Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Odpleši svoje sanje 5

drama
1h 52min / 112min
Leto: 2014
Država: ZDA
Scenarij: John Swetnam in Duane Adler
Režija: Trish Sie
Priljubljena filmska serija plesnih romanc se nadaljuje z največjim spektaklom vseh plesnih spektaklov, ko vsi mojstri plesnih korakov, vratolomnih skokov in drznih kombinacij združijo moči. Po številnih razočaranjih jih pot vodi v prestolnico zabave Las Vegas, kjer morajo v brezkompromisnem plesnem dvoboju dokazati, kdo je resnični kralj plesišč. Toda v iskanju popolne plesne koreografije morajo paziti, da ne pozabijo na svoj stil in na tiste, ki so jim najbolj pri srcu.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.