Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Pankrta

komedija
Podnapisi
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Justin Malen
Režija: Lawrence Sher
Ustvarjalci neobrzdane trilogije Prekrokana noč predstavljajo zabavno dogodivščino bratov Kyla in Petra, ki na mamini poroki izvesta, da jima je že od rojstva lagala, kdo je njun resnični oče. Da bi odkrila svoje korenina, začneta raziskovati mamino preteklost, nato pa se odpravita obiskat njene bivše ljubimce. Ob tem zgrožena spoznavata podrobnosti mamine razuzdane mladosti, ob srečanju z morebitnimi očeti pa se zapleteta v številne komične pustolovščine.

Brata Petra (Ed Helms) in Kyla Reynold (Owen Wilson) je ekscentrična mati (Glenn Close) vzgajala v veri, da jima je oče umrl, ko sta bila še v pleničkah. Ko odkrijeta, da je to navadna laž, se namenita pravega očeta najti, pri tem pa o materi izvesta precej več, kot bi si morda želela.

Poleg Helmsa, Wilsona in oskarjevke Glennove igrajo še oskarjevec J.K. Simmons, nekdanji nogometaš Terry Bradshaw, komičarka Katt Williams, za oskarja nominirana June Squibb, Kate Aselton in Ving Rhames. Sher – za veterana direktorja fotografije je to režijski prvenec – režira po scenariju Justina Malena; producirajo Andrew A. Kosove, Ivan Reitman, Tom Pollock in Ali Bell, izvršna producenta pa sta Chris Fenton in Chris Cowles.

Izza kamer sodelujejo še direktor fotografije John Lindley, scenograf Stephen H. Carter in montažerka Dana E. Glauberman. Glasbo bo zložil Rob Simonsen.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.