Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Nočno življenje

drama
V slovenščini
Na sporedu od: 24.11.2016, Kolosej Ljubljana
1h 25min / 85min
Leto: 2016
Jezik: slovenščina
Scenarij: Damjan Kozole, Ognjen Sviličić
Režija: Damjan Kozole
Režiser domačih filmskih uspešnic Stereotip, Porno film in Rezervni deli predstavlja film o krhkosti naših življenj, strahovih in morali sodobne družbe. Sredi noči na pločniku ob ljubljanski obvoznici najdejo napol zavestnega moškega, ki ima po telesu številne pasje ugrize. Medtem ko se zdravniki borijo za njegovo življenje, se njegova žena Lea, soočena s svojimi najglobljimi strahovi, trudi razumeti nenavadne okoliščine in rešiti situacijo. V toku ene noči Lea prekrši vse moralne vrednote, ki ji zagovarja v življenju.

Ponoči najdejo ob ljubljanski vpadnici znanega odvetnika, napol zavesten leži na pločniku, po telesu ima številne pasje ugrize. Zdravniki se v Kliničnem centru borijo za njegovo življenje, njegova žena pa se sooči s šokom in s svojimi najglobjimi strahovi. V eni noči prekrši vse moralne vrednote, ki ji zagovarja v življenju.

To je film o družbi, kjer je gonilna sila strah. Ne ponuja enostavnih rešitev, govori o tem, kako so naša življenja krhka in kako je vse povezano. Govori o tem, da živimo v družbi, kjer se nikoli nič ne razjasni. Govori tudi o tem, da se nekaterih ran ne da zaceliti. Ker ljudje grizemo huje kot psi.

Komentarji

23.11. 2016 ob 11:41

komaj čakam :)

— manca
23.11. 2016 ob 21:57

Bedaa, depresivna. Gledal v Portorožu in bi blo najboljš da bi šel raj na pir...

— Božidar
26.11. 2016 ob 15:52

Manca komaj čaka! Kaj pa?Imajo ljudje radi,zivalske skrivnosti..Božidar pivo..dobra odločitev.Vsebino poznamo,dejansko a jo bolje pozabiti..film..le zakaj ?

— Edvard Z.
27.11. 2016 ob 20:04

razočarana čist, škoda denarja za tako slab film. premalo se dogaja, pa še čudna vsebina, da ne govorim o koncu.

— tinekdodrug
29.11. 2016 ob 18:21

A potem se ne splača iti gledat ta film.

— primi
1.12. 2016 ob 13:14

Men je biu film totalno cudn ampak ce zelo dobro razmislis o njemu bos najdel v njemu prav posebno sporocilo. lahko bi pa malo bolje naredili konec ali pa ce razmislajajo o nadeljevanju in iz zadnjega prizora naredijo drugi del bo nekako vredu.

— neznana oseba

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.