Kolosej
Film distribucije Continental Film

Paul Blart: Mall Cop 2*

komedija
Leto: 2015
Država: ZDA
Scenarij: Kevin James in Nick Bakay
Režija: Andy Fickman
Režiser družinskih komedij Očka brez načrta in Brez nadzora staršev predstavlja nove dogodivščine zabavnega varnostnika Paula, ki se s hčerko odpravi na Havaje. Toda konferenca varnostnikov se ne odvija po njegovih pričakovanjih, težave pa ima tudi s hčerko Mayo, ki ne želi več biti pod nenehnim nadzorom. Ko Maya po nesrečnem naključju pristane v rokah tatov hotelskih umetnin in Paulu nihče ne verjame, da se dogaja nekaj čudnega, mora nerodni varnostnik vzeti pravico v svoje roke in na svoj zabavni način zločince naučiti kozjih molitvic.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.