Kolosej
Film distribucije Continental Film

Oklepno vozilo

akcijski triler
Podnapisi
1h 28min / 88min
Leto: 2009
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: James V. Simpson
Režija: Nimród Antal
Neizkušeni varnostnik Ty pristane v ekipi, ki skrbi za prevoz velikih količin denarja. Toda novi sodelavci niso povsem nedolžni, saj mu razkrijejo načrt ropa dragocenega tovora. Ty se jim spričo finančnih težav pridruži, toda ko nepričakovano ustrelijo policista, mu Ty priskoči na pomoč. Z ranjencem in denarjem mu uspe pobegniti, a s tem postane glavni osumljenec. Na vratolomnem begu pred razjarjenimi pajdaši in policijo mora Ty ohraniti trezno glavo in dokazati svojo nedolžnost.

Komentarji

21.3. 2010 ob 19:04

Film se mi zdi v redu, poseben pečat mu da tudi dobra igralska zasedba. Tako kot pri večini filmov ni poglobljene zgodbe, čeprav je dogajanje pestro in je gledalec ves čas v napetosti...
Kar me moti, je le opis filma, ki je nekoliko netočen; videti je, kot da bi avtor ugibal o zapletu filma (vendar ni uganil).

— jest

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.