Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Peter Zajec: Skok v pustolovšcino

družinska pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 17.2.2022, Kolosej Ljubljana
1h 33min / 93min
Leto: 2018
Država: ZDA, Avstralija
Jezik: angleščina
Scenarij: Patrick Burleigh
Režija: Will Gluck
Kar nekaj easa je že minilo, odkar sta Peter Zajec in Tomaž Gregor vsaj na prvi pogled zakopala bojno sekiro. Betka, Tomaž in zajeki so si ustvarili nekakšno družinico, ampak kljub vsemu trudu se Peter nekako ne more otresti nagajivega slovesa. Poeuti se nesprejetega in nerazumljenega, zato sklene zapustiti domaee udobje in poiskati nove pustolovšeine nekje dalee v mestu. Tu odkrije nov svet, ki ceni njegovo navihanost. Ampak kot se rado zgodi, se seasoma izkaže, da tudi tukaj marsikaj ni prav tako, kot se zdi. S svojo nepremišljenostjo privede svojo družino v nevarnost in moral se bo odloeiti kakšen zajec želi biti.

Razposajeni, nepremišljeni, včasih prav navihani, ampak tudi prikupno poredni Peter Zajec, priljubljeni zajček v modrem suknjiču, se poleti vrača na velika platna in to v velikem slogu. Z nekaj starimi in dobro znanimi ukanami nam bo postregel s povsem novimi vragolijami, zaradi katerih se nam bo še bolj prikupil. Oglejte si prvi napovednik za dolgo pričakovano nadaljevanje uspešnice iz leta 2018 – Peter Zajec: Skok v pustolovščino.

Kar nekaj časa je že minilo, odkar sta Peter Zajec in Tomaž Gregor vsaj na prvi pogled zakopala bojno sekiro. Betka, Tomaž in zajčki so si ustvarili nekakšno družinico, ampak kljub vsemu trudu se Peter nekako ne more otresti nagajivega slovesa. Na lovu za pustolovščinami zunaj varnega vrta Peter odkrije povsem nov svet, ki ceni njegovo navihanost. Toda ko bo njegova družina tvegala vse, da bi ga našla, se bo moral Peter odločiti, kakšen zajček želi biti.


Peter Zajec (v izvirniku Peter Rabbit) bo na velika platna priskakljal naravnost iz zelo priljubljene istoimenske serije knjig angleške pisateljice Beatrix Potter, ki se ponaša s kar 45 milijoni prodanih izvodov v kar 36 jezikih. Skrajno priljubljeni zajec v modrem suknjiču je svojevrstna ikona, ki je osvojila srca najmlajših, pa tudi malo starejših.

Prva filmska priredba iz leta 2018, Peter Zajec, je navdušila vse generacije; v slovenskih kinodvoranah si jo je ogledalo kar 35.000 gledalcev in gledalk.

Tudi drugi del je režiral Will Gluck, ki je obenem tudi koscenarist s Patrickom Burleighem in koproducent z Zarehom Nalbandianom. V igralski zasedbi se ponovno vračata Rose Byrne in Domhnall Gleeson. V izvirni različici so zajčkom glasove med drugimi posodili Margot Robbie, Elizabeth Debicki in James Corden kot Peter Zajec.

Voranc Boh, Maja Kunšič, Matevž Mueller, Jan Bučar, Nina Kaludjerović, Saša Pavlin Stošić in Nika Rozman so samo nekatera izmed igralskih imen, ki so svoje glasove posodila slovenski sinhronizaciji prvega filma, in kmalu bomo izvedeli, ali bomo prav vse našli tudi v novem filmu.

Kot že lansko leto bo tudi tokratna pustolovščina Petra Zajca nedvomno nepozaben družinski filmski dogodek, ki bo do solz nasmejal in močno navdušil vse generacije gledalcev.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.