Kolosej
Film distribucije Continental Film

One Direction: To smo mi 3D

glasbeni dokumentarec
Podnapisi
Na sporedu od: 29.8.2013, Kolosej Ljubljana
1h 32min / 92min
Leto: 2013
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Režija: Morgan Spurlock
Režiser oskarjevskega dokumentarca Super veliki jaz predstavlja zgodbo trenutno ene najbolj priljubljenih fantovskih skupin One Direction. Film sledi njihovim skromnim mladostnim začetkom, ko so se s predanostjo glasbi počasi začeli prebijati v ospredje, sledi nastop na britanski oddaji iskanja talentov X Factor, ki jih izstreli na glasbeni zemljevid. Z mladostno energijo hitro osvojijo srca oboževalk in postanejo svetovna uspešnica, toda čaka jih še največji izziv kariere: koncert v slavni Londonski areni O2.
ONE DIRECTION: TO SMO MI 3D

Svetovni super zvezdniki. Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles in Louis Tomlinson vam predstavljajo svoj filmski prvenec: One Direction: To smo mi. To ni samo posnetek koncerta in dokumentarec o turneji, to je priložnost, da pobližje spoznamo največjo skupino na svetu. Film je posnet med svetovno turnejo, ki je fante ponesla v arene na različnih koncih sveta – od Mehike, Japonske do slavne londonske O2 arene. Gre za mešanico eksplozivnih odrskih nastopov, odkritosrčnih intervjujev in prizorov iz zasebnosti. Ponuja nam edinstven vpogled v nadarjenost, garanje in navihanost, kar so vse značilnosti One Direction. Gre za izjemno zgodbo o skromnih začetkih, neverjetnem vzponu in fenomenu, za katerega so zaslužni oboževalci, ki so One Direction omogočili osvojiti svet.

Na začetku

Poleti leta 2010 so se Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles in Louis Tomlinson prijavili za sodelovanje v največji britanski oddaji za iskanje talentov X Faktor kot nadarjeni posamezniki. Med pripravami pred začetkom tekmovanja jim je sodnik Simon Cowell ponudil priložnost, da lahko še naprej tekmujejo, a kot skupina. “Videl sem pet solo umetnikov, ki so bili solo zvezdniki, a kot skupina so se mi zdeli močnejši. Tako preprosto je bilo,” pravi Cowell. “Všeč so mi bili vsak zase in nekaj mi je reklo, da bi lahko resnično uspeli kot skupina.” Poimenovali so se One Direction in v trenutku postali senzacija. Skupina nadarjenih in zabavnih fantov, ki je takoj osvojila nacijo mladih deklic. Niso bili videti izumetničeni in tudi zveneli niso tako. Preprosto izžarevali so talent, prijateljstvo in karizmo, tako na odru kot za njim.

Cowell pravi: “Že takoj od začetka, če sem odkrit, je bil moj odnos do njih takle: Ne bom vam govoril, kaj početi. Verjetno mi boste to povedali kar sami. Vse vam je jasno, ker mislim, da ste dovolj pametni. In tako so ti fantje vedno ravnali. Prav neverjetno jim zaupam.”

Odzvalo se je na tisoče oboževalcev, preplavili so družabne medije, ure in ure čakali pred televizijskimi studii in glasovali za fante v vseh krogih tekmovanja do velikega finala. Čeprav so bili v oddaji nazadnje tretji – le za las jim je ušla glavna nagrada, podpis pogodbe za snemanje albuma– so nagonsko vedeli, da svet One Direction ni videl zadnjič.

To prepričanje se je takoj obrestovalo. Podpisali so pogodbo s Cowellovo glasbeno založbo Syco Records in se hitro lotili snemanja prvenca, medtem pa nastopali po Veliki Britaniji in Irski na turneji X Faktor v živo. Knjiga o njihovih doživetjih na poti – Forever Young – se je takoj uvrstila na prvo mesto Timesovih najbolje prodajanih knjig. Album je medtem nastajal z zvezdniško ekipo skladateljev in producentov: Steve Mac (Westlife, Leona Lewis) Rami Yacoub (Britney Spears, Backstreet Boys) in Red One (Lady Gaga, Jennifer Lopez).

Debitantski album, Up All Night, je izšel oktobra leta 2011, in takoj postal uspešnica. To je napovedal že njihov prvi single, What Makes You Beautiful, ki je postal najbolje v predprodaji iskani single v zgodovini Sony Music. V ZDA so fantje uspeh iskali s serijo nastopov, ki so What Makes You Beautiful spremenili ne le v uspešnico na iTunes, tako uspešna, kot je bila skladba Up All Night, ni bila uspešna še nobena skladba kakšne britanske skupine. Na lestvico Billboard se je takoj uvrstila na prvo mesto. S tremi nagradami MTV Video Music, Nickelodeonovo nagrado Kids’ Choice (najljubši britanski zvezdnik) in tremi nagradami evropskega MTV-ja (med drugim najboljši novi umetniki in najboljši novi umetniki Velike Britanije in Irske), se je resnično zdelo, da fantom nič ne more preprečiti vzpona na vrh.

Njihov drugi album, Take Me Home, je leta 2012 spet rušil rekorde, saj je bil v kar petdesetih državah najbolj iskan album v prednaročilih. Prva skladba, Live While We’re Young, se je takoj uvrstila na prvo mesto. Take Me Home se je vsega skupaj uvrstil na prvo mesto v 37 državah. Turneja Take Me Home, ki se je nadaljevala leta 2013, je bila razprodana po vsem svetu. Nialla, Zayna, Liama, Harryja in Louisa je popeljala po Evropi, Severni Ameriki, Kanadi, Avstraliji, Novi Zelandiji in Japonski.

Julija so izdali skladbo Best Song Ever, ki je bila napisana posebej za film. Zabavni videospot za skladbo, ki ga je režiral Ben Winston, je podrl rekorde na VEVU z 12,4 milijona ogledov v enem dnevu, kar je pomenilo, da gre za najbolj gledani debitantski video vseh časov na omenjenem portalu.

Cowell pravi: “Pri delu s fanti mi je najbolj všeč to, da ničesar ne jemljejo za samoumevno, še vedno cenijo vse in se čudijo vsemu, kar se dogaja. Preživeli so in še naprej bodo, ker so predvsem bistri, poleg tega pa tudi razumejo svoje občinstvo in spoštujejo oboževalce. Zelo, zelo hitro so dozoreli.”

Med turnejo pa se je rodila tudi zamisel za film, ki je fantom ponudil priložnost, da osvojijo povsem nov medij.

Režijo filma so zaupali Morganu Spurlocku, znanemu po filmu Super veliki jaz. Seveda je bilo pomembno, da spozna fante, Nialla, Zayna, Liama, Harryja in Louisa. Spurlocku so se takoj zdeli neskončno očarljivi, vendar tudi treznih pogledov na fenomen, ki so ga izkušali. “Ni dovolj,” pripomni Spurlock, “da je to pet čednih mladeničev, ki so se združili v skupino. To se dogaja ves čas. Pomembno je, da so nadarjeni, zagnani in zmožni, da so šli skozi vse, kar se jim je zgodilo in se jim bo še zgodilo.”

Spurlock jih je snemal skoraj šest mesecev, včasih kar sam, celo brez tonskega mojstra, včasih pa je imel ob sebi, kot sam pravi, vojsko ljudi, na primer pri snemanju koncerta v arena O2.

Materiala, ki ni povezan z nastopi in koncerti, na primer, kako Harry dela v pekarni, se je nabralo za 500 ur. Montiranje vsega tega je bil velik izziv, pri katerem so režiserju in ljudem iz montaže priskočili na pomoč kar fantje sami. Spurlock pravi: “Izpostavili so stvari, ki so se jim zdele resnično osebne, nas spomnili na stvari, ki smo jih posneli, a nanje pozabili, in smo jih morali poiskati. Dostikrat smo vzkliknili: O, moj bog, prav imate. to je bil krasen trenutek!”

Cowellu se je Spurlock zdel idealen režiser, ker ni nikoli vnaprej pripravljal prizorov ali umetno proizvajal čarobnosti. “Morgan je človek, ki nekako prisluškuje,” pravi Cowell. “Pobira stvari, ko se človek sploh ne zaveda, da ga snemajo, to je njegova veščina, poleg potrpežljivosti. Fantastičen je!”

Iz procesa montaže je nazadnje prišlo nekaj, kar bo občinstvu ponudilo poseben vpogled v življenja članov skupine. Spurlock dodaja: “Občutek imate, da ste res postali del tega potovanja, teh fantov in te skupine.” Zaradi filma, meni, bodo morda dobili celo nove oboževalce: “Mislim, da bi moral vsak oboževalec One Direction v kino vzeti enega, ki ni oboževalec One Direction. Ko bodo ljudje videli film, bodo videli drugačno plat fantov, za katero verjetno sploh niso vedeli, da obstaja oziroma so mislili, da jim sploh ne bo všeč. Stavim, da jih bomo spreobrnili v oboževalce.”

Spurlock nadaljuje: “Neizmerno smo si zaupali. Potreben je bil čas, veliko pogovorov z vsakim posebej. Fantje so se morali počutiti sproščeni, jaz pa sem moral vedeti, da je pred menoj človek, ki mi bo odkrito povedal svojo zgodbo, ki sem jo konec koncev moral potem povedati jaz. Kapo dol! Hočem reči, res so bili odkriti o svojih življenjih, strahovih, stvareh, ki so jih doživljali. Dovolili so nam priti v njihov svet. To je velik podvig, za katerega je potrebno veliko poguma, in bili so fantastični!”

Če potegnemo črto, pravi režiser, so se fantje One Direction zavedali, da je to priložnost za dokumentiranje čisto posebnega dela njihovih življenj. “Zavedajo se, da je film časovna kapsula, ki jo bodo lahko nekoč pokazali svoji družini, saj je ujel njihovo čisto bistvo v danem trenutku. Mislim, da bodo zelo cenili to izkušnjo.” In, ali je režiser zdaj njihov oboževalec?

“Poslušajte, do tega trenutka sem videl kakšnih trideset koncertov One Direction. Zdaj se zagrizen Directioner!”

O filmskih ustvarjalcih

MORGAN SPURLOCK (režiser, producent) je svoj filmski prvenec, Super veliki jaz, prikazal na festivalu v Sundanceu leta 2004 in zanj dobil nagrado za najboljšega režiserja. Za film je dobil tudi nagrado scenarističnega sindikata za najboljši scenarij dokumentarca, film pa je bil nominiran tudi za oskarja za najboljši dokumentarec. Od takrat je režiral, produciral in distribuiral veliko filmskih in televizijskih projektov, med drugim 30 Days, Where in the World is Osama Bin Laden, Confessions of a Superhero, Czech Dream, Chalk, The Future of Food, Sold Pom Wonderful Presents The Greatest Movie Ever, What Would Jesus Buy?, Comic-Con: Episode IV- A Fan’s Hope, A Day In The Life, The Failure Club in Mansome in Freakonomics. Leta 2010 je bil nominiran za nagrado emmy in za nagrado sindikata scenaristov za The Simpsons 20th Anniversary Special: In 3-D! On Ice!

Komentarji

12.7. 2013 ob 13:07

A bo u kolosej u kranju tut??!!!

— Hana
12.7. 2013 ob 13:12

komaj čakam res!! :)

— janja
12.7. 2013 ob 16:15

komi čakam!!

— maya
12.7. 2013 ob 17:01

omg končnooooo <3 komi čakam da grem gledatt :D

— directionerka <33
12.7. 2013 ob 17:14

Komaj čakam!!!!

— Directioner
12.7. 2013 ob 17:21

Kje pa se dobijo karte za premiero.. pač en dan prej :D

— Urša
12.7. 2013 ob 17:53

še maalooo. omg komaj čakam :D

— harry's girl
12.7. 2013 ob 17:57

omfg komi čakam fakfakfak to bo pomoje najbolši film in da universe ever. ošit končno bom lahko rekla da so moji najljubši igralci one direction aaaaaaa

— niall da sexgod
12.7. 2013 ob 18:02

predstavlja zgodbo ene najbolj priljubljenih fantovskih skupin? bitch please predstavlja zgodbo NAJBOLŠE fantovske skupine okej? k

— one direction
12.7. 2013 ob 19:01

omg...ta film je enostavno najboljši....1D <3 ...enostavno nimam besed..... fala one direction da ste naredili tak fenomalen film...uspešnica!! <3

— Lendava69
12.7. 2013 ob 19:39

joj, komaj čakam! :D

— brez imena
12.7. 2013 ob 19:45

i think i just died

— maya
12.7. 2013 ob 20:04

OOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGG to morm jit gledat pomoje bo to najbl popovn dukomentarc od vseh dokumentarcov od slavnih

— directioner
13.7. 2013 ob 15:55

AAAAAAAA komi čakammmm

— Jja
13.7. 2013 ob 19:19

omggg komi čakam

— zoe
15.7. 2013 ob 13:49

Omg!!!!!js nemorm vec cakat na film...napovednik gledam usak dan in zmerom jokam zravn :'(
Directioner xx

— directioner 4ever♥
16.7. 2013 ob 10:57

OMG to bo took najbols !!!!!!!

— directioner <3<3<3
16.7. 2013 ob 19:11

OOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG to morm jit gledat to bo po moje najbolši dokumentarc od vseh dokumentarcov od slavnih

— directioner
16.7. 2013 ob 22:46

zakaj nemormo več rezervirat prek interneta???

— Larisa
18.7. 2013 ob 16:47

Omg! Komi čakam..Že ta pru dan bom šla gledat!! Res komi čakam..a se bo kdo prdružu? haha :)

— Nežaa
19.7. 2013 ob 13:25

Kje in kdaj se pa lhk vstopnice rezervirajo??? *_* I can`t wait!!!!!! (◕‿-)

— Maša
19.7. 2013 ob 19:51

omg komičakam wiwiwiwi wiiiiiiiiiii :D

yay
yay

— Eva
19.7. 2013 ob 21:21

Komaj čakam!!! :-) a lahko prideš na premiero, pa kje dobiš vstopnice??? :-)

— I love 1D
19.7. 2013 ob 21:53

A se bo dalo karte rezervirat?
Drugač pa komi čakaaaaam:)

— ILove1D
19.7. 2013 ob 23:50

omggg..s frendico greve gledat takoooooooooooj ko bo u kinu <3333 niall i <3 u :$$

— directionerkaa
20.7. 2013 ob 11:10

Kdaj bo pa v Mariboru premiera??:)

— Styles'girl
20.7. 2013 ob 18:52

kumej čakam !

— Tamara
21.7. 2013 ob 9:02

AAAAAAAAAAAA!!!!!!! Komi komi komi komi cakam!!!! *______* ne morm vrjet!!!!!<33333333

— Directionerka<33 crazy mofo
21.7. 2013 ob 10:59

Moram it gledat! *:*

— Bigest directioner
21.7. 2013 ob 20:33

omojbog kok sm pa ponosna na njih ♥ js nemorm več čakat tega filma :) joooj tok se bom jokala

— directioner forever
22.7. 2013 ob 12:32

ooo komi cakam i love 1d

— katy
22.7. 2013 ob 18:57

Jeeej komej čakam sigurno je odličen film!

— Directioner 4ever
22.7. 2013 ob 20:03

can't wait!!!! <3 po vsej sreči bom šel gledati premiero, upam da bo mi uspelo... ^^

— Patrik
24.7. 2013 ob 13:09

Ne morm vec cakat,♥

— 1D forever ♥
24.7. 2013 ob 17:41

AGHHHHHHHHHHHHHH KONČNO SE BOMO LOH SPOZNALEEE :) <3 xxxx

— 4ever Directioner
25.7. 2013 ob 12:36

Kumi čaaaakaaaam! Prov vsak dan bom šla gledat, ko se bo predvaju!!!!!
Kje se da kupt vstopnice za premiero?

— I <3 1D <3 I
25.7. 2013 ob 13:20

omg!!!!!!!!!! komaj čakam!!!! :))))

— one direction fan
25.7. 2013 ob 13:41

ndnkndnlndnnnns colll

— S.1.D.
25.7. 2013 ob 17:18

kje dubim te karte? NI ŠANS DA TO ZAMUDIM!!!!!!

— lara-super_directionerka
26.7. 2013 ob 16:20

O-M.G TOK KOMI ČAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMM OMGOMGOMG

— diirectioner 4 ever
27.7. 2013 ob 10:25

omg to bo najboljši film!!! can't wait <3

— directioner4eva
27.7. 2013 ob 14:05

aaaaaaaaaaaaaa komi cakaaaaam!!!!!!!!!!!!!!! komi cakam reess upam da bo hitr miniu ta en mesc!!

— Zany's girl
29.7. 2013 ob 18:39

Končnooo! Prou komi čakam! Kdaj se lahk kupi karte za premiero? :))))

— Directioner69
30.7. 2013 ob 13:05

Komiii cakaaaaam!!!!! <3333

— Biggest Directioner ever<3333
1.8. 2013 ob 11:19

O_O A bo v Mariboru tut?? O_O Kr so v mariborskem planet tuš že plakati pa njihovi kartoni... :O <33333
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1064574_400550786722337_175360479_o.jpg
Slika ni glih vredu... ampak je paaaaa :OOO

— Niall's girl <3
1.8. 2013 ob 12:54

ooooooomg...končno..koooomi čččččaaaakkkkmmmm!!!!....komi kačm d pride ta dan ko bo na sporedu!!!!

— harry
2.8. 2013 ob 14:48

omg komi čakam res<33 to bo pomojem najbolj gledan film v koloseju<33

— mrs.styles<33
2.8. 2013 ob 17:48

Ta film 1D je najslabsi film vseh casov res beda to so najslabsi pevci res no kako lahko to gledate.- one direkson je brez veze film res no kaj ces pac ne znajo dober film narediti res 1111111

— Meliiii
2.8. 2013 ob 19:51

Komi čakamm.
sam 1 dan bo dvorana pol čis pouna.
grem raj en tedn kasnej

— directionerka
3.8. 2013 ob 10:00

A kdo ve kdaj se bo dalo karte rezervirat? plisss pomagite kr tega res nočm zamudit!!!!!!!!!! <333 xD ;)

— directioner<3
3.8. 2013 ob 10:29

jooooj js tut komi čakam k grem z BFF gledaat

— harry's girl
3.8. 2013 ob 13:50

oooo komi čakaamm!!!!! :O :D to bo najbolši film ever!!!! :)

— directioner forever
3.8. 2013 ob 16:17

Aaaaaa komi čakaaaam to bo najboljši flm eveeerrr

— Mrs. Malik
3.8. 2013 ob 19:58

Komi čakam!!!!

— LOVEone direction
4.8. 2013 ob 14:17

komi cakam!! :)

— Directionerka
4.8. 2013 ob 15:26

Ne morm več čakat to bo najbolši film

— directioner
5.8. 2013 ob 15:17

omajgad noo spet bo kolosej do konca nabasan s folkom tko k pr justinu :(

— omojbog
5.8. 2013 ob 16:14

o moj bog lih kar sm dobila karte za predpremieroo..... nemorm vrjet.. kumi cakam filmm <3

— directioner
6.8. 2013 ob 22:19

a je res da ce zdej kupskarto dobis neko darilo zrvn?

— Zayn
7.8. 2013 ob 15:35

js bi tut karte pa jih nemorem it kupt, rezervirat pa se jih ne da prek neta -.-''

— Directioner4ever
7.8. 2013 ob 20:33

toti film si bojo ogledali otroci od 8 let do 18 let se grem stavit kolosej daj dol ta film :) brezveze.

— damir
9.8. 2013 ob 18:21

ob keri uri bo?

— nial
9.8. 2013 ob 22:47

joj komi čakammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nemorm več čakaaaaatttttttttt posnetk sm zavtela usaj rne 100000000000 joj ♥♥♥♥

— 1D i Love you
9.8. 2013 ob 23:08

Še en film ki si ga bo ogledalo 20 ljudi po celotni Sloveniji. Loooooooooool. :D

— -Pejt
10.8. 2013 ob 9:37

Rajš bi dal film Spreengsten and I, dosti bolši glasbenik je

— Lubitelj filmov
10.8. 2013 ob 15:06

kr neki ..........

— mjbhjhuvik
10.8. 2013 ob 18:18

WTF UMIRTE SE MAL LOL.

— DAFUQ
11.8. 2013 ob 1:35

OMG OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!!
To morm it gledat!
Obožujem 1D.
Še vedno ne morem verjeti!

— NAJVEČJA DIRECTIONERKA <3
11.8. 2013 ob 9:23

Ze od zacetka , ko so one direction postali slavni sem bila njihova najvecja fanica...Na youtubu sem pogledala vse njihove filmcke in se vedno jokala ob njih... Poiskala sem vsako revijo v kateri so bili jo kupila in nalepila palakate po sobi tako, da jih lahko vsako jutro ko vstanem gledam...Vsak album ki so ga izdali me je vedno ocaral...zelo si zelim dobiti vstopnico, ker nisem bila na njihovem koncertu...komaj cakam njihov film, da se nasmejim in najokam...

— m&m
11.8. 2013 ob 17:49

dober filem one direction jezakon

— deja
11.8. 2013 ob 21:25

bezveze

— jojojj
12.8. 2013 ob 10:21

omojboooooooooooooooog!!!!!!!!!!!! končnoooooooo .....jst komi čakam, komi čakam, komi čakam, komi čakam, komi čakam komi čakam.....<3

— Hazza
12.8. 2013 ob 13:24

A se že loh kupi karte? (prosm a loh kdo pove kje..link po možnosti?)

— Directioner#1
12.8. 2013 ob 20:46

Čak, to bo folk, dejansko šu gledat?
Nej 1D rajš gre delat tisto kar zna sm ne pet

— Šalabajzer
13.8. 2013 ob 8:03

Karte za premiero so že razprodane!

— Mrs. Horan
13.8. 2013 ob 12:18

mi lahko ker odpiše kaj na njih vidite da jih tako
obožujete?

— 11xx11
13.8. 2013 ob 14:09 zvezdica

ok...k so začel obstajat One Direction nism vedla da bom postala naaajvečja fanica od njih ampak zdj vem da so the best of all!!!usak dan si želim da bi šla na njihov koncert to je mojaa naaajvečja želja!celo sobo mam polimano s plakati :P usak dan jih poslušam vem že skor usa besedila na pamet in pogledam use novice od njih use filmčke in jaa ko sm izvedla da bojo posneli film sm samo čakala kdaj bo prišel v Slovenijo in ko pride parfum od njih ga bom definitivno kupila. Zelooo si želim karte za premijero tega filma ress <333 One Direction you are the best of all<33

— **1D forever**
13.8. 2013 ob 20:44

jst grem tut gledat zato d se bom lohk smejou k boste jokale za fanti k nimajo pojma kaj je muska ve pa tut ne najstnice z opranimi možgani :D

— miheeec
14.8. 2013 ob 13:43

KOMI ČAKAM TA FILM LJUBIM 1D

— harry bo moj
14.8. 2013 ob 16:15

komaj cakam kaj res so karte ze razprodane

— lola
14.8. 2013 ob 18:02

komaj čakam da vidim te dobre fante, čeprav sem stara 9 hihi.

— maja
15.8. 2013 ob 11:00

Fino, to so kvalitetni filmi. Spet bo Kolosej poln 12-letnic, ki pojma nimajo, kaj bi v lajfu in slepo sledijo vsemu, kar mediji izpostavijo kot "noro", "šokantno", "senzacionalno", "brez primere". Je še komu slabo?

— DebilizemNaKvadrat
15.8. 2013 ob 16:35

baje da bo v mariboru premiera tudi 28.8. komaaaaaaj čakam!!!! Kdaj bomo lahko karte kupili za maribor?????

— directioner
16.8. 2013 ob 13:45

:'( želim si da bi sploh vedeli da obstajam mislim da bi vse ki jih neznosno obožujemo to vedele no ja mogoče vedo ampak so pod takim pritiskom da se tega ne zavedajo tud jst sm se zjokala na njihovem koncertu (ne v Sloveniji). moja prijatlca je dobila astmatičen napad in je zlezla skupi newem če je nebi opazila in ji pomagala bi to doživela tut jst. no ja film bo največja uspešnica mislim da bo najbolj gledan film (dokumentarec) na svetu nebom pozabila ko naju je zayn objel na letalu sem tako težko dihala in jokala da sem bila po prihodu v slovenijo čisto dehidrirana! moj največji spomin na ta koncert pa je zaynova športna jopa nevem kako se lahko oddolžim one direction za ta dan želim si da bi jih že enkrat v živo od blizu videla <3

— zayn <3
16.8. 2013 ob 14:14

Komaj čakaaaam!! Karte za premiero ze mamo, tak da se vidimo na premieriii :D
#directionerpower

— Directioner
17.8. 2013 ob 14:01

grem na premjero jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

— živa
18.8. 2013 ob 9:10

koooomiiii čakam!!!!! i love u Niall<3<3<3<3<3<3<3

— Niall's Girl
19.8. 2013 ob 15:39

A gdo ve kok casa bo traju film???joj js resno nemorm vec cakat!!!!!!!

— directionerka :*
19.8. 2013 ob 23:58

Zdej bo samo premiera,a ga boste večkrat pustili, da lahko vsak Directioner, ogleda ta film,k ga ful hočejo.
Tudi bi rada uprašala če še ima na raspolago kupiti karte v Ljubljani?

— Crazy mofo
20.8. 2013 ob 19:37

komi čakam.. že od 2010 jih podpiram so res da best in kommi čakam na film. SEE YOU IN LJUBLJANA FELLOW DIRECTIONERS!!

— Crazy Zayn's Mofo
20.8. 2013 ob 20:06

A bo u mariboru tut gdaj drugi al samo v sredo?

— Harry's princess
21.8. 2013 ob 8:29

joj ne moram vrjet da je film prsel tok hitr.
ful se ga veselim

— 1D girl
21.8. 2013 ob 11:29

koliko stane vstopnica??

— :* directionerka
21.8. 2013 ob 11:40

MENE ZANIMA ČE JE ŠE KAKA vstopnica na razpolago v mariboru?

— NUŠA
21.8. 2013 ob 20:01

omg komaj čakammmmmmm <3

— niall's girl
21.8. 2013 ob 20:39

OMG !!! Kumi čakam resno mislm OMG !!! <3
1D so tabujš in čeprav nism še gledala filma vem da je THE BEST !!

— Ms.Horan
21.8. 2013 ob 21:21

Jeeeej,končno moji srčki oz. naši <3333333333

— Sara
21.8. 2013 ob 22:51

Jojjjjjjjjjjjjj jssssssssneeeeeeeeeeee mooooooooooooorrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmm veeeeečččččč časaaaakaaaattttttttttt prrrreprosto ljubim jih joj kje se lhko dobijo karte!? joj harry ♥♥♥♥

— 1D Love you (Kiara)
22.8. 2013 ob 14:27

DebilizemNaKvadrat - ne, kino ne bo poln 12 letnic kr sm jst stara 15 let in grem gledat:) nism lih obsedena znjimi sam so res najbolsa skupina in prou ono nevrjetni so in naj use. res je pa ta punce k so 12 let al pa mlajše ful preveč norijo in kaj js vem kaj. to je pa itak tisto na zacetku k si obsedn z usm kar je popularno in nimas svojga okusa..to se itak spremeni in ugotovis sam kaj mas rad:)

— eva
22.8. 2013 ob 16:45

komaj čakam!!!!!! i love u 1D

— directioner<3
22.8. 2013 ob 17:33

komi čakam i love one direction

— lia
22.8. 2013 ob 21:13

faq komi cakam za lublano sm uzela zadne 3 karte :pp <33

— Harrypaniall st moia!
22.8. 2013 ob 21:22

Komaj cakam da bo 30 avgust

— laura
22.8. 2013 ob 21:50

A bi slučajno kdo imel 2 karti za premiero in bi jih bil prpravljen prodat ? PROSIMM <3 No če je kdo tok prijazen prosm klikn na fbju https://www.facebook.com/tjasa.kos.501

— Tjaša Kos
23.8. 2013 ob 22:33

omb komi čakaam^^^še mal :33333 im so happyy<3

— zayn is mine bitches
24.8. 2013 ob 8:37

oki ko so bili na x factorju jih sploh ni nuben poznal .... a zdej joj uusak dan si želim da bi prišli v slovenijo in imeli koncert...kaj bi dala da bi se to zgodilo... in še film kumi usi čakamo... pesmi poznam čist use do zadnje črke filmčki hudi... posterjov mam tok da so mi še ostali ker jih nimama kam dat stene so čist polne jst in moje prjatlce imamo
iste želje da bi oni prišli sm, za konec pa WE LOVE 1D<3!!!!!!!!!!!!!!

— sara
24.8. 2013 ob 13:44

Oo komi čakam , res sm nora na 1D ..So res najbolši in najlepši , še posebi Niall<33

— Mrs.Horan
24.8. 2013 ob 19:51

jooooooooooj komaj čakam<3:*
i love you 1D<3<3<3<3

— directionerka
24.8. 2013 ob 21:37

kokrat na dan se bo vrteu pol film, pa kok je doug? :)

— larcii
25.8. 2013 ob 11:32

usi pišete kok komi čakate... dj bodte mau bl izvirni! midve z mojo BFF sva nardile usaka svoj ˝ol

— lolek in bolek
25.8. 2013 ob 11:44

zdi se mi da je za premiero že vse razprodano.....

— nikipiki
25.8. 2013 ob 12:38

o komi čakam hahah

— 1D
25.8. 2013 ob 13:10

jst ga grem gledat jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

— love niall 1d
25.8. 2013 ob 20:34

Dragi One Direction!
To pismo je za vas. Čeprav ga najbrž ne boste mogli prebrati, vam povem, da ste mi dobesedno spremenili življenje. Čeprav ste še mladi in še iščete svojo pot življenja, ste s svojo udeležbo na x-factorju spremenili življenje mnogim puncam po svetu. Rada bi šla na vaš koncert, ampak ne vem če boste nastopali v sloveniji. Moji veliki želji sta, da bi si ogledala vaš film in, da bila nagrajena z veliko modro zvezdico!
<3<3<3<3<3<3<3One Directon,Thanks You<3<3<3<3<3<3<3

1D Love

— Evcy
26.8. 2013 ob 10:52

Meni film ne izgleda dober saj nisem njihova fenica jaz grem ta film sam gledat zarad prijateljice he he he. Evcy ma kaksna modra zvezdica halo

— Tinka
26.8. 2013 ob 18:04

OMFG..Komi čakam!!! Maribor prihajam!!
Much Love to 1D!

— Evchy
26.8. 2013 ob 19:17

živijo!
vem da ne berete to pismo 1D...
ampak hočem vam povedat (vsem) ,da sem velika oboževalka!!!! :D
in jaz si fuuuuul želim da bi 1d prišli v slovenijo in bi mel koncert.
ampak se mi zdi da se to nov nikol zgodil. :(
in sigurno grem gledat film!!!! <3

— i <3 1D
27.8. 2013 ob 9:32

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,končnooo je prišel THIS IS US:)))
že od nekdaj sem hotla it na koncert,ampak nikol nism šla :((
In zdej TADADADADA: prišooou je dokumentarrc onjih in koncertu:))))
so happy right now :)<333 Upam,da mi bo uspelo dobit vstopnice... couse directioners are FOREVER <333
in zdeej bom lahko KONČNO doživela en osupljiv koncert :)) jeeeeeej!!:D
This movie is FabuLouis,PhenomiNiall,AmaZayn,BrilLiam and ExtraordinHarry.

Love you 1D :*** :) :) :)

— Directioner for life <3
27.8. 2013 ob 11:23

to je uno k maš tud očala gor ???

— uprašanje!!!!!
27.8. 2013 ob 11:30

Can't wait till tommorow

— TanjaMalik
27.8. 2013 ob 20:08

.

— .
27.8. 2013 ob 20:29

o beed čist use majo prefejkan od justina bieberja, tist na konc k so posbnetki od fanov združjo v naslov to je meu justin, justin je bl slavn in ma 10000x večje uspehe tko da nej ne nabijajo pa se neki važjo

— gay direction
27.8. 2013 ob 21:56

omgg končn :DD♥♥ upam da bo dobr film

— directioner♥♥
28.8. 2013 ob 13:46

I hope that Simon will allow us to come in this beautiful country Slovenia

— liam payne
28.8. 2013 ob 14:35

O komi čaham da grem gledt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3

— jasmina
28.8. 2013 ob 20:40

Ze od zacetka , ko so one direction postali slavni sem bila njihova najvecja fanica...Na youtubu sem pogledala vse njihove filmcke in se vedno jokala ob njih... Poiskala sem vsako revijo v kateri so bili jo kupila in nalepila palakate po sobi tako, da jih lahko vsako jutro ko vstanem gledam...Vsak album ki so ga izdali me je vedno ocaral...zelo si zelim dobiti vstopnico, ker nisem bila na njihovem koncertu...komaj cakam njihov film, da se nasmejim in najokam...
— m&m
You need help!!

— Quick
29.8. 2013 ob 9:35

oooooooooooooooo moj bog film one direction. zelo vas obožujem nora sem na njih

— andrea
29.8. 2013 ob 9:48

ALKDNALFHALFNSKJFBSDLFNALJ KER TOP FILM OMG I CANT

— Niall Horan is a sexgod
29.8. 2013 ob 15:21

ej, a se da rezervirat vstopnice?

— Directioner #1
29.8. 2013 ob 18:43

film je najboooooolši :* res priporočam directionerjem počutla sm se kt da sm na koncertu tko k sm bla :* zelo dobro

— directionerka:*
29.8. 2013 ob 21:30

Komaj čakam da vidim film. Še sanjam o njih!

— Harry Styles is mine
29.8. 2013 ob 21:37

Best movie ever!!!

— Vanda
1.9. 2013 ob 11:04

Upam da ga bom sploh kdaj pogledalaa!

— Sara ( Directioner forever )
1.9. 2013 ob 13:53

a bojo tud v kopru ??

— meta
1.9. 2013 ob 17:19

I LOVE 1D <3 <3 <3

— nialler
2.9. 2013 ob 14:58

1D je the best! komaj čakam!!! LOL................XD!!!!!

— 1d<3
3.9. 2013 ob 13:44

katastrofa, kaj se dogoaja v glavah deklet pod 14 let. mogoče bi lahko posneli kšn horror film na to temo... :D :D Bee Gees top boyband FOREVER!!!

— drekojed
4.9. 2013 ob 16:10

Komi čakam!!! Jst ga grem jutr gledat in od drugih prjatlc so pršli samo dobri komentarji.

— Niall's girl
6.9. 2013 ob 21:19

ONE BAND <3
ONE DREAM <3
ONE DIRECTION <3
2010 - infinity and beyond <3
Niall <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Cute is a butt on every single one of you... :P (Best song ever)

— When I'm gone
8.9. 2013 ob 12:08

komaj čakammmm

— directionerka
8.9. 2013 ob 18:08

ali bo do 14.9 v kranju ker mi je mami obljubila da me bo peljala za moj rojstni dan

— Tamy B
10.9. 2013 ob 23:56

Do kdaj bo film v kinu?

— Sarč
14.9. 2013 ob 11:16

OMGG!!! Najbolši film/dokumentars EVEEER!!!!! Love it!!! <33333

— Tjasha
15.9. 2013 ob 17:03

ta film je kr neki!!! 1D sploh ne znajo pet!!!

— i hate 1D
17.9. 2013 ob 19:01

to je najboljši film ever!!!!!!!!!!!!!!

— lili
22.9. 2013 ob 17:56

Film je biu prau najaci......best movie ever<333333333333333

— Niall'girl<3333
23.9. 2013 ob 19:00

Šla gledat. Kok hud film!!!!!

— Directionerka ♡
26.9. 2013 ob 12:44

Najboljši film EVER.♥

— Crazy mofo
27.9. 2013 ob 16:56

1 leto sem samo slišala ime One direction in me niti zanimal niso.Nikoli si nisem predstavljala da me bodo ponesli v svet One direction fanov.Usakič k prižgem računalnik,telefon,tablco,...grem njih poslušat.Res nevem kako majo lahko tok dobre pesmi.Ko sem pa zvedela da snemajo film This is us se mi niti sanjalo ni da ga grem gledat.Dobila sem 6 kart za moj rojtni dan.Res hvala vam da ste tok dober film posnel, res nevem kako nej se vm oddolžim.Film je res legendarni in ga res morete it gledat.Zanima me samo do kdaj bo ta film v Koloseju Ljubljana.

— Lea
29.9. 2013 ob 14:15

A je res da so film nehal predvajat ker je biu slabo gledan?

— nekdo
30.9. 2013 ob 19:30

komu cakam fullllllllllllllllllll ste d best

— ines
1.11. 2013 ob 10:50

OMG!!!! Ta film je bil tok the best!!!

— 1d<3
21.11. 2013 ob 15:32

najprej sm misnla da so to eni luzerji ampak pol sm ugotovila da so full lušni in full dobr pojejo res bi rada šla gledat njihov film a se mi zdi da je že prepozn. jst pa moja prjatlca sva full love 1D fan. rez bi si rada ogledala ta film z mojo prijateljico.

1D the best one. love you

— love 1D
23.11. 2013 ob 12:33

fiiilm je the best of all <3 LOVE U HARRY

— evVA613
1.12. 2013 ob 10:46

najaačiii filmmm rees <3 sam a je še sploh u kinu? <33

— Mrs. Horan <3
1.12. 2013 ob 11:42

js sm misla da so geji in nwm ka še use pol pa en dan grem mal pogledat jih mal podrobno pol pa vidim da so fuuuuul lušni in da majo svetovno musko <3 FILM JE NAJAČIII <3

— Mrs.Horan <3
1.12. 2013 ob 12:01

d best film

— harry styles girl he loves me
23.12. 2013 ob 15:05

super film

— one direction
1.1. 2014 ob 12:07

kul film ful smešn,zabavn če gledaš 3D se zdi da se ga loh dotaknoš jst bi šla kr še 100 gledat ta fil ful sm4ešn je!!!!!!!

— pia
4.2. 2014 ob 18:05

jz imm rada one direction ker so zelo popularni ful sexi

— kaja
8.2. 2014 ob 14:31

OMG,to je najboljši film na svetu.Sigurn nam marsovci zavidajo k nimajo ONE DIRECTION pr njih,hahahahah

— harry*s girl
20.2. 2014 ob 10:50

meni so povedali da je ta film res svetoven. sama ga nisem uspela gledati ampak mislim da je bil zelo zanimiv, še posebaj za prave directionerje.

— directionerka
7.5. 2014 ob 18:25

OMG!!!! Jst mam tu na CD ampak u kino sm šla že stukrat gledat!!!!!! in Harry je moj!!! ta mesec grem na koncert! JEJ!!!!!!!!!!!!!!!!

— Maruša Styles NYC
3.6. 2014 ob 21:09

Ko berem ene komentarje ko so taki da lahk grem bruhat mislim ej keri tak pisejo sploh nevejo ka je dobra muzika in so lubosimni na 1D kr so tak pupolari in najlepši na celem svetu,mislim se morje eni vmešavat, neznajo ucitno prvo pred svojim pragom pomest ,ka si ti nor kaki ludi so nasvetu ,js sama sem sla gledat film v Maribor in sta za meno dva sedela in se smejala in norcevala iz 1D to se mi ne zdi vredo in sploh nevem ce sta mela mozgane normalne mislim ej ,men osebno pa je biv film najbolsi na svetu in najljubsi najrajs mam 1Dforever . mislim ne zdi se mi normalno ka eni pisejo. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— najvecja Directionerka <3
3.1. 2016 ob 14:27

ZAKAJ NENA VEC PREDVAJAJO FILMA ČE PA JE 1D NAJBOLJŠI

— 1D

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.