Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Ouija: Izvor zla

grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 20.10.2016, Kolosej Ljubljana
1h 39min / 99min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Mike Flanagan, Jeff Howard
Režija: Mike Flanagan
Režiser grozljivke Preden se zbudim se odpravi na srhljivo raziskovanje izvora zla skrivnostne plošče ouije. Vrnemo se v čas, ko je v razvpiti hiši v Los Angelesu živela vdova z dvema hčerkama. Pretkane sleparke se preživljajo z lažnim komuniciranjem z duhovi, toda nekega dne se odločijo v svoje prevare vključiti tudi ploščo ouija. Nevede v svoj dom povabijo resnično bitje iz onostranstva, ki pa ima zlovešče načrte z mlajšo hčerko. Da bi rešili deklico in zaprli prehod v svet duhov, se mora družina soočiti z nepredstavljivimi strahovi in grozotami.

Nadnaravni triler nas ponovno vabi, da podležemo sirenskemu napevu ouija plošče

Srhljiva OUIJA, ki je leta 2014 postala speča uspešnica, bo oktobra dobila temačno predzgodbo. Ta nas bo znova opomnila, da plošča za komunikacijo z onostranstvom nikoli ni bila samo nedolžna otroška igra.

Piše se leto 1965, v losangeleški hiši, ki smo jo obiskali že v prvem delu, živijo ovdovela mati in njeni dve hčerki. Družina se preživlja z goljufijami, saj uprizarjajo lažne seanse za komunikacijo z onostranstvom. Ko svoj repertoar pripomočkov obogatijo z ouija ploščo, v svoj dom nehote povabijo pristno zlo, ki se polasti najmlajše hčerke Doris. Da bi pregnali neusmiljenega duha in rešili njeno življenje, se morata mati in starejša hči soočiti z nezamisljivimi grozotami.

*Ouija plošče nikoli ne smete uporabljati sami, najpomembnejše dejanje vsake seanse pa je zapiranje plošče, pri katerem se mora ploščica premakniti na GOODBYE!

Komentarji

2.11. 2016 ob 11:33

gr8 vid m8

— noone
2.11. 2016 ob 11:33

definitivno grem gledat ;)

— Satan666

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.