Kolosej

Opičje norčije

Monkey Trouble
komedija, mladinski
1h 36min / 96min
Scenarij: Franco Amurri, Stu Krieger
Režija: Franco Amurri

Komentarji

27.11. 2004 ob 13:31

ta film je ful kul! jst bi tudi mela opico!

— kr ena
2.12. 2005 ob 20:21 zvezdica

Mali opici dolgoprstnežu zrase do grla da mora venomer poslušati ukaze ciganskega reveža in tako pobegne ter po pomoti pristane v torbi majhne deklice Eve. Ampak opica še naprej krade in kmalu je Eva osumljena za tatico. Prisrčen družinski film nam pokaže kako velika je lahko ljubezen med otrokom in hišnim ljubljencem. Skozi ganljivo pripoved nas vodi odlična Thora Birch, ki pokrije vse morebitne napake filma. Skratka film vreden dvakratnega ogleda!

— Dejan
5.8. 2016 ob 21:21

Romantične. Filme

— katalin. horvat

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.