Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Padec

Fall
triler
Podnapisi
Na sporedu od: 15.9.2022, Kolosej Ljubljana
1h 47min / 107min
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Jonathan Frank
Režija: Scott Mann
Za najboljši prijateljici Becky in Hunter je smisel življenja v premikanju mej in premagovanju strahu. Ko se povzpneta na več kot 600 metrov visok radijski stolp, se zgodi nepričakovano - na vrhu obtičita brez možnosti poti navzdol. Njune plezalske sposobnost so s tem postavljene pred največjo preizkušnjo, saj se morata na vrtoglavi višini boriti za preživetje v nemogočih vremenskih razmerah in pomanjkanju zalog. Adrenalinski triler PADEC (Fall) v kina prihaja 15. septembra.

Komentarji

22.10. 2022 ob 10:04

Ta film je pa napet od prve do zadnje minute.

— Sonja

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.