Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Obetavna mladenka

kriminalna srhljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 10.6.2021, Kolosej Ljubljana
1h 53min / 113min
Leto: 2020
Jezik: angleščina
Scenarij: Emerald Fennell
Režija: Emerald Fennell
Vsi so se strinjali, da je Cassie (Carey Mulligan) obetavna mlada ženska ... dokler ni skrivnostni dogodek nenadoma spremenil njeno prihodnost. A v njenem življenju ni prav nič tako, kot se zdi na prvi pogled: je pretkano pametna, nadležno zvita in ponoči živi skrivno dvojno življenje. Nepričakovano srečanje ji bo dalo priložnost, da odpravi napake iz preteklosti.

Aprila prihaja razburljiva in divje zabavna zgodba o mladi ženski, ki se maščuje vsakemu moškemu, ki ji prekriža pot v kriminalni srhljivki Obetavna mladenka. V glavni vlogi zaigra Carey Mulligan.

Film je režirala in napisala scenarij vizionarska režiserka Emerald Fennell (serija Killing Eve), predstavlja pa zgodbo o mladi ženski in njenem sijajno novem načinu kako se maščevati.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.