Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Odred odpisanih: Nova misija

The suicide squad
akcijski
Na sporedu od: 5.8.2021, Kolosej Ljubljana
2h 12min / 132min
Leto: 2021
Scenarij: James GunnJohn Ostrander
Režija: James Gunn
Režiser in scenarist James Gunn v sodelovanju z Warner Bros. Pictures prinaša superjunaško pustolovšèino ODRED ODPISANIH: NOVA MISIJA (The Suicide Squad) v kateri se bomo ponovno družili z najbolj odpiljenimi odpadniki DC sveta. Dobrodošli v pekel, oziroma v Belle Reve, zapor z najvišjo smrtnostjo v ZD in A. Tukaj so zaprti najveèji super zlobneži, ki bi naredili prav vse, da bi prišli ven … pridružili bi se tudi super skrivnostni in super sumljivi Posebni enoti X. Današnja "naredi ali umri" naloga je torej: Zberi skupino prestopnikov, med drugimi tudi Bloodsporta, Peacemakerja, Kapitana Boomeranga, Ratcatcherko 2, Savanta, Kralja Sharka, Blackguarda, Javelina in vsem najljubšo psihopatko Harley Quinn. Potem jih opremi z vsem možnim orožjem in jih ovrzi (dobesedno) na samoten otok Corto Maltese, poln sovražnikov. Med trekingom skozi džunglo in spopadanjem z vojaškimi sovražniki in gverilskimi enotami se Odred odpisanih poda na "najdi in unièi" misijo, na tleh pa je z njimi le Polkovnik Rick Flag, ki skrbi za njihovo "dostojno" (em..ne) obnašanje, ter Amanda Waller v njihovih ušesih, ki preko zvoka nadzoruje vsak njihov korak. Kot vedno je vak napaèen korak (ali pogled) direktna pot v smrt. V filmu igrajo Margot Robbie (Ptice Roparice, One so bombe), Idris Elba (Mašèevalci: Brezmejna vojna), John Cena (Bumblebee), Joel Kinnaman (Odred odpisanih), Jai Courtney (franšiza Divergent), Peter Capaldi (Svetovna vojna Z), David Dastmalchian (prihajajoèi film Dune: Pešèeni planet, Ant-Man in Osa), Michael Rooker (Varuhi galaksije) in mnogi drugi. James Gunn (Varuhi galaksije) je režiral po svojem lastnem scenariju, napisanem po likih DC sveta. Producirala sta Charles Roven in Peter Safran skupaj z Zackom Snyderjem, Doborah Snyder, Walterjem Hamada, Chantal Nong Vo, Nikolasom Korda in Richardom Sucklejem kot izvršnim producentom. ODRED ODPISANIH: NOVA MISIJA v kina prihaja avgusta 2021.

Komentarji

9.8. 2021 ob 13:24

to je pa ne tuk dobr film
odred odpisanih enaka je bil boljši
sicer ful slb pa tut ni

— gandalf
23.8. 2021 ob 19:54

Veliko boljši, kot prvi del. Seveda pa z opombo, poseben žaner primeren samo za "posebne" gledalce.

— pinkfranc

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.