Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Otok psov

animirana komična pustolovščina
Podnapisi
1h 41min / 101min
Leto: 2018
Država: Nemčija, ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Wes Anderson
Režija: Wes Anderson
Šestkratni nominiranec za oskarja®, genialni Wes Anderson, nam po neverjetni animaciji Fantastic Mr. Fox prinaša Otok psov, film, posnet s stop animacijo, za katerega je našel navdih v filmih "Sedem samurajev" in "Rašomon". Zgodba filma je umeščena v japonsko otočje, odvija pa se 20 let v prihodnosti. Mestne oblasti so zaradi epidemije pasje gripe v mestu Megasaki odpeljale vse pse na odlagališče odpadkov, znano kot 'Otok smeti'. Deček Atari Kobajaši odide na ta otok, da bi našel svojega psa Spotsa. Psom so glasove posodili: Scarlett Johansson, Edward Norton, Bill Murray, Jeff Goldblum, Frances McDormand, Harvey Keitel, Tilda Swinton in Yoko Ono.

Komentarji

2.4. 2018 ob 23:49

Zakaj pa tako pozno pride tale film. Povsod po svetu se predvaja že od 23. 3. 2018... Saj slovenci vedno začnemo predvajati na isti dan ali pa par dni za tem kot američani...

— Kiki_Špiki<3

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.