Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Peti val

akcijski zf triler
Podnapisi
1h 52min / 112min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Susannah Grant in Akiva Goldsman po romanu Ricka Yanceya
Režija: J Blakeson
Po štirih smrtonosnih napadih Nezemljanov, ki so uničili svetovne prestolnice in zdesetkali človeštvo, je Zemlja opustošena, mlada Cassie pa je ena redkih preživelih. Med iskanje mlajšega brata naleti na skrivnostnega Evana, ki ji ponudi pomoč, vendar Cassie ne ve, če mu lahko zaupa. Nezemljani so za peti - dokončni napad začeli prevzemati nadzor nad ljudmi, da bi tako izbrisali človeštvo z obličja Zemlje. Cassie in Evan se počasi zbližata, ko pa naletita na upornike, ki se pripravljajo na poslednji spopad, srhljiva skrivnost njuna čustva postavi pred težko preizkušnjo.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.