Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Onostranstvo

fantazijska drama
Podnapisi
2h 9min / 129min
Leto: 2010
Država: ZDA
Jezik: angleščina, francoščina
Scenarij: Peter Morgan
Režija: Clint Eastwood
Ustvarjalec oskarjevskih dram Neoproščeno in Punčka za milijon dolarjev v skrivnostni krog življenja in smrti poveže tri zelo različne življenjske zgodbe: francoska novinarska Marie skoraj umre, ko otoke v indijskem oceanu preplavijo smrtonosni poplavni valovi, 12-letni Londončan Marcus se sooča s tragično izgubo ljubljene osebe, v San Franciscu pa razvpiti jasnovidec George skuša zaključiti svojo kariero vzpostavljanja stikov z duhovi umrlih. Skrivnostne niti usode prepletejo tri življenja v zanko iskanja življenjskega smisla.

Komentarji

23.12. 2010 ob 18:05

komaj čakam, spet nekaj od clinta :)

— božiček
8.1. 2011 ob 14:39

superca

— tim lep
22.1. 2011 ob 21:30

lohk bi znalo bit zanimivo glede na to da igra damon in rezira eastwood

— lukaaa
3.2. 2011 ob 15:19

kdaj bo na sporedu nikjer ne piše

— bil37

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.