidt! Ampak še zdej ne vem, o čem se gre :), zgodba mi ni niti malo jasna!

— Lizzie
21.7. 2006 ob 17:39

ja lizzie kukr da nevemo da se jack pa elizabeth kusneta pa d jih will vidi no...

— haha
21.7. 2006 ob 18:26

Pirati s Karibov je en zelo dober film,čeprav drugega dela še nisem gledala vem,da bo to še en dober film igralca Johniy-ja Depp-a,Orlanda Blooma in igralke Keire Knightley.Komaj čakam,da bo premiera,to bo v četrtek 27.7.06.Komaj čakam.

— Tamara
22.7. 2006 ob 9:20

to je najbolši film sm men se zdi da morš gledat enlo pol pa dvojko js sm enko že gledala

— julija
22.7. 2006 ob 14:24

joj,kok hud film,komi čakam da ga grem gledat 27.7.06,čeprov ga še nism gledala,sm gledala pru del in je bil ful ql,pa še odlomk druzga dela zloo priporočam-ful smeha

— katja
22.7. 2006 ob 19:10

no k vidm da ste se razpisal o prevodih bi rada se jaz neki dodala. ker studiram prevajalstvo sem v nenehnem stiku s prevodi. vcasuh res ne zastopim ljudi!!! najprej se kregate ker prevod ni skorajda dobeseden oziroma je spremenjen sam pomen (npr. cez 30 in se pri tastarih k je v orginalu failure to launch) pol k vam pa pravilno!! slovensko prevedejo mrtvečeva skrinja se pa ze spet hudujete da ni prou! kaj bi se radi?! in ja nikoli ni in nikoli ne bo obstajal perfekten prevod ker se bo vedno nasel nekdo ki ga bo kritiziral tko da se ze sprjaznte s temi prevodi aja pa se to The corpse bride je pravilno prevedeno! verjetno se nanasa na istega mrtveca kot v naslovu ce se ne motm in ja vem da je ziv samo zasnova filma je taka da je pac mrtvec.

— prevajalka
22.7. 2006 ob 21:47

js sm tud že vidla ta film =) v Birminghamu pred enim tednom =). Film je 2krat bolj srhljiv od prvega, pa 3krat bolj hecn. Ful pa je v filmu velik presenečenj. Tko da js ne vem kok bom dočakala 3 del ... to je še eno leto?! K pa se konča glih takrat ko MORAŠ videt nadaljevanje :S Vsekakor: i just love that movie. Mislim pa da bo 3 del še bolši. Uh in pa igralci so da best. Johnny in pa Orlando sta tok cute *mwa* *mwa* *en velik poklon*

— miss Sparrow
22.7. 2006 ob 22:13

aja, neki sem še pozabla napisat :D. Norrington ali kaj je že, je v totem filmu zakon =). Pa konec se meni tut zdi ful vredi pa nč groznga ni ... kdo že to reko?! Edin neki na koncu se bo zgodl ko si člouk mislu ne bi ... čist na koncu :P Ajd!

— miss Sparrow
22.7. 2006 ob 22:22

jo ej! jst ne vem ce bom docaku do cetrtka! najbolj grozn pa bo ko se bota elizabeth pa jack kusnala! sam na snemanju je mogl bit deppu fajn ko se je vrjetn vedno zmoto ko je dobo tako lepo punco u roke ne! hudo za umret

— kr en
23.7. 2006 ob 11:32

filem je kul

— ziga
23.7. 2006 ob 13:56

ej folk ta film je dobr za znoret! pa smi lustkani tipi{btw-mislm orlandota pa johnnyja} no uglaunem jšt bom ga sla gledat pa pika... pa ne enkrat- 1000x (lolish)

— jšt
23.7. 2006 ob 14:07

upam da boste večkrat zavrteli filem pirati s karibov 2 no in lepo se vsi mejte

— karin
23.7. 2006 ob 15:05

Film sem si ze ogledal in moram rect da je po pricakovanjih oz dober je pa en problem da film sam po sebi ne prinese nobenega razpleta temvec se samo zaplete ,in se glavni igralec "umre". no ja v tretje se bo zanimivo!

— konj
23.7. 2006 ob 15:21

kr en keira je baje zekla d je biu depp bolši od blooma depp je pa reku d je blo čudn k jo je spoznou k je bla 17 stara pa d je ful presenečen d keira tko misl baje (=

— jazst
23.7. 2006 ob 17:54

ja vem ja!!! zato kr bloom sploh ni lustn al pa kej taka ne!!! sploh ne vem zaka so ga dal u ta film ejpa ce mi lahk izdas kje s to prebrala plis!!! ajd mejte se

— kr en
23.7. 2006 ob 18:26

komi čakam d bojo u kinu...=)) u ljubljano u kolosej si jih bom šla tkoj ogledat.. komi čakam. upam d so super...sej po mojem mnenju so...če je bil prvi del tko zakon bo tut ta..grem stavit! ;)

— *brazilka*
23.7. 2006 ob 20:28

komi čakam komi čakam komi čakam komi čakam in a sem že povedala da komi čaKAM NA FILM !1JUPI

— KOMI ČAKAM
23.7. 2006 ob 20:56

ja za keirino izjavo je blo velik tega na ttx-u pa na netu recimo kkšn www.rtvslo.si/zabava al pa kj podobnga za deppa pa nism prepričana če se bom pa spomnla bom pa napisala (=

— jazst
24.7. 2006 ob 14:55

ce bo slucajno kdo prebral to besedilo ki je namenjeno za osluzbence koloseja ali mi lahko pove ali bo na dan 27.8. 2006 (cetrtek) ko bo preimera filma pirati s karibov:mrtveceva skrinja ali se bo film predvajal veckrat na dan?recimo tako kot pri supremanovi vrnitvi ko ste film zavrteli 3x na dan preimere. prosim da me cim prej obvestite. hvala

— kr en
24.7. 2006 ob 16:16

sem pogledu film, zelo je dober, pa nadaljevanje bo 100%, ker ga je konec v bistvu sam napovedal

— just me
24.7. 2006 ob 17:35

film sem si pred nekaj časa ogledal w angliji in moram rečt da je zelo fajn, smešen in napet! OGLED PRIPOROČAM! boljši od enke!!!

— pirat :P
24.7. 2006 ob 17:43

nek sm prebral da bo naslov od zadnjga dela OB KONCU SVETA!!!

— kr en
24.7. 2006 ob 17:58

ej ta jack sparow je res en car blagor senemu pa se kr swoj otok ma will sploh ni tko lustkan k jack ma pa zato v zasebnem zivjlenju ful lebga kuska elisabeth pa je prewec damska pa sej je tut drugac ful kul uglawnm film jeul cpomojm je w 6de bolsi kukr w nawadni kino dworani piratka jojo

— lol
24.7. 2006 ob 19:09

po mojem mnenju je film "prirati s karibov" eden najbolših filmov v zgodovini..res svetovn film..za johnneya sploh vedla nism use do tega filma..in js mislm da nobena oseba na planetu zemlja nebi mogla bolš odigrat te mislm da zelo težke vloge..najfujši so prizori k se jacku zmeša..pa ma take izjave da te pobere..js mislm da bolšega filma kokr to nebo nikol več..in tut dvojka enostavno nemore bit bolša...k je že enka naj naj in še enkrat naj..vsekakor pa bom ta film šla gledat..ker se mi zdi da je to eden redkih filmov za katerga se splača v kinodvorani sedet 3ure in pol..pomoje nau noben razočaran..čeprav bo enka bolša...sam še 3dni do premiere v koloseju..težko ampak s srcem čakam ta dan..pa rada bi se zahvalla staršem ker živim v novih jaršah..ki so za peš 3minute od btc-ja (sam čez šmartinko pa je). res nevem kwa bi še rekla...nebom ovinkarla..mislm da sm režiserja in pa seveda igralsko zasedbo še premal pohvalla glede na to kak film so nardil..zdej pa rečem sam še uživite..pa film pejte gledat..ker se ga res splača.. P.S: Glede naslova se pa nikar ne pritožujte, saj je popolnoma vseeno kak je naslov če je film dobr..(MISLM DA MI BO TA FILM OSTAL U SPOMINU DO KONCA ŽIVLJENJA..predvsem zato ker se bom spominjala da je bil to film mojega otroštva in zato ker sem bila, sem, in bom zmeraj tako nora nanj..podnapise znam že skoraj napamet...no UŽIVITEE..pa en cmok usem*** KiTTy*

— KiTTy**
24.7. 2006 ob 19:19

ti znaš podnapise skoraj na pamet jaz pa cel film v ang. in slo.

— hihi
25.7. 2006 ob 8:13

Film mi je bil še bolj všeč kot prvi.Res je kul.Vsem ki ga še niste ogledali svetujem da si ga čimprej ogledate ker res zažiga.Ustvarjalcem in igralcem pa želim še veliko uspešnih filmov.Le tako naprej.

— nika
25.7. 2006 ob 9:22

ej mislim da bo pirati skaribov:mrtvečeva skrinja ful kul film kr je bil prekletstvo črnega bisera tud ful kul film+

— david
25.7. 2006 ob 11:56

Mislim, da bo film odličen, ker že tako ruši vse rekorde, zato komaj čakam, da ga začnejo predvajati tudi pri nas. Johnny Depp je vsekakor eden izmed najboljših igralcev ta hip, uspelo pa mu je tudi, da je povrnil ugled filmom z nazivom "gusarski". Tudi Orlando in Keira "razturata", sploh slednja je v Prevzetnost in pristranost dokazala svoj talent. Kar pa se tiče prevoda in pripomb nanj, naj samo dodam, da "Mrtvečeva skrinja" ni rezultat neiznajdljivosti prevajalcev, ampak poznavalcev slovenskega pravopisa. Ta namreč predpisuje svojilnemu pridevniku ('mrtvečeva') prednost pred rodilnikom ('mrtveca'), ki se uporablja v redkih in točno določenih primerih. Torej je prevod popolnoma pravilen. Tako, malo za dodatek. Dobr glejte, pa "fair winds and following seas".

— S Karibov
25.7. 2006 ob 12:03

Ali kdo ve, kdaj se bo začel film predvajati v Mariboru? Tudi 27. ali pozneje?

— Piratka
25.7. 2006 ob 12:24

jej komaj čakam da pride film v kino! s frendico ga grema gledat! zakon

— *pupiki*
25.7. 2006 ob 13:51

priporočam vam da si grete kupit vstopnice v predprodajo sier...aja pa film je zakon

— sarah
25.7. 2006 ob 16:44

komi čakam d vidm film k me res zanima kašn je !!!

— lelly
25.7. 2006 ob 16:52

Howdy! Mene pa zanima glede XpanD-a oziroma piratov ki se bojo rolal v njem. Namrec, bo pri predvajanju tega filma mogoce gledati ta film v 3D al bo pac isto kot v Koloseju? Lp!

— Turtle
26.7. 2006 ob 16:01

Pirati so mega!!! Prvi del sm gledala najmanj 30x in se ze zlo zlo veselim ta druzga dela! : ) Mislm da bo se bolsi k ta pru film... komi cakam! Sm vidla ze tri reklame za film, pa se vsi ga zlo zlo hvalijo tko da... najbrz bo zakon! Sam upam da vstopnice ne bojo razprodane k bi ga ful ful rada vidla ze jutr : ) Lp

— I love Pirates of the Caribbean
26.7. 2006 ob 16:06

jeej komi čakam da pride ta film u kino js ga bom šla nabrš gladat u x-pand sam mam en blem ne wem kje se kupjo karte u koloseju al u areni? drgač pa prwi del je biu zakon! upam d bo drugi tut tok ql!

— Kr ena
26.7. 2006 ob 16:30

niso mogli zbrat bolših špilavcev ej sem prvo mislila da je johnny depp se v tem filmu samo potrudo biti kao pijam ampak sem gleadala eno grozljivko v kateri špila in je tudi tam bil kao zdrogiran(sam da je blo v filmu prikazano da se je zdrogiral...na koncu pa se ubil(jokec))in v gčavnem da neom zaj bluzla film je verjetno kul in super...Johnny Depp PA NAJBOLJ CUTE NA SVETU

— depp women
26.7. 2006 ob 16:35

Kakšne neumnosti streljate, Mrtvečeva skrinja je slovnično pravilno in tudi zveni 3x bolje kot Skrinja mrtveca..wtf, Skrinja mrtveca? lol

— Mungo
26.7. 2006 ob 16:56

jupi jz mam že karte za jutr (= komi čakam kritiki ga ful hvaljo pa podru je še en rekord: najhitrej do $300 miljonov bravo tko d svaka čast usm res =P *FSM*

— jazst
26.7. 2006 ob 18:31

kok je johnny sexy! supr film!

— najchyka
26.7. 2006 ob 22:44

čiao a kdo ve za jutr točno ob keri uri se bo film predvajal ? prosm če mi čim prej odgovori!! HVALA LP

— DINO
26.7. 2006 ob 23:03

sej maš pri sporedu vse napisano!!!

— ura
27.7. 2006 ob 7:50

to je fuuul dobr film...komi cakam da bo se 3 del prsou k nam:)

— angel
27.7. 2006 ob 8:42

danes pa.

— ewika
27.7. 2006 ob 9:55

film je ful doberj in je vreden ogleda. na antenini premieri je blo ful dobr.

— *
27.7. 2006 ob 10:38

ma film je res lep samo mi bi dali karto prosim na naslov sv.peter 96 sečovlje 6333

— nejc
27.7. 2006 ob 10:56

kok vas gre gledat ob 15.20??? pa a gre kdo u XpanD gledat ob 16.20

— (=
27.7. 2006 ob 11:10

sem gledal 1. film in se mi je zdel kar v redu. v kratkim si mislim jt ogledat tud 2. del. !!! menda mislijo snemat tud 3. del !!! ... ! ! ! MENDA BO NASTOPIL (somebody) IZ ROLING STONESov ! ! ! sm vidu njegovo sliko pa mislim da ne rebi cist nobene maske... zgleda nekako tako: #)° (ce je to smejko...) hehe (to je tisti ki je s palme padu) nm aw kakorkoli" mislim da si je wredno jt ta film ogledat ce je vsaj 1/25 tk dober kot 1. have a N.I.C.E. day Issil

— Cript | Man
27.7. 2006 ob 11:40

lp Pa dajte no, ce ste ze taki fani piratov vsaj ime igralcev pravilno napište(napiše se Keira, in ne Kiera!). Velik minus za ˝oboževalce piratov˝.

— marjan
27.7. 2006 ob 11:47

Ja dons pa... komi cakam! Jst grem najbrz gledat ob 15.20, ce ne bojo vse vstopnice razprodane... Komi cakam, komi cakam, komi cakam! Glede imen igralcev. Johny Depp ne Johny Deep, pa Dip, pa ne vem kaj sm se vidla napisan... Pa Keira Knightley, ne Kiera, pa Keyra... Ce ste ze taki fani pol vsaj njihova imena prov napiste. Drgac pa: JOHNY DEPP RULES!

— Piratka
27.7. 2006 ob 11:51 zvezdica

Film sm si učer ugledala u xpandu..in mi je blo res d'best..Usi igralci so super. Splača se vm gledat ;)

— KrEna
27.7. 2006 ob 13:13 zvezdica

ja ni kej... film je res zakon! zanimiva zgodba, smešn, dobra igralska zasedba (dobr je to, da so isti igralci), hudamuska. johny je pa še zmer tak kot je bil, kar je še najbol :) ja učer je bla u kranu čis povna dvorana, tko mislm, da bo film tud pr ns požel velik uspeh. uživite!

— žaba
27.7. 2006 ob 15:22

Ja jest sm šla učerej na premiero u Kranj. Film je tko kot 1. del FANTASTIČEN! Splača se ga ogledat k je res ql

— Piratka
27.7. 2006 ob 16:16

Pozdravljeni! Meni se je film zdel fantastičen in vreden ogleda, celo večkratnega.Ogledala sem si ga v Angliji, kjer so bile vstopnice razprodane in si jih komaj dobil.Zaradi slabšega razumenvanja Jackovega momljanja si bom film zagotovo ogledala še enkrat.Drugače pa SUPER!

— maja
27.7. 2006 ob 16:19

film je super...igralci so lusni...in koncno je prisu...2...deu.

— stella
27.7. 2006 ob 16:29

FuLL dober FiLm .. maLo boLši koT 1. deL kr Je maLo boL srhLJivi =P Legenda skraTka :D

— PunKerCa
27.7. 2006 ob 17:49

hudo

— x
27.7. 2006 ob 18:28

Preberte to Pirati so prinesli rekordni dobicek v enem samem dnevu prikazovanja, prvi dan prikazovanja so namrec prodali za kar 55,5 milijonov dolarjev vstopnic in tako presegli prejnjega rekorderja, lanskoletno uspesnico VOJNA ZVEZD:EPIZODA III-MASCEVANJE SITA.

— kr en
27.7. 2006 ob 18:38 zvezdica

Glihkar sm prsla iz kina! Valda sm gledala Pirate s Karibov in morem rect: FILM JE ZAKON! Se boljsi kot prvi!!! Vec posebnih efektov, dogajanja, srhljivosti. Poleg tega pa kapitan Jack Sparrow navdusuje s svojim obnasanjem in humorjem... dvorana se je smejala skoraj non stop. Skratka film je zelo zabaven in hkrati srhljiv. MEGA!!! Komi cakam na tretji del! Lp M

— Piratka
27.7. 2006 ob 18:42

lih kar sm pršla iz kina film je hud jack je pa jasno najbolši haha dobr fore ma sam konc je pa šokanten =) ampak film je zlo dobr čista 10-ka pomojem aja piratka kje si bla pa ob keri uri???

— jazst
27.7. 2006 ob 19:45

ja ne...tale film je zakon...jack sparrow...hm...capta in jack sparrow ;);) je pa valda car :P...kake zabavne ma on...jao :) komej čakam treti del ka me prou res zanima kak se use skp nadaljuje...pa upam da naujo pol nehal snemat...usaj ene 9 delov ;);) (da prehtijo unga herrya potterja :D:D)

— Špela
27.7. 2006 ob 20:35 zvezdica

JACK SPAROW ,OPROSTITE KAPITAN JACK SPAROW JE V DRUGEM DELU SE BOLJSI KOT KDAJKOLI PREJ. ZGODBA JE FANTASTIČNA ,DVORANE PA POLNE -KARTE JE SKORAJ NEMOGOČE DOBITI PA ZAKAJ-ZATO KER SO SE PRED TREMI LETI V DISNEYU ODLOČLI ZA OBUDITEV SVOJEGA "RINGELSPILA" NA FILMSKEM PLATNU ,USPEH NI BIL ZAGOTOVLJEN ,ZAGOTOVIL JIM GA JE SELE JOHNY DEEP IN ZRAVEN SEVEDA SE PESTRA IGRALSKA ZASEDBA JA IN SEVEDA DOBRA ZGODBA .NO V DRUGEM DELU SE VRAČA VSA EKIPA PRORAČUN 225 MILJONOV DOLARJEV DOKAZE SVOJO VREDNOST , SAJ JE SCENA NEVERJETNA ,ZGODBA PONOVNO FASTINANTNA ,VSE KAR SMO ZGUBILI Z KONCEM SERIJE GOSPODAR PRSTANOV SMO DOBILI POVRJENJO 3XKRATNO S TEM FILMOM.ČE BI OCENJEVAL BI VSE IGRALCE OCENIL S+10 SAJ SO RES DOBRI IN NI ČUDNO DA SO PO SVETU ZASLUZILI ZE TOLIKO DENARJA -1 DAN 55,6 MILJONA DOLARJEV -2 V PRVEM VIKENDU 135 MILJONOV DOLARJEV -3 V PRVIH 8 DNEH 200 MILJONOV DOLARJEV -4 V PRVIH 16 DNEH KAR 300 MILJONOV DOLARJEV KAR JE REKORD ,KI NI USPEL SE NOBENEMU FILMU .TA FILM BO MAJA DRUGO LETO DOBIL TRETJI DEL IN DVAKRAT NE REČEM DA BO PREKOSIL MOGOČE CELO TITANIK SE ENKRAT MOGOČE .FILM JE VREDEN 2X OGLEDA ,SAJ TAKIH EFEKTOV NE BOSTE DOZIVELI NIKJER V ZAVETJU SVOJE DNEVNE SOBE.PRIPOROČAM. REZEVACIJE KART. TO JE TO IN TO JE VSE

— reziser
27.7. 2006 ob 21:47

jah morm rečt da je film res ful fantastičen.čeprov je res začetk konca in treba mav ugibat kk bi blo naprej.sm bi mogl kr kmav posnet kkšno nadaljevanje! drgač pa film dobr valda...edin tm k prnese un nazaj srce unmu ni pol kaj se je zgodil... ampak usen. film je valda uspešnica in se res splača presedet 2 uri pa pov u dvorani. res pejte ga pogledt k je res špica:D

— punk_bejba
27.7. 2006 ob 22:19

POZOR TA FILM JE ZAKON ŠE BL ZANIMIV OD TAPRUGA N BO TI ŽOV BOŠ VIDU VIDLA!

— vesna
27.7. 2006 ob 22:43

Johnny Depp je najboljši in najlepši igralec na svetu. V filmu Pirati s Karibov je res odličen. Smešen, postulovski, lep, prelep,... Zagotovo je film zelo uspešen ravno zaradi njega. Vredno si ga je ogledat. Komaj čakam na tretji del, do takrat pa si bom še nekajkrat ogledala prvi in drugi del.

— Johnny Depp je zakon
27.7. 2006 ob 22:53

Kaj se peniš Piratka, da ne znajo napisati imena igralcev, če jih pa ti tud ne znaš. Piše se Johnny ne pa Johny :D Drugač pa je film the best.

— Za Piratko
27.7. 2006 ob 23:08

jst sm lih dons gledala film pa morm rečt d je ful hud.johnny depp je res car ful je dobr odigral pa orlando je res seksi keira je bla tud dobra tko k zmeri.bolsi je od enke vec smeha vec akcije nasploh bolsi.komi cakam tretji del!

— angel
27.7. 2006 ob 23:10

Danes sem si ga ogledal v Koloseju in moram povedat, da je cel čas zelo napeto, z veliko preobrati, akcije, smeha, strahu ter poln drugih presenečenj. Razočaran pa sem nad zadnjim kadrom, ki je jasno pokazal, da se bo film nekako še nadaljeval in sem se počutil oguljufanega za pravi konec. Film grem gledati še v 3D, upam, da so ga dobro naredili tudi za 3D. Kar pa se tiče naslova se mi zdi Mrtvečeva skrinja edino logično. Normalno se mi zdi, če te nekdo vpraša čigava? -rečeš Mrtvečeva! Samo največji neandertalec lahko reče Od mrtveca. A reče kdo ...mrtveca??? Đizs :)

— se0a
28.7. 2006 ob 7:45

Res me preseneča, zakaj je na tem forumu toliko pritožb glede prevoda. Res je, da je prevajanje naslovov filmov v naših logih običajno netočno, neizvirno, duhamorno ali celo popolnoma napačno. Res redkokdaj (a se tudi zgodi) pride do izvrstne domiselne rešitve pri prevodu filma, ki odstopa od originala, a je bolj primerna v slovenščini oziroma za slovensko mentaliteto. TODA tokrat je s prevodom prav vse v najlepšem redu. Tisti, ki si želi Skrinjo mrtveca seveda nima pojma o najbolj osnovnih pravilih slovenskega jezika. Predlog Skrinja mrtvega moža je sicer O.K., ni pa nujno potreben, saj je prevod Mrtvečeva skrinja popolnoma v redu. Treba pa je vedeti, da nekaj, kar se v angleščini sliši odlično, ni nujno, da se bo tudi v slovenščini slišalo prav tako odlično. To je pač problem prevodov. Veste, če bi Američani morali množično prevajati v angleščino naslove slovenskih filmov (česar se res ni za bat), bi imeli iste težave kot naši prevajalci. S to izjavo pa nikakor ne opravičujem nedomiselnosti in tudi nerodnosti slovenskih prevajalcev, ki se ukvarjajo s prevodi filmov, saj ob poslušanju skoraj vsakega filma najdeš v podnapisih kakšno res grobo napako.

— prevajalec
28.7. 2006 ob 11:02 zvezdica

Ta film je presegel moja pričakovanja. Ponavadi so nadaljevanja dolgočasnejša, Pirati s Karibov dva pa so tako cool in veliko prizorov je ko se je cela dvorana nasmejala do solz (zaradi Jacka seveda), ob koncu pa sem se zelo razjezila saj se konča zelo "napeto". Komaj čakam na tretji del. Stoodstotno priporočam.

— Maya
28.7. 2006 ob 11:31

Film bi ocenil z +10. Dal bi mu 12 oceno.

— Film
28.7. 2006 ob 11:46

Film mi je bil zelo všeč. Samo koca ne razumem najbolje. Mogoče ker nisem gledal prvega dela. Bi lahko kdo malce razložil?

— modul
28.7. 2006 ob 12:44

ma oni so carji da ni večjih js sm bla v londonu na premieri in sm vidla use tri stal so metr pa pou pred mano...in sploh niso fini...ma carji kaj da rečm pa u živo so še lepši

— ta srečna
28.7. 2006 ob 13:19

kaksna je pa pravzaprav razlika ce gledas film v XpanD-du al pa u navadni kinodvorani? Film je pa mega! Lp

— kr ena
28.7. 2006 ob 14:57

Men se je zdel film ful dobr ampak konec mi je bil butast.

— Mojca
28.7. 2006 ob 15:22

Najprej ˝kr ena˝: če boš šla gledat pirate s karibov u XpanD, ne boš videla nobene razlike, ker je film posnet v 2D tehniki, le dražje boš plačala. Zvočni učinki so sicer malo boljši u XpanDu, vendar pa se slabše slišijo pogovori med igralci. Poleg tega med filmom v določenih momentih aktivirajo svetlobne učinke, ki so malce moteči saj ne gledaš 3D filma. Malce boljši užitek je če vzameš sedeže s posebnimi efekti, saj te ti še malce pretresejo, vendar pa je problem v tem da so ti le mislim da v prvih 6 vrstah, zaradi česar pa je potem slika prevelika in ne vidiš dobro, saj je ekran velik kar 18 krat 13 m. Kakor koli že, XpanD je bolj narejen za 3D filme, medtem ko navadni 2D ne izpadejo dobro, zato ti ogledov takih filmov v tej dvorani ne priporočam. Zdaj pa˝se0a˝: če misliš, da si boš v XpanDu ogledal pirate v 3D tehniki se zelo motiš. Kot sem že omenil so posneti v 2D, in si jih boš v XpanDu ogledal lahko le tako, kot v koloseju. Imel boš le dodatno možnost ogleda na sedežih s posebnimi efekti. Drugač je pa film zlo dobr in si ga morate vsi ogledat. Pa še neki; ta film bo drugo leto na Oscarjih prejel kipec za najboljši makeup. To lahko trdim s skoraj 100% prepričanjem. Ajde

— kOMENTAR na ˝kr ena˝ in ˝se0a˝
28.7. 2006 ob 16:19

vuuui ^^ končno so prišli. komi čakam da jih pogledam pol pa l. 2007 še 3 del. zakon film : >>> johnny depp <3

— buhu
28.7. 2006 ob 17:08

EJ JS SM ŠLA GLEDAT PREMIERO IN TAS FILM RASTURA! NAJBOLŠI FILM OD ZMERAJ .NAJBOLJ RESEN KANDIDAT ZA OSKARJE!JOHNNY DEPP JE PREPROSTO PERFEKTEN! VSA ZGODBA IN SCENA BLO JE SUPER...IN TUI FUL SMEŠNO(KAKO DA SE NE SMEJEŠ KO PA JACK, OZIROMA JOHNNY DELA IN GOVORI TAŠNE NEUMNOSTI:) UGLAVNEM TIST KI NE GRE GLEDAT TEGA FILMA JE RES. LEGENDA LEGENA ZA ZMERAJ. GO PIRATES . GO JOHNNY

— JOHNNY FAN
28.7. 2006 ob 17:43

Meni je bil prvi del bolj všeč...tale se rahlo vleče, pa še konca nima, ker se bo očitno nadaljevalo v 3. delu. J. Depp je pa še vedno the best in odlično odigra svojo vlogo, ostali pa tudi. Kritiki zaradi razvlečenosti in (ne)konca navkljub, je film vreden ogleda!

— tinchy
28.7. 2006 ob 18:27

Ogledaja sem si že prvi del in komaj čakam da si še drugega saj mi prvi bil ful ful ful všeč!

— NIKA
28.7. 2006 ob 19:35

igralci-nenadomestlj ivi, film-prfekten, režija-odlična, konc-katastrofa. Se strinjate?! Sovražm take konce! Kolk vprašanj je odprtih! Men ful ni jasn, a bo Johnny sploh še glavn igralc v tretmu filmu! Ker njega je zdj una hobotnca požrla in ostali ga bodo šli iskat. Če bi Jacka pokazal že vmes pol bi mi vedl da je on ostal živ in kwa se mu dugaja, Will a ostali frendi pa ne bi vedl!!! Nj mi plis kdo odgopvori k bom znoru k nevem kako bojo to izvedl, plis odgovorte plis plis plis.! Pa še to: Kako je lahko un Kapitan Barbossa(pokazal se je nakoncu filma) ostal živ če ga je v prejšnm filmu Sparrow poču z uno pištolo, Will pa je vrgu un kovanc v skrinjo in te pirati niso bli več nesmrtni! Kko je to mogoče?? Plis odgovorte pa en lep piratski poletni poljub za VSE

— jack sparrow
28.7. 2006 ob 19:55

ZARADI TAKIH FILMOV FILMSKA INDUSTRIJA ŽIVI

— reziser
28.7. 2006 ob 20:16

ORLANDO BLOOM

— TZIGA
28.7. 2006 ob 21:01

u tretjm filmu ma johnny še zmeri glavno vlogo tko v prvih dveh (=

— jazst
28.7. 2006 ob 21:10

hudo!

— luka
28.7. 2006 ob 22:25

daj plizz nehajte pisat narobe, kr me moti! JOHNNY DEPP. Ok?

— johnny_love
28.7. 2006 ob 22:30 zvezdica

film me je ful navdušu ker je res narejen vrhunsko. vse se ujema,zgodba je fantastična scenarij pa nor!! film me je navdušu predvsem s svojimi posnetki pokrajin in masko ki krasi posadko Davyja Jonesa. lahko samo rečemo da so pirati glavna atrakcija letošnjega poletja in velik blockbuster ki bo navdušil še mnoge po svetu tako kot je mene.komaj čakam 3 del. AT WOLRD'S END. mjte se. AC/DC ROCKS!!

— angus young
29.7. 2006 ob 9:19

Ja, film sem si včeraj v koloseju v mb pogledla in morm reč da je ful zakon! Scene so vredu posnete, maska, vse prfektno. odlično. Jack pa seveda najboljši... Ni mi žal, šla bi si ga še takoj enkrat. Idite si ga pogledat, splača se.. toliko od mene... Lp

— Maychy
29.7. 2006 ob 9:22

Ej ti Jazst kje si ti zvedu da je Jack še vedno glavni igralec??!! Dj plis puvj

— jack sparrow
29.7. 2006 ob 9:34

dober film, ni kaj za dodat, čeprav mi gre v kinu nonstop na jetre če kdo celi film gobezda zraven in vsakih 5 minut vkljaplja svoj mobitel

— KRAKEN
29.7. 2006 ob 9:40 zvezdica

Ko sem odšla v kino sem bila vsa navdušena; ven sem prišla popolnoma razočarana. Pa kje so pobral te monstere?! In zakaj toliko poudarka na računalniški tehniki? Saj vemo kakšni geniji so... Ampak odločno so pretiraval. Johnny sploh ni tako v ospredju pa tako posrečen lik je - sploh ni enega glavnega lika.. Igralci itak niso nič krivi- odigrano je izvrstno; pet zvezdic. Kar se pa tiče vsebine pa- kje so dobil Barbosso? Dajte no, saj je mrtev! In sploh malo akcije, pa kar eno ljudožersko ljudstvo... aretacija willa in elizabeth... WHAT is this all about? jepa res, da je nekako prvi del filma boljši od drugega... Potem pa vsi pozabijo na Jacka in ostale ter se osredotočijo na une grde spake. sprašujem se kaj sta mislila scenarista, ko sta pisala sceanrij- NIČ Vidim tudi, da pol ljudi ne razume konca. Ja Jacka je požrl Kraken in očitno zdaj služi Davyju ali pa je mrtev kaj pa vem. Tretji del naj bi nam to pojasnil in očitno Johnnyja tam skoraj ne bo.Ali pa ga bomo srečal kot kašnega morkega psa na letečem holandcu?

— razočarana
29.7. 2006 ob 9:42

maš prav ja, ne plačaš kina da ti en kmet teži zraven ko bi ti rad v miru pogledal film,kraken je bil res carski( HOBOTNICA)

— LIZIKA
29.7. 2006 ob 9:44

to glih ni TITANIK če si to pričakovala LOL

— barbosa
29.7. 2006 ob 9:49

joj joj če še niste ugotovili naslov niti v ANG niti v SLO ni prav, kako je lahko naslov MRTVEČEVA skrinja, če JONES sploh ni bil MRTEV HALLLO!!! LOLOLOLOLOLOLOLOLOLO LOLOLOLOLOLOLOLOL

— pač komentiram
29.7. 2006 ob 9:49

dons grem gledat film in od njega ful pričakujem. Vem, da ne bom razočarana. Mislm, da bi bil drug del lohk še bolši od ta pruga in res komi čakam, da ga vidm. Upam sam, da bom dubla karte;)

— ŽIVA(L)
29.7. 2006 ob 10:18

ČE SI MISLNA DA GRES GLEDAT ROMANTIČNO KOMEDIJO SI SE ZMOTI ŠLA SI GLEDAT AVANTURIŠITČNO KOMEDIJO IN FILM MA V 99 PROCENTIH POZITIVNE KRITIKE TOREJ TVOJA NE ŠTEJE PA MAL NA VEDEZEVALKO POMISL LEP POZDRAV

— reziser
29.7. 2006 ob 10:51

film mi je bil legendaren skoraj naj boljsi film ko sem jih gledala johny je bil kot vedno full sexy motlo pa me je da ga je na konco požrla hobotnica-samo vesela sem bla ko sem slisala da ga grejo resevat

— piratka
29.7. 2006 ob 11:24

no za use k mislte d johnnyja u 3. delu nebo: Cast: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley... Yun-Fat Chow... no ta yun-fat chow je nov pr njih in bo igrou v 3mu delu + johnny bo meu še zmeri glavno vlogo

— jazst
29.7. 2006 ob 13:01

ta film je film vseh filmov . ta Jack je tak norc k se skoz zafrkava pa sam režiš se mu... pa tud unedva sta kr kul . upam da bo še trojka vn pršla, k take igralske zasedbe pa scenarija ne vidš vsak dan ! res so tok zakon da se jih ne da prehvalt !

— Tina
29.7. 2006 ob 14:15

ta film je res bolši kukr prejšn pa še tak konc je da hočš 3 del še vidt! sm bla js jezna k je biu tak konc!!! skratka ta film caruje pa komi čakam 3 del

— pirat girl
29.7. 2006 ob 14:51

zelo dober film skoraj predober

— luka
29.7. 2006 ob 15:24

pirati s karibov 1 je najbol zakon film...dvojka bo pa še bolš;);)

— didi
29.7. 2006 ob 16:31

debest film stari ne pa da te kap se nasmejiš

— joža popndeklov
29.7. 2006 ob 19:05

Film je ful ful vredu,je narejin na komični način kar pripravi gledalca da se zelo nasmeje =))) Je pa tui veliko akcije!! Kdo še ni gledo: HITRO V KINO PA SI POGLEJTE!!!

— łnyka
29.7. 2006 ob 19:07

ej kaj mi lahko poveš kako je blo na premiero ( v zvezi z johnnyem ,,kšn je biw in tko ) prosim?

— johnny fan
29.7. 2006 ob 19:32

ej ljudi ne veste kaj zamujate.to je se en ful ful dobr film dons sm ga sla gledat in je res ful ful dobr pejte ga gledat jet ga bom najverjetneje se enkrat ker je res ful kul pa tud ful komi cakam na treti del

— Tamara
29.7. 2006 ob 23:55

film je hud igralci znajo igrt... sam č nebi igrou Johnny Depp bi blo pumoje prow brezweze...on je ful luškan tud u realnem svetu!! Ubistwu mu je ime John Christopher Depp no lpo se mejte pa film si poglejte!!!

— LaRcHa
30.7. 2006 ob 0:34

Prvi del ni bil narejen za nadaljevanje in to je glavni razlog da je drugi del bedn. Zgodba je posiljena, preveč je "akcije", kar naj bi blo komično je že videno plus to da se je vseskupaj preveč razvilo v neko znanstveno fantastiko in te morske kreature. Razočarana sem.

— Kyra
30.7. 2006 ob 11:00

joj, zaj pa ne vem keri je moj naj- film! enkica al dvojkica? keri je vam bolši?

— hudo!
30.7. 2006 ob 11:34 zvezdica

jaz nisem bila ravno ne vem kako navdušena nad dvojko. zdi se mi da enki ne seže niti do kolen. enostavno so preveč raztegnili vse skupaj, če bi bil film pol ure krajši bi bil ravno prav. Johnny Depp je odličen (ker drugačen niti ne more biti), Orlando me je prijetno presenetil, Kiera pa mi v tem delu ni bila všeč. Kapitan meduza je dober, vsa preostala njegova posadka pa krepko zaostaja za nesmrtno posadko Geoffryja Rusha iz prvega dela. Film bi mi bil najbrž veliko boljši, če ne bi gledala enke, potem ga ne bi mogla primerjati z ničemer tako odličnim. Film je vseeno seveda vreden ogleda, in če si je enka zaslužila oceno 11/10, si jo tale zasluži 8/10.

— Lenča
30.7. 2006 ob 11:54 zvezdica

jack bo še vedno igral glavno vlogo v filmu ko vsepovsod piše tak da neč se bat. prdružu se mu bo še oče in baje ga bo igral keith richards roker skupine rolling stones in najavljajo še enga zlo zlo znanga igralca. glede barbose pa je pomoje takle: pomoje je vse povezano z tisto afno in vedževalko, kajti ko je prvega flma konc neki časa piše kdo igra pol se pa odvrti še en prizor (jst sem vidu šele doma na dvdju) in tam opca ukrade en tist zlatnik n postane spet prekleta (od tot jack dalmi reče da ji je prnesu nesmrtno afno) in pomoje če je vedeževalka neki predmei lepo pričajo da je tut čarovnca (kače, rakove klešče, še poln drugih drobnarij) tko da ga pomoje s pomočjo opice oživi. Film je nasplošno dober bolj grozen in bolj smešen kot kdaj prej igralci vsi odlični tak da pomoje letos deppu oskar ne uide prav tako ne uide oskar za posebne efekte zaradi fantazije ki jo je tokrat občutno preveč in tudi zgodba je bolj zapletena tudi po zaslugi tega da so včasih igralci v enem prizoru nato pa se že znajdejo v drugem in je sledenje včasih močno oteženo zaradi preskakovanja.nazadn je dobimo film vreden prvega dela, v zgodbi slabši, v vseh drugih primerih pa veliko boljši in z veseljem lahko pričakujemo tretji del, ki pa ni nujno da bo zadnji saj tako je rekel johnny depp. in kaj pravijo oboževalci? aaargh!!!

— johnny
30.7. 2006 ob 12:58

ni bolšega filma kot ta

— JAN IN BARBARA
30.7. 2006 ob 14:04

film je v oglavnem fulll ql.ni komentarjev na slabi del filma je pa ne dobri!ta filme je ena največjih uspešnicic.dobesedno .>fensi na ensi<

— kristina&simona
30.7. 2006 ob 14:18

men je ful vredu sam mi je biu 1. del bolši

— mala
30.7. 2006 ob 16:36

Moram povedati da je film full dobr...Lahko bi rekel da večina gledalcev ne pričakuje takega konca saj misli da je filma že konec...Tudi sam sem pričakoval da bo filma že konec nato pa spet dolgo čakanje na naslednje poglavje ;) Drugače pa so dvorane res kar polne...Ogled filma priporočam vsem ki si želijo avanturo,akcijo in predvsem veliko smeha heheh Lep pozdrav don

— Don
30.7. 2006 ob 16:37

KOLK JE DOLG TA FILM V XPAND?

— ?
30.7. 2006 ob 19:46

ej hvala zdej mi je vsaj mal bl jasn!!!

— katarina
30.7. 2006 ob 20:24

film si še nisem šla ogledat ampak ga še grem ker se mi zdi da mora bit full kul!!! in se slišmo ko si ga ogledam!

— kull
30.7. 2006 ob 20:38

film je res dobr!!splača se ga ogledat(ne bo vam žou)!!jonny je res full luškan:) pa bloom tut:P!!

— zala
30.7. 2006 ob 21:10

film vredn ogleda. se mi zdi, da je en redkih filmov, pr katerih nadaljevanje tko navduš. ...v pričakovanju trojke...

— where is the dum-dum?
31.7. 2006 ob 4:04

Film sem si ogledal včeraj. Razočaral me je konec.predstavljajte si da gledate en film...pa se kar naenkrat na "sredini" konča... drugače je pa film poln efektov, akcije...

— blazeros
31.7. 2006 ob 4:05

s koncem napovedujejo 3 del!!!

— Jonas Blazeros
31.7. 2006 ob 10:59

men je film ful dobr in razburljiv. upam, da bo nastal še tretji del. zanimiv je to da se ta film tak konča, da se lahk pol še nadaljuje.

— ???
31.7. 2006 ob 12:42

čaw!ei film je biu fuŁ dobr..morte ga it gledt...ta je š estokrt boŁš od ta pruga res...carski je..gŁedt ga pejte in to čimprj.papa**

— urshyka
31.7. 2006 ob 14:41

Men se je zdeu film zelo zanimiv. enkrat v nekem prizoru je skoraj cela dvorana skočila v zrak ker smo se vsi vstrašili. prvega dela sicer nisem gledal a me je ta vseen navdušil. vsi igralci so bili popolni. velikokrat so me junaki spravili v smeh, sploh kapitan jack sparrow ki je biu najbol posrečen v tem filmu. sicer dvorana ni bila polna, kar se mi zdi zelo žalostno saj je film fenomenalen. vsem priporočam da si ogledate ta film pa čeprav niste gledali prvega dela ker vas bo navdušil.

— janez
31.7. 2006 ob 17:17

SM VIDLA ŽE BULŠE FILME

— PRODUCENTKA
31.7. 2006 ob 17:26 zvezdica

Ker ga večina tako hvali, si ne morem pomagati, da ne bi še jaz komentirala. Film trpi (kot je že napisal eden izmed kritikov) za prekletstvom nadaljevanj. Preveč akcije, posebnih učinkov in premalo orginalnega humorja. Scena, v kateri Elizabeth meče kamne, jo prikaže kot kakšno blondinko (četudi to ni), ki so ji pobegnili možgani in ni smešna. Naslošno je film dosti manj zabaven kot njegov predhodnik. In zakaj sem morala gledati igralce, kako se obnašajo kot hrčki ne enkrat, ampak dvakrat? Kam je izginila orginalnost prvega dela? In kam je izginil konec? Če sedim na stolu dve uri in pol in moram gledati nagnusno hobotnico/človeka skozi celotno drugo polovico, ko sem prišla gledat Johhnya Deppa, potem pričakujem, da bo film imel vsaj nekakšen zaključek, če že ne definitivnega konca. Mogoče so bila moja pričakovanja prevelika in sem zato še bolj razočarana, vendar to ne spremeni dejstva, da so Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja samo še en holivudski blockbuster: veliko denarja, malo muske. Vsaj v smislu domiselnosti. P.S. režiser, kje si našel 99% pozitivne kritike za film? Kamorkoli pogledaš, so kritiki razdeljeni lepo na polovico (npr. 53% na Rotten Tomatoes).

— nejča
31.7. 2006 ob 17:51

Komaj sem čakal, da izide novi del pirati s karibov in končno je tu!!! film sem si seveda takoj šel ogledat in me je zelo navdušil.

— Matej
31.7. 2006 ob 17:58

Ta film je ful carski.Še posrbno ker ga pestri JohnyYY Dipčekkk.(cutie)jst k sm ga gledala v XpanD-u je blo fulu kul. VREDN OGLEDA VREDN OGLEDA VREDN OGLEDA

— me
31.7. 2006 ob 18:42

PRIZNANI SLOVENSKI FILMSKI KRITIK MARCEL ŠTEFANČIČ JUNIOR JE PRVI DEL ,KI JE TEBI KAO "BOLJSI" ,GA JE MARCEL OCENIL Z NEOPREDELJEN ,DRUGI DEL JE TA ISTI KRITIK OCENIL Z "ZA".JA IN IGRALCI NISO KOT KASNI "HRČKI2 ,KOT SI SE IZRAZILA ,MISLIM DA JE SCENA KO PRI BOJU ELIZABETH MEČE KAMNE PRAV ZABAVNA ,MORAS VEDETI DA SMO V LETU 2006 ,IN DA SMO ZE VELIKO SMESNIH SCEN PORABILI V PREJSNIH 111 LETIH IN FILM JE ORIGINALEN , SAJ NI EKRANIZACIJA KAKE KNJIGE ALI SE HUJE REMAKE KAKEGA FILMA IZ 70 LET PREJSNEGA STOLETJA ,JA FILM JE ORIGINALE ,ČEPRAV JE NAREJEN PO DISNEJEVEMU "RINGELSPILU " ,JA IN SCENARJI JE ZA DRUGI DEL ORIGINALEN ,EFEKTOV NI PREVEČ , TOREJ KOT ELIKO DRUGIH LJUDI SVA SI TUDI MIDVA RAZLIČNA. MISLM DA ZA FILM NISO NAGRADSE POZITIVNE KRITIKE ,AMPAK GLDALCI .TO JE TO IN TO JE VSE.

— REZISER
31.7. 2006 ob 19:27 zvezdica

najprej morm puvedat da je ta film velik velik bolši od negovga predhodnika, velik več je tud smešnih scen in pa mislm da so igrauci zaigral svoje uloge še velik bol kokr pa u prumu delu. edin karmi pa ni ušeč je konc. u prumu delu je konec res tud konec in po tistem koncu se ne da sklepati da bodo nadaljevanja. zdej u drugmu delu pa pustijo zgodbo čist nedokončano in to mi ni ušeč neglede na to da je tudi tretji dela. drgač morm pa še enkat puhvalt Johnnya Deppa ka je zame najbolši igrauc in mislm da je to tut dokazou v tem filmu, Orlanda Blooma, Kiero Knightley, Stellana Skarsgarda, Billa Nighya, Jacka Davenporta, Kevina R. McNallya, Jonathana Pryca i pa use druge ka so sodeloval pr filmu.:):):)

— sparrow girl
31.7. 2006 ob 20:45

OiŁa...ei ta film je najbl zakon film kar sm jih kdaj widla...res ga peite gledat *<3* NiiNa

— NiiNa
31.7. 2006 ob 21:31

pa ni kaj za reč film je mega coool...pa i gralci tudi...svaka jim čast...:)

— jagoda
1.8. 2006 ob 1:23

haha...hud film!

— luka
1.8. 2006 ob 7:48

Film sem si ogledala že v petek in sem zelo uživala,moje mnenje je, da je to najboljši film na svetu! Res je, da sta Orlando Bloom in Keira Knightley lepa, ampak, ko pa vidiš, da je Johnny Depp tut v filmu pa lahk kr "dol padeš"! Johnny Depp je najboljši in najlepši igralec!! Že prej sem bila njegova oboževalka, ko pa je izšel še drugi del Pirati s Karibov, sem pa kr ponorela! MWA, MWA!! 8)

— veronika
1.8. 2006 ob 9:37

oi! film je zakon, prvič, ko bote meli priložnost si ga oglejte, nebo vam žal. film pa dodatno popestri tudi odlična igralska zasedba in pa seveda nerodni Jack Sparrow(Johnny Deep). jaz sem si film ogledala že dvakrat in vedno sem se zraven nasmejala.

— Piratka17
1.8. 2006 ob 11:38 zvezdica

film je res fantastičen sploh če ga gledaš v areni kjer imaš še posebne učinke od vode do vetra in brcanja v hrbet. mislim da se splača plačati malo več v xpad kot pa na navadnih sedežih. scena in zgodba sta ful dobra in karte so še prve dni za med saj sem jih kupila 1 dan prej in je blo že skoraj vse polno na teh sedežih z učinki. splača se ga it gledat

— bejba
1.8. 2006 ob 12:24

Zame osebno je film čisto povprečna pravljica brez dodelane zgodbe.

— gledalec
1.8. 2006 ob 12:37

hja...najprej glede naslova filma...misim d bi bil prevod lahk boljši..naslov mrtvečeva skrinja zveni čudno..sicer pa se že veselim ogleda filma saj po prejšnih delih vem d bo tudi ta del izvrsten...že zaradi dobrih igralcev, ki v vsakem delu brezhibno odigrajo svojo vlogo..film je res zakon!!!

— krena
1.8. 2006 ob 12:42

film je the best res vredn ogleda!!!

— =)
1.8. 2006 ob 12:58

pa to ti je film ;)! že sam naslov ti pove use tko da... pa že prvi del je biu zakon! tist k ga še ni gledu more it pa č je karta še tok draga ;) ej film kot se šika svaka jim čast d tkole dobr zrežirajo film!!! no fsm usi še enkrat to je film! ajde fsm

— kati!
1.8. 2006 ob 13:47

je fuuneka vrediii film nebo vam zal da ga grete lejat samo konec mi je malo cudn...

— nastja
1.8. 2006 ob 13:51

ja meni je fillmm..puneka vrediii...najlepsi mi je glavni igralec taq mi je cute vse mi majo vrediii samo konca nisn doro kapisala ker je bil taki cudn da joj samo ne ludi meni ni zal da sem sla glejat ker mi je puneka coolski pa vse ce bi htela jas odločat bo moglo bit več delov ne pa samo 2 pa dobro tudy to je dovolj za njih ce taQ glejas kak morjo igrat pa to...okii...ludi tu mate moj msn ce me kaj ote rabli nastja_smigoc@hotmai l.com hehe okiii uzivajte papa rwm

— nastja
1.8. 2006 ob 14:01

pirati s karibov je de best film,režiserji so se potrudili in ustvarili uspesnico tega meseca.pozdrav iz mb

— alksija
1.8. 2006 ob 14:02

sei moi komentar ne bo dolg...k bi povedala sam to da je tale film res neki naibolšga..!! že sam zarad teh igralcev..keira&john ny&orlando! oni so naibolši in čeprou vseebina filma ni neki naibolšga [nism rekla da je slaba!!!] so ONI naibolši!! film ki ga priporočam..sam tistim,ki obožujejo pirate! <3

— you'll always remember the day that you...=]]
1.8. 2006 ob 15:06

ta filem se lahko primerja samo s filmom PIRATI S KARIBOV 1

— emanuel
1.8. 2006 ob 15:19

great movie, pirates and ghosts and stuff, buhhh, scary:) by the way, don´t forget to see a movie called "Até onde?" from Carlos Barros, but...you need all to come in Portugal though, :/ you´re all invited! you can stay at my home...all people from Slovenia are more than welcome! adijo...

— André Barros
1.8. 2006 ob 15:29

film je fuuul zakon!!! morte ga vidt k johnny je za crknt smešn!

— martina
1.8. 2006 ob 15:40

film je ful zakon! nujno si ga je treba it pogledat v kino! johnny res obvlada svojo vlogo, drugi pa tud nč ne zaostajajo! film je preprosto d'best!!!

— dinchika
1.8. 2006 ob 16:16

a bo 3 del sploh..k men se cudn zdi ta konc

— MUZGA
1.8. 2006 ob 16:25

itaq da bo 3. del sej ga že 2. prov napoveduje sploh pa konc ane...

— jazst
1.8. 2006 ob 16:35

eno vprasanje... film mrtvečeva skrinja se konca s prihodom kapitana barbosse iz prvega dela?

— bosko
1.8. 2006 ob 17:01

ta film je zelo dober želim si še kakšen del tega filma

— vanessa
1.8. 2006 ob 17:02

kul film

— hasko
1.8. 2006 ob 17:17

samo bog ve čez kok let bo ta film...k js ga hočm čim prej

— MUZGA
1.8. 2006 ob 17:59

u zda je premiera 25.5.07' tko d je vrjetn v londonu začetk junija :)

— jazst
1.8. 2006 ob 18:35

^svetovna premiera :)

— jazst
1.8. 2006 ob 19:15

jah po pa kr veselo u zda...sj se hecam...kdaj bo pa pr ns..u lublan

— MUZGA
1.8. 2006 ob 19:32

ja k bi res lah šla u zda...to bi blo hudo :) ... ej nwem pojma nimam kdaj bo to tle bomo zvedl drug let sam pomoje da bo konc junija enkat (:

— jazst
1.8. 2006 ob 20:01

TA FILM SM GLEDU U X-PAND K TM JE ITAQ USAM FILM DOBR AMPAK TA PA SEKA!KAPITAN! JACK SPARROW JE SPET FUL CARSKI MISLM JOHHNY SE JE RES FUL HUDO UŽIWU V TA LIK.POL JE KLE ORLANDO K JE TUT NEVRJETN, KEIRA JE PA ITAQ TOK HOT PA ŠPLIA TOK HUDO D NOM ZGUBLU BESED!!! RES ENKRATN FIL K JE VREDN DRUZGA TRETGA AL PA STOTGA OGLEDA!!TUT ZGODBA K SE DOGAJA JE FUL ZANIMIVA UŠEČ MI JE PA ŠE SPLOH TO K SE FILM TKO KONČA D VEŠ D SE MORE NADALJEVT! POL K PRIDE NAZAJ ŠE KAPITAN BARBOSSA IN K GREJO USI SKUPI Z WILLOM,ELIZABETH,GIB BSOM PA UNIMA DVEMA KRETENOMA PIRATOMA ISKT JACKA KOMI ČAKAŠ D VIDŠ ŠE TRET DEL! TUT EFEKTI SO ZAKON, PRIZORI SO FUL HUDI IN FOLK POSLUŠTE ME PA PEJTE GLEDAT TA FILM!NE BO VM ŽOU!

— YoU jUsT hAvE tO lOvE tHe RuM
1.8. 2006 ob 20:08

govoru bom o filmu,tko da tisti k se niste gledal ne brat!!! Film seka in je D'best Zdj me pa zanima neki stvari A je mogoc od Davy-ja Jones-a dekle/punca/zenksa karkoli ze bila tista jasnovidka Tia( ka mata isti medaljon-neko srce) Kuk je Barbbosa se ziv?Mogoc zato ka je njegova opica vzela spt tist preklet medaljon

— Matjaz
1.8. 2006 ob 20:09

pa ce ste gledal do konca ste vidl da je un cuck postal poglavar/bog unih ljudozercev

— Matjaz
1.8. 2006 ob 20:59

ja un na koncu reče...what happend whit my ship...jah komi čakam na nov del..men so povedal da bo naslov legend of jack sparrow...sam pomoje bodo stari liki..un Jones..Pa un krigen al una hobotnica...SAam res se je vživel v vlogo ta sparrow..ful smešn hod pa teče.pa kr en pijanc lol..pa rajš bi da bi traju film 5 ur kokr da čakam 1 let pa pou za nov del...ja kar je je

— MUZGA
1.8. 2006 ob 20:59

Film je bil mal tko, no, ni bil tok zanimiv, pa tok je blo enih mrtvecev.

— Jest
1.8. 2006 ob 21:02

eni pač nimajo okusa

— MUZGA
1.8. 2006 ob 21:32

muzga legend of jack sparrow je igrca od piratov naslov trojkice nej bi bil at the world's end (ob koncu sveta) pa tud to še ni potrjen

— jazst
1.8. 2006 ob 22:55

Film je res beden!!!Samo to.Pika.Razočaran sem.

— dejan
1.8. 2006 ob 23:38

film je preprosto najbljši res.. pa kaj mate vsi okrog tega konca? sej pa je bil ql.. pač nekaj morejo naredit da se bo lahk nadaljevalo.. =) anyway... film je res.. full dober.. morte gledat! =)

— annyka
2.8. 2006 ob 11:07

film sem sem ogledala v xpand-u. Moram rečt d je bil film odličn, malo manj pa sem bila navdušena nad posebnimi efekti, ki se včasih sploh niso skladali z dogajanjem v filmu, včasih so bili pretirani, tako da sem se jih proti koncu že naveličala. Dve uri in pol buljenja na platno pa me je tudi že pošteno namučilo, saj so namreč sedeži s posebnimi efekti le v prvih šestih vrstah (sama sem bila v peti, pa je bilo naporno, kaj šele tisti, ki so bili v prvih vrstah??!!). Drugače pa film je bil klasa zase: velik humorja, akcije, dobra igralska zasedba... Tako da ogled priporočam vsakemu, naj pa dvakrat primislijo preden si film ogledajo v xpand-u.

— tejch
2.8. 2006 ob 11:10

evo js sm si film ogledu men se usebno zdi ful uredu tko na mumente smešn pa tud je dost akcije... tko da se nam sigurno obeta še tretji del. priporočam da si ga ogledate.

— jack sparrow
2.8. 2006 ob 11:31 zvezdica

Moram pohvalit vse igralce, ki so super igrali in vse, ki so sodelovali v kakršni drugi vlogi (režiser, scenarja,...).Film je res super.Ko se film konča je tako napeto da si želiš še kar naprej gledat a na žalost ga je konec.Komaj čakam, da bo spomladi še tretji del.Ali kdo ve kak je naslov?Pirate bi ocenila +5 al pa še boljš.Hkrati pa je film vreden več kot dvojnega ogleda.Nekje sem prebrala da je Johnny Depp zaigral malo po svoje in če je to res moram pritnati da je zelo dobro odigral.Upam da bo tretji del tud tko ful kulski.Caw!

— piratka
2.8. 2006 ob 11:41

Filem je bil zlo kulski.dejte me pod nagrajeni s +.

— Elizabeth
2.8. 2006 ob 11:55

jack sparrow je tako hot ufff:)

— girly
2.8. 2006 ob 12:05

Wi kak je film dober. besede niso dovaolj da bi lahko ta film pohvaile.Johnny Depp se je res potrudo za vlogo kapitana Jacka.kak je lušn, ej.saj ni čudno da ma vzdevek Gospod božanski. Pa Orlando.kaki lepi obrazek ma.no dovolj o igralcih pa gremo k filmu! Film je fenomenalen, super, dialogi so vreji, posneto je super, amm kaj še konec je bil tuji zanimiv...sploh nisem takiga pričakovala...mislim da se bo ''mrtvi'' kapitan Barbosa prikazal. Prvi del sem gledala 13X (enkrat v kinu), zdaj ko dobim film na CD-ju ta drugi del, bom skušala še večkrat kot pa 13X glejat. :)

— Piratka
2.8. 2006 ob 14:22

Film je bil super samo na začetko pri ljudožercih mi ni bil ravno všeč.Menim da bi tiste prizore lahko izpustili in namesto njih prikazali malo ve stvari pri koncu filma.čaw!

— andraž
2.8. 2006 ob 15:43

FILM JE FUL DOBR.IGRALCI SO MEGA.JE BOLJ PRIMEREN ZA FANTE KOT ZA PUNCE.

— FILM TISOČLETJA!
2.8. 2006 ob 18:50

Že prvi film me je tako navdušil in navdihnil, da kar nisem mogla verjet . Pirati,pustolovščine ,ljubezen,smeh ... Vse povezano v enem ... In use takooo ql ! Že enka je bla super , ta dvojka pa je 654835928× boljša ... Škoda,ker se ne konča konča,ampak se pa da jasno vedet,da nas čaka še tretje nadaljevanje (in možno da tudi zadnje :((( ) ... Uglaunem ... Film si je vredno ogledat,saj je takooo galaktičen in mitičen , da se zlahka sprostiš ob njem in ,da pozabiš na vse ostalo. Lp

— * vanessa *
2.8. 2006 ob 19:00

ej folk ta film je zakonnn res! pejte ga gledat! komi čakam nadeljevanje...res ful zakon film žou vm bo če ga ne boste šli gledat pa ta Johnny depp je tko srčkan...pa taka faca...nasmeje te do solz res...pejte ga gledat k je res ful dobr film!

— tincaaa
2.8. 2006 ob 19:01

film mi je tako ušeč da bi ga gledala noč in dan...upam da se bo po tretjem delu še nadaljevalo...

— urška
2.8. 2006 ob 19:12

meni se je film zdel zelo dober,saj sem si ga ogledala že kar 3x...res sem očarana nad Johnnyem in vso zasedbo...res super film vreden ogleda

— Kathryn
2.8. 2006 ob 20:20

jao!!!toti film pa si morem ogledat ker not igra johnny halo...!!!njega nikoli zamudit!upam da je tudi film tak dober koz johnny depp ne...ampak o tem ne dwomim rawno tak da ni frke ne!če si ga pa ne oglejam pa si ga morem nujno izposojit ker si ga morem ogledat!!!naj bo čimdlje w koloseju!!!wsaj w koloseju ki stoji w mariboru!!!pa narejite še weč delow tega filma ¨pirati s karibow¨ ker bi še jih rada weč widla...!!!ajja...da ne pozabim...želim si tudi da bi biu čez pol leta al pa čez eno leto tudi na telewiziji...pa prosim na pop-te-ju...!PIRATI S KARIBOW RULES! ne pozajit tega!

— punca kapitana jacka!
2.8. 2006 ob 21:35

Po ogledu sicer odličnega filma Pirati s Karibov 2 se mi je zastavilo nekaj vprašanj. Bi nanje lahko prosim kdo, ki si je film že ogledal, odgovoril? 1. Zakaj je filmu naslov Mrtvečeva skrinja? Meni se Davy Jones ni zdel niti malo mrtev. (Skrinja je namreč njegova (?!)) 2. Kdo mogoče ve, zakaj in kako je oživel Barbossa? 3.

— seba
2.8. 2006 ob 21:57

za punco kapitana jacka: film je prva odkupla ameriška tv za leto 2008 tko da bo film pr ns čez kšne 3 leta tko k prvi-šele :(

— jazst
3.8. 2006 ob 1:41

Am...ja danes smo se iz izole do ljubljane odpravli za gledat filem v XpanD..med vožnjo smo se tko prelepo veselili..nakoncu smo opazli tako razočaranje..da boljšega nebi moglo bit! ...Sicer vedeli smo da pirati bojo bli use polni..in tko naprej.tisti s posebnimi učinki stoli ..jih je zelo zelo.premalo.. nnamestu tistih 200..pa nekaj sedežev ki jih je za navaden kino..di meda bi jih lahko spremenili..z čarobno paličico seveda..da so z posebnimi učinki! ..dobro pustimo stat.. Potem smo se odločli da bomo sicer šli gledat hišo groze al kaj ki je že!..bala..mislim d.. film tko bals isem še vidla!. kr neki..zgodba..še ki si sprednja vrsta gledaš gor da te vrat boli..očala ti non stop padajo dol,... edino učinki so bli dobri..to moram priznat:P heh...pol..še..tiast ih navadni sedežev ki je lepše vidijo..in use kot tisti ki so odcpredaj mislim dd.. Kje je logika? ..Am..useno..razočar ani smo prišli vn iz XpanD-a.. oziroma..bolj tko..newem...sicer se bomo še kdaj odpravili to itak!..boljše kot nacvaden kino samo kaj češ..si moraš ribaat rit..kot se reče:P za pirate..ki sem si jih močno želela..gledat:D bom šla na koncu meseca.oziroma tisti dan ko bo zadnjič.P ..ker drugače ne bo štimalo..pa stran od XpanD-a..bi lahko malo boljše uredili tko da bi pisalo do gdaj je ne samo do srede ..in pol se odpraviš u sredo in izveš da je še naprimer ceu mesec:/..takrat bi se najrajši ubila!.. Pa.če jih kličeš..al pa kličeš kolosej ..da bi izvedu do gdaj je ..al kaj takega..SE TI NE JAVIJO!! alora..brez veze telefonov,a? Doh!..://. USEno.če izbereš dober sedež..in imaš platno 2D..nebi bla razočarana! Mogoče je bla smola:P Najbolj pa me je razjezilo ki se niso javli..pa XpanD-ova stran!..

— valentina
3.8. 2006 ob 10:06

olla...film mi je bil všeč..prvo k osm prišla z dvorane sm razmišljala in nism bla sigurna, da je dober, ampaak ko sem razmišljala sem dojela, da je dober, amapak motlo me je, ker v tretjem delu sploh ne bo jack sparowa.! ker če bojocew film prepluli pol sveta, da ga najdejo bo očitno ga kazalo samo par časa na koncu..amapk lih jack bi mogu igrat, ki lih zaradi njega se vsi smejemo :) elepo se mejte*papa

— leah
3.8. 2006 ob 13:25

zakaj bojo sam trije deli?? dajte mal več jih je treba!!

— piratka
3.8. 2006 ob 14:18

Oj, film pirati2 je bil ful cool!.ne veva zakva vsi tok komentirate ta film.Pa itak so večina punc nore na joohneya deepa! Tko k midve.Pa cool je to, da bo še 5 delov, skupi s tema dvema pa 7. Caw, Caw

— Lary & Semy
3.8. 2006 ob 18:49

EJ FOLK 2. DEL JE ZAKON JS SM GA SLA GLEDAT V XPAND S POSEBNIMI UCINKI!!! CIST VSI PRIZORI SO KUL!PA JOHNNY DEPP S TISTIM HUMORJEM... NI KJ ZA RECT !PA ORLANDO BLOOM!FUL,FUL,FUL SEKSI!SAM KEIRA KNIGHTLEY MI TKO NI VSEC V NOBENMU FILMU PA CE BI BLO PO MOJM BI ZA TO VLOGO NA MORJU PA TKO K SO PIRATI IZBRALA ANGELINO JOLIE !SAM K NI SE NIMAM ZA KJ PRTOŽVT ANE?EJ CE SE ZNATE MET KUL POL SI GA PEJTE POGLEDAT V KINO(PO MOZNOSTI V XPAND,SAM K ZDEJ NI VEC AKCIJE NI VEC TOK POCEN KARTA )TKO DA UBOGITE MOJ NASVET. PA TUD TKO K SM NA ZACETKU UMENLA 1. DEL JE BIL KUL!AMPAK 2. SE BOLJ!CIM PREJ SI GA PEJTE OGLEDAT !MEJTE SE !LP PIRATKA ELIZABETH SWANN

— piratka elizabeth swann
3.8. 2006 ob 22:17

film je kr cool čeprav mi je 1. deu bolši heheh

— kr_en(a)
3.8. 2006 ob 22:20

ful kul NAJBOLJŠI FILM NA SVETU

— ?
4.8. 2006 ob 10:10 zvezdica

Edina svetla točka filma so občasne duhovite prijave kapitana Sparrowa, sicer pa je vse skupaj preveč razvlečeno in bolj znanstvena fantastika kot pa pustolovska komedija. sem upal, da bom vsaj kaj karibov videl...

— kritique
4.8. 2006 ob 10:19

pirati s karibov, no ja film dovgočasja!!! a si loh še kdo kj bl bednga spomni!!! tiste glupo grde spake nm kažejo!! sicer je biv pa prvi del 10 bolš!

— xx-girl
4.8. 2006 ob 10:20

film mi je biu full the best, u doloc enih trenutkih je tok smesn za poct ud smeha, u dolocenih pa grozn, skratka grozljiva komedija. uglavnm ce ga se niste gledal ga pejte hitr gledt in uzivite, papa fsm

— johny deep is the best
4.8. 2006 ob 11:45

No učeri sm si ogledala film u Mb ju in resnično cool!Res je vreden pohvale in film meseca! Mogel bi bit film leta! Je!

— Britney
4.8. 2006 ob 13:31

ok pirati s karibou-glede na to gdo igra skor ne more bit lih čist zanč film (čeprou se mi zdi da orlando ne igra lih najbol; keira k mi je pa slabo igrala u prvm delu pa zdj po mojm dost bolš igra). morm pa reč da sm prčakvala mal več dogajanja. mal mi je razvlečn & šele zadne pou ure k pa rata res hudo je pa konc. jz sm misnla da bom znorela! u glau sm že mela use kva se zdj lohk zgodi pol pa THE END!:);):) prou svinsko:);):) sam je pa res tud če bi biu film totalno zanč bi mu johnny depp s svojo igro 100% dvignu vrednost. nekak mislm da bi mogu že za pru del dobit oskarja & upam da ga bo dubu zdj-če ne druzga pa usaj še eno nominacijo k res full dobr igra.

— nina
4.8. 2006 ob 13:40

ej seba jz si to tko predstaulam; pač davy jones ni lih žiu kt člouk sj si ga vidu (hobotnica look:);) ) & model je brez srca k si ga je vn izrezu & to pomen da pač ni žiu. to da pa še zmer okol skače je pa na isti način kt uni ljudje k mu prsežejo da mu bodo služil 100 let POD VODO. pač je mal preklet (na nek način-sam to prekletstvo si je po mojm sam zbrou k ga pač ženska ni marala:);) in zato je pač mrtvečeva skrinja k davy jones kt človek več ne obstaja=je mrtev:);) to kako je barbossa oživeu pa tud mene zanima & nekak upam da majo en dobr razlog, da ne bo bedno izpadl.:);)

— jz
4.8. 2006 ob 14:40

Film sem si ogledala in je swetowniii... johny deep je odigral odličnoo wlogo.. prav tako orlando bloom in Keira Knightley.. wglawnem če si še niste ogledali.. definitivno morate iti ne bo wam žal

— PiKica
4.8. 2006 ob 16:02

men je film kul.ampak jack...on pa ni sam kul...ampak kj več...

— jack rules
4.8. 2006 ob 16:10

film je zlo dober

— sabahudin
4.8. 2006 ob 16:39

Tist ki je napisu da je film bolj primeren za fante kot za punce nima niti mal prav!Film je bol primirn za punce kot pa za fante!!!

— xxx
4.8. 2006 ob 21:08

Film je bil odlično narejen, čeprav se mi je zdelo, da je bil 1. del malo boljši. Všeč mi je bilo, da sta se za malenkost s poljubom združila Jack in Elisabeth. Mislim, da se je Deppu zgodila velika krivica, ker za vlogo kapitana za 1. del ni dobil oskarja. Za mene je namreč ta lik upodobljen daleč najboljše od vseh vlog zadnjega časa.

— Katja
4.8. 2006 ob 21:24

Jst sm glih iz kina... Film je biv res najboljši!!! Use mi je blo zlo ušeč in komi čakam nadaljevanje!!! :) Usm ga priporočam ker je res The best tko da če ga še niste gledal ne veste kaj boste zamudl!!! :)

— Ana
4.8. 2006 ob 22:30 zvezdica

Z vidika zgodbe se mi 2. film zdi malce slabši, saj je zgodba zasnovana precej nejasno pa tudi dogodki si malce prehitro sledijo drug za drugim. Vendar vse to se skrije pred humorjem, ki ga je v 2. filmu veliko več kot v prvem. Tudi glasba in posebni efekti so odlični, da o igralcih ne govorimo. Zame najbolj nenavaden del filma pa je njegov konec, saj se film konča z vprašanjem (dobesedno). Ko se na koncu prikaže kapitan Barbossa, ki je "preminil" v prvem delu, to takoj nakaže možnost, da tudi Jack Sparrow ni izgubljen in da še zdaleč ni pozabljen. Tudi dejstvo, da posadki Črnega biserja tista vedeževalka pove, da je možnost da se Jack vrne, hip zatem pa se prikaže Barbossa.vse to nakazuje da se bo Jackova posadka v 3. delu (ki se bo zagotovo odvijal v zelo "abstraktnem" svetu) do konca borila za Jackovo vrnitev, najbolj zanimivo pa bo videti, kako se bo le ta razumela z Barbosso...pa tudi Davy Jones še ni umrl. Torej fantastika, ki se je iz 1. stopnjevala v 2. film bo v 3. imela še toliko bolj pomembno vlogo...zanimivo bo tudi videti če si bodo Jack, Will, Elizabeth, Barbossa in Jackova posadka zmogli pozabiti stare zamere in se združiti v boju proti.svojim sovražnikom v 3. delu. Film se splača ogledati..verjamem pa da se bo tudi tretjega splačalo ogledati.

— gLedalec
4.8. 2006 ob 22:57

Ta film si morete it pogledat!!! Res full je zakon!

— Eva
5.8. 2006 ob 13:47

ola! kai bi jas brez mojga lubega johnnyja! joj johnny je bil tk ful lušn v totem delu, da sn se kr zalubla vanga! ne morš verjet toda . i love him! film sm si ogledala 2 krat pa še včkrat si ga bom, kr mi je film ful d best. zelo pogrešam svojga jacka, oprostite kapitana jacka sparowa, ki je tk fuuul šikan v 2 delu, da umreš poleg:) ampak to že itak vsak we da je on najlepši:) hehe.film v glavnem je bil fenomenaln, in ga nikol ne smem noben zamudit, kr je film ful svetovn! ok neom več filozovirala, ampak vam nekaj powem, kai bo veljalo vedno in povsot. PIRATI 4EVER AND EVER NI JIH NIKJER, AMPAK TISTI KI MISLITE DA JE TO FANTAZISKI FILM SE MOTTE IN LAHK VAM SAM POWEM DA TAKEGA FILMA NEO NIKOL VEČ KOT JE TA, ZATO PRVO PRMISLTE KEJ ZINTE. čaw vsem .johnny teb pa en velik kis! *MWA* comk.hehehehe ayde

— piratka:)
5.8. 2006 ob 14:38 zvezdica

Res je, da film malo trpi za "večje je boljše" sindromom, a eno od boljših nadaljevanj, kar sem jih videla. Malo preveč dodatnih zgodb in likov (Tia Dalma je v redu, Norrington in Beckett pa za moj okus nista nič dodala filmu), Sparrow je seveda še vedno super, všeč mi je bila Elizabeth v tem filmu in lepo, da so dodali trikotnik Jack-Elizabeth-Will. Spet dobri "mrtvi" gusarji, še posebej kapitan Jones. Največ smeha poleg Jacka prineseta še gusarja iz Barbossine posadke. Nenazadnje pa mi je bil všeč še odprti konec - komaj čakam na boj Barbossa-Jones (pa verjetno bo še kakšen morski negativec v 3. delu).

— filmi
5.8. 2006 ob 14:46

ja film sm si zadnič ogledala pa sej je kr dober no sam so bli že tut bolši filmi..aija pa usej za mene je mogoč preveč fantastike..tista bitja pa to..to je kr neki..drgač je pa kull sploh igralci so zakon!!!

— piratka
5.8. 2006 ob 15:26

Film je ful kul čeprav malo grozljiv men se zdi da si ga je vredno ogledat, kr je res ful kul!

— Tijka
5.8. 2006 ob 16:41

na koncu je ven priso barbosa in so rekli če bi šli za jacka do konca sveta in naprej. tak da bo moral prit ven še 3ji del!!! bo 3 del priso al je to konec!?!?!?

— 0saigfsa
5.8. 2006 ob 17:42

hojla.mene osebno so pirati navdušili in takoj ko bo priložnost si jih bom šla ogledat še drugič...v filmu sem uživala, saj me je nasmejal, nekajkrat do dobra prestrašil pa tudi raznežil ob vseh teh poljubih in zaljubljenih pogledih:D o igralski zasedbi nimam pripomb, saj so svoje delo izvrstno opravili, predvsem Johnny Deep...čeprav se zgodba in razni pripetljaji kar zapletajo in zapletajo, se vse nekako uredi tako, da je film razumljiv vsem...jaz vam ga močno priporočam in vam želim veliko užitka ob gledanju...papa:p

— tita
5.8. 2006 ob 21:45

YOU ORLANDO IS VERY BEAUTIFUL BOY. ORLANDO I LOVE YOU!!!

— TINA
6.8. 2006 ob 9:11

film sem gledala včeri u celjskem tušu in mi j bil fulla orto,sploh pa j jack sparrow, oprostite -kapitan jack sparrow zgljedu š boljš ko u prvem filmu!! cute uglavnem! tist ku ga š niste gljedal: SPLAČA S VM! kr j res dobr se ya :)

— Anchy
6.8. 2006 ob 11:52

filma sicer še nisem gledala ampak že za v naprej vem da je ful kulski,saj igra capten jack sparrow!

— pia in ana
6.8. 2006 ob 12:06

film, ni slab, vendar se konča z tem, da jacka požre hobotnica.

— Alj0
6.8. 2006 ob 12:17

Naslov bi lahko bil drugačen, nevem kaki samo drugačen! Triple xXx

— Triple xXx
6.8. 2006 ob 13:38

js sm res komi čakala 2 del piratov, pol sm pa prišla v kino in.no ja...ne morm rečt da je film slab, to ne, sam me je mal razočaru...motli so me posebni efekti, skos so! v prvem delu jih je blo 90% manj in je za to zgodba bol prišla do izraza tu pa...ne vem no sj je fajni sam ne tok ko prvi del. drgač pa Johnny...ni besed, vsaka mu čast!! pa on pa Kiera...prijetno presenečenje :p

— Li'ain
6.8. 2006 ob 14:35 zvezdica

Prvi del je bil super... drugi je pa... manj super. Je očiten dokaz, da so producenti po uspehu prvega dela zavohali zlato jamo brez dna. Običajna zgodba naj bi imela zasnovo, zaplet, vrh, razplet in razsnovo... tule še do vrha nismo prišli, pa je bilo filma že konec. Definitivno so se odločili, da nam bodo zaračunali in prodali še tretji del. Nanizali so le en kup zapletov, ki jim dajejo potencial in osnovo še vsaj za dve nadaljevanji. Škoda... tako dober film so zaradi dnarja v drugem delu čisto razvrednotili. Če so se že odločili za drugi del, bi se lahko vsaj potrudili in ga naredili dobrega. Tako pa mu je od prvega dela do zdaj zmanjkalo humorja, duhovitih prebliskov. Sej ni slab film... ampak od še enih Piratov s karibov bi pač pričakovala več.

— tjasa
6.8. 2006 ob 16:11

men je biu film ful všeč. Samo konec je za moje pojme preveč odprt, tak brezvezen. takšen da bodo lahko še 3 del posneli.

— 5rca
6.8. 2006 ob 17:08

Vse v redu in prav glede tega, da ima vsak svoj okus, ampak lepo vas prosim. Od kje takšno navdušenje nad filmom? Že res, da je zasedba fantastična, a nikakor ni fantastična za ta film. Od Deepa bi nekako pričakovala bolj dodelan lik. Ne da skozi celoten film izvaja ene in iste gibe in igra z enim in istim ksihtom. Mogoče je res večini seksualno všeč (hvala bogu nisem ena izmed vas), ampak kaj več kot to pa v tem filmu res ni. Na začetku resnično upam, da se bo kakor koli razvilo vsaj nekaj, a po pol ure sem premišljevala, če se splača ostati ali ne. In sem. A na žalost razočaranje na koncu. Bi se morda lahko malce bolj osredotočili na kvaliteto filma in ne bi tako zelo kot papige ponavljali drug za drugim in kritiki, ki hvalijo film le zato, ker ga hvalijo tudi vsi ostali. No, ja... če je to kvaliteta filma, sem jaz...

— Maja
6.8. 2006 ob 20:12

ei huuud film du konca res naiači!!! sam fora ie to zei da tm na xpandu sploh ni tok bl cool k tisti učinki so dost nawadni no nix posebnga.drgac pa film kot film naihuiši!

— nushaa
6.8. 2006 ob 20:27

film je zdele na 8 mestu pr zaslužku vseh časov dons je prehitel gospodarja prstanov s 681 miljoni dolarjev :):):)

— jazst
6.8. 2006 ob 21:13

to je the best film ush časou. na trenutke je smešn pol je mau strašliu pa ful je fantezijeuglavnm use kar je treba za dobr film. upam da bo tret deu tut dobr;)

— kaya
6.8. 2006 ob 23:44

ta film je tko...tko...tko...do br res...ful je dobr.

— kr ena
7.8. 2006 ob 11:13

v tem delu piratov s karibov te johnny depp res spravi v smeh , da ne bomo govorili o akciji ! zelo dobre pošasti kot " kraken " so res svetovna . edino škoda je da kapitan jack umre. seveda začasno , komaj čakamna tretji del !

— matjaz
7.8. 2006 ob 11:53

učer...swa šle že 2 gič gledat...pirate...na ybul zakon film=D.sam d swa sle učer w x pan d..p niswa duble sedežew s posebnimi učinki...in je blo pol kr neki...sam zrd filma ni blo..ei ...res usm swetujewa..č že greste u x pan d peite na une sedeže...k drgač ni nč drgač..usi igralci...so reess fuuul fuul dobr igral..še najbul pa je biu lik jack sparrow..oprostite,, ...zmotla=D...captai n jack sparrow=D=D...k je res najhuj najbl kjutkan pa naybl facast!komi čakawa tret deu..hitr ga sm prpelte=P...lol...ay de..užiwite uglejte si ga č ga še niste ...now wm žou.!jack sparrow zakon si!:D

— !!..rina..&..ursha.. !!!
7.8. 2006 ob 12:40

Film je izpounil usa moja pričakovanja...Splač a se ga ogledat, ker je res zakon...tut igralci so u redu najbolši je Johnny, ker zelo duhovito igra svojo vlogo pirata...Tud Orlando in Kiera dobr igrata... Uglaunm film pirati s karibov 2 je najbolša komična akcijska pustolovščina, polna napetih prizorov...splača se jo ogledati..mogoče bi mogl oni edin konc mau drgačn narest sam nč zato... Pirati 4 ever

— Barbara
7.8. 2006 ob 14:38 zvezdica

originalnosti prvega dela se ne da dosezt...to je dejstvo. jack sicr ostaja legenda sam mislm da so v drugem delu spet pretiraval z raznoraznimi efekti. mal se vlece..in film rab eno uro sam da pride do zapleta kaj sele da bi prsli do razpleta in konca..no ja sj je sneman po istem principu k matrix. za use tiste k sploh se ne veste da bo tretji del...drugi in tretji del so snemal istocasno tko da ne bomo tok trpel in ze stokrat pozabl kaj se je zgodil v drugm predn bo zadn del sploh vn prsu. upam da me tretji del ne bo razocaru (tko k me je matrica). ideja filma je v osnovi (v obeh primerih) sicr zlo dobra sam nazalost jim to rata prkazat sam u prvem delu..v nadaljevanjih pa ponavad zmeri pretiravajo z efekti in namecejo u film miljon nepotrebnih stvari (stvorou). v pricakovanju na zadnji del jackmanije vs lepo pozdravlam.

— anya
7.8. 2006 ob 16:32

Zanima me, če se kdo spomni, kdo je prevedel ta film? Ne zanima me, kdo je prevedel naslov, ker je bilo o tem že veliko govora, ampak celoten film. hvala

— toe
7.8. 2006 ob 17:20

ta film zažiga! the best! sam bulš je 1ka hehe

— bestika
7.8. 2006 ob 21:42

oba dela pirati s karibov sta ful qlska!!še pusebi zard johnny-ja deppa!!

— ancha
8.8. 2006 ob 9:41

Ej usi k ga še niste gledal prosm vs PEJTE nou vm žou! baje bo 7 delov komi čakam ta tretga je pa že 40% narjenga tko da bo že drug let!!! ej če bote šli vm nou škoda dnarja edin mot me konec kok bedn se končka drgač je pa vsebina smešna zanimiva...use kr hočš ej pejte pa fajn se mejte! ;) p.s.:še enkrat povem PEJTE FOLK GLEDAT PEJTE!

— piratka jacka sparrowa
8.8. 2006 ob 10:24 zvezdica

Ja, Pirati, najbol pričakovan film meseca. in dvorane so polne, folk navdušn...in ja, res je...film je res hud, johnny je s5 zaigral svojo cinično in res odlično vlogo, ki me je dobesedno navdušila. orlando se je pri filmu tudi potrudil, dost, in je bil tut on kul. me je pa razočarala keira, saj je bla njena vloga nekako...neizstopajo ča, ne vem, ni bla tako dobra kot v enki. film sam je tehnološko, srhljivo in tudi scenarisko zelo dovršen, ampak je bla enka vseeno bolša. nekako sm od dvojke pričakoval več...ampak naj bo disneyu, saj se je potrudu. lh bi blo bolš, ampak to so že podrobnosti. uživajte v filmu=)

— Chris
8.8. 2006 ob 11:58

Ta film je res dobr. Sm ga šla prd kšnim tednom gledat ampaq g hoćm it še neimn 1kat -> z bestico zdei naćrtujewa d grewa u kratkem;)!Zdi se mi d brez glavnih igralcev še posebi pa Deppa film sploh neb ratu uspešnca.Tud Orli pa Keira sta se res potrudla.Zbral so si tud res lepe otoke na katerih so snemal tko d je biu men ušeć u ush pogledih!U glawnm film je res vredn ogleda tko d usi k ga še niste šli gledat GA PEJTE!;)

— *Maja*
8.8. 2006 ob 12:34 zvezdica

Film me je razocaral samo zato ker Jake Sparowe tako tragično konča. Škoda, Jonnie Deap je res car in eden izmed najboljših igralcev sploh. Igra Orleanda Bloma kot Vila Toornerja je kot ponavadi medla, njegovi liki so vedno premalo dodelani in tako njegove replike velikokrat izvisijo v zraku. Kirra Nightley ga prekaša na celi črti, še posebej glede na njeno starost. Odlični so tudi številni stranski liki, zelo me je presenetil Jake Dawenpork, ki je svojo vlogo odlično zapeljal popolnoma v drugo smer, a je še vedno razpoznavna. Med pirati je kot že v prvem delu najbolj izstopajoč Cevin McKnightley, ki igra Mr.Gippsa, Jeffreya Rasha pa je uspešno nasledil Bil Knightley kot David Yones in znova upravičil negativno plat piratstva. Skratka, Gor Ferbinskey in Gerie Brickhammer sta spet ustvarila presežek že izpete in ponavljajoče se Holyvodske filmske industrije.

— Virginija
8.8. 2006 ob 13:05

me je ta film ful dobr sam mi je biu pru se bolsi. ne wem zkva sam pravjo d ce ma film 2 al pa 3 dele je pru zmer najbolsi.k pol kr neki. pa loh bi bli bl realni pirati(morske zivali) k pr prejsnmu delu so bli saj ukostnaki pa je bllo mal bl realn:D ne pa kle hubotnca pa morski psi zto k je skoda filma zrd 20ljudi. ce bi blo nms teh zvli spez ukustnaki bi bla ucena 10 tko je pa men 8 fajn se mejte usi pa ne zmert ce sm kksnga prevec uzalu :D:D lol pirat

— pirat
8.8. 2006 ob 13:38

Enka je sicer malo boljša, ampak nimam pripomb nad tem filmom. Motila me je le ena stvar: malo so pretiravali s Krakenom. Samo to.

— MrsCorso
8.8. 2006 ob 13:40

Še vedno je prvi del najboljši ostali, ki mu sledijo pa ga samo pokvarijo. Drugi del piratov je nejasen, konec pa totalno beden. Kaj bo v tretjem delu? Bo krakan izpljunil Jacka?

— xyz
8.8. 2006 ob 15:30

men je 2 del ful carski! pa vm??? no a ma zdj kdo naslov od johnnyja deepa? upam da MSN! no če ga ma kdo nj mi ga plisss da bi se ful rada menla z njim, k mi je ful hud. kt igralc pa tud tko. sexy je. ok mejte se

— deepovka
8.8. 2006 ob 15:34

Ayvi a maš pol naslov???' dj če ga maš mi ga plis dj.

— deepovka
8.8. 2006 ob 16:52

pirati so zakon

— nik
8.8. 2006 ob 17:04

Film nebi mogu bit bolsi takot enka je se ta mega

— 10/10
8.8. 2006 ob 19:02 zvezdica

Kritike in pohvale so dokaj razdelejne, sam mislim, da se 1 in 2 del lahko kosata dokaj enakomerno.1 del ima pač izvirnost, kar je 2krat težko doseči ker ljudje vedo kaj pričakovat 2del pa se lahko pohvali z izjemnimi specialnimi učinki in scenami. Konec je sicer kot so že vsi povedali čista napoved 3 dela, mogoče bi vseeno lahko imel malce boljši zaključek, da bi si lahko rekel aha zaj pa razumem drugač pa mislim, da če si želite ogledati vrhunske igrlace, film, učinke... Potem je film vreden ogleda in si zasluži pohvale.

— film za pogledat!
8.8. 2006 ob 19:56

Enim je všeč to drugim ono, jasn pa je, da gre men ful na živce, da govorite (nekateri) da mora nadaljevanje filma met zaplet vrh in konc... poleg tega pa mora sam en lik kr naprej druge rešvat? To ni nadaljevanje filma, če mene vprašaš... K bi govorl o Žrelu. Prvi del kao naj naj... drugi del pa z ostalimi polomija? Pa veste za kva? Ker ma vsak ta del zaplet vrh in konc, brez povezave in brezveze. Sej ne pravm da je čisti podn, sam ne govort o tem, da odpr konc ni dobra ideja. Ja, pa sm to bi še rekla; če bi se 2.del zgledvov po 1. al pa bi bil ful enak, potlej bi blo itak brez veze... Zakva bi hodil gledat isti film, z drugimi spaki in stvori!!! ? Sploh pa je zgodba OK, res je hitra pa vndar ma zaplete k so prov kjuti. In ne mi šinfat čez igalce, k so se kr odrezal. Sicer pa vaja dela mojstra, mojster pa dela vaje: MLAJŠI RODOVI SE UČIJO OD STAREJŠIH, SEJ ZATO PA OBSTAJAJO ŠOLE, HALO? Pa ne zamert, sej ne zagovarjam filma, govorim precej na splošn. Drugač pa mi 2.del piratov sploh ni tko slb, pa še tok. Če bi bil film karajši, pol ga tud Depp ne bi mogu tok srat.

— Kalisto
8.8. 2006 ob 20:15

Morm rečt da so se zlooo potrudil...Film je the beast, tok mi je všeč da ga grem 2krat gledat!Dobre strni filma:Je napet,mal tut smešen in grozn.Igralci so spet dokazal da znajo igrat režiser pa da zna režiserat dobr film.Cel film je lo dobr.Slabe strani filma:JIH NI HAHAHA!O filmu:Jack se spet poda za novim izzivom isto njegova frenda.V Ameriki bo film mogoče presegel rekord Titanica-600.000$.Vs i vrjetno komi čakamo na 3. del filma ki bo zelo napet saj bodo reševali Jacka in sebe.Ne vem ali so govorice resnične ali ne a odločili so se da posnemejo še 4 dele piratov poleg 3.Torej (če je res) bo imel film Pirati iz Karibov 7 delov.Super a ne!

— Jacky Sparrow
8.8. 2006 ob 20:58

šLA SM GLEDAT TA FILM V KINO, PA ME FUL ZANIMA KVA JE TIST ZAKLUČN PRIZOR POL K SE TISTA IMENA ODVRTIJO. JA BLA SEN NEUČAKANA, AMPAK FIRBEC ME PA VSEN MATRA. A BI SE KOMU LUBIL MAL OPISAT TIST PRIZOR?

— HULULULU
8.8. 2006 ob 23:03

ubistvu je čist kratk pol sam pokaže unga psa k so ga lovil tm na stolu pa tist ma na glavi k jack :) isto k takrt k je bil jack sam d je zdej ps :)

— jazst
8.8. 2006 ob 23:07

am to z 7imi deli je pršlo od tm k je blo na pop in d je johnnyju ful uredu igrt jacka pa da bi ga lahko igrou tud v 7 nadaljevanjih ampak za zdej nj bi bli 3

— jazst
9.8. 2006 ob 10:19

TO JE ZELO KUL FILM, KI SE GA NE MOREM NAGLEDAT.PA DRGAČ MI JE FUL SMEŠEN,RECIOMO PRVI DEL,KE SE FUL SMEŠEN VEDEJO.NO PA ŠE KE SE SPOZNAJO,VSI ŠELE.POJ DRUG DEL ,JA DRUG DEL JE PA ŽE RESEN,JA DRŽIJO SKUPEJ,SE BORIJO IN SO PREPROSTO POPOLNI.SEM SLIŠALA DE SNEMAJO ŽE TRET DEL!!1A NI TO SUPER!!! EJ,ČE MA KDO KEJ PROTI , JE TO ČIST BREZ VEZE.PA ŠE TO,DE JE TO RES NAJ FILM!!!

— URŠY
9.8. 2006 ob 11:22

pirati s karibov2 so ok,čeprau je bla enkica bolša...bol dodelana in use. maybe so hotli usi še enx tk hitro požet tolk uspeha&so ga naredl PREhitro. film ne temelji več na karibih&sparrowu ampak že puno računalniških priredb&kr nekih stvorov... igralci so the best...sploh pa depp ki je vlogo odigral še predobro. konec je nerazumljiv,glede barbosse pa...WHAT THE FUCK???on je mrtev,ne more se kr pojavit!!! ja veva,čarovnica ga je nazaj oživela ampak to je bad!!kr neka!!!we don't get it... film si greva še dans 1xgledat,mAybe nama bo kaj bol jasno;) drgač pa je film qL...enkica pa itaq rullaaa;) čau uživajte*

— ***jackici***
9.8. 2006 ob 11:34

prov najhujši film! kapo dol res, depp je brez dvoma moj najljubši igralec :) model najhujš igra, OB tut, keira tut ni slaba... najhujši del mi je ko se jack, will pa norrington sabljajo elizabeth pa izvaja najhujše scene zravn :D VREDNO OGLEDA!!! PS: če hoče kdo se o tem pogovarjat ma tle msn: spela_kaka8@hotmail. com

— Kaká_fan_girl
9.8. 2006 ob 11:56

uceri sem si sla u kolosej pogledat ta film. meni se je zdel odlicen, predvsem zaradi igralske zasedbe.johnny depp je se enkrat dokazal da je odlicen igralec, pa tudi orlando bloom in keira knightley sta me pozitivno presenetila. tudi zgodba v filmu je bila super. tako da tisti ki se niste odsli pogledat pirate s karibov:mrtvaceva skrinja si ga morate nujno cimprej ogledat saj vam ne bo zal. film bi ocenla 10/10.

— pirati2
9.8. 2006 ob 12:01

Film je res super, mogoče malo manj od prvega dela, ker so se tu režiserji bolj ukvarjali z posebnimi učinki kot pa z zgodbo !!! Le zaključek bi lahko biu malo boljši !!!

— pirat
9.8. 2006 ob 12:14

Drugi del je veliko bolj akcijski kot prvi del, vedar ima še vedno nekaj komičnih vložkov.

— Jakob- Pirat
9.8. 2006 ob 12:33

ej film je res the best!johnny, orlando, keira.ma usi so hudi!!!morte ga it gledat!aja sam neki.a ker ve kdo je un čist na konc k ma uno opico na ram??k sm pozabla!! ajde folk, fajn se mejte!!!

— x
9.8. 2006 ob 13:01

Ja to sm tut jst nekje prebrala da bo sedem delov Piratov s Karibov. Upam da je to res ker PIRATI SO ZAKON!

— piratka
9.8. 2006 ob 14:05

ojla!No jas bom pa rekla kar tako...velik jih hvali film le malo pa kritizira ..zato bom jas povedla da je fillm svtovna uspešnica ..glede tistih ki kritizirajo film pa pravim...vsak mora imet svoje mnenje..pa če bi bile same pohvale tut ne bi bilo tak fajn..:)jas sicer priporočam ogled 1. in 2. dela še posebej pa komaj čakam na tretjega!!byby--mejt e se...O_O

— mala_piratka
9.8. 2006 ob 15:14

Kot ste že povedal je nadaljevanje bolše kot ostala nadaljevanja...bi pa sam popravila ali dodala neke trditve...glede barbose je tista ideja z opico sicer mogoča sam lahko da je on oživel tako kot bo jack...barbosa bo namreč kapitan do konca sveta kjer bodo rešili jacka...se pravi da ej lahko tako tudi on oživel.keira mislim da igra veliko bolše kot v prvem delu ( me je pozitivno presenetla)...medtem ko orlanda skoraj nič ni v filmu in mislim da ni tako dobro odigral!...glede jacka mislim da je še bolj smešen in zabaven kot v prvem...no v bistvu je samo več for od njega!.nekateri ste rekli da v drugem delu niso originalni in da se ponavlajo...ampak jst pravim da je glih v tem fora da je isti stil isti štosi...saj zarad tega je bil prvi del tak uspeh!konc se mi ni zdel nč presenetlivga tak je vrhjetno zato ker bojo nardil tretji del! jst mislim da ima prvi del tak konc da ne veš če bo nadaljevanje zato ker oni dejansko niso vedli da bo nadaljevanje ampak ker so snemali 2 in 3 del skupaj so vedli da bo nadaljevanje in nardil tak konc!...btw a ste videli konc ki je an tak način kot v prvem ko pride una opica h skrinji...no v tem delu je un kužek k so ga pozabil na otoku poglavar unih domorodcev...jst tega nisem vidla v kinu, ( smo šli vsi prej iz dvorane) sam sem gledala doma! me pa tut zanima a ste razumel zakaj je elizabeth poljubila jack...eni pravijo da zato da ga je priklenila sej je recimo res ampak v bistvu je šlo za to da se je jack vrnil nazaj na ladjo in s tem dokazal da je dober človek in elizabeth mu je obljubila poljub!

— deppyka
9.8. 2006 ob 15:27

Men se zdi ta tazadn film ful cool. sploh ker so isti igralci in je veliko uporabljanih efektov in odlicnih scen. film je zelo originalen, ceprav je malo predolg. Upam da bo tretji del kaj boljsi.

— KATJA
9.8. 2006 ob 15:37

johnny depp je grozn lustkasn.

— lilio
9.8. 2006 ob 17:41

eemmm.ja no je res dobr jaja...pustolovščina pač

— katjaAAaa*
9.8. 2006 ob 18:27

hmmm.. res ne vem kaj naj povem.. v glavnem film je ful dober in se ga res splača pogledat. pri večini filmov so 2. deli filma slabši od prvega.. ampak tukaj res ni tako. 2. del je isto dober kot 1., morda celo še boljši! film je napet celi 2uri in pol. res, tega ne smete zamudit!

— rebeka
9.8. 2006 ob 22:13

no upam da je dobr film k si ga grem ugledat upam da ne bom zaston dajala dnara. sam predvidevam ker je tud 1 del dobr in reklama za drugi del je tud dobra zato mislem da more bit tud drugi del zlo dobr komi čakam da si ga ogledat in to si ga grem ze kr jutr ugledat no vsaj upam da se niso vse vstopnce razprodane

— R.I.P.
10.8. 2006 ob 11:01

men je biu film ql...ni grozn,niti ni pretiran smešn ,je pa ful zanimiw!!priporočam ogled! konc je pa nekak...mislm jasno je da bo hmau nadaljevanje;-)

— she
10.8. 2006 ob 13:33

pirati s karibov št.2 so kr neki!folk ne ga it gledat kr je škoda dnarja!!!pirati s karibov ena je že blo še kr ok...ampak dvojka no mislm folk ne ga srat kako lahko rečete da je ta limonada uredu? raje si poglejte tudi zadaj v kinu hitri in drzni toki drift ali pa agent na begu! ne mi pa srat s temi pirati ki so čist brezvezni!folk skulirite se in ne mejte oči sam za blooma pa deepa film vam je fajn sam kr ste usi povrst zalubleni vanju!folk ustavte se!vsem normalnim ki ne norijo za pirati s karibov mrtvečeva skrinja priporočam ogled filma hitri in drzni toko drift pa agent na begu.gledal sm jih že-pa pirate tudi in ne zapravlat denarja za tako sranje k je to!

— kr_en
10.8. 2006 ob 13:53

po mojem mnenju najboljše do zdej videno!!! zakon film, super igralci, zanimiva zgodba...vse je prfektno!!! komaj čakam tretji del!!! =)lp!

— Jasmina
10.8. 2006 ob 14:10

film je biu ful ful bobr velik bolši k tapru samo konc se bl tko konča sam je pa zanimiu za nadaljevanje

— karmen
10.8. 2006 ob 19:18

na kratko... 10-ka!! (off topic... xpand pokvar filme... ne mors uzivat ce ti neki v bučo piha...)

— [Si]BerenX
10.8. 2006 ob 21:58

meni je že 1 kiica bla fuuulll ql ampak 2kica je še bl ql.jony svetovno igra in orlando ter kiera tudi.tudi ko smo bili v kinu smo se smejeli cela dvorana se je smejala. odlično igrajo, smešno je in srhljivo naenkrat...ql film.sploh jack sparrow joj odlično je...

— fan-ika
11.8. 2006 ob 13:14 zvezdica

Film je vreden ogleda, ni me pa fasciniral tako kot so ga nekateri opevali. Svojo vlogo je odlicno odigral Johny Depp, ki je res prvovrsten igralec. Prav tako so odlicni efekti, zato priporocam ogled v XpanD dvorani. Razocarana sem bila nad koncem, saj si bo za razplet celotne zgodbe potrebno ogledati tudi naslednji del filma. Film bi bil lahko vsaj pol ure krajsi.

— Nikky
11.8. 2006 ob 13:36

ej folk ta film je fuuul fajn morte si ga it ogledat tko fajn film je res

— MaJcHy
11.8. 2006 ob 15:09

Kratko in jedrnato THE BEST!!! :)

— Ama
11.8. 2006 ob 17:59

FOLK KALMA! UBISTVU JACK NI UMRL!NI GA PIJEDU KRAKEN KI NE BI MELO SMISLA! NO PANIC. IN BY THE WAY U TRETJEM DELU SE BOSTA BAJE JACK IN WILL BORILA ZA ELIZABETH..JA KAJ ČMO PUNCO JE ZANESLO(KAKO PA DA NE ČE JE JOHNNY TAKO SEXY! KOGA PA NEBI???) TAKO DA KOMAJ ČAKAM 3 DELL!

— DEPP FAN
11.8. 2006 ob 18:01

PREMIERA FILMA PIRATES OF THE CARIBBEAN: AT THE WORLD`S END . . 25.MAJ 2007 ! UPAM DA BO V SLO PRŠU PREJ KOT TA DRUGI...

— DEPP FAN
11.8. 2006 ob 18:10

TISTI KI NE VRJAME DA JE FILM PODRU VSE REKORDE POSLUŠTE OZ. PREBERTE TO:: V SLOVENIJI GA JE V PRVEM TEDNU GLEDALO 50.000 LJUDI..NAJVEČ DO ZDAJ! V AMERIKI JE V PRVEM WEEK-ENDU ZASLUŽU VVEČ KOT 100.000.000. DOLARJEV IN DO ZDAJ BLIZU 400 MILIJONOV DOLARJEV IN TO JE NAJVEČ NAJVEČ KAR JE KATERKOLI FILM KDARKOLI ZASLUŽU! ZDAJ PA MIR.PIRATI SO ZAKON PIRATI BOJJO ZAKON 4 EVER! *JOHNNY , WE LOVE YOU*

— ---DEPP FAN
11.8. 2006 ob 19:43

ok so ful zaslužl ne pa največ do zdej u ameriki. največ je zaslužu titanik,pirati so za zdej na 7. mestu z 383,881,830 dolarji

— jazst
11.8. 2006 ob 22:07

pirati s mega. če gledate s pusebnimi učinki pa je še bolš. johnny,keira in orlando pa so sploh perfect. čista desetka!

— tzinox
12.8. 2006 ob 10:46

jaz sem sla glejat dvokico pa je blo fuul vreji upam da bo tak enkica ki jo bom sla glejat in seveda tudi trojkica! no vglavnem film je bil zelo vreji !!! l.p.Ancy papa

— anja
12.8. 2006 ob 14:19 zvezdica

Ne le, da Jacka Sparrowa ustvarja Johnny Depp, Willa Turnerja Orlando Bloom, Keira Knigtley pa igra Elizabeth Swann, že sama zgodba je tako dobro napisana, čeprav je tudi mene vojska kalamarov malce razočarala. Vse preveč je tistih mračnih prizorov na letečem Holandcu, premalo skupnih trenutkov z Elizabeth in Willom ter premahjna vloa Jacka Sparrova, saj vse preveč kaže gospoda najvišjega kalamara. Drugače pa je film ql in komaj čakam na 3 del! Tudi konec; jokala sem, ko je jacka tisti odurni kraken kar požrl.! Predvsem so mi všeč igralci in liki, kalamari pa niti ne. Upam, le, da bo Jack na koncu ostal živ, Elizabeth in Will pa se bosta poročila (po možnosti bo Jack Elizabethina priča, Bill Turner pa Willova!) Vsekakor navijam za srečen konec!! Film si zasluži 5 zvezdic prav tako kot 1.del!

— Špelca Turner
12.8. 2006 ob 15:42

ni bolšga filma v lajfu,k res d best soloh pa igralci in use umap d bo hmal posnet tud 3del:) ampk je pa res ja d slovenski prevod?b@d ampk kaj čmo :s noo drgač pa ni komentarja na tale filmčk sploh pa jack nebi smel tako končat.no??? bomo videli kako se bo odvijal film naprej(3) ja je pa res da je prvi del (1)veliko bolj smešna več humorja:)čeprau je tudi dvojka na posebn način :)ampk bi pa mogli dat bol v odspredje johnnyja ker je res dober_odličen igralec pa tudi orlando ni slab pa kiera sam se pa še vedno ne da primerjati njiju sz johnyjom no drugač je pa še vedno filemčk(filem)vreden ogleda* :)dober filem*

— JACKica
12.8. 2006 ob 16:33

film je ful hud sploh pa jack!brez njega bi blo kr neki!mislm tip posteno igra! sploh je pa ful sexy !papa mejte se

— bjondika
12.8. 2006 ob 17:35

Hoj! Jackove hudomusne domislice - (pre)krasno! Prizori z ljudozerci - zelo zabavno! Davy Jones in njegova posadka - malce predolgo ukvarjanje z njimi - pogresam vec prizorov z Jackom, Willom in Elizabeth. Konec - ocitna napoved naslednjega dela. Se ze veselim trojke ... PS: Johnny je v vlogi pirata odlicen! Me prav zanima, ce bo spet v igri za oskarja:-)

— Natasa
12.8. 2006 ob 17:36

johnny & keira & orlando so se res dober odrezal upam da bo kmal nadaljevanje tega ko film je bil res kul še enkrat ti trije igralci so najboljši. morte videt ta film ko je res zakon :) ta bolš :) morte videt to čudo ko se je snemala 20 mescev porabl so 400 milijonov dolarjev snemal na najlepših krajih sveta pa še velik zanimivosti. kupte si slovenski bravo pa boste velik zvedl. johnny & keira& orlando so najboljši igralci

— darja
12.8. 2006 ob 18:24

hello! ej tisti k si neboste šli ogledat druzga dela filma vm je lahk zlo zlo žou, kr je res ful ful dobr, igralci so res supr film je res ful zanimiv, napet pa še zabavn povr. komi čakam še zadnji del k bo seveda pršu u kino(joj to bo treba pa še kr mal pučakat:(:() *papa*

— *rožyca*
12.8. 2006 ob 18:29

Virginija lohk bi se navadla pisat imena pa priimke igravcu. če bi mela vsaj mal spoštovanja pa zanimanja za film bi tud vedla kok je v resnic ime kapitanu Jacku pa Willu, ne pa de kr niki po svoje imena igravcu pišeš. dej se vsaj navad pisat! glede filma pa: film je res dobr!!! res so zbral najbolš igralce. folk ta film si morte ogledat, priporpčam pa ogled u dvoran s posebnimi učinki.

— jst
12.8. 2006 ob 19:29

film je prov ql ! že 2x sm ga sla gledat pa je zmer bol smesn. jack je prou smesn men je bla ful usec hobotnca!!!a ni corti hahaha!! asm js ne vem kj so slike on njega no pac pete v kino pa si oglejta ta film ne bo vm zou

— kraken
13.8. 2006 ob 11:32

meni je film zelo všeč in danes ga grem z atijem in bratem gledati v 3d kino kolosejv ljubljani komaj že čakam15.30 ko si ga bomo ogledali!

— pirat .@aja se vrača
13.8. 2006 ob 11:46

NAJBOLJ IDIOTSKI FILM, KAR SEM JIH GLEDAL. pOPOLNA BEDARIJA, ZMAZEK...

— kalicopko
13.8. 2006 ob 15:05

Tako dobrega filma še v celem življenju nisem videla še veliko krat ga bom šla gledat v kino!Tako čudovit film je ,da sem ostala brez besed!

— Maja
13.8. 2006 ob 16:37

Film je res zakon, res tolk dobrga se nism vidla, mislm, da je še bolši od prvega dela, prosm čim več takih filmov!

— ZAKON
13.8. 2006 ob 17:50

jo...vi k dajete take u redu komentarje se najprej naučte napisat ime...j-o-h-n-n-y d-e-p-p ! film je pa vrhunski!:):)

— neznanec
13.8. 2006 ob 19:10

js sm si film ogledala v koloseju in mi je bil ful ušeč.res je jack sparrow najboljši in tut tko je film zlo smešn in seveda zlo dobr narejen.glasba,sceno grafija,kostumografi ja vse je super.komi čaka na 3 del, kterga si bom z veseljem ogledala.toplo priporočam!!!

— romana
13.8. 2006 ob 21:41

alo ludi film je svetovni!šla sem si ga ogledat takoj ko je prišo in morem priznat da mi je ful dober. mislim halo kaj smo pa pričakovali od jacka sparowa??? no ljudje če si ga še niste šli ogledat(kar mislim da si ga je že polovica slovenije ogledla). morte ga it gleat. žal vam bo če ga ne bote gledli. pa ne samo da je pustolovski, ampak je bolj smeše kot pustolovski al pa akcijski. tak da ludeki če ga še niste šli gleat kaj še čakate???

— nina
14.8. 2006 ob 0:23

elizabet se mi je ful zamerla pa tut moji prjatlci zato ker je z zapeljivostjo uklenla jacka in s tem ogrozila njegovo življenje zato je butasta avšasta punca drugač pa je film ful fajni sam to me žre ko ne vem a bo jack preživel ker je on najbolši pirat in igrauc vseh časov in noben ga ne bo nikol nadomestiv!

— jack sparrow
14.8. 2006 ob 9:52

film je zakon.lih včer sem ga šla gledat in skor dol padeš, ful je smešen na začetku mal krut vendar je res ok. vsaka čast jonnyu deppu pa tud orlandotu pa kairi. vsi so ful zakon. jst se že veselim tredga dela k pride maja.jonny je pa tko lušen da te kap. lp

— neznanka
14.8. 2006 ob 12:15

filem je zelo dober če bi šla lahko gledat šeenkrat bi šla takoj.

— laura
14.8. 2006 ob 12:29

valda da sem gledala pirati s karibov-mrtveča skrinja.morem rečit da je fil ful zakon pa mega.fajn se mije zdel majhen prizorček na koncu z đekom in elizabeth,zato ker zelo pašeta skupaj.lepo bi bilo če bi bila par.komaj čakam na tretji del saj ga bom tudi gledala.vaša piratka 2

— piratka 2
14.8. 2006 ob 12:32

spet jaz.pozabila sem povedat da upam srčno upam da bo đžek preživel ker je čeden tipo.in res nobeden ga ne more nadomestiti.đžek svaka ti čast.zelo si čeden vsaj men.pozdravlja vas vaša piratka 2

— piratka 2
14.8. 2006 ob 12:35 zvezdica

ok, tud moja malenkost si je privoščla odleg v kinu in morm rečt d mi je biu film supr. tko kot sm rekla!! edino kar me je motilo je bla skupina najstnikov za mano ki niso in niso zaprli ust. presedal so se in v najbolj napetih trenutkih dajali izredno neprimerne komentarji, ki sos e jim zdel na smrt smesni. ne vem zakva folk hod v kino, ce pol ne gleda filma?! halo! kljub motnjam sem se vseen mela fajn. nasmejala sm se se posebno pri sceni ko sparrow piha ogenj na uni palci =)) zlo mi je bla vsec tud akcija proti koncu filma, ko se orlando in davenport sabljata v in na mlinskem kolesu, sploh pa pol, ko koncn prideta dol z njega :)) res, filmu dam vse pohvale, napet je in smešen. mislm, d so se zares potrudl in tud premagal sindrom drugega filma (ki kao pravi, d je vsak naslednji del slabši). konec ponuja ogromno možnosti in komaj čakam d pride vn tretji del. film bo, no je, velika uspešnica, tako pri nas kot drugje in mislm, dsi čist zasluž. ne dobimo velikokrat take pustolovščine, sploh pa ne s tako dobro igralsko zasedbo. mislm, Johnny Depp me je čist očaral!! kako je zaigral svojo vlogo! res bi si zaslužu kšnga oskarja, ker njegovo delo je res umetnost. tud Orlando in Kiera sta se izkazala in morm rect, d kr umeram od radovednosti, kaj se plete po glavi Elizabeth. le koga bo izbrala na konc?! aja, zanimame se to, c je kdo ostal do konca odjavne špice? mende nj bi čist na konc pokazal, kam naj bi izginil sparrow? to sm nek prebrala, sam men se res ni dal čakat sami v dvorani.supr je blo!! komi čakam na tretji del! vsi k še niste šli gledat, naredte to čimprej!! Peace!

— jewelz
14.8. 2006 ob 12:41

aja pa jack je itak sexy.jack svaka ti čast ko tk fajn igraš svojo vlogo pa ko si tk sexy.

— piratka 2
14.8. 2006 ob 14:22

jiha!spet nš piratek!no aldje zakaj gledamo te pirate???zarad johnnya deppa!jao je on cortkan!!!no tku u žiwu se mau čudn oblači pa te čudne brke no...sej kaj čš ...kle u tem filmu.mama mia ma skus bi ga lohk gledala!!!no ker widm d usi že mislte d sm bouna u glawo nej ws potolažm sm sm itak je pa usak sm eni se tega ne sramujemo!uglawnm ta film je zakon že zarat igraucou!no folk mejte se pa še nek wm powem DOLENSKA GA RULLA! (narawni kroniki=P) ajde bok aldje use ws pozdrawlam pa lowam sploh pa moj K.B.T.+E. DOOLENSKA RULZ mw@

— zawestna DOLENKA=P
14.8. 2006 ob 16:47

film je predobr!ha,ha,ha,ha

— zvezdnik
14.8. 2006 ob 17:18 zvezdica

Ja no in končno smo si lahko ogledali ta film in pričakovali smo veliko. Vendar film ne izpolnjuje pričakovanj. V 151 vidimo fantazijske, dolgočasne prizore ki se vlečejo v nedogled. Kapitana Jacka komaj, da vidimo vendar nas s svojim nastopom navduši. Konec filma je jasno pustil odprto pot nadaljevanju, tako da si ga bodo vsi šli ogledat ker jih zanima kaj se je zgodilo z Kapitanom. Igralska zasedba je O.K., vendar je film predolg in fantazijski!!!

— Me
14.8. 2006 ob 20:35

gledala včeraj in sm bla navdušena, film je res the best (razen tega da sm na koncu pop. na stolu :D dokaz da tretji del MORE bit) res vse pohvale :)

— Lee
14.8. 2006 ob 21:46 zvezdica

prevec akcije, premalo zgodbe. in potem se konec, ki v bistvu ni konec. res skoda, ker bi lahko bil film ful dober, zdaj pa je zal samo povprecen :S

— mihaela
15.8. 2006 ob 10:32

filem je biu čepa hud!!!res...pouno for in smeha je not .je ful zanimiv najbol zanimiv je pa zaključek...komaj čakam tretji del. jupiii*

— megecc
15.8. 2006 ob 10:44

hmm...ja no.usi smo pričaovali veliko!!!in kaj smo dobili??dobili smo OGROMNOO! filem je zeloo doberr!zelo dobro so prikazani usi prizori še posebej pa ladja in uslužbenci davya jonesa ter krakena...!!kajti izgledajo kot da bi bili zares tam!uauu!filem je res zelo dober in zanimiv!še posebno zanimiv je konec.te prau povleče k gledanju tretjega dela...komaj čakam da bo tretji dej na naših platnih in upam da bo tudi tako dober ter zanimiv kot sta bila prva dva!

— uau
15.8. 2006 ob 11:36

meni se zdi da je film sper,prav tako smešen kot prvi del,če ne na nekaterih mestih še bolj.mislim,da je film za ljudi brez fantazije malo preveč,ampak mene to sploh ne moti=Dfilm bi bil za pol slabši brez johnnyja deppa(by the way kaj tu noben ne zna prav napisat njegowega imena??)johnny rocKs!1o~ka za filmchek!!*muah*

— jaz
15.8. 2006 ob 11:39

Jewelz...kaj pa naj bi se pletlo po glavi Elizabeth? Očitno si slabo gledala če nis dojela zakaj je poljubila Johnnya...no sicer pa sem jaz nad drugim delom filma razočarana! Ni primerljiv s prvim!! Manj humorja, manj kapitana Sparowa, manj pustolovšin...zato pa več grdih sluzastih spak, posebnih učinkov in znanstvene fantastike! Upam da se bodo v tretjem delu spet bolj približali prvemu!

— wotrak
15.8. 2006 ob 12:58 zvezdica

Kot že tolikokrat doslej me je nadaljevanje spet totalno razočaralo. Zgodba je mestoma tako šibka, da se kar kadi, zapleti so nekajkrat prav neverjetni. Med bolj poraznimi zadevami se mi zdi posadka Davy-ja Jones-a, ki se mi zdi le bleda kopija izvirne Barbossove posadke. Sploh tisti pasjeglavec sodi bolj v risanke kot pa v film. Kar je v bistvu napaka celotnga filma (po mojem mnenju, seveda) - preveč poudarka na specialnih učinkih in maski (ki je res, RES preveč plastična), premalo poudarka na zgodbi. Začetek se mi je tudi zdel malce za lase privlečen - da bi šla Elisabeth svojo poročno obleko testirat na dež? Hm. Kakršen začetek, tak tudi konec - nič nimam proti odsekanim koncem, ki napovedujejo nadaljevanje, ampak če so bili Pirati zasnovani kot trilogija, bi se mi zdelo prav, da bi bili konci podobni - ali da bi tako v 1-ki kot v 2-ki zaokrožili celoto, ali pa varianta z nedokončanim koncem v obeh. To pa, da je 1. film zaključena enota, drug se pa konča kot le polovica filma, pa se mi zdi nekoliko netaktno - in nesmiselno. Še eno pretiravanje - borba Will-a in Norringtona na vrtečem se kolesu - hm. Je pa Johnny spet ustvaril odlično vlogo - prizor med ljudožerci, ki ga častijo po božje, je bil res hudo smešen ;) Pa ljubezenski trikotnik Will - Elisabeth - Jack se mi je tudi zdel še kar posrečen :) Overall - žal mislim, da je ustvarjalcem primanjkovalo domišljije, zato upam, da se bodo za trojko bolj zbrali in potrudili.

— Kassiopeia
15.8. 2006 ob 15:04

ni bolšega filma od piratov iz karibov.film mi je posebej všeč zato ker v njem igra johnny depp

— aleš
15.8. 2006 ob 19:48

johnny je the best komi čakam da bo tretji film pirati s karibov vladajo

— ales
15.8. 2006 ob 21:41

še 287 dni do trojkice(nism štela :)

— jazst
15.8. 2006 ob 21:54

film je biu ful kul,kr je blo velik dobrih scen.jack vedno bolse face dela skratka ful kul

— tadej grmek
15.8. 2006 ob 22:00

mudeli men se je zdeu film cist kul splo pa k v njem igra legolas(wiliam turner,orlando bloom)

— pirat turner 2
16.8. 2006 ob 10:56

lepo

— mimi
16.8. 2006 ob 13:20 zvezdica

Prvič so Pirati udarili znamenitega leta 2003. Od njega niso pričakovali preveč, čeprav so vedeli, da imajo že vnaprejšnjo zmago; dobili so odlični trio : Keiro Knightley, Johnnyja Deppa in Orlanda Blooma. In s tem asom v rokavu je zmagal. Bil je najboljši film o piratih doslej. Film, ki se ga ne bo dalo prekosati, In zdaj je dobil nadaljevanje. In tudi ta uspe. Stavi na obrazno mimiko, nekaj inteligentnega humorja, dobro akcijo.Zaato je film vreden ogleda. Zagotovljena 100% zabava.

— Dejan
16.8. 2006 ob 14:14 zvezdica

Tudi jaz bom začela z '' no ja''. Glede na pričakovanja, sem bila razočarana. Ko smo vstopili s prijatelji v dvorana, smo bili vsi prepričani, da si bomo ogledali film leta!!! A bolj ko je film šel proti koncu, je to naše prepričanje bledelo. Ne le to, da je bil film preveč raztegnjen in zgodba povprečna, tudi konec je katastrofalen. Dvorana zapustiš v občutku, da filma nisi pogledal do konca - kar je tudi res. Film nima konca! Pohvalila pa bi vse tiste kostume in, seveda, igralce. Res posrečena igralska zasedba. Še preden sem si ogledala film, so po tv predvajali dokumentarec o zakulisju filma. Vsi so pravili, da je neponovljivo, perfektno,.in ne vem kaj še vse. Vendar to ni res! No, ampak spet sem se zagovorila,.moram povedat samo še to, da je po mojem mnenju film še eden od hollywoodskih filmov, ki pa ni uspešen. Se pa vidi, da je posneto kvalitetno!

— Katty
16.8. 2006 ob 21:00

ej jonny deep božanski si

— anita
16.8. 2006 ob 21:38

a je res ful drgač oz. bolš če greš pirate gledat u x-pand al pa u navadno dvorano?

— anja
17.8. 2006 ob 9:55

komentar: zakon! mene zanima to do kdaj je ta film v kinu? =)

— nika
17.8. 2006 ob 10:49

alo tista maja kaj šinfa tu nekaj toti film, ne ? saj si sama rekla da ma vsak svoj okus. tak da. dobro zdaj pa komentar od mene. najboljši film kaj sem jih kdaj v življenju vidla. samo pa ni edini ki me je med najboljšimi. med njimi je tudi pvi del pirati s karibov. alo ludi pa če si ga še niste šli ogleat kaj še čakate. pa z velikim zanimanjem ga gleate, tak da. vglavnem tako jih je že polovica(no malo več ko polovica) napisala da je film the best, se strinjam z vsemi njimi. vglavnem nimam pa pri filmu nič za skritizirat ne? mogoče to da na koncu jacka sparowa požre oni stvor, karkoli se mu že reče. pa nadaljevanje bo ziher z naslovom reševanje jacka sparowa al pa jack se vrača al pa kaj taakega, pričakujte nekaj takega. ok pa uživajte pa tisti kaj ga še niste šli gleat KAJ ŠE ČAKATE?

— Nina Sparow
17.8. 2006 ob 11:55

Film mi je zelo všeč predvsem pa je vse tko d 'best da bom kr ene 100 zih še gledu in priporočam da ga greste kmalu gledat k igralci so legende upam da bo takih filmoh še dost =)

— sparky
17.8. 2006 ob 13:16 zvezdica

Tejk komentarjev, da se ni možno upret in dodat svojga komentarja! Prvič, kar se tiče prevoda; morm se strinjat s 'prevajalko'- tud sama sm kr povezana s tem in morm rečt, da je prevod čist perfekten- in mrtvečeva skrinja zveni precej boljše ko pa skrinja mrtvega moža al pa karkoli podobnega... No, pa konc koncov, film je še zmerm isti... Pol; vse histerične ženskice, ki se slinite nad Johnnyem DEPPom (ne Deep, ampak Depp), pa Orlandom itd... Morda je pa poanta filma vseeno film oz njegova vsebina in kvaliteta, ne pa izključno njegovi igralci in njihova lepota, božanskost itd. Saj ne rečem, da niso lepi igralci sam da pa rečeš da pred tem filmom še sploh nisi slišal za Johnnya Deppa je pa tud zločin po moje. In ja, Elizabeth je res polubva Sparrowa z določenim namenom, sam so pa ustvarli neko kemijo med njima vseeno; konc koncov, what's not to like?!? Sploh pa ma večina žensk rada outlaws, neke posebne, vznemirljive tipe (aka lepa dekleta ljubijo barabe). Orlando je kljub vsemu ta predvidljivi. :) No, kar se tiče pa vsebine, preveč znanstvene fantastike, malo premalo zgodbe, preveč poudarka na special effects. In res malo preveč plastični liki. Vsaj nekateri. Je pa zabavno, pa ni glih dougcajt. Sam ni pa spet ne film stoletja. Dobro, pa le uživite v gledanju... Aha, real life je pred vašimi vrati, ne ga zgubit v Piratih... papa

— beezzzy
17.8. 2006 ob 15:26

To je najboljši film kar sem jih videla.Zato ga hočem vsaj še enkrat gledati!!!

— lucija
17.8. 2006 ob 15:44 zvezdica

že na pru pogled je jasn da ta film nebi smeu met nadaljevanja.enka se konca kt usak ameriški film torej jack pobegne unadva sta skp itd.ampak zakaj so sploh nardil nadaljevanje.jasn da zarad dnarja.enka je bla tok uspesna in jim je prnesla ful dobička tko da sta režiserja računala da če nardita tut dvojko da bo enak uspešna.in valda da bo un folk k je su enko gledat zanimal kaj se bo dogajal tko da sta režiserja kr dobr tole izpelala pa čeprou je biu film zlo sfalen.nasplošno nima nobene zgodbe,jacka je premal.posadka od davyja jonesa je neprimerljiva z barbosino in nasploh sta režiseraja tlačla not neke komične zaplete sam zato da je blo u filmu neki smešnga.sej ne da sm prčakvala dobr film.

— ena
18.8. 2006 ob 13:11

johnny depp je najbolj sexy in odštekan igralec! ow ma ta tip je tako dober da umreš!!! in pol ko so se na koncu poljubli..on in elizabeth..ua mega..o ma če bibla js elizabeth vi zbrala johnnya ki je 10 krat lepši od orlija!

— depp fan
19.8. 2006 ob 18:05

morm rečt da je ta lilm res ful zakon pa tut konc je zanimiv tko da komi čakam na tretji del

— eva
19.8. 2006 ob 22:15

hey...ja sej se skor usi strinjate da je ta film u redu...no js sm tud takga mnenja...uglavnim prvga dela nism celga gledala(gledala sm ga sm pol,pa to mešan tak da tist mal ko sm od prvga dela gledala me je navdušl tk da ko sma se s frendico menle sma se itaq odločle da grema gledat pirate s karibov 2-mrtvečeva skrinja). pa mi fuul ni žau da sm ga šla gledat k film je res ful fajni!prej nism vedla da bo tretji film čeprv se nama je s frendico zdel da ob k je konc biu resn brezvezn...sm po en stran pa tud bollš bo več delov tega filma...hehe...uglav nim men je najbolši igralec u ttim filmu kapitan jack...ful zna fajn špilat...uglavnim komi čakam tret del k ga morm videt...upam da jack ne bo umru ko ja je una zver požrla(kok se ži imenuje??)!!...PIRAT I S KARIBOV SO ZAKON!

— BuBiikA
19.8. 2006 ob 22:35

uglavnim usak ma svoj okus nekaterim je flim ušeč nekaterim pa ne.čeprv itaq da večini je ušeč film...no men film NI ušeč sm zarad tipov k so not(johnny pa un kk mu je ži ime-no sej usejen;)...ampak zarad tega k se mi zdi flim tk napet hkrati pa tud mejčakn smešn.newen no pač ušeč mi je film...johnny men osebno ni ušećč sm pa ful gain špila, res the best igralc je...pa unim ko je ušeč se ne mislim gravžat k grozn pa spt ni...uglavnim komi čakam tretji del k ga nameravam jet gleat. upam da johnny ne bo umru...k pol je pa brezveze, sej je ja glavni igralci... UGLAVNIM OGLEJTE SI FILM KR SM SKOR 100% D VM BO UŠEČ, TK KO MEN PA VEČINI(98& LJUDEM) , TAM 2% LJUDI PA JIM FILM NI UŠEČ KER NEJ NEBI MEL NEKI VLK ZGODBE AL KA ŽI PA ŠE MARSKEJ... SM GLEJTE FILM PA NEJ VS KOMENTARJI UNIH K JIM FILM NI UŠEČ PREPRIČAJO U NASPROTNO PA SI BOTE POL U ZADNIM TRENUTKU PREMISLALA...NI ŠANS USEJEN GLEJTE FILM...K JE FUL FAJNI MA THE BEST...jao komi čakam 3 del

— BuBiikA
20.8. 2006 ob 10:38

hja, nejprej morm rečt d se tud men zdi slovenski prevod smešen. velik lepš bi se slišal, če bi prevedl skrinja mrtveca, kot je napisal že eden pred mano. očitno se moramo sprijaznt, da si naši prevajalci lih ne znajo spomnt ne vem kako lepih prevodov, tevmeč prevajajo ali preveč dobesedno ali preveč svobodno. pa sej konec koncev, pomembna je vsebina in ne naslov. prvi del mi je bil všeč. zanimiv, razgiban in dobro narejen. ok, pravi čar mu je dal šele Johnny s svojo odlično odigrano vlogo pirata Sparrowa. pa sej tud Orlando se je izkazal in Kiera tud. zdj, mislm, d bo drugi del enako napet in enako dober. navsezadnje, igralska zasedba je ista in ta da največ čara in pristnosti filmu. kaj ti pomaga odličen scenarij in super kostumografija, če pa je igralec zanič? tukaj se tega ni treba bat, ker vem, d bo Depp spet vse presentu s svojim šarmom, ki ga je vložil v vlogo malce zmešanega pirata Jacka Sparrowa. nasploh so mi pa všeč njegove oči in mimika. zgodba je dobra, saj glede na trailerje, ki sem jih jaz vidla. igrala sm se pa tud eno igro prek msnja, k je res ful svetovna in prek katere zveš zgodbo. takoj k pride film v kinodvorane ga bom šla pogledat. mam s bestico že vse splaneran ;) to bo, vsaj po mojem mnenju, film tega poletja in ga res priporočam vsem, d ga gredo gledat. po mojem nov mankal akcije, humorja in lepote (za dečve, ki imajo rade ali Orlanda ali Johnnya ali pa kar oba, za tipe pa seveda ostaja Kiera). so, see ya all soon ;) mogoče se pa vidmo v kinu. Peace!

— The Pirates of the Caribbean: The Dead Men's Chest
20.8. 2006 ob 13:07

No jz bom sam povedala da mi je film ful hud in da si ga morte pogledat res je najbolši,prevod slovenski se mi tut zdi slo smešn no skratka ful je hud film č si ga grete pogledat vam ne bo žau res.V xPand je najbolši če dodaatno plačaš stol tm je pa najbolš res pjte pa ne bo vam žau to je eba pogledat res no...ful hud film...

— Filmska Zvezda
20.8. 2006 ob 18:41

ma jst sem gledala 2 del in je ful dober morem rečt...captain jack sparrow raztura,če lahko rečem po žabarsko...elizabeth in will tudi...vsi... JOHNNY-cool

— just me
20.8. 2006 ob 20:29

Glede na to, kaj pravte more bit rs kul. ju3 grm v lj gledat(x-pand)

— Kuky
21.8. 2006 ob 7:51

ta film mi je bil najboljši in komaj čakam da bodo pirati 3.Johnny Depp je ZAKON,pa Orlando in Keira.

— sara
21.8. 2006 ob 10:15

konec je pa tak brezvezn da unici xceli film.film se v bistvu sploh ne konca. konec je začetek 3 dela torej če te zanima kako se film konca moraš čakat 2 leti na 3 del. drugače pa je vmesno dogajenje napeto in zabavno...:D:D

— **niki**
21.8. 2006 ob 12:13

meni je bilo v filmu pirati s karibov mrtvečeva skrinja najbolj všeč Johnny deep in njegov lik, ki je eden mojoh najboljših. na koncu filma mi je bilo malo žal zaradi Jacka sparrowa in komaj čakam, da pride 3 del saj me zanima kaj se bo zgodilo z johnnyem, ko ga bodo reševali.

— katarina
21.8. 2006 ob 12:27

jst sicer tega filma še nisem gledala, vendar mi je bil 1. film fuuul carski in komej čakam, da bom videla drugi del! Pirati s Karibov!

— Nikita
21.8. 2006 ob 15:19

FILM JE MEGA!!! ŠE VEČ NAJBOLŠ OD NAJBOLJŠGA

— TZINOX
22.8. 2006 ob 11:10

kolikor vem ker so mi povedali da je film pirati s karibov 2 mislim da je vredu čeprav še nisem gledala filma Lp. od petre

— petra
22.8. 2006 ob 13:51

FILM JE THE BEST!!! ;) i love johnny depp

— bejba
22.8. 2006 ob 20:45

Ful hud film saj3krat bolši od prvega!Sam konc je mau čudn!Vsi igralci so carji ampak Jonny Depp sam kapo dol!Kje se spomnejo take trike?Vsi k še niste gledal filma takoj v kino!!!

— PREDATOR
23.8. 2006 ob 2:24 zvezdica

Afnanje s stilom. Pirati s Karibov se afnajo. Sto na uro. Tako zelo, kot da nam hočejo iti na živce. Afna se Johnny Depp, afna se Orlando Bloom, afna se Keira Knightley, afnajo se opice in papige, afna se orjaška pošast, afna se vudu bejba, afnajo se zakleti gusarji in afna se zloglasni Davy Jones. Afna se tudi režiser Gore Verbinski, afnajo se posebni efekti, afna se vse, kar je povezano s tem filmom. S to huronsko uspešnico, ki je čez lužo že presegla 400 milijonov dolarjev zaslužka. Jasno, ljudje so rabili film, ki gunca afne. Ki to počne s stilom. In ki se zaveda, da ima gledalce v malem prstu. Da jih obrača, prevrača in zavaja. To, kar je manjkalo prvim Piratom, ne manjka drugim. To, kar sem pogrešal pri prvih, ne pogrešam pri drugih. Drugi imajo vse, kar je treba. Tudi tisto, kar so imeli stari dobri gusarski filmi, kjer sta pred davnimi leti letala Errol Flynn in Douglas Fairbanks. Jasno, Johnny Depp izgleda tako, kot da bi Keith Richards iz Rolling Stonesov igral Errola Flynna, se pravi tako, kot da bi Douglas Fairbanks igral kitaro pri Rolling Stonesih. Pač afna se. Toda afna se s stilom. Na način, ki ga tako zelo dobro obvlada le on. In ko skuša s pomočjo Orlanda Blooma ter Keire Knightley najti starodavno skrinjo, kjer tiči srce Davyja Jonesa (Bill Nighy), tega zlobnega lignja, ki hoče duše stotih mornarjev, mu seveda verjamemo. Prav imate, Pirati s Karibov 2 so film, kjer bi verjeli celo Georgeu Bushu.

— iztok gartner
23.8. 2006 ob 13:35

film raztura!!

— nina
23.8. 2006 ob 15:26

okei tale fil je pa res neki najbolšga, men še skor bolši od enke, sploh pa ne morš ostt resn ob jacku sparrowu!! če ga še niste šli gledat...ne weste kaj zamujate!! priporočam pa sewede XpanD ker so ful hudi učinki...ayde mjte se mi:)

— maychiqa
23.8. 2006 ob 18:25

ni kej so res dobri in tisti ket jih žaljo bi mogl vedet de lohk s tem tud kerga mav przadanejo mene sicer ne ampak kerga druzga men so pa fuuul dobri kapo dol sploh Johniju

— Glor
23.8. 2006 ob 20:42

se eno slabo nadaljevanje.. iztok gartner:::clovek se zamisli ko ocenis tokyo drift z 1 tega pa z 4 ... oba sta dokaj slaba vendar tam vsaj vidimo kaj lusnih punc medtem ko tu gledamo predvsem slavne dečke... hm... got yaa ?:)

— rok
23.8. 2006 ob 20:49

no tak je film je čist ok,smešen,zanimiv ampak prvi del je bil boljši. konec so čist zamučkali če mene vprašate lahko bi bil boljši. je par smešnih scen noter samo ne dovolj. drugače pa komaj čakam da tretji del pride da vidim kak se bo zgodba sploh razspletla.

— ančy
24.8. 2006 ob 12:22

igralci johny in orlando so ful dori...un nek kapitan je gred...to je to...ajde slovenija, lpo se mej...aja, pa pozdravljam vse iz markoWCa..

— jaka v.
24.8. 2006 ob 15:14

film:pirati s karibov 2 mi je bil zelo ušeč! tako zgodba kot liki! zdi se mi da je v 2 delu veliko več fantazije kot v prvem sicer pa tudi prvi ni bil slab. zasedba se mi zdi zelo dobra! seveda moj najljubši lik v piratih s karibov je jack sparrow. Ampak tudi ostali niso slabi! to je bil do zdaj moj najluljbši film in upam da se bodo širila še nadeljevanja tega filma! komaj čakam! ivana h.

— ivanca
24.8. 2006 ob 17:19

A veš d smo slišale da je Elizabet rekla da se je bolš poljubljat z Jonneyem kot z Orlandom. Ta film je bil ful hud sam konc nam je bil butast... pa komi čakamo 3 del!Itak bo 7 delov.V tretjem delu pa bo igral še od jonneya oči.Komi čakamo.Najbolj v tem filmu je,da jonny v tem filmu igra k drugi itak ne znajo bolj k on.Itak je vsem puncam všeč!!!

— lara,barby,tjasy
25.8. 2006 ob 12:28

No men je bil film dobr ampk se ga ne slpača it gledat v 6D kino ker je brez veze. No uglavnem men je bil najboljši Jack Sperov tist k se je gibu k bi bil mal zadel. Mal me je pa presenetl da je Elizabeth kušnla Jacka. Bogi Will. Upam da bo tut drug del tok dobr kukr je bil ta.

— nina
25.8. 2006 ob 14:11

ta film je zakon.rada bi bila elizabeta(keira knigently). všeč mi je orlando bloom(v filmu will turner).

— špela celcar
25.8. 2006 ob 14:16

še nekaj jack(jonnh deep)je v filmu zelo smešen

— špela celcar
25.8. 2006 ob 14:39 zvezdica

joj...neki pozn sm se spomnla d bom šla npisat mnenje o filmu...film je res tok svetovn d sm ga šla že usaj 5x gledat u kino pa se ga še kr nism naveličala...igrauci usi igrajo tok dobr d bolš neb mogl igrt.johnny je pa itaq legenda : D.tok je sweet pa faca pa use...sm iz kina čist zalublena pršla :P...pa tut will utrner ni slb : )...mogoče je zgodba mau zakomplicirana ampk dobr je : )...pa zdi se mi d je u tem drugmu delu tut več smešnih prizorou (tm pr ljudožercih pa tm k so se na kolesu fajtal) sm se nsmejala do solz...res full hudo...sm zdi se mi pa da film 100% neb biu tok dobr č neb not igoru johnny depp k zna jacka res full hudo zaigrt...svaka mu čast : )...aja pa full hudo so nrdil tut to k je tok muske pa tega...upam d bo treti deu še bolši kokr je ta (čprov je že tat ok svetovni :).no lpo se mejte...: )

— captain dparrow`s mistress :P
26.8. 2006 ob 13:47

U ibr hud film in igralci, še posebi johnny depp oziroma jack sparrow## vredno tistga jurja:):):):):)

— **nancy**
26.8. 2006 ob 19:18 zvezdica

Najprej ko sm vidu da drugi del igra v kinu, me je kr neki prjel da bi ga vidu (pa vsi prjatli so se čudil KAKO lahko da nism gledu prvega). Sposodu sm si torej v videoteki prvi del, samo da bi vedu, zakaj gre. Očitno je blo velik takih k sm jz, zato sm DVD tezko dubu. In ko sm jz pogledu film... sm vidu da, ... ta film ni sam utrgano dobr film... je legenda (to sele prvi del). Da ne govorim o Johnny Deppu k je tko dobr igrou da nism vidu bolse igre... EVER!. To je film k ti nikoli ne dojadi! Pol pa grem jz v Xpand gledad Dead mans chest... Pa loh recm sam O živjo, ne!. Film napet ,utrgan, smešn, po ti pa še na konc prkaže stvar tko, da mislš hočeš že kr takoj gledat 3. del... V primerjav s harry potterji- 9/10, ma 1. del piratov 25/10, drug pa 50/10, 3. bo meu pa upam 100/10

— Vidmar
27.8. 2006 ob 0:08

film je bil ful the best...pohvaliti moramo super igralca johnnyja deppa ker je ful dobro igra in je zelo sexy kot pirat.menim da se dekleta strinjate z mano...

— ashley& mary-kate
27.8. 2006 ob 10:31

čaw! jack je kul! smešen pa je ko teče! Jack(Jony Deep) in Will (Orlando Bloom) sta tok luškana, da ko ju vidim na kakšni sliki ju ne morm nehat gledat! FUL SI ŽELIM, DA BI Jonyja IN Orlanda srečala v živo! AMPAK TAKRAT KU BI JU VUDLA BI ME VERJETNO KAP!!

— nina
27.8. 2006 ob 13:21

Mislm, da je bil prvi del malo bolj boljši. Najslabši del filma, je konec, ko pride novi kapitan z namenom, da bi rešili Jacka. Vseeno pa so odlični igralci, ki so res profesioalni. Film se mi drugače zdi smešen, na trenutke tudi strašen. Zagotovo si boš šla ogledat tudi tretji del. PIRATI S KARIBOV SO ZAKON!

— elizabeth
27.8. 2006 ob 17:05

Film je ful debest res dobr da se ne da opisat

— full- kul
27.8. 2006 ob 19:47

Ko smo si pogledali 1 del nismo vedeli ali bo nadeljevanje. V 2 delu je bil film ku,l vendar se je čudno končal saj to verjetno pomeni da bo verjetno nadeljevanje 3 dela. Potem sem začel gledat na internet če bo kakšno nadeljevane (zelo me je zanimalo). Prebral sem, da so dvojko posneli 2005, sicer ja naš kino malo bol pozno kupil film. Zavleklo se je, da smo morali čakati do 2007 avgusta. Zelo smo bili vsi nestrpni. Seveda so še morali nabaviti denar in urediti podnapise. Za nadeljevanje 3 dela bomo morali počakati do 2007 maj. Vsi smo nestrpni za nadlejevanje 3 dela. POZOR /Film so začeli snemat 2005/ Splača se vam vse filme pogledat. Za na konec pa še to, da bo verjetno filmu naslov Do konca sveta POGLEJTE SI 1,2 IN 3 KO BO PRIŠLA VSE NAJNAJ

— Timy
27.8. 2006 ob 22:45

Men se zdi da je prvi deu bolši, ampak se ne morm odločt! Johnny depp je u temu filmu ful lep! Ta film je ful ful dobr!!! Samo konc me je šokiru !

— Pia
27.8. 2006 ob 22:46

Film je enkratn . JOhnny Depp je 100x boljši kot v prvem delu .

— _me_
28.8. 2006 ob 10:01

Ta film je vreden ogleda, saj je vsaj zame osebno med najbolsimi filmi ki so sedaj u kinu.

— zanimivo!
28.8. 2006 ob 12:22

ta bolš film, sam škoda da orlando ne zna igrat :( Johnny Depp rulz.z.z.z.z

— i love it
28.8. 2006 ob 14:27

pirati s karibov 1 in 2 sta ful obra filma tko taka zanimiva , kul filma pa se lustna tipcka igrata to sta orlando bloom in johnny depp ki sta ful lustna . sobo mam sam od piratov pa od johnnya in orlana sigurno imam ene 100 plakatov in slikc tudi keira je lustna in zelo pametna nekje pise da ji vs prijateljice zavidajo ker je poljubila johnnya in orlanda ne mislite da ji jst ne zavidam johnny ima ful lustnga sina pa tudi hcer fantu je ime jack punci pa lili rose ali neki podbno sigurn so se ornk namucl da so pposnel tak dobr film sam se zdej ne morem vrjet da je imel johnny tok punc komi cakam da bo 3del

— tatjana
28.8. 2006 ob 14:40

Nadaljevanje je ful dobro.. Ponavadi so nadaljevanja tista, ki pokvarijo sloves filma, ta pa je ful dobro skreiran. Morate ga it pogledat!!!

— Ana
28.8. 2006 ob 16:32

Film je the best ko ga gledaš se počutiš kot,da bi bil na ladji Jacka Sparrova.Ta film ima vse kar potrebuje: humor,odlične igralce in najpomembnejše, dobro vsebino.Prevedba je zelo dobra.Tisti, ki so sodelovali v delanju filma pa so pravi asi.

— Anuša
28.8. 2006 ob 16:36 zvezdica

Jaz nisem bila ravno ne vem kako navdušena nad dvojko. zdi se mi da enki ne seže niti do kolen. enostavno so preveč raztegnili vse skupaj, če bi bil film pol ure krajši bi bil ravno prav. Johnny Depp je odličen (ker drugačen niti ne more biti), Orlando me je prijetno presenetil, Kiera pa mi v tem delu ni bila všeč. Kapitan meduza je dober, vsa preostala njegova posadka pa krepko zaostaja za nesmrtno posadko Geoffryja Rusha iz prvega dela. Film bi mi bil najbrž veliko boljši, če ne bi gledala enke, potem ga ne bi mogla primerjati z ničemer tako odličnim. Film je vseeno seveda vreden ogleda, in če si je enka zaslužila oceno 11/10, si jo tale zasluži 8/10.

— Anuša
29.8. 2006 ob 6:50

včeraj sem šla gledat pirate in sm se res ful noro dobr mela!!bolš nab mogl bit!!res ful je specialno,smešno,mis lem ful se lohk narežiš...jack ma take...joj s tistmi nabodalci..hehe...ma ja res,komej čakam de bo nadaljevanje ker bom sigurno prva stala v vrsti za karte ;)

— piratka=)
29.8. 2006 ob 8:56

ful hud film sej sta uba tk dobra

— simon
29.8. 2006 ob 11:38

ful hud film!!!

— eva
29.8. 2006 ob 11:47

še to jony je ful smešn u filmu...tist nabodalo pa to hehe

— eva
29.8. 2006 ob 19:52

Toti film rula ne.pa recte kaj hocete! konec je tak sokantn da te kuj s stola vrze!!! film obvlada res...gledla sn ga ze 6krat pa se kuj se nisn navelicala...nevem ce se ga bom... CE GA SE NISTE GLEDLI JE NASLEDNA STVAR KI JO MORATE NAREIT V LIFU IT V KINO IN LEAT PIRATE!!! RESNO VAM GOVORIM

— pirates freak
30.8. 2006 ob 10:20 zvezdica

jst sm evo ga glih učer gledala in morm reč d je biu film prou scenski,sploh najbl do sredine pol naprej pa ni blo več tistu tuk za nasmejat.morm pa reč d je biu ta del bolši k un prejšni,ker je blo še več humorja.res film vredn ogleda.

— ninchy
30.8. 2006 ob 11:37 zvezdica

mislm da nism gledala še tako dobro posnetega filma-...in tako dobro odigranega nenazadnje... film sm si šla ogledat v kino areno s posebnimi učinki in moram priznat da sm blia navdušena... najprej sm si mislila...ah ti pirati niso nič vredni...brezveze... sam pole k sm pa gledala pa...res,..neznam povedat kako presenečena sem bila nad filmom!! tako kot dober film so tudi dobrii igralci oziroma odlični!

— sparrowka
30.8. 2006 ob 14:53

hm..pirati s karibou prvi del..je biu res suprca...sam ponavad je prvi del zakon..drugi del sranje..in tut pirati s karibou niso bli izjema...čist...morm rečt KR NEK¨I!..čeprou ogled filma priporocam..d se sami prepricate..sam res...zasral so no..zgodba sploh ni bla dobra..čeprou sj moovie spet ni toook slab a ne..sam...proti enki je..lah recm d dvojka!...mja..sam captain jack sparrow pa se zmer cukr...i'm gonna marrie him!!!

— Mancika
30.8. 2006 ob 18:47

Film se mi je zdeu ful dobr. Una hobotnca je ful huda, pa tisto srce od unga. Pa uni prekleti pirati ful hudo zgledajo.

— Maj Vadnov
30.8. 2006 ob 20:39

če pogledamo konec filma...nekateri sem prebral niso štekali kako se konča in kai je mišljeno s takim koncem. po mojem nam dajo samo vedeti da sledi nadaljevanje ...v katerem se bojo trudili vrniti nazaj jacka in njegov črni biser.

— licommo
30.8. 2006 ob 21:14

film je carski ! najbolši ka sm jih kdj gledala 2 del mi je bolš k 1 logičmo:P

— the best film
31.8. 2006 ob 15:30

ej js bi pred usemi rekla sam to da je zlo kul a ne

— kaja
31.8. 2006 ob 20:42

NI KEJ RECT, FULLL COL FILM

— ELIZABET
1.9. 2006 ob 14:28

učer sm šla gledat pirete s karibov pa so prow ql. film je kul. edino stoli bi se lahko mau več premikal pa dl časa. kr so se sam 2 zaguncal pol je blo pa konc. drgač je blo pa ful dobr. voda je pa glih tko špricala da ti je durekt u glavo. po pa še k mam učala, čist so bla mokra.

— anchy
1.9. 2006 ob 23:17

Ubistvu je 1. del bolši(zato sm ga tud 15 krat gledala) sam je tud 2. fulll hud. Komi čakam trojko: Na koncu sveta! Johnny Depp je res car in bl k gledam film boljši se mi zdi. Zlo me zanima za kerga se bo Elizabeth odločla k ji je kompas kazu proti Jacku. Upam da bo srečn konc, pa d bo Johnny velik igrov. Hitr u kino če še niste šli!

— Miss Sparrow
2.9. 2006 ob 8:24

film mrtvečeva skrinja je bil the best nikdar še nisem videl bolšega kot je tta in depje biu super

— tadej
2.9. 2006 ob 19:53

Res mi je bil všeč! Čeprav priznam,da je več kalamarov kot kapitana Jacka Sparowa . Na koncu mi je bilo malo žal in mi ni nič pomenilo, ko je rekla Tia Dalma da morajo na konec sveta in še naprej in kako bo potem kar naenkrat Jack Sparow kr oživel . jaz sem ga šla gledat kr 2x 1.dela sploh nisem šla gledat ,ampak upam,da je tako dober kot 2.O igralcih . .no sej so bli vsi dobri no malo mislim ,da je bilo premalo romantike.O Willu in Elizabeth je bilo premalo skupnih dogotkov , O jacku in . a se je sploh komu zavzemal .? no zelo mi je bilo všeč ko so se mečevali in ni mi bilo všeč ker je premal cajta traju. rada bi mela dvd pa nevem kje se ga dobi.

— Rina
2.9. 2006 ob 20:55

dvdja še ni- v ZDA izide 5.12. h nam pa nevem kdaj pride pomojem po novem letu :)

— jazst
3.9. 2006 ob 12:25

film super in odličen...ne morm prehvalit!:)))jack sparrow je pa tako zelo sexy uf=) 2krat gledala...njami res dobr film!

— banana
6.9. 2006 ob 13:28

pirati iz karibov je res dobr film samo vit se da ne more bit res znanstvena fantastika drgač je pa kul

— sandi
7.9. 2006 ob 17:14

Film je se kr u redu sam mal bedn konc je.

— Davy Jones
8.9. 2006 ob 7:34

Film je bil cool. Bil je boljši kot prvi del. Jack in Turner sta bila fenomenalna. Želim si ga ogledati še enkrat.

— žižek ksenija
8.9. 2006 ob 19:50

to je najboljši film vseh časov!!! bulšga filma še nism gledu!!! najboljši mi je bil kapitan jack sperow pa tiste njegove vragulije:) z enim stavkom povedano je to NAJBOLJŠI FILM VSEH ČASOV!

— david
9.9. 2006 ob 11:50

film se mi zdi zelo uredu se posebej igralec orlando bloom

— rebeka
10.9. 2006 ob 12:30

film je dobr vendar konec pa je slab

— tim
11.9. 2006 ob 12:12 zvezdica

Žal moram reči da je film čisto "sranje" no nič ne rečem otrokom bo najbrž všeč. Efekti: 8/10 Igralci: 7/10 Zgodba: 1/10 Humor 3/10 Moram reči da mi je film najmanj 80% slabši od 1 dela.

— Razocaran
11.9. 2006 ob 15:41

kul so! kr brez beset ostaneš ko jih glejaš!

— zoja in urška
11.9. 2006 ob 19:32

komaj čakam 3. del! upam da bjo captaina jack sparrowa čimprej rešli!=)

— Evica
12.9. 2006 ob 13:19

film je super ni boljsga filma!!!(*)resno mislim(*)

— stefan
12.9. 2006 ob 19:57

ej folk to je pa najboljši film useh časov in je vredn usazga ficka , jest bi ga lohk skos gledala pa se ga neb nagledala res najboljši film kar jih obstaja johnny depp je res full full car in ni ga čez tega igralca tud keira in orlando sta ful uredu. Ej ta film je the best res the best ma najboljši na svetu poglejte ga če ga še niste nebo vm žou !

— tjaša
15.9. 2006 ob 17:20

Film je res bil malo grozljiv ampak ful kul.Jaz bi ga še šla enkrat gledat!

— maya
16.9. 2006 ob 12:18

ful hud film pa povrh se smesen

— mat
16.9. 2006 ob 16:51

men je drugi dej carski ze 4x sm ga sla gledat u kino pruga sm pa takoj k je na dvd prsu kupla gledala sm ga se najm 30x zakon in da veste love johanny depp tok jut tut drugac men so usi cool igravci sam kiera mal deluje bed k ni se tko zgleda kd da ni uigrana

— marusa
17.9. 2006 ob 16:52

meni je bil film super, umirali smo od smeha, definitvno priporočam vsem! če pa se vam zdi škoda denarja pa si film lahko še vedno ogledate v torek, ko je karta 550 sit. opozorila bi virginijo kdorkoli je že to, na par res smešnih napakic; napiše se johnny depp orlando bloom in jack sparrow. dobre priredbe imen ja.

— JaZ
17.9. 2006 ob 17:04

ja film je ful dobr sam konc je tak čudn. Komi čakam tret film, pomojm d je naslou Na koncu sveta

— mrtvečeva skrinja
19.9. 2006 ob 20:45

morm reč da je film zlo dobr vrjetno bo vsem ušeč. Efekti: 10/10 Igralci: 10/10 Zgodba: 10/10 Humor:10/10. Morm reč da mi je film najman 80% bolši od 1 dela. (: (: (:

— navdušen
19.9. 2006 ob 22:08 zvezdica

Ne vem no, a sem prestara, ali so se pa kriteriji za dober film spremenili. S prijateljico sva nekje na 2/3 filma zapustili dvorano, ker tako razvlečenega in brezveznega filma že dolgo nisem videla. Za moje pojme živa groza in katastrofa. Da je pod vse skupaj podpisan studio W. Disney? Sramota! Dvorana je bila polna otrok od 5 do mogoče 10 let in ni mi jsano, kako starši dovolijo otrokom ogled takega filma?! Jaz ga mojim že ne bi. Preveč nasilja! Moja ocena? 0 (nula)

— Mica
21.9. 2006 ob 14:55

No,morm rečt,da si filma še nism ogledala,ampak komi čakam,da si ga,saj je bil prvi del enkraten in vem,da je drugi tud.Morm rečt,da so full dobra zasedba...,sploh pa Johnny Depp in Orlando Bloom,no pa tud drugi so o.k.,sam tadva sta pa res.ZAKON... P.S. Mica,ne veš kaj je dobr film,no vsaj za nas mlade,sicer pa ima vsak svoj okus.

— Barby
21.9. 2006 ob 20:00

ma film je superca!!! najboljši film vseh cajtov!pa še super igralska zasedba!

— Evica
21.9. 2006 ob 20:37

Film je zelo zelo zelo vreji oz. ql. obadva dela sta bla qlska samo pr drugem deli je bil začetek malo bedn pol pa je blo super. Upam ke bo tretji del tuji vreji. Pa konec pri drugem deli je bil neki čudn nisn vedla al je Jack mrtev al živ. Samo mi je sosošlka rekla da bo baje vstal od mrtih al neke takega. Upam da re. Hehe.

— Nuša
21.9. 2006 ob 20:54

Jack Sparrow oz. Jonny Jeep you are sooo qlll

— Nuša
22.9. 2006 ob 13:35

kar se mene tiče bi rekla da mata oba filma 5 zvezdic in carsko režijo FUL kul igralce in sta 10/10 pri jacku sparrowu mi je ušeč mimika usi ostali so tud uredu in morm rečt da ga pejte usi gledat k vam bo žou če ne muska nardi vse še bolš režiser in igralci bi pa moral dobit kkšno nagrado k tazga dobrga filma še ni svet vidu to je gotov film leta če ne kej več ušeč mi je blo tut kako so se uni sablal na mlinu al kar je pač blo tisto torej pejte ga usi čim prej gledat uživite 100/100 js pa grem tko da baj

— Caribbean girl
22.9. 2006 ob 22:10

Eden najbolj qL filmov..vsaj na moji lestvici..Ress..1.li ga! Igralci, vsebina..Usee!

— keira_elizabeth
26.9. 2006 ob 18:51

oki...vem d pisem kr mal pozn glede na to gdaj sm gledala... ampak ta film j zaakon!!! c prov mam rajs gruzlivke pa to... tole rula! sploh pa Johnny rula (pojesnilo) cute-sexy-hot. oki folk uzivite **fsm*** ***rvm** čawbaw by Jay_girl*

— Jay_girl
27.9. 2006 ob 22:01

ma men je bil film ful hud sam so bili odseki k so se ful vlekl

— anja
30.9. 2006 ob 20:23

film je prerposto odlicen. ne bi se spuscala v igralske sposobnosti in pomanjklivosti prevoda, amapak tak pac to je. ;) pirati 4 wedo*

— helGić <3
1.10. 2006 ob 11:59 zvezdica

film je res dober. se vidi da je made in holywood, kr ma ful onih ucinkov. in morem rect, da ce marcel stefancic pravi da je vredu - ki je btw zelo izubircen pri h'woodskih filmih'- te bo ze tak. ampak enka je nekako bolj dovrsena. ;) <3 pirati <3

— helGić <3
2.10. 2006 ob 19:24

Film je fulll hud, sploh pa Orlando, k je itak en od najbol luštkanih igralcev u Hollywoodu. Priporočam ga USEM!!!

— Pirati s Karibov
2.10. 2006 ob 19:30

Ej, ludi! Ta film je the best film ever!!! Čeprov mi je bla enka bl ušeč. Drgač pa...cool! Muska, scenografija, sploh pa igralci (Orlando je `za dol padt` hud tipček)...ej res CARSKO! Morte vidt ta film drgač vm bo žov do konca lajfa!

— COOL
3.10. 2006 ob 14:16

oi!! film je biu full carski posebi johnny depp.. uglavn stokrart bi ga lhk gledala pa se ga neb naveličala...full fajni je. :) zdj pa a slučajn gdo ve kk je naslou komadu mislm sam muski k je bla k so se boril al pa kej podbnga..jst full nikjer ne nadjd tk da če gdo ve a lhk plossmmm pove.. thanks :)) mejte se ***

— kety
3.10. 2006 ob 20:00

d je tu najslabši film ku si ga do kdaj vidu in d si igralci niti približno ne zaslužijo uloge u tem filmu in d jim bo šel cel sloves če bojo sodelovačli pr snemanju naslednjega dela

— benny
4.10. 2006 ob 21:47

zdej nevem čist kero pesm ti mislš sam pomoje je he's a pirate od clausa badelta :)

— jazst
7.10. 2006 ob 16:39

Nedvomno film stoletja!!! upam, da bo tudi tretji del!

— OCENA: 10!!!
16.10. 2006 ob 17:24

ta film je najbolši na svetu ne obstaja bolši in upam da bo še kateri delo posnet!

— ana
19.10. 2006 ob 13:20

ta film mi je zelo

— keks
3.11. 2006 ob 14:05

naj naj naj naj naj film! johnny depp je zakon; saj zato ap ma vzdevek gospod božanski. orli pa uji zakon!

— Tincy
10.11. 2006 ob 15:35

To je res najboljši film, kar sem jih kdaj gledala. Škoda, da so ga nehali vrtet, ker drugače bi zagotovo še pa še zaslužil od mene, ko bi ga šla z veseljem gledat še drugič, tretjič... Res ful ful ful vsem priporočam, ker je v njem akcija, komični prizori, pustolovski film... ...skoraj ne moreš, da ti ne bi bil všeč. Res ga m o r a t e pogledat!

— Nina
15.11. 2006 ob 12:21

najboljši film kar jih je juhu

— dnwaf
16.11. 2006 ob 6:59

jack je najbol kul mogl bi posnet saj šest delu

— pirate
19.11. 2006 ob 11:41

ful huda pustolovščina

— jan
23.11. 2006 ob 14:23

ta film je full cool!

— lelly
28.11. 2006 ob 18:19

ta film je zelo smešen

— Tadej
30.11. 2006 ob 14:12

ni boljšga filma kot je ta. Res, da je prvi del mal boljši tud ta ni slb.Res, da je slovenski prevod mal čuden ampak kaj potem. Sicer mi je ta film dober ker najboljši lik igra johnny deep. Upam, da ga v tretjem delu ne bo spet keira pustila umret tko k ga je v drugm. lep se mejte pa dvojko poglejte pol pa še trojko k bo pršla na filmska platna.

— danger
4.12. 2006 ob 12:31

film je ful zakon johnny je sexy orlando pa še bl po mojem mnenju je to film stoletja a se še kdo strinja?

— luna
5.12. 2006 ob 15:38

KO SEM SI PRVI DEL FILMA OGLEDALA V KINU ME JE BILA GROZA! A KO SEM GA ČEZ NEKAJ ČASA DOBILA NA DVD-JU SEM SI GA OGLEDALA NEŠTETOKRAT. DRUGI DEL SEM SI OGLEDALA V XpanD DVORANI IN JE BIL FANTASTIČEN! NAJBOLŠA FACA V FILMU MI JE PA JOHNNY DEPP TA ME NENEHNO PRESENEČA S SVOJIMI FILMI! FILM MI JE BIL DEFINITIVNO NAJBOLŠI!

— eva
8.12. 2006 ob 17:09

ful dobr film-zakon ej ! to si morte ogledat!!

— mačka
9.12. 2006 ob 9:13

ta film je odkar ta svet obsaja najbolši. I LOVE JACK SPARROW! I tak vsak k gleda oba dela tga filna rata osekan tko kt JACK SPARROW - kt jz. Itak jz zdej živim za pirate s karibov. Pa vsak da gedam pru deu na dvd-ju!!! ( to delam že 1,5 leta) Štekaš??? Itak sm nora na pirai...tko da.brez komentarja!

— Maša
17.12. 2006 ob 8:04

film je zelo,zelo kul.

— špela
28.12. 2006 ob 13:30

res super film, samo konec ni pravi( gotovo bo še nadaljevanje).Komičn i posnetki dobro razbremenijo situacije.PRIPOROČAM !

— ana
2.1. 2007 ob 13:49

ta film me vedno navduši. vedno ko ga gledam se mi zdi da ga gledam prvič, jacka pa ljubim , tudi sama imam tak značaj.

— marši
4.1. 2007 ob 19:58

ta film je prov hud !

— Nataša
5.1. 2007 ob 10:29

Najboljši film!

— Katja
5.1. 2007 ob 10:36

Aja, film je res ful uredu ka je odlična igralska zasedba. Najboljši pa je tud men Johnny Depp. Tista ka je napisala da že 1,5 leta gleda film vsak dan me spominja na mojo sestro ka ga tut gleda vsak dan ( zarad Jacka seveda). Je pa konc tak de se kr prčakuje nadaljevanje. De bi jih blo čimveč! Res super film!

— Katja
5.1. 2007 ob 10:53

Zanimivo pa je ka Jack ni tipični pirat (črna obveza čez eno oko, kljuka namesto roke, lesena noga,...) ka pol nam itak ne bi bil všeč. Zdej pa ne vem a je Elizabeth res zaljubljena v Jacka - kompas je pokazal nanj sam po drugi strani ga je pa uklenila na koncu - aja pol ji je blo pa žal. Khm, prej bi milsna. JOHNNY DEPP - CAR

— Katja
5.1. 2007 ob 15:25

ta film mislim da je zelo vredi .upam da ga bom gledla v kino polek moje najboljše prijateljice Tippy.zelo sem vesela da je ta film zunaj in upam da si bote pogledali v kino ta film jaz grem z mojo prijateljico Tippy.lepo vas pozdravljam.uživajte v filmu.jaz in moja prijateljica Tippy se boma imele fajn.adijo !!

— rebeka
5.1. 2007 ob 16:57

film je zelo dobr samo malo prveč domišljiski. Drogač je kuuul !

— dobr film
12.1. 2007 ob 10:32

Aja, pa a je kdo vidu zaključek filma po odjavni špici? Ka uni domorodci postavjo psa na prestol? Tisto verjetn mal ljudi pogleda ka je čist na koncu. Poglejte si - ka se odvrti kdo je vse film naredu je ene tri sekunde še filma.

— Katja
12.1. 2007 ob 10:39

Najbel smešn je men ka pade z nabodalom + sadjem čez prepad, pa skozi une mostove. Aja, pa a kdo ve a bojo 3 deli al bo še kšn... ka jest sm nekje slišala nej bi Will v četrtem delu umrl, al pa si je to kr en zmislu. Kdaj pa pride vn 3. del? Poleti 2007?

— Katja
13.1. 2007 ob 17:08

mislim da je film propadel saj je čisto ne realen in je BREZ VSAKEGA SMISLA : 8x ga vstreliš v srce pa še zmeraj je živ !!! prvi del je bil vsaj tak da je bilo malo ne realnega v njem dvojka je pa DIZASTER!

— đank
14.1. 2007 ob 15:22

to je najboljši film vseh svetov, še posebi zato k igrajo jonny depp in orlando bloom!

— anja
17.1. 2007 ob 11:47

najboljši igralec v teh filmih je Johnny Depp! tisti ki se vam zdi kul mi pošljite kakšen mail.

— vanja
18.1. 2007 ob 14:33

KRALJ MED FILMI!.HALO ITAK BOLŠGA FILMA SPLOH NISO IN TUD NIKOL NE BOJO POSNEL.TO JE .JASN.VSM! JZ SM ITK OTRGAN ČLOUK IN ŽIVIM ZA.JACKA SPARRWA...PIRATES OF THE CARIBBEAN.OBSEDENA SM Z NIMI.VSAK...DAN..GLE DAM DOMA.PIRAE.1.ALI 2. DEL .

— m.sparrow
24.1. 2007 ob 13:28

ta film bo lol ker je tak že po opisu ful vreji

— tinchy
26.1. 2007 ob 20:43

ojla!kot prvo jz sm zalublena u johnnyija deppa ful je hot čepov ma 43 let lol no ubadva filma sta ful dobra skorej use johnnyijeve filme sm vidla in usi so ful dobri no johnny depp rules rock on babes

— petra pelemiš
1.2. 2007 ob 19:25

film je zelo dobr jst ga rada gledam je ful kul!

— ana križnik
7.2. 2007 ob 20:13

še kr dobr film sam pru del je bolši tko da,,,. :D :D :D

— xxl
7.2. 2007 ob 20:17

ja nj povem da je film pirati s karibov ful the best pru in drugi dev sam mogoče mi je pru maw bolši tko da je usen ful qlq--->drgač je pa tut Johnny Depp full sexy.tko da :D :D :D

— teychyy**
10.2. 2007 ob 12:08

meni je ta film bil zlo ql in rada sm ga gledala najbol so mi bli dori igralci in tudi film in rada ga še gdaj pogledam čawčaw mwaaa

— petra
12.2. 2007 ob 15:03

a mi loh en pove kdaj pride v kino 3 del piratov?

— Simona
14.2. 2007 ob 5:36

There will come a moment when you will have a chance to show it. To do the right thing. I love those moments. I like to wave at them as they pass by. Ej film je the best. Men je bla muska ful dobra.. tak da mam zdej dva cdja samih musk iz filma... :) drugi del pirati s karibov sem gledala že uh 20x najmanj...dvakrat v kinu pol pa skoz dvd vertela na računalniku:)))tak da poznam ceu film na pamet... vse se spomnem ka so rekli... edino kar me pr filmu jezi je izdaja Elizabeth do jacka... tist njun poljub v filmu je biu ful dobr... ko boste naslednjič gledali film pozorno glejte tud ta prizor..:)morda boste vidl tist o čemer govorim zdej=)... men so vsi rekl kk je davy jones grozn pa to.. men se zdi ful smešn.. jst sem se pr njem nasmejala skor isto kot pr jacku sparrowu:)... neke čudne face ma ampak to je fajn..:) sam konc bi mogu bit drgač... zdej komi čakam 3 del k me zanima al bo barbossa rešu jacka al ka bo nastal iz tega:) pizda ta film me je stau spanca hehe.. šala... sem gledala tud dodatke na dvdju=).. tiste smešne prizore pa komentarje scenarista... na tak način zveš vlk več o filmu kot pa če bi šeu na net gledat..:) v glavnem ful dobr vse... majo da ma tretji del dobr konc za jacka, willa in elizabeth.. da se bosta zadnja dva kočno poročila:) One word love; curiosity. You long for freedom. You long to do what you want to do because you want it. To act on selfish impulse. You want to see what it's like. One day you won't be able to resist.

— lady
22.2. 2007 ob 16:31

FILM JE NAJBOLJŠI OD VSEH KI JIH POZNAM IN JOHNNY (JACK) JE THE BEST IN KUMI ČAKAM 3. DEL.OKEJ ŠE POZDRAVČEK OD EWICE:):):):):):):). ..

— EWICA
9.3. 2007 ob 19:19

Oba dela, predvsem pa Mrtvečeva skrinja, sta čudovita. Zelo mi je všeč, ker se ob gledanju filma lahko tudi pošteno nasmejim. Upam in sem hkrati prepričana, da bo tudi nadaljevanje ''komedije'' tako razburljio in uspešno.

— Eva Vačovnik
10.3. 2007 ob 6:54

men je ful dobr, sam ni p the best! So še bolsi!

— pirates
10.3. 2007 ob 16:59

ej kdo si ae ni ogledal tega filma je nor! e si ti eden izmed tistih pojdi in si oglej film ker ne boa razocaran edino konec je malce hecen ker ne vem kaj se bo zgodilo z jonijem PRESENEENJE me caka ob 3 delu PIRATKA ALEKSANDRA

— aleksandra
12.3. 2007 ob 12:56

joj...lowamm pirate.sploh pa johhnya deppa...je tuk srčkan...najbl ud wseh on igra.THE BEST sm šla uba dela v kolosej gledat.zažigata...tu t duma jih mam.tretji del grem tut gledat takoj k bo u koloseju.johnny...mw a

— snoopyqa
19.3. 2007 ob 19:35

nimam komentarja ker je film ful dobr

— eva
25.3. 2007 ob 21:31

film je res supr kapitan jack sparow hudo luškan tko da nimam kej rečt

— peregrina
3.4. 2007 ob 22:37

ko sem prebrala vsa mnenja sem hvaležno ugotovila, da se jih najde nekaj...ki menijo da je film katastrofa.o ja je.kriteriji za film so se res spremenili...mogoče bom kmalu ko američani, kot njihov najbol gledean film z naslovom drkajva skupaj...res svet se vrti v pravo smer

— ni me
5.4. 2007 ob 18:55 zvezdica

Najbrž se zlasti starejša generacija še spominja uspešnih filmskih priredb klasičnih romanov za večno mlade Otok zakladov in Knjige piratov, pa klasičnih mladinskih filmov The Black Pirate, The Buccaneer in The Crimson Pirate. 53 let pozneje se je studio Disney odločil oživiti pozabljeno filmsko zvrst z zgodbami o Piratih s Karibov, ki so osrednja tema zabaviščnih parkov Disneyland že vse od leta 1967 (prvič v Anaheimu). Postali so del popularne kulture in z glasbenimi napevi: Hoj hej, hoj hej, na zdravje gusarstva ter: Mrtveci ne pripovedujejo zgodb osvojili milijone. ta verzija je najbolša

— pirat Johnny Depp
5.4. 2007 ob 18:57

ei ma ta film je zhe best 4 ever starism ga gledu tku the best d ni bolšga sam res je mal čudn naslov mrtveča skrinja haha

— loleki
29.4. 2007 ob 11:24

to je najboljši film kar sem jih gledala v kapitana jacka sparrow sem...

— nika
5.5. 2007 ob 17:49 zvezdica

Hja, ime pove vse. Že po naslovu, Mtvečeva skrinja vidimo, da to ne bo še ena pocukrana zgodbica, ki jih vrtijo v kinu. Film je poln skrivnosti, nevarnosti, romantike... Oglejte si ga! V filmu se popolnoma vživimo v vlogo pirata Jacka Sparowa, ki ga je odlično zaigral Johhny Depp. Johhny mi je nasplošno najboljši igralec kar jih poznam. Kaj, ko bi ustanovili klub občudovalcev Johhnya Deppa? O.J.D. ( Občudovalci Johhnya Deppa ) - I love Johhny Depp!

— Vesna
11.5. 2007 ob 18:57

ta film je zakon za vedno! dokler ne bom stara da se mi bo zdel da ni več dober :):):):):):):)!!..

— alja
13.5. 2007 ob 23:28

uf najboljši film! :D :D :D zmagaaa

— nikeee
15.5. 2007 ob 20:35

Pirati s Karibov je ful vredi film.Sploh, ker nastopata Johnny Depp pa Orlando Bloom, ko mata oba take lepe očke.Drugače pa je tudi film ful col. PIRATES OF THE CARIBBEAN - ZAKON.

— Ana
16.5. 2007 ob 9:00

čista 1oo

— neznani
21.5. 2007 ob 18:15

mislim ,da je film kar d'best, ker te Jack Sparow(Johnny Deep) nasmeje spet do solz.

— Tadeja
26.5. 2007 ob 8:23

hey folkec!!!ja men osebn mi je film kr za oceno 10+10!u filmu mi ni biu usec konc ko kr naenkrat se ttet piratek tm pojavi(barbossa)prej mrtu zy pa kr naenkrat...bw to!!mislim da bo 3 del velik bolsi ampak tui ta dva nista bla slaba(zakonska)!!sam mot me konc pr drugem delu...ayde folkec,,,zdej ko je ze 3 del u kinu pjte gledat, se splaca...uziwite <3<3<3<3<3<3<3pirate s 4ewa<3<3<3<3<<3<3<3< 3<3<3<3mwa

— anch33Q
28.6. 2007 ob 10:33

k vidm naslov pirati s karibov sm takoj navdušena nad nim pa še u kino grem film gledat tku d ste res kgl cool cool cool

— ana
13.7. 2007 ob 16:52

SEM SI GA OGLEDALA IN SEM BILA PRESENEČENA KAKO JE DOBER SEVEDA SEM SI OGLEDALA TUDI 3 DEL IN UPAM DA JIH BO ŠE VEČ

— ALMA
23.7. 2007 ob 15:55

ta film je totalno kul totalno je the best film four ever !11

— Anch
24.7. 2007 ob 14:21 zvezdica

Johnny Depp, Orlando Bloom in Keira Knightley so super igralci . Oba dela sem si ogledala v kinu .Najlepši in najbolj sexi igralec je William ( Orlando Bloom) . Skratka itak obožujem vse filme o piratih in vse tri glavne igralce. Že po prvem filmu sem videla da bo to res super zdaj v mrtvečevi skrinji pa sem sploh navdušena. To mi je zaenkrat najboljši filmski ciklus. bye, bye

— Elizabeth
30.7. 2007 ob 12:38

to je naj film ki jih je kdaj bilo seveda zaradi johnny-ja deppa in ostali so tudi dobri igralci.je ful zanimiv film in po mojem zelo uspešen .!!!johnny depp ti si zakon!!

— jasmina
30.7. 2007 ob 16:22 zvezdica

HA...NAJBOL MI JE MUSKA...pohvalila bi vse k so pripomogl k nastanku tko dobrih komadov in tko dobre kr mal zapletene zgodbe... ok pa na zgodbo...prekinejo poroko..pojav se kr en kmet k ma namest fejsa hobotnco, sperrowa opožre kroken...in vrne se moj idol iz prve zgodbe Barbossa...filma se kr ne da in ne da prehvalt! Priporočam ga predvsem malo starejšim ne ravno otrokom do nekega 12 leta...ker je zgodba preveč zakomplicirana in je mogoče ne bodo razumeli potem pa ne bi imeli nč od filma in postulovsčin...defin itivno pa je ta del najbolj smešn od useh treh delov do sedaj...še posebej me spravi v smeh sperrow in njegovo preklinjanje ko mu ne gre use po načrtih...(o bagga)...:)...film pa je zasnovan tako da bi že skoraj lahko verjel da se je nekje daleč nazaj v preteklosti to res dogajalo...tako resničen se zdi...in ob gledanju te z mislimi in telesom popelje kakih 300 let nazaj v objem sedmih morij in v okove piratov ki te na smešen in h krati prefinje način poskušajo odpeljati na oni svet v katerega stopijo samo oni in ki mu ne moreš ubežati lahko pa se mu skriješ...(glejte ga še naprej res se splača...) Aja pa vsak človek ki ga je že gledal v eni od vlog najde sebe...vloga predstavljajo tako različna a vseeno ena ljudi ki se borijo za obstoj pravico dena in RUM...

— PIRATKA
17.8. 2007 ob 14:01

živjo! Sem oboževalka filmov pirati s karibov in se mi zdijo najbolj simpatični igralci do zdej.Upam da boste še naprej tako dobri in ustvarjalni pred vsemi sta mi pa pa všeč igralca Orlando Bloom in Johnny Deepe.Upam da sem lepo in prav napisala lepo se imejte še naprej pa uživite. lep pozdrav! teuta

— teuta
14.10. 2007 ob 22:57

hja jas sem še malo v zaostanku...nisem se še spravla gledat drugega dela...prvi pa je zakon...res...deep je igralec ko ga lahko z lupom iščeš, bloom je tak luškan da dol padeš... keira pa je tut kul... upam,da ne bom tako razočarana nad drugim delom kot vidim, da nekateri pred mano.

— marthy
15.10. 2007 ob 14:11

pirat špica an

— zala
15.10. 2007 ob 19:37

to je uspešnica res najboljši film useh časov sploh nimam beset. rada bi da posnamete še zelo veliko delau. kar se tiče igralcev naj rečem da je Jack taka faca orlando je resw zelo lep .no tista punca pa je tudi zelo lepa in zelo dobra v bojevanju.kot punca seveda.rada bi da mi na moj gmail pošljete čimveč slik teh treh igralcev in slike tega filma.to je vse kaja štenkler

— kaja
15.10. 2007 ob 19:39

najboljši film vseh časov

— kaja
16.10. 2007 ob 16:18

to je najboljši film na svetu nič na svetu ni boljšega od tega filma!

— mitja
25.10. 2007 ob 20:29

Spremljala, sem vse dele, ki so res cool!

— katka
27.10. 2007 ob 12:36

je d"best igralec johnny deep

— pia
27.10. 2007 ob 20:50

ŠE NIKOLI NESEN VIDLA TAK LEPEGA IGRALCA KAK JE ORLANDO BLOOM.PRVO SEN MISLILA KA SO PIRATI S KARIBOV BREZVEZNE,POTLE PA GDO ME JE PREPRIČALA PRIJATELJCA KA NEJ GA GLEJAN,MI JE BIJA FEST DOBER.SPLOH PA ZARADI JOHNNYJA DEEPA KI MU JE TOTA VLOGA PISANA NA KOŽO.CELE FILM SEN SE SMEJOLA, ZARADI JOHNNYJA PA ORLANDA.ORLANDO MI JE BIJA ŽE PRET VŠEČ V FILMI GOSPODAR PRSTANOV.ZAJ GDO PA SEN ZNOLA KA DE TUDI TU ŠPILA PA SMA BLE Z PRIJATELJCO TAK NAVDUŠENE KA SMA KOMEJ ČAKALE NA JEGA. UPAN KA JE DRUGIN TUDI BIJA TAK DOBER FILM, KAK JE BIJA MENI.

— will(moj lepi L)
1.11. 2007 ob 13:22

film je najbolši še posebej 3-kica morte jo gleat

— mala
2.11. 2007 ob 12:32 zvezdica

Jst sploh nisem mela besed, ko sem prvič gledala film. Najbolj mi je všeč glasba, ker je tako napeta in... Drugače so mi pa tudi všeč igralci, ker znajo igrat, pa tudi vsebina filma je dobra, včasih napeta, ljubezenska... Najbolj mi je bilo všeč ko sta se Will in Elizabeth poročila sredi bitke, na ladji in potem na koncu, ko je Will dal Elizabeth skrinjico s svojim srcem in rekel, da je zmeraj pripadala njej... Res zelo lep film. =) Čeprav sem ga gledala najmanj desetkrat na TV si ga bom šla pgledat tudi v kino:P

— mani
9.11. 2007 ob 19:18

dobr film

— jackica sperowica
16.11. 2007 ob 9:57

dobr film...

— majčk
13.1. 2008 ob 19:15

zakon zakon :P fajn film sm ga gledu ze 3krat captn jack sparow pa elizabeth yhoy so carjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fajn se mejte byebye kva beretemoj komentar!!!!!!!

— matic
16.1. 2008 ob 12:19

kul.johnny deep je kuuuuuul.

— ralika
22.1. 2008 ob 19:53

men osebno ie biu 1. del mal bolši ampak tut ta je odličn-že sama igralska zasedba ie popolna pol pa še dogajanje sred Karibskega morja...zakOOOn

— xD
26.1. 2008 ob 17:52

film je ful kul

— pypy
1.2. 2008 ob 0:00

kul so !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
vse tri dele mam res kull

— lina
4.2. 2008 ob 15:31

Pirati Skaribov mi je filem všeč

— Katja
5.2. 2008 ob 0:00

ful zakon!

— tomi
30.5. 2008 ob 19:02

1 DEL JE BIU ZLO COOL NE.SPLOH PA TIST K JE ENEM NWM TOCN FOKA VEN PADLA.PA DRUG DEL JE TUT FAJNI PA SE POL ONI NAPREJ.TAK DA KR VESELO NA DELO PA NERETE CIM VEC TAKIH FILMU AL PA NADALJEVANJE TE ZGODBE.

— monyka
4.6. 2008 ob 2:00

Pirati s karibov so ful kul!!!!!!!!!!!!!!!!

— pika
24.6. 2008 ob 2:00

STARA SEM 13 LET. FUL KUL SO MI VAŠI FILMI IN RADA BI VAS SPOZNALA.IMAM BRATA KI JE STAR9 LET IN TUDI ON VAS OBUŽUJE.KO SEM DOBILA TA FILEM O VAS GA SKUS GLEDAM IN MI JE SUPER.ZELO RADA BI VIDELA DA BI ŠLA Z MAMO V KINO IN VIDELA VEČ VAŠIH FILMOV VENDAR MI MAMA TEGA NEPUSTI GLEDATI KER MISLI DA JE STRAHLIV FILEM.JAZ PRAVIM DA JE MALO STRAHLJIV IN KO GLEDAM SKOZ MISLIM NA TA FILEM. MENI JE TA FILEM GUBA.ZALE JE ZANIMIV. VČERAJ SMO V ŠOLI GLEDALI TA FILEM . BILA SEM ZELO SREČNA.IN TUDI MOJ ATI GA RAD GLEDA SAJ PRAVI DA JE ZELO ZANIMIV.LEP POZDRAV. ZELO VAS IMAM RADA. BIG KISS. AAAAAAAAADDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOO.

— MANJA
4.10. 2008 ob 2:00

naj naj naj bolši film je tole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— adam
2.1. 2009 ob 13:23

kullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

— tadko
31.1. 2009 ob 18:38

johnnu je super i volele bih da ga upozna?

— milojevic jovana
15.5. 2009 ob 17:33

cooooooollllll i love orlando bloom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

— blablabla...
14.6. 2009 ob 19:11

zakon, pustolovski film
pohvala za film

— liza
15.6. 2009 ob 13:28

TA FILM JE RES ZAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

— MAJA
20.6. 2009 ob 20:47

FILM PIRATI S KARIBOV,JE CCCCCCCCOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL NAJBOL JE NAPETO NA ZAČETKU.NA DVD-JU MAM VSE TRI DELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAKON

— erika_majchy
23.6. 2009 ob 10:21

dobro Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja lepo Will.T srce rada te imam cmok Orlando Bloom.

— Klavdy
25.6. 2009 ob 14:51

ful kul film

— cici
20.9. 2009 ob 10:17

sej nemorš vrjet,kok je to dobr film.obužujem filme k je napeto,pa k je nonstop akcija,pa stari filmi rimljani pa pirati,gusarji in vojne.grem stavt da je še pol sveta z istim mnenjem.tkoda prosm da si zmisljo še več takih filmov alpa še več številk aja pa še čarovniški filmi so mi všeč (herry potter npr.).čao

— pop punca
8.11. 2009 ob 19:24

eden mojih najljubših filmov... Johnny Deep je tku LUŠKAN!!!!!!!!!!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii I LOVE JOHNNY DEEP!!!!!!!!!!!

— bekica.
18.12. 2009 ob 15:40

FAK JE DOBR

— STANLEY
6.4. 2010 ob 19:27

jst nisem imela besed ko sem ta film prvič gledala... bila sem presenečena in sploh se nisem ozirala okrog ampak sem se takoj prestavila na to mesto in sem sebe predstavljala kot... enostavno sewm se vživila v filem in in sem... nwm kako naj to človek opiše... vem pa samo da je bil cooll pa še muzika je bila taka dobra.... vsebina filma je bila cooll včasih napeta, včasih romantična, ljubezenska... enostavna beseda iiee cooll film

— DaNcY : )
6.4. 2010 ob 19:46

teško čakam naslednjega nevem zakaj so dali tak naslov mrtvečeva skrinja ko bi vsaj bilo skrinja mrtveca... hm bolj se sliši... hh nikoli prej ni bilo tko polno gledališče kot nekaj dni nazaj... sm res iie bilo cool... nwm ...

— rex medx ( :
8.4. 2010 ob 16:18

to je najboljši filem

— jure
2.5. 2010 ob 20:28

jz še nism gledala tega dela ampak pravjo da je dobr P.S.pa če ma kdu od vas msn naj me doda tuki je moj msn kob-ila@hotmail.com

— mj-girl
21.5. 2010 ob 6:39

ta film je kul bulžga ni !za mjene je drug 2.del kul ubožujem pirate

— petelin
20.8. 2010 ob 11:31

pirati so kul narjtte še 80 delu

— pirat jack
27.12. 2010 ob 6:48

sej zdej maja bo 4 del piratov pršu
če znate anglešk greste na pirates of caribbean stran
k tam piše vse o piratih,in o vsem......

— Scofield;.....se vidimo
27.12. 2010 ob 17:49

morm povejat da mi je vilm k sm ga gleju mi je biu zlo usec ampak k je pa tuki prevveden pa se lahka skrijejo pred menoj saj prihajam iz amerike ko sem bil se majhen moja mama je pa prava angležirka se bi temu reklo tako da mam mamo ki je zivela nekaj casa v angliji in imam anglescino 5

— ka vas briga
30.1. 2011 ob 9:28

vem da pisem poznahocem le povedat da je res zanimiv film

— nekdo
21.2. 2011 ob 18:12

film je kul

— dfgh
22.2. 2011 ob 14:11

Ni boljšega filma jack sparrow pa je še pika na i

— Anja
25.2. 2011 ob 9:54

Men je biu ta film fu ful, zlo zlo zanimiv, napet, romantičen...pač men je biu THE BEST film, in komi čakam da vidm drugi del. in usi igralci so bli ful kul, mislm nevem kaj naj še rečem, lahko bi govorila 5 dni, o tem kako je ta film super.čist sem živčna in niti spat ne morem, res komi čakam, da vim 2 del...xD. By!

— PuCa
15.3. 2011 ob 14:52

Zelo mi je všeč

— kristjan
16.3. 2011 ob 16:26

kako je ime oni ko je punca od jacka sparrowa ?

— diddla
16.3. 2011 ob 16:29

pirati s karibov mi je najboljši film na svetu jack sparrow super igra vlogo zelo dober film rada bi ga gledala noč in dan.

— annie
2.4. 2011 ob 23:20

tega filma še nisem gledala sem pa gledala črnega bisera vsaj stokrat

— anja
4.4. 2011 ob 17:45

film je carcki sam večkrat bi mogu bit

— marko
15.4. 2011 ob 18:49

jupiiiiiii č(=

— emily
30.4. 2011 ob 9:49

kullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— aleks
7.4. 2012 ob 9:21

:p:):(

— 12345678910
7.9. 2012 ob 14:37

kull

— h

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.