Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Obveščevalna

akcijska komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 16.6.2016, Kolosej Ljubljana
1h 54min / 114min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Ike Barinholtz, David Stassen, Rawson Marshall Thurber
Režiser udarnih komedij Dodgeball: Zgube med dvema ognjema in Mi smo Millerjevi predstavlja zabavno akcijo o dveh prijateljih, ki morata rešiti svet pred kriminalci. Bob je bil v mladih letih zasmehovan na vsakem koraku, toda postal je neustrašni agent CIE, ob vrnitvi na šolsko obletnico pa znova naveže stik s starim prijateljem Calvinom. Ta je postal umirjeni računovodja, vendar pogreša stare divje pustolovščine. Kljub temu ne računa, da mu bo druženje z Bobom povsem spremenilo življenje, saj se nenavadni par zaplete v divji obračun s kriminalci, kjer Bob skrbi za divje uničevanje, Calvin pa za nenehno zabavno nerganje.

Akcijska komedija, ki bo razkrila, da sta za rešitev sveta potrebna le mali srček in velika skala

Junija bo usoda sveta ležala v rokah dveh junakov, ki prihajata v zelo različnih velikostih. Priljubljena igralca Kevin Hart in Dwayne "The Rock" Johnson bosta namreč tvorila enega najbolj posrečenih in simpatičnih junaških duetov vseh časov. Zanimivost: The Rock je dobrih 30 centimetrov višji in 45 kilogramov težji od Kevina Harta.

Johnson je nekdanji piflar in tarča posmeha celotne gimnazije, ki odraste v smrtonosnega agenta ameriške obveščevalne agencije. Ko prispe v domače mesto, da bi se udeležil srednješolske obletnice, na Facebooku poišče svojega bivšega sošolca Harta. Čeprav je ta kot dijak veljal za največjega frajerja, je v odraslem življenju postal le zdolgočasen računovodja, ki večino dni nostalgično sanjari o dobrih starih časih. Johnson ga ob ponovnem snidenju zvleče v svojo tajno misijo, prežeto z mednarodno špijonažo, prevarami in nevarnimi strelskimi obračuni.

Komentarji

26.6. 2016 ob 19:50

Najboljši film, res full zanimiv film in smesn

— Annie1996
30.7. 2016 ob 9:40

film me je malo razocaral ker ne vejo kaj bi se dal v filem da bi blo se vec zabave pol pa nastane ena velka packarija in se liki niso preprecljivi ampak no je dost akcije torej ocena:5/10

— hahaha
16.8. 2016 ob 19:32

Včeraj sem šel pogledat tale film s punco in moram rečt, da se je cela dvorana kar fino smejala in se mi zdi smo vsi uživali ob filmu.
Pa naj dodam, da se moja punca ne smeji vsaki bedariji, ampak ob tem filmu je pa dejansko uživala, tako da priporočam ogled!

— Miha

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.