Kolosej
Film distribucije 2i Film

Pirati s Karibov: Salazarjevo maščevanje 3D

akcijska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 25.5.2017, Kolosej Ljubljana
2h 9min / 129min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Joachim Ronning and Espen Sandberg
Johnny Depp se kot ikonični anti-junak Jack Sparrow vrača na velika platna v novem delu filma "Pirati s Karibov: Salazarjevo maščevanje". V svoji novi dogodivščini se kapitan Jack Sparrow znajde v vrtincu nesreče: smrtonosni piratski duhovi, ki jih vodi Jackov stari sovražnik, grozljivi kapitan Salazar (Bardem), so pobegnili iz Hudičevega trikotnika. Trdno so odločeni, da bodo pokončali vse pirate na odprtem morju - vključno z Jackom.

Kapitanovo edino upanje za rešitev je legendarni Pozejdonov trident, močan artefakt, ki lastniku daje popolno oblast nad morjem. A da bi bil pri svoji nalogi uspešen, mora skleniti neprijetno zavezništvo s čudovito in pametno astronominjo Carino Smyth (Kaya Scodelario) in svojeglavim mladim mornarjem kraljeve mornarice, Henryjem (Brenton Thwaites). Na krmilu svoje skromne in zanemarjene ladje z imenom Umirajoči galeb, si Jack Sparrow želi ne le rešiti svoje življenje, ampak obrniti niz nesrečnih dogodkov v svojo prid ob srečanju z najbolj strašnim in hudobnim sovražnikom, kar jih je kdaj srečal. 

V Pirati s Karibov: Salazarjevo mašččevanje igrajo tudi Kevin R. McNally kot Joshamee Gibbs, Golshifteh Farahani kot morska čarovnica Shansa, Stephen Graham kot Scrum, David Wenham kot Scarfield in Geoffrey Rush kot Kapitan Hector Barbossa.

Joachim Rønning in Espen Sandberg stojita za režijo filma Pirati s Karibov: Salazarjevo maščevanje, medtem ko je producent Jerry Bruckheimer. Izvršni producenti so: Mike Stenson, Chad Oman, Joe Caracciolo, Jr., Terry Rossio in Brigham Taylor. Jeff Nathanson je napisal scenarij. Pirati s Karibov: Salazarjevo maščevanje bodo odvrgli sidro v kinih maja 2017.

 

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.