Kolosej
Film distribucije Razno

Nori dnevi

Nori dnevi / Days of Madness
dokumentarni
V slovenščini
1h 13min / 73min
Leto: 2018
Država: Slovenija
Jezik: slovenščina
Scenarij: Damian Nenadić
Režija: Damian Nenadić
Mladen in Maja v odraslo življenje vstopata v okovih demonov preteklosti in s pestmi, polnimi zdravil, ki jima jih psihiatri nudijo namesto terapevtskih pogovorov. Film nam neposredno in živahno, skozi njun pogled, odpre vrata v sicer skrit in večini neprijeten ali celo žaljiv svet psihološko “drugačnih” ljudi, ki jih družba spet in spet izloči in ožigosa za bolnike.

Damian Nenadić (1979, Zagreb) se je po diplomi iz ekologije šest let posvečal naravoslovnemu delu. Zdaj ob študiju snemanja na zagrebški Akademiji dramske umetnosti deluje kot svobodni fotograf, režiser in producent.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.