Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Petdeset odtenkov svobode

romantična drama
Podnapisi
Na sporedu od: 8.2.2018, Kolosej Ljubljana
1h 45min / 105min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: E.L. James, Niall Leonard
Režija: James Foley
Tudi v tretjem delu zgodba sledi burnemu razmerju Anastasie Steele s premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem. Neverjetno privlačen, skrivnosten in strah vzbujajoči multimilijonar sprva popolnoma prevzame in zamaje njen nedolžni in naivni svet. Po drugi strani pa tudi Christiana premamita njena lepota in svobodni duh. Spustita se v vroče in strastno razmerje, ki bo v zadnjem delu trilogije, v katerem bomo končno spoznali gospo Gray, dobilo svoj epilog.

Komentarji

26.12. 2017 ob 19:31

oja

— oja
18.12. 2018 ob 8:01

Poželenje ni Ljubezen.

— Primož

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.