Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Očka proti fotru

komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 28.1.2016, Kolosej Ljubljana
1h 36min / 96min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Brian Burns, Sean Anders, John Morris
Režija: Sean Anders
Režiser neobrzdanih komedij Stari je nor in Kako se znebiti šefa 2 sledi težavnemu življenju krušnega očeta Brada, ki se po poroki z lepo Saro želi prikupiti njenima otrokoma. Ker si resnično prizadeva, da bi ga otroka sprejela, ju počasi pridobi na svojo stran, toda ves njegov trud je uničen, ko se znova pojavi njun pravi oče Dusty. Neodgovorni divjak takoj pritegne pozornost otrok, tiha vojna z Bradom pa se počasi prevesi v odkrit in brezkompromisen spopad za večjo naklonjenost otrok, kjer ne manjka bolečih udarcev pod pas in skrivnih ukan, ki pa se vedno znova izjalovijo.

Ko se v neizprosnem očetovskem dvoboju soočita divji Wahlberg in rahločutni Ferrell

V ringu komedije Očka proti fotru bosta svoje moči pomerila Mark Wahlberg kot neodgovoren in odsoten oče ter Will Ferrell kot razumevajoč in ljubeč očim. Da bi osvojila naklonjenost družinskih članov, se bosta očeta posluževala še tako umazanih trikov, kot so podkupovanje otrok z denarjem in drastično prehitevanje s praznovanjem božiča.

Brad si je vedno želel postati oče. Po poroki s Sarah so se mu te sanje končno uresničile, saj je postal očim njenima otrokoma. Sedaj se na vse pretege trudi, da bi izpolnil svoje življenjsko poslanstvo in postal najboljši očim vseh časov. Povsem mirno in razumevajoče se sooča s kapricami svojih krušnih otrok, neumorno bere knjige z nasveti in počasi zavzema vedno bolj pomembno vlogo v njunem življenju. Ko kaže, da sta ga Megan in Dylan naposled le sprejela, pa se v mesto vrne njun pravi očka. Dusty je popolno nasprotje mirnega Brada. Je pravi dedec, ki z izžarevanjem samozavesti in nevarnosti ženskam šibi kolena. Njegova vrnitev povsem poruši že tako občutljivo družinsko ravnovesje in prisili Brada, da se spusti v neizprosen očetovski dvoboj za naklonjenost otrok in nenazadnje tudi soproge.

Komentarji

5.1. 2016 ob 19:44

hahhha tole pa zgleda smešno

— kozorogec
20.1. 2016 ob 6:59

zelo dober film moram rect sklepam po kratke videu

— anze
13.2. 2016 ob 22:46

gledu najbolši film v zadnem cjtu, bil ful presenecen kok dober, res
tko nekako nenarejen
prikazuje borbenost
pa še res smešni deli...

— nejc
15.2. 2016 ob 20:08

film je zelo dober in smešen

— nika
5.3. 2016 ob 13:43

Zgleda kul,ejga

— drekca

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.