Kolosej
Film distribucije Cenex

Pirati s Karibov: Prekletstvo črnega bisera

akcijski
Več kot 3000 otokov paradiža... za nekatere je to blagoslov... za druge... je prekletstvo!
Na sporedu od: 28.8.2003, Kolosej Ljubljana
2h 23min / 143min
Leto: 2003
Država: ZDA
Scenarij: Jay Wolpert, Stuart Beattie, Terry Rossio, Ted Elliott
Režija: Gore Verbinski
Producent: Jerry Bruckheimer
Pirati s Karibov je barvita akcijska pustolovščina, postavljena v 17. stoletje, v čas, ko so v Karibskem morju kraljevali lopovski pirati. Film poleg odlične scenografije odlikujejo tudi izvrstni posebni učinki, s pomočjo katerih se pred našimi očmi odvija srhljiva preobrazba piratov v žive okostnjake. V glavnih vlogah nastopata ljubljenca ženskih src Johnny Depp in Orlando Bloom.

Pirati, prekletstvo in ljubezen...

Napeta in vznemirljiva zgodba o drznem reševanju in želji, preklicati grozljivo prekletstvo, je ena izmed atraktivnih tem Disneyjevih zabaviščnih parkov. Ko so zamisel, da bi po njej posneli celovečerni film, predstavili odgovornim v Disneyjevem studiu, so bili ti prepričani, da jo lahko uresniči en sam človek - eden najuspešnejših filmskih producentov tega časa, Jerry Bruckheimer. Navdušila ga je v trenutku, ko so mu jo opisali. Mož, ki je v filmski industriji zapisan z nepozabnimi zgodbami kot so Top Gun, Armagedon, Pearl Harbor in Sestreljeni črni jastreb, če naštejemo le nekatere, bi se takšnemu izzivu težko odrekel, še zlasti zato, ker je kot otrok izredno rad prebiral "piratsko" literaturo in gledal gusarske filme. "Otok zakladov, Krvavi kapitan in Črni gusar so bili med mojimi najljubšimi in nikoli ne bom v vlogah gusarjev pozabil Errola Flynna ali Douglasa Fairbanksa, ki sta bila izjemna. Čeprav so mnogi od gusarskih filmov še danes zelo zabavni in niso izgubili na vrednosti, sem prepričan, da je tej zakladnici mogoče dodati še kakšen biser, ki se ga bo spominjalo staro in mlado," je neomajen Jerry Bruckheimer. "To morsko bahaško zvrst je mogoče povzdigniti na višji, nepoznan nivo in hkrati obdržati njene ključne privlačnosti - napeto, pustolovsko vzdušje z dobršno mero romantike in ljubezni; skratka vse, kar odlikuje dobro pustolovsko zgodbo."

Delo producenta je ne le zagotoviti denar, temveč izbrati pravo ekipo za delo. Najprej je poiskal scenarista, ki bi znal razširiti osnovno misel o piratih in njihovih drznih kapitanih v privlačno filmsko zgodbo. Izbral je dva. Ted Elliot in Terry Rossio sta dahnila polno življenje v animiranega junaka Shreka in sta tudi Piratom znala pritakniti pečat nadnaravnega, ki je Bruckheimerja pri vsej zgodbi najbolj pritegnil. "Vse, kar me privlači, da bi gledal, me prepriča, da posnamem," zatrjuje J.B. Scenarista pa sta ga v tej smeri še posebej presenetila. Izkazalo se je, da zgodbo pestujeta že dobrih deset let, vse odtlej ko sta končala delo pri risanem celovečercu Aladin. Vendar se tedaj, tako pripovedujeta scenarista, za piratske filme ni nihče zanimal, kar pa jima ni pokopalo upanja, da se bo nekoč zanjo znova obudilo zanimanje. Na prvem sestanku sta Bruckheimerju in izvršnim producentom celo zapela osnovne takte naslovne pesmi.

Druga najtežja in odločujoča naloga je izbrati prave igralce za filmske like. Johnny Depp je bil nad ponudbo takoj navdušen, čeprav bi tega, po njegovem igralskem opusu sodeč, morda ne pričakovali.

"Sanje vsakega fanta so, da bi bil vsaj enkrat v življenju pirat in jo odnesel z vsako, še tako drzno vragolijo," pripoveduje Depp. Poleg otroške vznesenosti je bil drugi odločilni vzrok, da sprejme vlogo Jacka Sparrowa, zaupanje v ekipo in scenarista. Takoj ko je prebral scenarij, je vedel, da ne bo razočaran; dodala sta mu dobršno mero iskrega humorja in pustila igralcem dovolj prostora, da po svoji meri dodelajo like. In morda je Depp želel ustvariti vlogo, ki bi jo lahko pokazal tudi svojim otrokom, čeprav je Sparrow človek, kakršnega otroci ne bi smeli v vsem oponašati. Po svoji naravi je len in bahaški, toda čeprav je falot, nima temačnega srca. Je pač pirat, toda pri tem se trudi obdržati dostojanstvo in moralno neoporečnost. Najbolj zanimiv je njegov mit, ki se ga sam trudi ohraniti čim večjega in skrivnostnega - je skratka sam svoj najuspešnejši reklamni agent. "Najlepše pri tej vlogi je bila priložnost, da sem Sparrowa lahko ustvaril sam, od temeljev do vrha, kot pirata, kakršnega še niste videli," zatrjuje Depp. "Žene ga neomajna želja, da dobi nazaj svojo ladjo, ki mu pomeni nič več in nič manj kot čisto svobodo. Videti je malce iztirjen, kot bi bil ves čas pijan ali prizadet od morske bolezni, včasih zamomlja, toda zgodbice, ki jih pravi zdaj eni, takoj nato malce prirejene drugi strani, so vedno ostre kot britev in po njegovi meri. Naj se stvari zanj obrnejo še tako slabo, vedno izžareva neke vrste čudaški optimizem." Morda trditev, da je Sparrow piratska inačica lika Leeja Marvina v satiričnem vesternu Cat Ballou, le ni tako iz trte zvita.

Njegovo kruto nasprotje je kapitan Barbossa, ki ga je izvrstno odigral oskarjevec (Za vlogo v Sijaju) Geoffrey Rush. Je na pogled očarljivi in galantni pirat, ki si je mesto kapitana pridobil s krutim uporom in prevaro. Hkrati pa je neizmerno zvit in s črno dušo. Gledalec si ustvari sodbo, da si je temačno prekletstvo kar zaslužil.

Seveda pa ni prave pustolovske zgodbe brez čiste ljubezni in pogumnega dobrega junaka. Orlando Bloom (Gospodar prstanov, Sestreljeni črni jastreb) pripoveduje, da mu je film prvič predstavil prav Rush; ko je izvedel, da bo sodeloval tudi Johnny Depp, je vprašal le, kje mora podpisati. Ni zanikal, da ga je zgodba privlačila zaradi istih fantovskih fantazij kot Deppa; konec koncev je Otok zakladov knjiga, ki jo je prebral skoraj vsak otrok moškega spola na tem planetu. Mladi Will pa je najbrž ena najbolj zahtevnih vlog v tem filmu. Sprva je Will Turner zelo zapet in neomajen v svojih načelih, morda celo malce dolgočasen, toda njegova poštenost in pogum se izkažeta v pravem trenutku - ko se sooči z napeto in nevarno pustolovščino. Z njo in skozi njo pravzaprav odraste in se razvije v človeka, s kakršnim se gledalcu ni težko poistovetiti. Tudi izkušnja, da je nekatera pravila treba prekršiti, da postaneš boljši človek, pripomore k priljubljenosti njegovega lika. Depp je v njuni zvezi videl izjemno dograjevanje dveh plati, dveh osebnosti, ki skupaj tvorita nepremagljivo celoto.

Prizorišča snemanja

Prve prizore so začeli snemati 9. oktobra 2002 v studiu Glendale v Kaliforniji, kjer so v 14 dneh zgradili in ustvarili temačno srhljivo vzdušje notranjosti kapitanove kabine na Črnem biseru. V studijih Raleigh na Manhattan Beach so posneli veličastne prizore guvernerjeve palače - vse od jedilnice, sprejemnice in spalnic - ter jo nato z verodostojno natančnostjo raztreščili v prah s topovskim obstreljevanjem!

Strmo skalovje površine treh akrov (približno 12 hektarjev) v priljubljenem shajališču turistov Palos Verdes je postalo prizorišče Knežjega pristana z utrdbo Fort Charles. Strma in praktično nepremagljiva naravna kamnita utrdba nad Pacifikom je tako postala prizorišče trdnjave z veličastnim belim stolpom, ki je spominjal na špansko arhitekturo in v slepečem sijaju odbijal zlato rdeče žarke zahajajočega sonca. Orjaško slepo zidovje je skrivalo poveljnikovo pisarno, temačne in vlažne ječe in osrednji trg z vislicami, ki so prebivalce (tiste resnične v preteklosti in zdajšnje začasne) nenehno opominjale, kje so.

Za prizore na tropskem otoku, kamor so piratski kolegi izkrcali Sparrowa proti njegovi volji, in na strašnem Otoku smrti so filmarji sprva nameravali uporabiti prizorišča na Catalini na obali Long Beach. Toda kmalu jim je postalo jasno, da potrebujejo bolj realistično okolje. Izbirali so med Avstralijo in Tajsko, toda po mnenju scenografa Hendricksa bi vse skupaj preveč spominjalo na to, kar v resnici je, na Južno Kitajsko morje. Zato so sklenili oditi tja, kamor jih je nesel že sam naslov filma. "Morje, pesek in palme na Karibih imajo poseben pečat, ki ga ni mogoče pričarati," pritrjuje režiser Gore Verbinski. Iskanje je zajelo nič manj kot 20 karibskih otočkov. Takoj na začetku jim je največjo težavo predstavljala pregosta naseljenost. "Iskali smo en sam zaliv z divjim podrastjem, belim peskom in smaragdnim morjem, ki preide v temno modrino globin, seveda brez hotela, ki bi stal sredi obale. Ugotovili smo, da na Karibih ni mogoče najti česa takšnega," je bil razočaran Verbinski. Končno so izbrali Sv. Vincent in njemu najbližja Petite Tabac in Grenadines, kamor je celotna ekipa odpotovala januarja 2003 in zasedla vse razpoložljive bivalne kapacitete (ki jih je okoli 325) na otočku. Ni treba posebej poudarjati, da je snemanje postalo glavna atrakcija v mestu. V pomoč jim je priskočila tako mestna oblast kot vsi prebivalci. Za popolno sožitje in dobro delo pa se je morala ekipa prilagoditi umirjenemu življenjskemu ritmu otokov, ki ne pozna histeričnega lovljenja rokov in ravnanja po urniku. Priznati je treba, da tovrstno prilagajanje ni trajalo dolgo. Celo letalske zveze na teh otokih imajo svoj ritem, delovni čas se vedno konča ob štirih popoldan in ob sobotah in nedeljah ni odprta nobena prodajalna. Najtežje je bilo snemanje na odprtem morju, pri katerem so morali sodelovati skoraj vsi lokalni čolni in barke. Filmarji so več kot 14 dni preživeli na valovih, visokih od 2 - 3 m od zore do mraka in razen domačinov najbrž ni bilo človeka, ki ne bi goltal tablet proti morski bolezni. Verbinski priznava: "Vse, kar pripovedujejo o snemanju na morju, je resnica. Če gre lahko kaj narobe, bo šlo narobe. Ko smo končno zasidrali ladjo tam, kjer smo hoteli, pripravili igralce in kamero, se je obrnil veter. Vse se premika in giblje, celo medsebojni odnosi. Če je veter pravi, da napolni jadra, je napačen položaj sonca. In obratno... Ko se ob štirih popoldan zaveš, da snemaš že od zore, si več kot 7 km od obale in še vedno v zaostanku z delom. Želiš pohiteti, a tu so čolni s sendviči, ki so te več ur neuspešno zasledovali, ob tem pa lakote itak ne čutiš. Naporno, da boli, a ne gre drugače in tudi prav je tako."

Pred in za kamero

Gore Verbinski se je slovenskim gledalcem pred kratkim predstavil z izvrstno grozljivko Krog (the Ring). Njegov režiserski debut pa je bila drzna družinska komedija Mišji lov z Nathanom Lanom in Christopherjem Walkenom. Spominjamo se ga tudi po akcijski komediji Mehičanka z Bradom Pittom in Julio Roberts. Trenutno dokončuje produkcijo drame Butterfly za studio Revolution. Začel je kot režiser reklamnih filmov in za svoje delo prejel 4 nagrade Clio in več Srebrnih levov na canneskem oglaševalskem festivalu.

Johnny Depp je priljubljen tako pri gledalcih kot kritikih. Štiridesetletni igralec je pravkar končal snemanje filma Secret Window, Secret Garden po kratki noveli Stephena Kinga. Njegov naslednji film je Once Upon a Time in Mexico, v katerem bo zaigral pokvarjenega agenta Cie, nato pa Neverland po motivih klasične pravljice o Petru Panu ob strani Kate Winslet.

Najbolj znan je zagotovo po vlogah v filmih Tima Burtona (Edward Škarjerokec, Ed Wood in Brezglavi jezdec), ljubitelji dobrega filma pa ga vsekakor ne bodo pozabili zaradi vlog v gangsterski drami Donnie Brasco (ob Alu Pacinu) Mika Newella, drami Mrtvec (Dead Man) Jima Jarmuscha, Kaj žre Gilberta Grapa (ob Leonardu DiCapriu) Lasseja Hallstroma in Čokoladi ob Juliette Binoche.

Orlando Bloom si je priljubljenost pri gledalcih zagotovil z vlogo vilina v orjaškem projektu avstralskega režiserja Petra Jacksona po romanu Gospodar prstanov. Je zagotovo eden najbolj izobraženih britanskih igralcev, saj se je sprva kot eden izmed najbolj nadarjenih študentov ob izdatni štipendiji šolal na priznani British American Drama Academy in nato diplomiral na londonski šoli dramske igre in glasbe Guildhall. Zaigral je v številnih odrskih priredbah Peer Gynt, Treh sestrah, Mefistu, Stričku Vanji, Antigoni in drugih. Rojen je v Canterburyju v okrožju Kent. Njegov filmski debut je bil v drami Wilde Briana Gilberta. Po Gospodarju prstanov je dobil vlogo v izvrstni vojni drami Sestreljeni črni jastreb Ridleyja Scotta, pred kratkim je končal snemanje Neda Kellyja v režiji Gregorja Jordana, zdaj pa se pripravlja na snemanje epske zgodovinske drame Troja v režiji Wolfganga Petersena z Bradom Pittom, Ericom Bano, Petrom O'Toolom in drugimi. Orlando je prepričani vegetarijanec.

Keira Knightley je dobila vlogo Elizabeth Swann v Piratih pri svojih 17 letih. Čeprav je vloga zahtevala od nje veliko telesnih in duševnih naporov, jo je sprejela in odigrala z navdušenjem in optimizmom.Trenutno snema najnovejšo filmsko avanturo Jerryja Bruckheimerja Kralj Arthur, v kateri bo upodobila kraljico Guinevere. Novembra bo prišel v ameriška kina Love Actually, v katerem je zaigrala v izvrstni igralski zasedbi Colina Firtha, Hugha Granta, Laure Linney, Alana Rickmana in Emme Thompson. Decembra letos pa jo bodo ameriški gledalci videli igrati še v filmu z naslovom Pure.

Komentarji

19.8. 2004 ob 12:45 zvezdica

mislim da si ta film zasluži petico

— zelo dobr film
20.8. 2004 ob 17:22 zvezdica

Film ravn ne, vsekakor si jo pa zasluž glavni igralec!

— tok pa spet ne
30.8. 2004 ob 17:17 zvezdica

To ti je film stoletja! Posnemite drugi del!

— nana
2.9. 2004 ob 20:03 zvezdica

Film je res najboljši! ZA NANO: posneli bodo še dva dela in prvi od teh dveh naj bi izšel leta 2006.

— Ana
16.9. 2004 ob 9:22

johnny depp je najbolši igralc na svetu u tem filmu pa trga gate!

— jst
5.10. 2004 ob 17:14

Hehe, Jack Sparrow mi je strgu gate!

— Me
12.10. 2004 ob 23:00 zvezdica

Šesti čut: končno film o gusarjih, ki se mu ni treba sramovati, da je film o gusarjih. Se spomnite filmov The Black Pirate, Captain Blood, The Crimson Pirate, The Sea Hawk, Treasure Island in recimo Cutthroat Island, filmov o takšnih in drugačnih gusarjih, teh skrivnostnih in vselej zanimivih morskih marginalcih, ki so največkrat žrli živce angleški mornarici. Vedno so iskali kak starodavni zaklad, ponavadi pa so se okoli njih spletle številne nadnaravne štorije, strašne legende o duhovih in prekletstvih. In ena izmed takšnih pripovedk krasi tudi naše Karibske pirate, pisano druščino mornarjev, ki so bili tako zelo zlobni, da jih je iz pekla nagnal celo hudič. Ker jim gre prekletstvo večnega življenja, kjer se ob vsakem luninem žarku spremenijo v srhljive okostnjake, močno na živce, morajo poiskati starodavni zaklad in ga preliti s krvjo potomca enega svojih bivših sotrpinov. V igri sta dva nič hudega sluteča posameznika. Mladi kovač Orlando Bloom in očarljiva damica Keira Knightley, za katero se zanima tudi polovica britanske vojske. In ker gre za zares veliko količino čistega zlata, se vmeša tudi vedno pijani gusar Johnny Depp, bratranec Errola Flynna, sestrič Douglasa Fairbanksa in bivši kapitan ladje Black Pearl, ki jo sedaj pilotira hudobni gusar Barbossa (Geoffrey Rush), vodja zakletih, krvi željnih piratov s Karibov. Pravljica za staro in mlado, spomin na stare dobre gusarske filme, odkup za bedaste Pirate Romana Polanskega in poklon klasiki Jason and the Argonauts, ki ji manjka le malce bolj vizionarski režiser. Nekdo, ki je še šest let nazaj namreč posnel komedijo Mouse Hunt, nikakor ni Steven Spielberg, se pravi režiser, ki bi znal posneti zares dober gusarski film, kateri ne bi potreboval znanstvene fantastike. Ki ne bi potreboval niti Johnnyja Deppa. Kot mladinska komedija The Goonies, ki je za popolnost potrebovala samo nekaj neznanih mulcev.

— iztok gartner
18.10. 2004 ob 17:29

Zakaj ga pa še enkrat vrtijo v KINU. Vsi PIRATI (tisti k peerajo) ga mamo že doma ( DVD, DIVX in slo podnapise) kje je kle kkšen DOBIČEK?

— f
18.10. 2004 ob 17:52

film je ful zakon

— leila
18.10. 2004 ob 18:51

Ej iztok. A ti depp slučajnu ni všeč. Zakej? De veš brez njega film, sploh ne bi bil uspešnica. on daje čarm celotnemu filmu. "you, you suppose to be dead!!!" "IZTOK: AM I NOT" ČAW ČAW TO ALL PIRATES

— kr ena
18.10. 2004 ob 18:53

Aje kdo za debato o piratih

— MAYA
19.10. 2004 ob 15:46

Zakaj Pirate še enkrat vrtijo u kinu - kakšno vprašanje nej bi blo to??? Zato da jih gremo že stotič gledat ne? Če ne druzga je Jack stokrat večji kokr na domačem televizorju! Tko da...Kolosej, če poslušaš, HOČMO ŠE! Dobiček je pa od Abonmajev pa še od nas taobsedenih, k pridemo gledat vsakič k vrtijo!

— Buhti
19.10. 2004 ob 18:07

mene zanima zakaj orlando bloom igra samo v najboljših filmih? troja, pirati s karibov, gospodar prstanov... in gotovo se bo to nadaljevalo

— Ann
19.10. 2004 ob 19:05

Čist res! Presnet mulc ma blazno srečo! Če še zravn upoštevamo dejstvo, da ni preveč dobr igralc. Ma že dobrga agenta. Sicr pa ni tok težko, enkrat se ti more ornk usrat in njemu se je z Gospodarjem, pol so vse bejbe znorele ( zakaj že? ) in mediji so ga mal napihnl pa začnejo dobre vloge deževat z vseh strani.

— Buhti
27.10. 2004 ob 22:19

meni je ta film ful dor še posebno zaradi glavnega igralca ,ful zakon film, škoda k bo drugi del komi 2006(komi čakam:)

— amy13
30.10. 2004 ob 18:25

film je res dobr in Johnny d' best!Izok Gartner, če ti kej ni všeč tvoj problem. sam namest, da utrujaš z zgodbicami, k pou lohk tud sam tuki nad temi izjavami prberemo pejt rajš kej bl koristnga narest! sej ne rečem, dost veš o filmih, sam žalost da ne vidš da je Johnny eden najboljših igravcou! k boš pol tok dobr se oglas! to ne bo pa nikol, verjem!

— supergirl
1.11. 2004 ob 10:13

Najboljsi igralec v filmu je gusar Jack Sparrow!Zgleda kul in se zafrkavle!Nic ne misli resno!Film je zakonnn!

— Jakob
2.11. 2004 ob 14:53

Hm...gospodič Gartner ni o Johnnyju reku niti ene slabe besedice! Vse kar je povedu je blo to, da je film u veliki meri tok dobr ravn zarad njega!

— Buhti
2.11. 2004 ob 15:52

ma joj ejga ta film je d best ful kul če mi kdo oporeka nej mi nej mi kr sam jest mam svoje mnenje:*)

— t1len
2.11. 2004 ob 15:54

ja no drugač bi bil pa film še bolši če bi bil kkšn drug igralec ne pa Orlando Bloom.

— t1len
5.11. 2004 ob 11:35

Ful mega film morem rečt.

— alyaz
5.11. 2004 ob 13:49

nevem kaj naJ reČEM TA FILM je : super!111

— kul!
23.11. 2004 ob 11:27

Film Pirati s Karibov je moj naj film sploh zato ker igrajo v njem najhujši igralciJOHNNY DEPP RULA 4EVER

— monika
23.11. 2004 ob 11:31

UPAM DA BO DRUGI FILM KI NAJ BI GA SNEMALI FEBRUARJA 2005 ENAKO DOBER KOT PREKLETSVO ČRNEGA BISERA JOHNNY DEPP RULA ZA VSE VEČNE ČASE!

— mony
23.11. 2004 ob 14:23

Snemal nej bi drugi in tretji del skupi!

— Buhti
29.11. 2004 ob 18:38

Orlando Bloom je igral še v Calcium kid, ki gotovo ne bo prišel v Kolosej.

— Ann
1.12. 2004 ob 19:53

Mene sam zanima kakšen se vam zdi Orlando Bloom? Res je da je ful luštn. jz sm ga na začetku imela za najboljšega igralca. zdej k sm pršla mal ksep pa sm vidla da je tok slab igralec. to se vidi v Troji in Calcium kidu. Še sami puvejte kaj mislte

— Ann
6.12. 2004 ob 16:13

Orlndo Bloom je res grozn igralc! Nism gledla Calciuma je bla Troja čist dovolj!!! Ubogi kretenko! Aja pa zdej sm ga vidla u enem filmu na TV-ju. Mogl bi vidt njegov fris, k ga je baba z vilami zabodla! ROFL - vrhunske igralske sposobnosti!

— Buhti
7.12. 2004 ob 11:51

Film je THE BEST! za NEZNANCA: film si ne zasuzi petice ampak cisto DESETKO! za ANO: ka ne bo drugi del izsel leta 2005? drgac pa full hudi igralci! papa

— cosmo girl
7.12. 2004 ob 11:58

Nism gledla vseh njegovih filmov, sam men je prov smesen on res.Haha, buhti dobr si povedla. js sm tud gledala tist na TV.Pa ka ste vidl kake face dela sele u troji? res ne razumem kak je prsu na sceno.pa se lep ni!Drgac pa pirati so the best film. p.s. cosmo girl, ka mi krades nicke:)

— cosmogirl2
8.12. 2004 ob 13:23

Tut jst ne razumem, od kod so ga prvlekl! In to za Lorda pa za Pirate! Ne more se ti tko usrat! Kokrkol že good luck to you Orli kekec, če druzga me vsaj pošten nasmeje! Ne morte si predstavlat, kako sm izbruhnila sred dvorane, ko je bejba u filmu Stepford's wifes iz smetnjaka povlekla eno sliko in je bil na njej Orlando Bloom!!! Totalno nepričakovan šok in krohot brez meja!

— Buhti
13.12. 2004 ob 21:16

ful dobr film! absolutno najbolši kar sm jih kdaj vidla. sicr pa je že precej časa moj najljubši. zanima me če kdo ve o čem bo šlo v 2 pa 3 delu. če kdo ve nej plis pove. po moje si film zasluš 10! :)

— tjaša
13.12. 2004 ob 21:19

spet jst! pozabla sm povedat da sta johny depp pa orlando bloom najbol cute igralca na svetu. uživite*

— tjaša
15.12. 2004 ob 15:38

...nč ne vemo. Se je pa neki govoril, da se bo prkazu od Jacka fotr. To je vse, kar vem, ugibanj in variant, da Willow fotr ni umru, ko so ga vrgl u morje, ker je biu cursed, je miljon pa tut o tem, če bo Jack mel svojo pirate lady. Neki so govoril o Salmi Hayek, sam itak še nč ni uradno potrjen.

— Buhti
16.12. 2004 ob 17:46

hellow! vidim d se kr pisite komentarje na ta film ni kej, more bit pa res dobr.No sej je:)Johnny deep je res full model. zej je u soboto nek film na tv k on igra ne? no u glavnem LP usem aja pa se MERY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR

— cosmogirl2
17.12. 2004 ob 13:17

Ej ti cosmogirl2 ob keri uri pa na kerm programu igra johnny? Jst sm slišala da je naslov druzga filma prekletstvo črnaga jadra, baje 100%.

— tjaša
18.12. 2004 ob 13:56

Sobota ( dons ) 22.50, kanal A, Sleepy Hollow ( Brezglavi jezdec ) - Johnny igra dobr k svina, film je pa ful bedn. Drgač se pa za naslov 2. dela še ne ve, delovni naslov je biu The treasures of the Lost Abyss, ampak Bruckheimer je reku, da ne bo tko naslov. Drgač pa Keith Richards zihr igra fotra od Jacka, ženska bo pa Tia Dalma, ciganka, kdo jo bo igral se še ne ve, igrou bo še Chow Yun, vrnil se bojo pa poleg Orlija in Keire tut Geoffrey Rush in Mackenzie Crook. Disney pa še ni uradno potrdil, da bo tut 3. del.

— Buhti
19.12. 2004 ob 0:39

včeri sm gledala brezglavga jezdeca. se strinjam s tabo buhti, sam pozabla si povadat da ja johnny luškan da dol padš (no ja, to se že ve). bolš da johnny nima svoje pirat lady k bom ubila žensko k se bo z njim zažvalila! a je un keith k ne vem kuko se piše pa bo igral fotra od jacka res iz rolling stonsov?!

— tyaša
19.12. 2004 ob 0:40

aja, 3 del BO! papa*

— tyaša
27.12. 2004 ob 9:54

ta film je d best! pa še super luškani igralci!

— ena
28.12. 2004 ob 10:54

film je zakon!!!

— carovnica
30.12. 2004 ob 11:22

Ej k ni johnny the best.dans, no vceri sm gledla skrivnostno okno al neky tacga.Film tak tak, sam johnny je luskan. ( jutr je zadn dan v tem letu. ZURKA!!!...lepo praznujte!) papa

— cosmogirl2
30.12. 2004 ob 11:58

film je zakon posebi k not igrata orlando bloom pa jonny deep!;)upam da kmal pride novi del tega filma!film si zasluš5!

— afna
31.12. 2004 ob 20:15

men se je ta filem zdej neznansko bedast!!! sm ze vidla bolse. pa nc ni o seksu med Elizabeth in Orlandotom - dolgcas vam pravm! ajde

— Sabina W.
3.1. 2005 ob 17:57

seks med lizzie pa williejem LOL! ne bi rada vidla tega! pa tut jacka s svojo pirate wench ne! ah pa kva čmo eno bejbo mu morjo prbit. vsaj grda bo oz. upejmo, na castingu baje lepota ni bla pogoj. če mi uštulijo salmo hayek jih pa res zadavm! in ja keith richards je un iz rolling stonesov, baje ga je johnny osebno prepričal, da bi igral! ej folk a ma kdo slučajn tadrugo izdajo dvdja od piratov? če mate povejte kakšna je!

— buhti
15.1. 2005 ob 18:21

full je dobr pusnet film pa tud igrelci so the best!!! *MWA *

— naudušenka
20.1. 2005 ob 12:44

Naslov druzga dela bo po tanovem Dead man's chest pa tut tretji del bojo kao istočasno posnel. Upejmo da je to zdej final in da si ne bojo več zmišleval!

— Buhti
21.1. 2005 ob 19:58

komi caka m drug del pa najbolsi igralec je ORLANDO

— neza
26.1. 2005 ob 17:44

naj naj naj /ljubši /boljši /slajši film za pogledat! ocena 1-10: 10

— tista
28.1. 2005 ob 17:19

Sori k sm ti sunu barčico(Črn Bisr)in pravm da je bil movie zlo kul "n Sparrow je bil najbl coolll !1

— Barbossa
10.2. 2005 ob 11:31

coll :)

— neznanec
12.2. 2005 ob 17:35

to je najbolsi film kaj sn jih kdaj vidla. se dobro da bota se dva dela.

— ful dober film
10.3. 2005 ob 19:24

Pirati s Karibov so ful zakon!!! A bo še kkšn del???

— Pia
22.3. 2005 ob 14:41

Moj zelo dober film komaj čakam da pride 2 del

— Neznanko
22.3. 2005 ob 14:44

Letos bodo posneli 2 del JUHU! Pa Johnny je res super! Pa v glavnem so vsi zelo super!

— Daša Gavez
4.4. 2005 ob 17:20

Pa johnny se piše DEPP! Matr, če si folk ne bo že enkrat tega zapomnu! Premiera 2.dela bo kao drug let poleti, 3.del pa en let kasnej. Upam, da ne bojo še kej zavlačeval.

— Buhti
4.4. 2005 ob 18:36

Baje da bojo poleg 2 tud 3 del posnel! Pa jonny igra v njem!:):):):):):):): ):):):):):):):):):): ):)

— Elizabeth swan
7.4. 2005 ob 17:52 zvezdica

kul film, carsko igrajo in scene, ki vsebujejo akcijo so enkratne. komi čakam na drug del.

— edn
9.4. 2005 ob 13:00

hudo

— najhujši film vseh časov
9.4. 2005 ob 13:01

for ever the best flim!!!Upam da bo drugi film tud tko dobr ka prvi.JOHNNY DEPP I LOVE YOU

— MONIKA
11.4. 2005 ob 16:30

komaj čakam 2 in 3 del! letos bojo posneli 2in 3 del! morate iti gledat oba dela! jaz tud grem! lahk se dobimo pa gremo skupi! velja?

— will turner
12.4. 2005 ob 20:54

ful dober fil. komi čakam na 2 in 3 del. sam da je johnnyy notri te je vse OK. pa seveda tud orlandi mor bit notri.cool film.res je carski

— elizabeth swann
16.4. 2005 ob 16:35

zelo ful dobr film ej! upam da bo ta film dobo drugo leto oskara! pa tudi zasluži si +5!

— kul film
21.4. 2005 ob 19:00

Ta film je najbolši na svetu. Kaj mate eni tok proti orlandotu k je ful dobr tko k jonny. Pa za tiste k ste delal to stran, tretjo vlogo ma keira knightley willova punca tko da se najprej rajš pozanimite o filmu pol pa pište.

— uršy
30.4. 2005 ob 15:40

film je full dobr!!! še posebi pa igralci: Johnny, Keira in Orlando!

— Evch
4.5. 2005 ob 14:47

pira s karibov mi je eden najboljših filmov in v koloseju se ga je splačalo gledati ker imajo dobro sliko in ozvočenje

— luka
5.5. 2005 ob 14:30

ejga pohvale vsem ki sodelujejo pri tem filmu sploh pa orlandu!film je zakon!

— tašy
10.5. 2005 ob 18:36 zvezdica

Ej ti Ursy tm gor, tretjo vlogo ma definitivno Rush. Ker je osrednja nit filma boj med dobrim in zlim, torej med Jackom in Barbosso, Lizzie pa Willie sta pa samo stranska dopolnjevalca zgodbe. Drgač se pa igralsko zasedbo vedno navaja po popularnosti in poznanosti igralca in Keira je neznana igralka.

— Buhti
12.5. 2005 ob 12:20

ta film je zakon 2. del se že snema,orlando pa je u temu filmu zakon!

— tjašy
14.5. 2005 ob 14:16

Ei folk a bo 3 del pirati s karibov tut a kva ? piste kj mwaaa. johnyy je res corti vi bi ga mogl u zivo vidt nojst sm ga ze vidla fak za umret!!

— Eva
17.5. 2005 ob 19:53

Ej buhti, ti pa res vse veš od piratov. Kje vse to zveš. A si zaeno debato.

— maja
17.5. 2005 ob 19:53

A si ti res Deppa vidla v živo. Kje?d

— maja
23.5. 2005 ob 14:25

ta movie je res the best! johnny depp pa še bl:) komi čakam d bo še 2.del!

— katya
30.5. 2005 ob 21:40 zvezdica

ja res je tut 3 film bo posnet in v njem nastopajo vsi trije (johnny Depp, Keira Knightley in Orlando Bloom). drugi del ma naslov Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest. t 3 pa še nima naslova ampak že oba snemajo. res je bil to eden izmed naboljših filmov vseh časov (vsaj zame). ps Orli in Johnny mata zelo podobne oči. bye pa fajn se mejte ;)

— Ann
30.5. 2005 ob 21:52 zvezdica

Živjo Buhti vidm da mava enake misli o tem filmu. sam še neki mi povej o Orliju- kaj misliš a da po postal v prihodnosti uspešn in važn kot usi znani igralci, ali pa bo poznan kot Johnny Depp, ki vedno rad igra v dramah in se izmika kakšnim posebnim filmom kot npr v Jesenski pripovedi

— Ann
7.6. 2005 ob 19:41

ne ne bo postal. in njune oči si niso niti malo podobne.

— jst
16.6. 2005 ob 17:54

hudo

— u&m
17.6. 2005 ob 14:19

film je res cool pa se igralci so dbest sploh pa orlando bloom

— kate
25.6. 2005 ob 18:09

uu to ja...sm glih prebrala da bo še 3.del..:)upam da bota oba enako dobra ko ta 1.:)johnjj oz. jack je pa tk lušn.mnjami*.a se vta 2.dva filma navezvala ana 1. al kaku??

— maška
26.6. 2005 ob 15:39

jaooo sam johny pa res ful dobr igra...on je res the best igralc.ne pa tk eni ko so krneki.ej zaka je taka tuga, tišina??ka se nobenmo ne da nč več pisat???ajd s-mejte se

— maška
30.6. 2005 ob 14:01 zvezdica

Orli niti pod razno ne bo Johnny pa če bi živel, igral in si nabiral izkušnje še naslednjih 200 let. Johnny je pač genij u tem, kar počne, in noben na tem svet ne igra tko kt on. To je neizpodbitno dejstvo, ki ga ne more zanikat noben. Orli je še zelenc, zaenkrat o igri še nima pojma, lahko se bo pa še razvil. Ampak do Johnnyja ne bo nikol prišel. Nimam pojma, kje zvem vse o Piratih, sm že tok dolg po teh forumih, spletnih straneh in vse, da enostavno že avtomatično klikam. Tretji del bojo posnel, kdaj, se pa še ne ve, zaenkrat so preveč okupirani z 2. delom, ne bojo jih posnel skupi tko kt so najprej govoril. Eva, kje si ga pa vidla u živo? Jst sm ga lan, ko je snemal Charlie and the chocolate factory, letos greva pa na londonsko premiero od istga filma in če ga ne bo tm, se bom odpelala u Dominikansko republiko in ga ( oziroma Jacka ) nabrcala u rit :)!

— Buhti
13.7. 2005 ob 14:57

alo daj povejte kdaj po pršo vun drugi del PA TRETJI, KR JU komi čakm! plis pište kr je to the best film! ajd se vidmo kulski film je vam rečem! by-by!

— orlandy
15.7. 2005 ob 14:45

čedn res čedn!johnny je car!res se obnaša k največi pjančk!obvlada sceno!ful dobr igrauc pa film je res najbol!

— petra
16.7. 2005 ob 18:11

zelo dober film zasluži si 10-tko priporočam vsakemu

— zelo dober
17.7. 2005 ob 16:40

legendaren film in tudi okostnjaki so vreji odigrali svojo vlogo :)

— kristina
26.7. 2005 ob 23:09

film in pol mislm ej ful je hut pa poln pustolowscin pa...orlando bloom (lustn) pa jony deep (se kr lustn)pa itak sm brez besed ker film je fantasticen 10 in pol

— somebody
28.7. 2005 ob 11:02

men je ta film ful dobr, pa tut igralci not so ful dobri.Vglavnem film mi je zlo všeč

— Anemari
4.8. 2005 ob 20:04

Pirati so res najboljši film(eden izmed mojih najljubših). Johnny pa res ful dobr igra. Jest si ga ful želim videt v živo. kk teb eva al pa buhti uspe. Jst tud!

— maja
4.8. 2005 ob 20:06

Tistmu ka se je to zgodbo zmislu je pa res treba dat eno desetico. Ful dobra zgodba, še boljši film in seveda njegova zasedba.:)

— majčk
11.8. 2005 ob 14:59

FILM JE THE BEST!

— URŠY
21.8. 2005 ob 16:37 zvezdica

Pirati s karibov prekletstvo črnega bisera je eden izmed najboljših filmov kar sem jih kdaj videla mislim si ogledala, verjemte ogledala sem si ga že skoraj stokrat mogoče že čez! Fim je poln skrivnosti, ljubezni, nevarnosti, seksi igralce(ORLANDO bLOOM, Johnny Depp)! Mislim da sem filme začela bolj gledati si predstavljati kakšne vloge imajo al so dobri ne ko sem si ogledala tale film vseh časov!

— Nataša
22.8. 2005 ob 15:25

En naj filmov k sm jih gledala. Ful je hud, res :) Morte si ga ogledat k si res lohk zasluž stotko- oziroma najvišjo oceno. :) mejte se fajn :)

— Miška
31.8. 2005 ob 14:01

ocena 10 naj igralec jonnydeep

— nina
28.9. 2005 ob 19:54

super filem

— monika
28.9. 2005 ob 20:05

upam da bo 2. in 3. del kmal do konca posnjit kr ne zdržim več Johnny Deep je najboljši igralec na svetu Johnny če tukaj bereš jaz bom postala režiserka in poskusila bom dobiti tvoj avtogram I LOVE YOU VERY MOUCH!!!

— Nina Swett
8.10. 2005 ob 20:37

film je ful zakon! kdaj prblizn pa bo druh dev al na zacetku leta?

— ana
12.10. 2005 ob 18:49

v filmu mi je všeč vse!Od zgodbe do igralcev!Film je super!

— naja
12.10. 2005 ob 18:57

Sam tko je johnny deep ful kjuty v tem filmu skor sm že zacopana!kwa morm!!! Ful je corty v tem filmu!Meyby sm že zacopana!CMOK JONNY

— naja
1.12. 2005 ob 20:19

to je naj film katerih sm gledva pozdraw vsem ki mislijo enako

— maluka
23.12. 2005 ob 17:58

ta film je ful zakon

— lucija
7.1. 2006 ob 20:53 zvezdica

filma si na zalost se nisem ogledala, vendar si ga bom sigurno sposodila v videoteki.videla sem reklamo.odlicno!

— leyla
8.1. 2006 ob 20:41 zvezdica

Dobra zgodbe, kvaliteten film, dobri igralci - the best film!

— anchy
14.1. 2006 ob 21:33

zakon film! smešn, napet... orlando in še posebi johnny sta ZAKON!!! johnny je v tem filmu ful cute :-)

— andy
26.1. 2006 ob 18:35 zvezdica

TA FILM JE ZELO DOBER, OB NJEM SE NASMEJEŠ IN JE ŠE KAR RAZBURLJIV. DOMA GA IMAM NA DVD-JU LETOS PA BO IZŠEL NOV FILM, KI GA KOMAJ ČAKAM. DEFINITIVNO SI GA BOM ŠLA POGLEDAT V KINO IN KUPILA BOM DVD. LP

— URŠA
5.2. 2006 ob 7:41 zvezdica

Ful dober film jaz mu dam petko. Nasmejiš se in uživaš ob filmu. Upam, da bo še drugi del, ker to je film in pol. Zelo me zanima nadeljevanje!

— Renato
9.2. 2006 ob 21:50 zvezdica

Men je tale film res zelio zelo všeč...in 2 del bo letos junija okoli 2006..komaj čakam...film je nasplošno carski zraven pa še igralec!

— I love this movie
11.2. 2006 ob 15:14

mene pa zanima kdaj bo premiera pirati s karibov 2

— špela
24.2. 2006 ob 7:32

ta igralc je full luštn pa full dobr igra u glavnem lohk omedliš zram njega

— suzana
4.3. 2006 ob 19:06

naj ql film ki sem ga kdaj videla in prosila bi da še večkrat ta film predvajali... mojca

— mojca
10.3. 2006 ob 19:21

Carski film, akcija, zanimiv, res the best :D:D bolšega še nism vidla! ei res če še nite gledal si ga poglejte NUJNO!

— kika
10.3. 2006 ob 22:12

PIRATI S KARIBOU JE FUL DOBR FILM.KDOR TEGA NE TRDI SE MI SMIL.KER NE VE KAJ JE DOBR FILM

— nina
10.3. 2006 ob 22:14

ta film je ful dobr,komi čakam da ga ponovno vidm

— špela
10.3. 2006 ob 22:49

Ful dobr film, predvsem Johnny Depp v vlogi Jacka mi je všeč.

— Jessica
11.3. 2006 ob 9:15

Učeri sm gledala ta film in morm rečt d je fuuul kul.EDN NAJBOLJŠIH FILMOV.!!! Tko da gre pohvala najprej Johnnyju Deepu -ROCKS- pol pa še drugim igralcem!

— evy
11.3. 2006 ob 9:20

ful dory film in si zasluži petico...upam da bo pirati s karibov 2!!!

— nina
11.3. 2006 ob 9:33

I LOVE YOU JOHNNY DEPP!

— evy
11.3. 2006 ob 11:04

Men je film The Best, pa upam da bo kolosej čim prej ko bo posneto vrtel pirate s karibov 2 in 3. Sicer pa so mi filmi z vsebino iz starih časov THE bEST.

— Betsabea
11.3. 2006 ob 11:41

tu je najbl ql folm tega sveta!

— Rokerca
11.3. 2006 ob 12:24

film je tok hud da boljšega še ni bilo !!! RES pa še depp je tak cukrčk da bolšega ni RES ta film je men vzbudil up da bi bla še sama rada piratka! ka pa vi menite?

— katja
11.3. 2006 ob 13:06

i love depp!!! ampak ne glih da ga ljubim sam pravi cukrčk je no !!! res:) če se hočte kej z mano pogovarjat me kliknte!! drgač pa nej povem da je ta film res najboljši!!! sploh pa igralec depp mislm da sm še jst piratka!!:) hehe

— katja
11.3. 2006 ob 13:41

tt film je pa res the best! kk sta čedna jack & will (sj vete kdo sta to ) :D. to je moj naj. film. kk sta čedna... wa. a bo 2. del ??? a ma kdo tule msn???

— klavdy
11.3. 2006 ob 13:59 zvezdica

Kot sem že omenila, je film zelo dober in jaz ga želim gledati vsaj še desetkrat. Najljubši lik mi je bil Kapitan Jack Sparrow(Johnny Depp), ki je dajal vtis, da je vedno pijan in ga je zanašalo. Bil je pogumen, vendar len in pomagal je le tistim, za koga je vedel, da so pošteni, kajti on sam je imel mehko srce. Ko bo izšel drugi del, grem prva v kino!

— Ana
11.3. 2006 ob 14:18

pa ka je zdaj z vami?! zaka je taka tišina? a se res nobenmo ne lubi pisat!!!

— ana2
11.3. 2006 ob 14:22

jack je tk šikan v ttmo filmo! sej orlando je tut še kr, sam proti jacku nima šans

— ana2
11.3. 2006 ob 14:23

če se hočte v kako debato sprajt o filmo me kliknte

— ana2
11.3. 2006 ob 15:05

Najboljši film sveta, takoj, k pride drug del ga grem u kino gledat! Carsko!!

— Ena Že
11.3. 2006 ob 15:38

itak, ENA ŽE js tut. ka pa prajiš o orlijo pa o johnnijo

— ana2
11.3. 2006 ob 17:12

Film je zakon!!!Samo še bolj kot film pa je zakon Johnny Depp. Orlando Bloom je tudi full cool pa lusn samo J.D je CAR! Najbol mi je bil všeč njegov skok v vodo pa njegov luban obraz!! V totem filmi je vse zakon! Igralci, scenarij,...Vglavnem carsko!

— miss
11.3. 2006 ob 19:21

ta film je to kcarski da bl kr nebi mogu bit pa johnny depp ful hudo igra pa orlando bloom tut pa končno en film u gusarjih - piratih k bi bla saj še kniga bi jo takoj prebrala sam a je? dej plis udguvorte folk k me ful zanima tnx i love ...

— *tjashy*
12.3. 2006 ob 9:46

res je ful cool.moj zdej najhujši film.ful cool igralc je johnny depp.cool

— tjasa
12.3. 2006 ob 9:48

Film je odličen, igrata johnny depp in orlando bloom, ki sta super!!!FILM JE NAJBOLJŠI

— mercedes
12.3. 2006 ob 11:52

UPAM DA BOSTE Pirati s karibov DALI V KOLOSEJ!! TUDI JAZ BI BIL PIRAT.

— DAVID
12.3. 2006 ob 18:45

FILEM JE FUL COOL, KER V NJEM IGRA ORLANDO BLOOM

— Blazka
12.3. 2006 ob 18:50

FILEM JE FUL COOLSKI!NISEM ŠE VIDLA BOLŠEGA FILMA. VSI IGRALCI SO COOL. ORLANDO BLOOM JE PA ŠE NAJBOLJŠ

— BLAŽY
12.3. 2006 ob 18:54

FILEM JE COOL. OB NJEM SE NASMEJEŠ,SE ZABAVAŠ Z ENO BESEDO UŽIVAŠ! PRIPOROČAM GA VSEM

— BLAŽY
13.3. 2006 ob 14:30

Hy!!!Sem Mihael in jat mislim da je film Pirati s karibov najboljši film ki sem ga dozdaj gledal!!tako da mislim da bi lahkoblo dosti takiohfilmov!! Lep pozdrav!!! Mihael

— Mihael
13.3. 2006 ob 15:13

Najboljši film v zgodovini človeštva! i love u, Johnny Depp!!! lily

— lily
13.3. 2006 ob 21:23

ta film je zakon, ni bolšga! igralci so supr!=)

— irena
14.3. 2006 ob 16:47

Ja ta film mi je bil res najhujši gledlaa sem ga na TV ker nisem imela možnosti si ga pogledat v kinu res ful dober film pa glaven ugralc mi je pa tud najbolši!

— $@b!n@
14.3. 2006 ob 16:52

ful,ful,ful dober film res pa ta kapitan jack mi je zlo vsec ,res dobri igralci no ta film sm ze stokat gledala pa se stokat ga bom. no adijo

— TAMARA
15.3. 2006 ob 15:35

menda so pirati s karibov ful carski...NO SJ JIH ŠE NISM GLEDALA SAM MOJA PRJATLCA JE TKO REKLA pa pu reklamah sm vidla.no kokr pravjo so carski in jst to vrjamm!!!KOMI ČAKAM D JIH LOH POGLEDAM=D NO RES SO CARSKI!=) ČAW!=D

— ancy
15.3. 2006 ob 17:38

pirati s karibov

— jure
16.3. 2006 ob 11:11

film je večkot odličen. pa jack sparrow je res najhujši- sam on jo zna odugrat noben nebi bil tko dobr- res se mu loh nasmejiš od srca. komaj čakam da izida drug del takoj si ga grem ogledat! še enkrt morm povedat da je film res ODLIČEN!!!

— martinchy
16.3. 2006 ob 11:16

JA TA FILM SPLOH NE MORM POZABT KR SKOS BI GA GLEDALA K JE TKO ZAKON!! SPLOH JACK ON JE RES DOBR IGRALS VSAKA MU ČAST RES . ČE GA ŠE NISTE GLEDAL GA MORTE TAKOJ!!! POVEM VAM DA VAM NE BO ŽAV!! EJ PROV V DOBRO VOLO TE SPRAV NASMEJIŠ SE MU(KAPITANU JACKU) NO UGLAVNM SJ VESTE KVA HOČM POVEDAT!!! ZAAKKOONNN!1

— TIA
16.3. 2006 ob 18:08

Ojla! Meni je ta film najboljši na svetu! Zato ker igra v njem Johnny Depp ki je moj najlubši igralec in v vsakem filmu je tako luštkan še posebej v Pirati s Karibov tu pa je tak dedec kot nobeden ! Orlando pa mi ni všeč ker je grd in je mlajši od Johnnya včasih mi gre ta Orlando zelo na živce ! Meni je tak grd kej ga včosih nemren nejč poglednoti ! Johnny Depp pa je tapravi mačo moj ! fajn bote pa pište kej ! kati

— katja
16.3. 2006 ob 18:17

OJLA ! TA FILM MI JE NAJBOLJŠI KER IGRA MOJ JOHNNY DEPP KI JE ZAKON ! I LOVE YOU JOHNNY DEPP ! KATI

— katja
16.3. 2006 ob 19:34

Hm..ja film je itak the best fuulkrat sm ga že gledala čeprav ga mam na dvdju sm si ga pogledala tudi po tvju...in ful fajn mi je da so prikazali kko bodo nadeljevali film...s tisto opico na koncu waaw no če bo res po tistem...pa še johnny depp je tok luškan...ajde mejte se papa

— Kristy
17.3. 2006 ob 14:08

ni bolzga filma of pirati s karibov po tem pa mu sledu gospodar prstanov...

— irenej
18.3. 2006 ob 15:53

to je res kul film.posemite še drugi film.

— đanđa
19.3. 2006 ob 9:25

ej stari ej!to je najbulši film kr sm jih kdej widla! pirati s karibow full cool mega!*

— anny
20.3. 2006 ob 19:30

ej to je najbolš film kr sm jh kdaj vidla!

— petruska
20.3. 2006 ob 19:31

to je zagotovo najboljš film kr sm jh kdaj vidla! še posebj je dobr glavn igralc!! ampk na splošn si ta film zasluš namest 5 kr 6!

— petruska
21.3. 2006 ob 14:22

TA FILM ,OBOŽUJEM TA FILM. VEDNOKOMAJ ČAKAM DA PRIDEM IZ ŠOLE,GREM ZA RAČUNALNIK IN STRMIM V SLIKE, ČRNEGA BISERA JACKA,VILJEMA,ELIZAB ET IN OSTALIH. NAJBOL MI JE VŠEČSLIKA JACKAIN VILJEMA Z MEČI. SAMA PA ŽEDOLGO OBČUDUJEM JOHNNYA DEPPA INNJEGOVE PESMI.

— maruša
22.3. 2006 ob 16:25

tojeresnaj bolši filem vseh časev. moj komentar je da mora na vsakem tekmovanju zmagati. zgotovo

— maruša ferjan
23.3. 2006 ob 13:40

BIL JE ZELO LEP FILEM Ali imate dvojko

— UROS
25.3. 2006 ob 16:45 zvezdica

To je absolutno najbolši film ki sem ga kdajkoli gledala. igralska zasedba ne bi mogla biti boljša. pesmi so najbolše. sprva sem bila skeptična glede filma saj je v njem igral Depp ki mi ni pr srcu preveč a po tem filmu sem se zaljubila v njega. zelo se je vživel v samo vlogo prav tako Bloom. vsaka čast režiserju. vsebina filma je tako podrobno predstavljena da se prav vživiš v film. ta film sem v 3 dneh gledala dvakrat. nisem pritiravala saj sem prvič gledala površno drugič ko pa sem že vedela zakaj se gre pa mi je film postal še 100x bolj všeč. vsekakor si ta film zasluži vse pohvale in vreden je vsakega ogleda saj nudi vse od drame do romantike do komedije. =). o čem pa govori pa morate sami ugotoviti. film ima eno sporočilo ki ga je treba razkriti.

— klavdija
26.3. 2006 ob 14:16

men je ta film ful vsec zarad igralcev (johnny depp).cista desetka ce se ne vec za film. a ga ma kdo za posodit na dvd-ju ko bi ga rada se enkrat gledla.komi cakam na pirate s karibov 2

— :
31.3. 2006 ob 19:15 zvezdica

super filem !Vse je za plus pet naprimer make up, obleke , zgodba nasplošno vse.Vsaka čast rezišerju in scenaristu.Meni osebno je najbolj všeč jack oz. Johnny Depp ki se mi je zdel kulski seveda tukaj mislim na njegovo igro seveda pa tudi na njegov zunanji izgled! SEPRAV FILEM SI MORTE OGLEDAT SEVEDA ČE SI GA ŠE NISTE,KER KO GA GLEDATE SE POČUTITE KOT DA STE VI RESNIČNI PIRAT!Zato ker veselo!

— superca
31.3. 2006 ob 21:41

ta film j ful hart k ma dobro usebino in v njem igrajo ful kul igralci kumej cakm 2.del lp pozdrav vsem na tej strani bay bay

— marjanca
1.4. 2006 ob 0:14

ta film je resnično najboljši na celem svetu!!! kmalu pride v kino 2 del in že komaj čakam. govori pa se tudi da so začeli snemati 3 del no pustimo zdaj to. johnny depp je najlepši človek na svetu in tudi orlando bloom je ful luškan! zelo dobro igranje vseh igalcev pa tudi režiser i scenarist sta zelo dobro opravila nalogo. film je ful dobr in neda se pomagat NAJBOLJŠI OD VSEH JE!!! 10 bolši od usodne nesreče pa je ta pol dubla 3 oskarje pa kr en bedn film ok dost sm napisala!!! ok ljubljana lepo se mej pa še naprej glejte pirate s karibov!!!

— Emchy
4.4. 2006 ob 14:14

ta film mi je ful dobr upam d bo kmal tud 2 deu prsou

— nejc lemic
5.4. 2006 ob 14:16

you are the most beautiful boy on the world i ever sow!!! but i think thah you was beautiful on this film!!! I LOVE YOU JOHNNY!!!

— johnny
5.4. 2006 ob 19:08

zelo je dober igralec in uPam da bomo videli na televiziji 2 del Pirati s karibov.

— andreja
12.4. 2006 ob 17:04

Ta filmm je res najbl hud.pa še tanajbl je srčkan Jack Sparrow.wi ta je najbl luštkan fulll je luštkaann! Kdaj bo 2 del da ga spet vidm!!!

— tjaska
13.4. 2006 ob 11:25

ni bolžga filma in JOHNNY DEPP je RES COOL drugi filmi so pa zanič! ta je res naj JOHNNY DEPP

— nina
15.4. 2006 ob 19:04

ta film je zakon in tui igralec je ful cool... komaj čakam dvojko!

— pikica
16.4. 2006 ob 21:35

ta film je najboljsi na svetu.naj igralci, naj raziserji, producenti itd.

— masa
19.4. 2006 ob 16:47

ojla.ma rečte kar koli česte ma ta prvi del(ka druzga še nism gledla) je zakon...in johnny depp.je dor.ful.bujšga ne bi mogli najst res.wrjemte.ful ful...preweč dor...upm d bo tui drugi del pirati s karibov tko zanimiv.tui orlando je dor...ma johnny je bujš.ta film totalno seka.!*

— SeLmIcA**
20.4. 2006 ob 20:53

ta filem je ful carski splača se vam ga ogledat

— blazy
26.4. 2006 ob 8:07

ocenla bi ga z 10! johnny depp je v njem pune svetoven, pa lušn seveda! Konaj čakam na drugi del!

— brajna
28.4. 2006 ob 14:52

Pirati s Karibov so najbolši film kar sm jh kdaj vidla.Komi čakam na drugi del.Pa iskrene čestotke režiserju pa scenaristu res svaka vama čast ta film si ne zasluž oscarja ampak si zasluz 10 oscarjev pa se 50 viktorjev. P.S.:luštni igralci

— Mateyka
29.4. 2006 ob 18:37 zvezdica

Odlično. Pirati s Karibov so gusarska zgodba, ki vsebuje vse elemente, da nam pričara gusarsko življenje in am začini večer.In igralci so vloge tako zelo prepričljivo odigrali, da bi lahko dobili oskarja. Poleg tega ima film odlični trio; Keira, Johnny, in Orlando. Ali, če hočete Knightley, Deep, in Bloom.

— Dejan
1.5. 2006 ob 9:27

pirati s karibov- eden najboljših filmov do sedaj... veseli me da boste posneli še naslednja 2 dela... super je tudi da sta v glavnih vlogah orlando bloom & johnny depp. SUPERCA- ni kej*mwa:)

— sara
4.5. 2006 ob 13:09

ni boljšega filma in tega ne more zanikat noben, tisti ki pa pravi da je ta film sr. pa je butl! jaz sem ta film gleda najmanj 10-krat ! kuul režija in igralska zasedba!! komaj čakam dvojkico! =)

— ajvy
4.5. 2006 ob 19:55

ojla folk !!! v 2. delu naj bi se keira pa orli poročla sam čist na koncu,ker jima bo pred tem johnny naredo ful vlko zmedo !!! komaj čakam da vidim film !!! dio!! ;) :) =) =>

— ajvy
5.5. 2006 ob 21:09

jack sparrow oz. johny depp je tok dobr, sploh pa u temu filmu.pa orlando bloom.sami hudi =D dvojko morm obwezn gledat =P

— SmOtKa
6.5. 2006 ob 14:11

ta film je tak zakon, zt komaj čakam da pride dvojka! Johnny Depp je CAR Orlando Bloom- tak tak

— nika
8.5. 2006 ob 13:41

Film je fuuul dobr sploh k igra Johnny Deep.On je tko dobr igralc pa še fula je cute.Posnamte še delov sej jih eni komi čakamo RESNO.Pa tud Orlando Bloom je iste besede k Johnny Deep vreden.Svaka čast pa tud Keiri Kinghtley je cute pa z Orlandom fula skupi pašeta no...SVAKA ČAST TEM TREM IGRALCEM PA REŽISERJU PA SCENARISTU PA VSEM OBLIKOVALCEM FILMA PA... No tak film ponovte JASNO_ by laura

— laura
8.5. 2006 ob 16:22

film sm si ogledala že 7X in še si ga bom.vedno mi zastaja dih ko ga gledam...johnny je ena a igralc..vedno ko gledam kakšen drug njegov film, se mi zdi da to ni on..vsako vlogo zaigra tako unikatno,da ti zagotovo ostane v spominu.sam film je tudi moj najlljubši, ker je kvaliteten.boljšega filma si ne bi morali želeti. polet pa u kino drug del gledat...m..komi čakam.že reklama je super!! lp

— Deya Depp
10.5. 2006 ob 14:31

zelllo dobr filmčk k si zasluž čisto 10!

— nataša
12.5. 2006 ob 17:48

enka je ful huda p komi čakam na dvojko-k bo u kinu bom js prva tm drgač pa tud že komi čakam trojko čista desetka!

— black_cat
16.5. 2006 ob 15:37

Ta film je najboljši od vseh filmov, kar jih je. Še posebej Johnny Deep v vlogi pirata, odlično se mu poda

— Tadeja
16.5. 2006 ob 19:51

se popolnoma strinjam s tabo in drugimi ki imajo pozitivno mnenje o tem filmu ! =)

— ajvy
17.5. 2006 ob 16:04

Ta film je edn bolsih k sm jih gledala!! zdej bo se drugi del!!!JEe:D

— neznanka
19.5. 2006 ob 19:05

legenda!jack sparrow(johny deep) je the best.

— jani
19.5. 2006 ob 19:51

Komi čakam dvojko :D baje pride junija :)

— Jack
21.5. 2006 ob 11:03

živjo gledala sem filem in ta filem je zelo zelo lep želim da bo hmalo pirati s karibov 2,3,4,5,6..itd... nasvidanje

— laly
22.5. 2006 ob 19:14

pirati s karibov je film the best, drugi del filma se imenuje dead mans chest !

— Ajvy
22.5. 2006 ob 19:18

rabi kdo naslov od deppa ??? če kdo rabi jaz ga mam ! se čujemo !!! =)

— ajvy
24.5. 2006 ob 18:14

ludi gledala sem delček filma dead mans chest !!! ful svetovno pa malce grozno ! joj ne vem če bom dočakala da bo prišo film v kino !

— ajvy
25.5. 2006 ob 16:02

a kdo že kej ve kakšn bo naslov za tretji del??

— jazst
25.5. 2006 ob 18:09

za trojkico še ni naslova !

— ajvy
25.5. 2006 ob 19:21

škoda loh bi že bla!! lol

— jazst
25.5. 2006 ob 21:03

jo pa že snemajo !

— ajvy
2.6. 2006 ob 12:53

ta filem si zasluži čisto 5 zato krrr... zelo je lepo prikazan.

— the-piratka
5.6. 2006 ob 13:55

Film je res zelooo odličen, še posebej pa sta mi všeč Jack Sparrow (Johnny Depp) in Elizabeth Swann (Keira Knightley), ki sta odlična igralca.

— srebrna lilija
6.6. 2006 ob 17:18

jaz bi zaj fuuul gledla 2. in 3. del piratov s karibov ker je že skoraj res skoraj vse posneto !

— ajvy
6.6. 2006 ob 22:50

film je res zakon, vredn ogleda...

— D4w1d
8.6. 2006 ob 17:47

ki te ste vsi ?

— ajvy
9.6. 2006 ob 15:34

Ej premiera od dvojkice bo 24.6. u disneylandu aja pa depp ma dons roj.dan-USE NAJBOLŠE!!! =P

— jazst
12.6. 2006 ob 19:06

jazst! hvala za informacijo! grem takoj gledat !!

— ajvy
13.6. 2006 ob 13:01

slišala sm da naj bi biu delovni naslov trojkice World's End pa mugoče nebojo nč spreminjal se še neve pustmo se presenetit!!! hehe (=

— jazst
13.6. 2006 ob 13:05

aja pa obstaja še en naslov Uncharted Waters tko da zdej nevem ker bo al je pa tud možn da bo še kkšn drug *FSM*

— jazst
13.6. 2006 ob 16:00

v 3. delu naj bi špilal oni iz roling stonesov !!! baje!!! čawček

— ajvy
13.6. 2006 ob 19:42

in prav zares so ter kdor pravi da niso tisti ni vreden da bi si film sploh ogledal meni osebno je najboljši will

— elizabeth
13.6. 2006 ob 19:58

meni pa je najboljši capitan jack sparrow ! totalna legenda !

— ajvy
17.6. 2006 ob 17:04

24. bo svetovna premiera u kino pride pa kajnej vem sam d bo u italiji 1.9. zdej pa kdaj bo tle pa še nwem =)

— jazst
17.6. 2006 ob 22:45 zvezdica

Film si zasluži vse pohvale in igralci tudi saj je v filmu eden najboljših igralcev; Johny Deep seveda pa tudi uspečen začetnik Orlando Bloom; v filmu ni bila najbolj prepričljiva igra Keire Knightley. Zelo dobro pa je svojo vlogo pirata zaigral izkušeni Geoffrey Rush. ne smemo pa pozabiti na dve opici, ki sta zaigrali v filmu kot opica Jack (kok je bil cute). no vrnimo se na glavno stvar film je zelo dober, super za pogledat, nobenemu ne bo žal, saj je filem vrhunski z vrhunsko zasedbo. pozabte tiste najbolj popularne igralce, ki imajo samo izgled, za dobr filem moraš znati igrati in to ta zasedba zna. seveda se zelo veselim in komaj čakam na drugi del, ki pride približno čez mesec dni v naše kinematografe. Tretji del bo baje tut hud, zato navalite ljudje!

— nina
19.6. 2006 ob 16:58

Res film je res za pohvalit.Nisem še gkedala boljšega.Seveda so fajni tudi igralci!!!Komaj čakam da bo v kinu Pirati s Karibov 2!Res to je zakonski film.

— patricija
20.6. 2006 ob 18:05

film pride u kolosej 27.7.-poglejt v napovednike!!! sam to je pa še douuug =( ***FsM***

— jazst
23.6. 2006 ob 18:01

jonny deep je full car... lepo zaigra vlogo jacka sparrowa. ta vloga mu pristoji.. tako da ...jonny kar tako naprej!!

— alja
24.6. 2006 ob 11:00

To je ful dobr film.Komi čakam da posnamejo drug del.VEM da bo ta tut dobr.A ga gre kdo gledat? MORTE GA IT GLEDAT!!!NUJNO!!!

— hana.hanzek@hotmail.com
28.6. 2006 ob 13:59

Film je res ful kul.Upam da bosta tut 2pa3 del tok kul. Prsežem da je ful ful kul...!

— Neznanka
28.6. 2006 ob 14:47

res vm dam milijon petk, filem sem gledala najmanj 5× pa dvojko grem gledat v kino 100% sigurno nemorm ga bol pohvlt pa Johnni, Orlando in Keira so ful "dobri".

— milijon petk
29.6. 2006 ob 17:21

naslov trojkice je baje konec sveta ! tak sem vsaj prebrala v premieri, če je pa to res pa ne vem glih!

— Ayvi
3.7. 2006 ob 15:54

meeegasticen film!! najboljsi!! :D

— piratka
5.7. 2006 ob 14:35

za glavnga igralca so res zadel pirat je prov carskivloga mu dobr pristaja.dam mu velko pohvalo

— oboževalka pirata
5.7. 2006 ob 18:11

zelo dobro ste naredili filem.

— andrej baraga
7.7. 2006 ob 13:04

Zakon! Tisti večer ko sem gledala ta film sem bila tako vesela ker je bil zelo zanimiv. Upam da bo še kdaj po televiziju sploh pa če bi posneli še 2. in 3. del!

— Hay Lin
7.7. 2006 ob 18:11

sej jih bojo!! =)

— jazst
8.7. 2006 ob 13:25

film je ful dober in vem da so ostali deli tud ful dobri čeprav jih še nism gledala

— monika
8.7. 2006 ob 21:18

ful ql film komi cakam nadaljevanjee

— punchka oo13
10.7. 2006 ob 13:24

pirati s karibov-to je najbolši film na svetu!!!RES!še pusebi zato, ker v njem igra johnny depp, ki je najboljši igralec na svtu!obvezno priporočam ogled tega filmaa! =D

— dance_girl*
11.7. 2006 ob 9:25

zakaj ne predvajate pirate s karibov drudi del sam da vesta jst sm že gledala enko

— karin
11.7. 2006 ob 14:30

božansko

— HANA
13.7. 2006 ob 15:37

Film je eden najboljsih kar sem jih kdaj videla. Johnny Depp je pa sploh in oh. Lustkan!

— Adriana
14.7. 2006 ob 13:51

to je res najbolši film še vedno in vedno bo!!! čakamo drugi in tretji del

— Icegirl
18.7. 2006 ob 13:04

Zelo kulski nimam kaj reči.Ta film si zasluži največjo oceno .Končno je prišel najboljši film o gusarjih.Dobro igrajo .

— elizabeta
18.7. 2006 ob 13:38

js predlagam da se ta film zapše v zgodovino vesolja in tudi seveda v ginesovo knigo rekordov.Moja najljubša oseba je yack sperov al kokr kol že no adijo. ire

— irenej
26.7. 2006 ob 12:36

pirati s karibov joj zakon film

— dori
1.8. 2006 ob 8:30

jas sem si film že ogledala in se mi zdi da je najboljši film vseh časov... je the best priporočam vam da si ga čim hitreje ogledate, ker vas napolni z pustolovskim duhom. najbolj všeč pa mi je ORLANDO BLOOM

— svetovni film
1.8. 2006 ob 15:11

Toti film je ful kul. Častna štajerska!

— Anjeloo
1.8. 2006 ob 20:41

film je zelo dober.akcije,stvori itd.vsekakor zelo dobro nastopajo igralci johny deep,orl.bloom,keira knightley.v filmu mi je bil tudi všeč davy jones s svojimi lovkami na njegovi bradi in najegova mega velika hobotnica.idite si ga ogledat saj je zelo dober in akcijski

— mega film
1.8. 2006 ob 20:46

neverjetne pistolovščine jacka sparrowa in njegove posadke.tudi davy jones ima svoje morske pošasti in seveda hobotnico.idite si ga ogledat saj je 100 pa 1

— takšnega filma pa še ne
1.8. 2006 ob 20:53

Ja, film je bil ful fajn, še posebej pa johnny depp!

— Jest
2.8. 2006 ob 10:28

ful dobr filmm sploh pa je bil ful hud Johnny Depp v tej vlogi.

— hudoo
3.8. 2006 ob 11:52

a kdo kej ve o piratih s karibov 3?? če kdo kaj ve naj takoj napišae prosim!!!

— Matevž
3.8. 2006 ob 22:09

Pirati s karibow-najbolši film doslej k sm ga gledala! Prvi del znam skoraj že na pamet drugega pa sem odšla danes gledat! L.P.TYAŠKA

— tyaša
4.8. 2006 ob 14:30

a mi lahko gdo kej pove o piratih?? prosm, ker me fuul zanima pa nism še gledu... hvala že v naprej...

— bjghu
5.8. 2006 ob 11:30

na strani od dvojke smo dost povedal o dvojki in trojki (:

— jazst
6.8. 2006 ob 9:03

film j zzlo fajn tk da s ga splača ogljdat !

— orto supr film
6.8. 2006 ob 10:12

ejte vsi ku špilajo u piratah s karibov so ful zanimivi tak da vas pohvalim glede tega aja pa ful je nori film!=)

— GREGOR
6.8. 2006 ob 11:33

Film je bil ODLIČEN. Nisem še gledala boljšega filma. Res!!! In Johnny Depp je bil in je še zdaj zelo prepričljivi pirat. Ni boljšega igralca. No, v glavnem vloga mu zelo pristoji pa tudi ime Jack.

— katy
12.8. 2006 ob 8:32

men se zdi ta film ful dobr.dobri igralciin nasploh lokacija,ki ti uzame sapo

— teja maček,11 let,cerknica
12.8. 2006 ob 8:37

men je film ful dobr.ZA ANO PA NANO:DRUGI PA TRETJI DEL PIRATOV S KARIBOV SO SNEMALI ISTOČASNO,TRETJI DEL PA BO IZŠEL LETA 2007

— nina
12.8. 2006 ob 12:10

še 290 dni do trojkice :)

— jazst
15.8. 2006 ob 14:05

Ma dejte no. Ta film je za en drek. Moja cimra je skor začela bruhat ko ga je gledala. Folk dajte se umirit. Je na svetu še velik dobrih filmov. Najboljši je pa itak Matrica. Keanu Reaves je zakon!

— Jezus Kristus
16.8. 2006 ob 22:57

Super! Že dolgo nism gledala tako dobrga filma. Sploh pa je JOHNNYDEEP v filmu fantastičen kot še nikoli.

— nocna_vrana
25.8. 2006 ob 14:24

1 je zelo dobra 2 tudi.pirati s karibov si zaslužijo 5-etico.

— špela celcar
28.8. 2006 ob 20:02

pirati iz karibov je en najbolj hud film od vseh cajtov

— klara
29.8. 2006 ob 14:25

Najbolši flim leta zame!

— jej
1.9. 2006 ob 19:33

ta film je the best to vam povem splaca se ga pogledat ker je res zakon povem vam ne bo vam zal:)

— Majcy
1.9. 2006 ob 20:23

ta film je najbolj zakon dobri ste čestitke vsem

— mojca
1.9. 2006 ob 20:29

ta film je še buls kot si rekla!

— škrte
10.9. 2006 ob 19:56

ta film je zakon

— super
12.9. 2006 ob 19:27

čist vsi ko mislite da je film svetovna legenda vas pozdravla evica!hehe!=)

— evica
22.9. 2006 ob 12:53

tu naj film na svetu in ga morste it gledt! cool cool cool...film

— leila
22.9. 2006 ob 22:13

Kot pri dvojki..ql ql ql film!

— keira_elizabeth
25.9. 2006 ob 14:59

ei ta film...je zakon...sploh pa, ce glavno vlogo igra en najbolsi igralc...johnny depp, seveda!!! Drgac pa ce se neveste se pise depp, ne pa deep!!!Zapovnte si, to je zlo vazn!!!

— k*t*a
30.9. 2006 ob 20:18 zvezdica

to je moj najlubsi film. res je dober in mu ne gre nic ocitat. se posebej sta se izkazali johnny in keira. zasluzi si 6ko , ne 5ko. ;) resnicno, dovrsena zgodba in smisel za humor sta odlicna in zelo dobickonosna kombinacija, ce pa dodas se johnnyja deppa, pa tak grejo vsi v kino. ;)

— helGić <3
13.10. 2006 ob 22:38

najboljši film od vseh ki so bili do zdej v kinu.igralci so pa itak maskote

— KRISTY
23.10. 2006 ob 19:17

ta film je res the best. za vse tiste k ga niso vidl pa nj povem d so zamudil neki enkratnega! tko d zgrabte 1 šanso za ogled tega filma! čao

— ***tejčy***
28.11. 2006 ob 11:57

PIRATI SO ZAKON ORLANDO JE FUL SEXY

— luna
28.11. 2006 ob 18:25

pa to je najbolši film na svetu. še bol ud harry potterja

— neja
8.12. 2006 ob 15:03

film je eden najboljših, kar sem jih kdaj videl

— orlando
8.12. 2006 ob 17:07

ful dobr film! najbolši kar sm jih kdaj vidla! upam da bojo posnel še 3 del k bi si ga ful z veselem ogledala!

— mačka
18.12. 2006 ob 19:24

sem velika ljubiteljica oz. fan piratov s karibov saj mi je ta film film stoletja zraven seveda še drugega dela o piratih

— Alexsandra
25.12. 2006 ob 9:22

ni vazn use sam to k film mi je tok hud...da glava boli pa se posebij igral v njem...en ze...hihhihihhihihih hihhihiihih

— nekdo
30.12. 2006 ob 17:09

full full dobr film!

— Anja
5.1. 2007 ob 17:03

DO ZDEJ MOJ NAJ FILM RJS JE CARSKI UPM DA BO TUD TRETJI FILM POSNET

— naj flm
10.2. 2007 ob 12:10

oo zdaj pišem še za 1 del meni sta oba dela ful d best in ta filma sta moja naj naj filma useh filmov in že čakam da pride še 3 del čaw čaw love pirati s karibovv

— petra
11.2. 2007 ob 16:59

Jooohnny WE LOVE YOU;)

— Črn tulipan *
18.2. 2007 ob 21:23

film je ful cool!

— smrklja
25.2. 2007 ob 12:27

tevi filmi so zakon

— kristina
3.4. 2007 ob 22:41

brezveze...nimate okusa...res ne...

— .
5.5. 2007 ob 17:44 zvezdica

Hja, ime filma pove vse. Ni še ena pocukrana zgodbica, ki jih vrtijo v kinu. Ne, to je bolj zanimiva, zabavna, presenetljiva in smešna zgodba. Popolnoma se vživimo v vlogo Jacka Sparowa, ki ga je zaigral Johhny Depp. Jack je zanimiv, smešen in iznajdljiv pirat, ki je. Ahhh, kaj bi govorila, poglejte si film! - I love Johnny Depp!

— Vesna
26.5. 2007 ob 9:33

Pirati s karibov!Poglejte si film.100% sem da vam bo všeč.Samo Jack Sparrow je res najboljši igralec.Najboljši film vseh časov.Super.Oglejte si ga.

— 5
29.5. 2007 ob 18:15

to je d best film fuuul jr hud res pa še johnny mi je cort

— oboževalka
2.6. 2007 ob 9:25

Pirati s karibov ni bolšga filma k je ttle pa tud ostalih 7 filmov bo carskih. Johnny Depp, Orlando Bloom & Kiera so lahk ponosni da so snemal tk film!!! Svaka jim čast THE BEST FILM ON EARTH

— KiKa
2.6. 2007 ob 22:06

Ej folk?!To je tok hud film tko, da pejte ga gledat!Pa zdej je tut dob to, da je pršu nov del!NA ROBU SVETA!Komi čakam, da ga grem gledat!ČAW!

— natalija
2.7. 2007 ob 21:41

res the best film! pa johnny depp je tak luštkan! ka četrti del boo tut posnel? ko bi ga usaj! sj teh piratom ne morš nehat gledat! svaka čast tistmu k se jih je zmislu! johnny depp pa itak d je naj naj igrauc in najbl luštkan! svaka mu čast!

— kr ena
5.7. 2007 ob 13:31

mislim da si film zasluži petico! zelo dober je! ali mogoče kdo ve koliko delov bodo posneli? lepo se imejte!

— kr ena
10.7. 2007 ob 20:11

film je cool.zelo je zanimiv in napet.posebno mi je luškan orlando in depp

— elena
30.7. 2007 ob 16:12

Ok...pru del je že mal str...ampak je še zmer hud in bo hud tud ostou...pohvalila bi posebne učinke in najbol hudo igralsko zasedbo...k bolših igrelcou nebi mogl dobit... (glejte ga še naprej-pa ostante nihovi feni)

— PIRATKA
12.8. 2007 ob 9:47

film mi je bil ful všeč še posebej zato ker sm najprej gledala drugi del pa nism dost razumela pa mi je bil pol tud drug del ful bolj všeč

— uršy
18.8. 2007 ob 12:08

to je tako dober film da bi moglo biti vec delov

— peter
6.9. 2007 ob 13:28

še kar v redu je

— miha ivančič
5.10. 2007 ob 21:55

ful kul film ne morm vrjet

— matic
5.10. 2007 ob 22:00

ej posnemte še več delov ker je jack sperov najboljši capitan film je pa cool k ga gledam mislm da sm u nebesih ayde

— matic
5.10. 2007 ob 22:07

ej pliss!!!narete še sto delov ker ljubim ta filmPLIS!posnemte še ful je kulski ej car jack sperrowje car!usi ga glejt carski film pa smešn tut lp matic.

— matic
30.12. 2007 ob 21:04

kokr ste že vsi powedal je film ress zakon.
ampk glavn igravc je pa najbol hot od useh ka jih je!!!
johnny depp is mine!!!!

— love johnny depp
2.7. 2008 ob 18:20

filmi o piratih so ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!:) :):) ;)

— kajtebriga
17.8. 2008 ob 16:00

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLLLL DOBER FILM PICIKATO!

— simon
12.12. 2008 ob 0:00

TA FILM JE NAJBOLJŠI

— ŽIGA
28.3. 2009 ob 0:00

ta film je kr neki lol pa disney tud misljo kok dobre filme delajo pa da so ful pomembni pa sploh nido narnija je krneki 101 dalmatinec mah v kurac nj gejo vsi skup pa še bedni so
lol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— kr neki
14.6. 2009 ob 19:07

zelo lep in pustolovske
10000 za film

— liza
21.12. 2009 ob 9:32

ful kul film

— cool
28.12. 2009 ob 9:33

i love deep

— matea
2.3. 2010 ob 20:27

jonny je zakon bolši bolj kot vsi igralci na svetu

— ...
5.3. 2010 ob 18:20

ah ja

— ------
16.3. 2010 ob 16:57

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kul

— asdfghwho
30.1. 2011 ob 9:31

meni bil zelo usec

— nekdo
27.2. 2011 ob 10:32

johnny je zakonnnnnnnnnnnnnnnnn,film pa še bul

— aleks
23.10. 2015 ob 21:50

bilo všeč kulaaaaaaaaaaaaaaa............................

— franc

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.