Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Očiščenje za vedno

akcijska srhljivka
Na sporedu od: 1.7.2021, Kolosej Ljubljana
Leto: 2021
Država: amerika
Scenarij: James DeMonaco
Režija: Everardo Gout
To poletje bo precej drugačno, saj bodo vsa pravila, ki so veljala do sedaj, prekršena. Sekta plenilcev se namreč odloči, da se dovoljeno očiščenje, ki traja 12 ur, ne zaustavi, temveč se nikoli ne konča. Novi del akcijske srhljivke je režiral Everardo Gout, scenarij pa napisal ustvarjalec franšiže James DeMonaco. Film so producirali ustanovni producenti franšize - Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller ter dolgoletna partnerja James DeMonaco in Sébastien K. Lemercier.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.