Kolosej
Film distribucije Continental Film

Noč v muzeju

akcijska komedija
Vse oživi. V XpanDu ekskluzivno že od 4. januarja!
Na sporedu od: 11.1.2007, Kolosej Ljubljana
11.1.2007, Kolosej DeLuxe Kranj
1h 48min / 108min
Leto: 2006
Država: ZDA
Scenarij: Ben Garant in Thomas Lennon po zgodbi Milana Trenca
Režija: Shawn Levy
Shawn Levy, režiser komedij Rožnati Panter, Količinski popust in Pravkar poročena, nas bo tokrat popeljal v čarobni svet prav posebnega muzeja, v katerem vsi eksponati ponoči oživijo. To seveda ni niti najmanj všeč novemu čuvaju Larryju, ki mora najti način, kako ukrotiti velikansko okostje tiranozavra, trop divjih Hunov, lačne leve, armade miniaturnih Majev, kavbojcev ter starih Rimljanov in zelo nagajivo opico. Na pomoč mu priskoči voščena lutka nekdanjega predsednika ZDA, toda da bi premagal zlobni načrt nekdanjih čuvajev, mora Larry zbrati obilico poguma in prepričati oživele eksponate, da mu pomagajo.

Posvečeni hodniki Naravoslovnega muzeja so polni prečudovitih stvari - prazgodovinskih bitjih z besom v očeh, neustrašnih starodavnih bojevnikov, dolgo izgubljenih plemen, afriških živali in legendarnih zgodovinskih junakov - vsi so za vedno zamrznjeni v času. Pa so res?

V akcijski pustolovski komediji Noč v muzeju bo novopečeni nočni čuvaj Naravoslovnega muzeja odkril, da se po koncu dne, ko še zadnji obiskovalec muzeja odide domov, prava pustolovščina šele začne - ko se nagačeni, voščeni in dobro ohranjeni prebivalci pridejo igrat.

Fantastična pustolovščina se začne, ko Larry Daley (Ben Stiller), ki ga je sreča pustila na cedilu in čigar domiselne zamisli se niso nikoli uresničile, obupano išče službo.

Larry je bil od nekdaj prepričan, da so mu usojene velike stvari. Vendar se mu je sanja ne, s kako dobesedno gromozanskim in kosmatim izzivov se bo moral spopasti, ko godrnjaje sprejme menda hlapčevsko nočno službo kot varnostnik Naravoslovnega muzeja. Že prvo noč dobi v roke velikansko svetilko in priročnik z ušesi, nakar ga pustijo samega v srhljivo tihem, votlem muzeju. Vsaj misli, da je sam.

Ampak, počakajte, kaj je bil tisti hrup? Na svoje nepopisno presenečenje in z vso možno nejevero Larry v šoku in začudenju opazuje, ko se eden za drugim čarobno prebujajo v življenje prazgodovinske zverine in legendarne osebnosti, ki ga obkrožajo. Nastane popoln kaos.

Zdaj skozi marmornate hodnike tiranozaver in Hun Atila za seboj puščata sled uničenja, levi in opice zalezujejo šibke eksponate, Larryju pa se še sanja ne, kako spet prevzeti nadzor nad muzejem.

Na robu pameti mora rekrutirati velikana zgodovine Teddyja Roosevelta (Robin Williams), če želi preživeti noč. Ker mu grozi izguba službe, hkrati pa utegne spet razočarati sina Nicka, se mora Larry podati v neverjetno bitko in rešiti muzej, upajoč, da bo končno postal drzni, pustolovski očka, kakršen je vedno hotel biti. Mož, ki je celo večnost čakal na svoj trenutek veličine, ga je pravkar našel.

Vstopimo v muzej: Fantazija se začenja

V središču Noči v muzeju je razburljiv sen vsakogar, ki se je kdajkoli z na široko razprtimi očmi sprehajal skozi muzej in si skrivaj predstavljal, da bi nagačene zveri in vliti kipi starodavne preteklosti nenadoma potrgali šive in skočili iz svojih mest in oživeli tukaj in zdaj.

"Mislim, da je večina med nami že izkusila občutek, kot bi nam oči nekega kipa v muzeju sledile," pravi režiser Shawn Levy. "Je malce srhljivo, hkrati pa si je prav zabavo predstavljati, kaj bi se zgodilo, če bi se to uresničilo - in filmski ustvarjalec se temu divjemu, neverjetnemu "kaj če" preprosto ne more upreti."

Idejo za film so ustvarjalci dobili po ilustrirani otroški slikanici, v kateri novi nočni čuvaj v Naravoslovnem muzeju zadrema in ko se prebudi odkrije, da je eno od velikanskih okostij dinozavra, ki naj bi ga čuval, nekam odtavalo. Nenadoma se čuvaj zave, da ga obdajajo kipi, ki govorijo, tulijo in se plazijo in ki muzej obrnejo na glavo. Zavoljo duhovitosti in humorja in očarljivo pripovedjo o sleherniku, ki se mora spopasti z največjimi legendami preteklosti, je zgodba postala družinska uspešnica.

Bilo pa ji je tudi usojeno, da po njej posnamejo film.

Pisanje scenarija so zaupali Thomasu Lennonu & Robertu Benu Garantu. "Kar skočila sva iz stolov. Oba sva iz New Yorka in praktično sva vse otroštvo blodila po Naravoslovnem muzeju. Zemljevid vam lahko nariševa po spominu, tako rada sva bila tam. To je bil najbolj kul kraj na svetu." Garant dodaja: "Kot otroka sva oba sanjarila, da bi se skrila v muzeju in videla, kaj se dogaja, ko ga zaprejo. Mislim, da si to poleg otrok želi tudi veliko odraslih. Biti sam v temi z vsemi tistimi zgodovinskimi legendami in velikanskimi bitki bi bila pustolovščina vseh pustolovščin."

Za vizualne učinke so poskrbeli Jim Rygiel (trilogija Gospodar prstanov) in ena vodilnih hollywoodskih hiš na področju posebnih učinkov, Rhythm & Hues, ki je med drugim sodelovala pri Zgodbah iz Narnije.

O igralcih

Ben Stiller (Larry Daley) je posnel filme In prišla je Polly, Starsky in Hutch; Veličastni Tenenbaumi, Zoolander (bil je tudi koscenarist, producent in režiser), Reality Bites (režijski prvenec), Zgaga (Stiller je film režiral, ni pa nastopil v njem), Njeni tastari, Njegovi tastari, Madagaskar, Tenacious D: The Pick of Destiny, School for Scoundrels, Keeping the Faith, Nori na Mary, Permanent Midnight, Mystery Men, Your Friends and Neighbors, Zero Effect, Flirting with Disaster ter Imperij sonca.

Stiller je kot igralec debitiral na Broadwayu. Nastopal in pisal je za oddajo Saturday Night Live. Njegova nadaljevanka The Ben Stiller Show je dobila emmyja za najboljšo komično serijo. Stiller in Red Hour Films imata z Dreamworksom triletno pogodbo za film in televizijo.

Carla Gugino (Rebecca) je posnela filme The Lookout, Mesto greha, Spy Kids, The Singing Detective, The Center Of The World; Edini, Creature Feature Part 1: She Creature, The Jimmy Club, Kačje oči, Judas Kiss, The War At Home, Michael, Romanca v Miamiju, This Boy’s Life, Son In Law, Lovelife, A Private Matter, The Motorcycle Gang, Troop Beverly Hills.

Na televiziji je nastopila v Threshold, Karen Sisco, Vsi županovi možje, Bolnišnica upanja, A Season for Miracles, The Buccaneers.

Robin Williams (Teddy Roosevelt) je leta 1997 prejel oskarja in nagrado igralskega sindikata za Dobrega Willa Huntinga. Nominacijo za oskarja so mu prinesli še filmi Kraljevi ribič, Društvo mrtvih pesnikov in Dobro jutro, Vietnam. Posnel je še filme Prebujanja, Očka, ne ga srat, Moscow on the Hudson, The World According to Garp, Gospa Doubtfire, Ptičja kletka, Jumanji, Kapitan Kljuka, Patch Adams, Flubber, Insomnia, One Hour Photo, Aladin, Roboti, August Rush.

Začel je v nadaljevanki Mork & Mindy.

Posnete verzije njegovih monopredstav so mu prinesle pet grammyjev.

Veliko sodeluje z dobrodelnimi in okoljevarstvenimi organizacijami.

O režiserju in producentu

Shawn Levy je režiral filme Rožnati panter, Količinski popust (pri drugem delu, Velika družina, veliko smeha je bil producent), Pravkar poročena, Big Fat Liar.

Na televiziji je leta 2006 lansiral nadaljevanko Pepper Dennis z Rebecco Romijn. Bil je njen izvršni producent in režiser uvodne epizode.

Vrsto let je na začetku kariere na televiziji delal kot režiser, scenarist in izvršni producent.

Med drugim je režiral uvodne epizode nadaljevank The Famous Jett Jackson, So Weird, In A Heartbeat in Caitlin’s Way. Dve leti je bil izvršrni producent The Famous Jett Jackson, za to nadaljevanko je napisal tudi več epizod in jih režiral. Televizijski film Jett Jackson: The Movie je tudi režiral in ga produciral.

Komentarji

23.12. 2006 ob 21:25

Film je cool.To morate videt.Sploh pa takrat ko vse oživi.Mene bi blo ful strah če bla na Benovem mestu.

— Ana
28.12. 2006 ob 12:01

filma se nisem gledal ampak stoposto ga bom.trailer je ful hud!!! pa še dobri igralci so.

— nism se gledu
4.1. 2007 ob 20:18

trailer je cool upajmo da b tut film.. kr zfgleda dao sexcxy

— sexy girl
4.1. 2007 ob 20:19

swetowno stari!. Ludeki, trailer je totalka odpelan, komaj čakam film, kr bo svetovn, garantiram

— dido
5.1. 2007 ob 12:37

ja okyej en

— nina
5.1. 2007 ob 13:02

ej, ta film je pa tok kulski! res pejte ga gludat!( ne bo vam žal ej res ne) x)

— manjči
5.1. 2007 ob 15:40

priporočam ogled filma. po moje je zanimiv v xpandu. ima tudi zanimiv vložek humorja... res...men je fajn:)...

— LumpeeQ
6.1. 2007 ob 0:25

hej! film je bil še kar ok, efekti pa za en drek! ne plačvat za posebne efekte...res se ne splača, pa pol stolov sploh ne dela-mim grede- lp

— kila
6.1. 2007 ob 0:35

Lp! Povedati vam morem da še malo počakajte z obiskom v Xpand dvorani, ker še ni čist ok. Danes zvečer 10 stolov sploh ni delalo, kot bi moralo -gre se za dodatne efekte k filmu. Ko pa so nas 3-krat presedli sploh nismo dobili sedežev za katere smo plačali. Obljubili so nam stopnice, pa so nam še tam komplicirali, denarja pa tako ali tako ne vračajo..., tak da priporočam sam film, k nikol ne veš, sedežev ni veliko in če naletiš na te, ki ne delajo...si v bedu. Pri nas ni delalo 5 sedežev v 5. vrsti in 5 sedežev v 3. vrsti. Probite se izognit, ker se ne ve če so jih že popravli... Lep ogled filma!

— baby
6.1. 2007 ob 0:41

Pozdravljeni! Strinjam se z komentarjema zgoraj. Nikoli ne veš na katere sedeže naletiš, tudi pri nas niso delali sedeži. Film sam po sebi pa mi je bil všeč, brez efektov boste čisto zadovoljni z njim. Tako da rajši dodatek evrov porabite za kokice kot pa efekte-boste vsaj zihr da jih boste imeli:)

— žiga
6.1. 2007 ob 7:36

film je ful kul takda ti sti ki ste ga naredli svaka van čast

— ana
6.1. 2007 ob 13:33

lahko recem samo da je film d best...cista 10-ka

— .
6.1. 2007 ob 22:10

Hej. Baby se strinjam s tabo. Sedeži sploh niso delali. Učitnki so bli samo takrat, ko je bil prikazan kao sneg pa še to ne skoz ampak samo per minutk. Potem smo se šli pritožit in so se delali nore. Treba bi blo obvestit zvezo potrošnikov al pa nardit nekaj v tej smeri, ker se norčujejo iz nas. Vsaj nove vstopnice smo si zaslužli, če že druga ne. Bedno do kraja.

— Ana
7.1. 2007 ob 10:16

hej! film je bil še kar vredu,efekti pa sploh niso delovali.Tak da še malo počakajte,da to popravijo ker drugače je brezveze =P

— LoLy
7.1. 2007 ob 10:50

bilo je super zanimivo. in želim si da bi več filmov imeli 3d. vaša lea!

— lea
7.1. 2007 ob 18:59

film je svetovn... :D res vredno ogleda.jaz sem ga gledala brez efektov, sam film...ampak je cist dovolj ker je film tolko dober da ne rabis druga poleg.

— ineska
8.1. 2007 ob 18:59

lep pozdrav ,sem mario iz maribora.v soboto6.1.07.sem si ogledal film noč v muzeju 3 d konfiguraciji in sem bil zelo razočaran .pričakoval sem več. brez očal in z zakasneimi učinki je to bilo videt kot navaden kino film.upam da boste nekaj naredili kajti po drugih sodeč ni bil zadovoljen prav nihče.lp mario

— mario
10.1. 2007 ob 19:10 zvezdica

Film je bil čisto ok, ni stokrat prežvečena tema. Drugače pa postane proti koncu preveč ''hollywoodsko junaški'' (dobro vedno zmaga, vsi se srečno zaljubijo...), tak da kar malo preveč pocukrano postane. Glede efektov: v MB so bili sedeži z efekti že razprodani in so mi ponudili sedež tik za tistimi z efekti. OK, bom pa imel še mogoče kaj od efektov, čeprav se stol ne premika. In doživim grozo - sedeži z efekti so toliko višji, da sem komaj film videl med dvema stoloma! Pa nisem ravno majhne rasti. Efekti pa so bili na ravni vaške diskoteke - učinek snega z disko kroglo! Bleščanje krogle preko filmskega platna je bilo precej moteče, efektov je bilo v celem filmu mogoče za 3 minute. Sedeži z efekti so se precej premikali v teh 3 min ampak kolikor sem opazoval niso bili ljudje zaradi tega nič bolj ''v dogajanju'' (nobenih vzklikov, vzdihov ali kaj podobnega). Pa tisto pršenje med sneženjem je tudi šlo ljudem na živce, je bilo kar nekaj komentarjev v stilu: joj pa ne že spet. Tisti z očali pa so jih hitro skrivali pod majice ker bi najverjetneje imeli mokre. OK, da ne omenjam, da je bila temperatura v dvorani neznosno visoka in me je vmes že začelo dušiti - kak je šele moralo biti nekaterim starejšim ljudem... Poleg tega pa so to XpanD dvorano namestili v dvorano 8, ki je skoraj najmanjša in je seveda tudi platno (pre)majhno. Zvok je bil tišji kot v ostalih dvoranah, nobene izboljšave ni bilo slišat, slika 100% ni bila digitalna, ker so vmes bile ''črtice'' od filma in mest, kjer je lepljeno skupaj. Skratka: groza! Filmu 3/5, XpanD-u: 0/5!

— SouthPark
11.1. 2007 ob 15:40

ey folk pa to ti je the best film!!! pa sexi pa to... res vse fulll col! morate it gleat..!

— nina
11.1. 2007 ob 16:32

ma dej kaj fOoOOoOl je blo mega . . . . . . ;)))

— lolekkk
11.1. 2007 ob 17:21

to je zakon

— anonimnez
11.1. 2007 ob 22:42 zvezdica

Presenetljivo dober družinski film. Zadnje čase so družinski filmi v hudi krizi. Brez idej, atmosfere in vsega tistega, kar potrebuje dober družinski film. Ravno zato sem bil prepričan, da bo tudi Noč v muzeju slab film. Še en Jumanji, še en trapast popkorn za stare mame, ki ne vidijo na platno. Še posebej, ker ga je režiral Shawn Levy, ki je lani režiral Cheaper by the Dozen 2 in The Pink Panther, dva najslabša družinska filma vseh časov. Toda tokrat je drugače. Tokrat je pred nami dober družinski film. Morda celo zelo dober. Tak, da nam je res všeč. In tak, da mu ne manjka ničesar. Je zabaven, dinamičen, ima atmosfero in vse tisto, kar mora imeti dober družinski film. Film za vso družino, ki bo res uživala. Ki bo šla v muzej in ujela stvari, ki jih ujame tudi Ben Stiller. Novopečeni nočni čuvaj Larry Daley, ki ga useka greatest hits of history. Ki mu pred očmi oživijo vsi razstavni artikli muzeja. Tudi Hun Atila, predsednik Teddy Roosevelt (Robin Williams), kavboji (Owen Wilson), Rimljani, raziskovalca Lewis in Clark, neandertalci, opice, sloni, levi, Krištof Kolumb in tiranozaver Rex. Čisto vse, kar premore zgodovinski muzej, še več kot sta v osemdesetih ujela Bill in Ted. Jasno, kot del muzeja izgledata tudi Dick Van Dyke in Mickey Rooney, nekdanja nočna čuvaja, ki imata hinavski načrt in želita ukrasti čarobno tablo faraona, s pomočjo katere ponoči oživi muzej. Prava žanrska poslastica in dokaz, da znajo v Hollywoodu še vedno posneti popolno družinsko zabavo.

— iztok gartner
12.1. 2007 ob 15:45

ta film je the best usi bi ga mogl gledat ker je res ful dibr

— spela
12.1. 2007 ob 20:01

film je ful vredu

— muro
13.1. 2007 ob 13:28

hocheeem gledat ta filEEEm sam mi moja prijatełj ne dovołjii :/

— jas
13.1. 2007 ob 13:30

fantastičen, fantastičen fantastičnoiden film. sploh najbolj fantastičen trenutek je ko dinozaver pije vodo, hehehehehehe.

— fantastična
14.1. 2007 ob 11:05 zvezdica

Polna dvorana smeha, Ben Stiller tokrat ni izpadel neumno. Netipična komedija, pri kateri lahko uganemo le nekatere končne poteze. Ritem dogajanja je ravno prav hiter, sama zgodba pa dovolj začinjena s komičnimi in včasih zgodovinsko poučnimi situacijami, da nas prilepi pred platno. Prekrasni so tudi nekateri stranski liki: Robin Williams kot zaljubljeni Roosevelt, Owen Wilson kot bojeviti kavboj, igrivi tiranozaver Rexi ter mnogi drugi. Vsekakor vredno ogleda!

— Teja
14.1. 2007 ob 13:22

film je biu ql uni t stari so bli tko tko

— lord
16.1. 2007 ob 14:36 zvezdica

Hja, družinski filmi so kot žajfnice. Seveda, vse gredo po istem kopitu, v vsakem zmaga na koncu dobro(z izjemo Filma, da te kap), vedno ima ljubezen na koncu največji razcvet. Vsake toliko časa pa pride, kakšna dobra, še nevidena in taka, da ji še najstrožji ocenjevalci prilepijo petkico - komedijo, namreč. In tako se dogaja tudi z Nočjo v muzeju. Odlična igra protagonistov (pa tudi stranskih igralcev, da ne bo zamere),o izbiranju igralske zasedbe, pa da raje ne govorimo, kaj ti film ima od A do Ž. Od Stillerja do Williamsa. Od Dyckovega poba do Guginove pupe. Ja, to je zagotovo odlična kombinacija. Tudi zgodbi uspe manipulirati z našimi kriteriji, saj nikakor ne moremo reči, da je film slab. Nevsakdanja zgodba o možu in očetu, ki se mora dokazati, da si bo tak naslov res prislužil in to s tem da odide v Muzej... Tam pa vse oživi in to ne s tretjevrstno animacijo, animacijo C klase, kot se je lahko spomnete recimo iz 5 otrok in ŽEljozavra. Kjer se je lahko videla natančno očrtana pot padajoče skodele in tam se je ta skodela po padanju, dobesedno, prilepila. Ne, animacija spada v A klaso. V klaso Finding Nema, Pirates of Caribbean ali House of the Wax, če hočete . . . Rezultat je film ena a s črtico; film je med komedijami naredil raztur, ki je dvignil kriterije dobrega filma, kot je to naredila Esmeralda, Rubi, ali Maščevanje je sladko za nadaljevanke. Lp, :)

— Dejan
19.1. 2007 ob 12:32

kuj nekaj razumeš kr nekaj bzw blabla ne sej se hecam ful je vreji sej rem danes lejat taq da bla bla lol kaki bureko jo joj :P no pa lepo se mejte taq da lepo se mejte :P:P:P papa pa do naslednjič pridni ostanite:P:P:ok rem jas zaj lejat noč v muzeju al kak pač je dijo papa:D:D:D

— dobra
19.1. 2007 ob 12:37

tako so sexsi kot albert keksi sam albert keksi niso tko sexsi lol kaki bed je doma ne zaj pa jas počasi ampak res počasi rem v koloseja v mb-ju taq da mlinarič lubim te do zvezdic pa nazja pa še enkrat do zvezdic pa še naprej taq da drži se pa zdrav mi ostani rada te mam želo pa lubim te želo

— PuPiKa
19.1. 2007 ob 14:42

ja ql ja ob 19:20 rem lih lejat pool vam bom pa povejala kak pa kaj ok? ja ok no pa držte se . mlinarič ljubim te želo pa rada ta mam želo pa fejst pa želo žeeelllo pa fffeeejst pa želo pa najbolj haha samo jas res mislim haha lepo bodit papa pa mlinarič upam da se srečama v koloseju ne sem čula da ti tuji reš ok dijo pa se vijima meybi papa pa bodi zdrav pa drži se pa ostani lušn taq ko di papa

— DiReKtNa
19.1. 2007 ob 16:02

FILM MI JE BIL FUL UŠEČ, GLEDALA SEM GA V X PANDU, NA STOLIH Z UČINKI. CEL FILM SM NAPETO SEDELA NA STOLU. VSEM VAM PRIPOROČAM, DA SI GA OGLEDATE. JES GA GREM V NEDELO GLEDAT ŽE DRUGIČ!

— PUPYCA
20.1. 2007 ob 13:08

am...film je zakon:) .splača se ga pogledat...

— TeQilA
20.1. 2007 ob 15:01

pejta ga gledat je res ogleda vreden in še več!!! splača se mal se boste smejal predvsem unim tm praljudjem . hahaaha. kdo je v dvomih če bi ga šou gledat nej ga gre! zakon.je.za...vse.st arosti... _ www.tyrabanks.mojfor um.si

— *katka*
20.1. 2007 ob 15:58

Filma še nisem videla.Grem si ga ogledati danes zvečer.Držim pesti,da mi bo všeč.

— NATAŠA
20.1. 2007 ob 17:57

film je hud,dobr igrauc dobra zgodba,ful mi je biu ušeč dinosaur texy ki se je le igrau.

— maja
20.1. 2007 ob 23:57

meni je biu film všeč..in pa tudi efekti in to..stoli se mogoče ne premikajo najbol vredi..je pa blo full doro ko je biu dež in veter skupaj..in me je kr malo zazeblo..res zakon no..ko da si res nekje vuni na full nevihti :D..vredno ogleda..nebo vam žau..

— preciious
21.1. 2007 ob 12:00

pač si še nism ogledala tega filma ampak zagotov je zelo kul. men se zdi da so vse komedije ful hude pa uredu. ta film je še posebi uredu k je prvič pa se ne ponavlajo stvari pa tko.

— bidi
21.1. 2007 ob 19:49

bedn film!!

— hhg
22.1. 2007 ob 14:01

film noč v muzeju je zelo dober film. odšel sm ga gledat v kino xpand, kjer ima film posebne učinke. film je zelo smešen. priporočam ga tistim, ki se radi tudi kdaj nasmejejo. hvala xpand-u!

— xpan6d
22.1. 2007 ob 19:40

Film te nasmeji ter zabava od začetka do konca.

— film
23.1. 2007 ob 11:47

Kje je v filmu kaj komedije? Samo na koncu malo. Tisti, ki piše, da je film dober nima pojma. Film je k'r neki.Pravljica. Pričakovali smo nekaj čisto drugega in vsekakor bolj smešnega.

— jožika
24.1. 2007 ob 21:51

Če na kratko povem sem si zadnjič ogledal film noč v muzeju v verziji xpada in sem bil zelo razočaran saj učinki v dvorani še zdaleč niso taki kot bi morali biti veliko prizorov v filmu je takšnih pri katerih efektov ni ali pa so premalo izraziti, da niti ne omeni kakovosti slike, ki je bila tako slaba kot bi film snel s intrneta polno nekih črt ., no če še vsem tem dodam zaključek za tisto, kar obiskovalci pošeno plačajo tudi radi dobijo!

— FankyBoy
26.1. 2007 ob 13:36

No film je ok, pač komedija. Zanimiva ideja - še ne videno. Ampak za x pand je GROZA - drago ga plačaš za to, da ti uniči filing filma, ker je zamujal za 1-2 sekundi... potem več ni neki point. To sem morala napisat...res sem jezna škoda denarja, za ta denar bi lahko šla 2x gledta kaj ne 1x! Tako, da če kdo od Kolosejevcev to bere upam, da bodo glede tega kaj nardili, če ne je zadeva čisto mimo!

— Maja
26.1. 2007 ob 13:43

res ful kul film boljzga ni

— lucija
26.1. 2007 ob 14:36

mislm de je film dobr a si ga še nism ogledala.

— maja
26.1. 2007 ob 14:38

jov stari to je ful kul ej stari morš it gleat jov

— hghg.hg@hotmail.com
26.1. 2007 ob 14:42

feš kak dor film morš it gleat...?

— maya
26.1. 2007 ob 17:32

film he cisto vreji samo v xpandu je tecno kr ti dezuje na glavo ,kokice, pijaco, drugace pa ok samo ne koncu prevec junastva pa kak sta onadva pol zaljubljena, lol...

— simon
26.1. 2007 ob 20:58

film se mi je zdel eden izmed najboljših tovrstnih. veliko smešnih prozirov, vrhunska igralska zasedba vse nazorno prikazano, sktarka vredno ogleda

— komentator
27.1. 2007 ob 6:45

Ja film sm že widu. Kr hud je ja. Sam mal prekratk!! Je pa Casyno Royale bolš. Takšno je PAČ moje mnenje

— Mislm d je prou hudo!
27.1. 2007 ob 7:52

Film je že kar nekaj časa na sporedu (kakšnih 14 dni) in šele včeraj mi je "ratalo", da sem si ga končno ogledal. Bil sem navdušen nad njegovo izvirnostjo in duhovitostjo, skratka, v dveh urah sem se prav krasno spočil in sprostil. Ben Stiller je pojem, da ne govorim o že kar legendarnem Robinu Williamsu. Pa Maji, Huni, kavboji, T-rex, levi, itd, res super!

— Boris
27.1. 2007 ob 8:26

ja film je biu res dobr sam kukr so nekateri pravli da je konc tist "Junaski"majo prov.

— _ziga_
27.1. 2007 ob 14:14

Film je po mojem mnenju vreden ogleda, še posebej za tiste, ki se vsaj malo spoznajo na zgodovino. Film resda ni prav kvaliteten, vendar je še veliko bolj zabaven, če si ga greš ogledat v Areno Vodafone Life - sedeži s posebnimi učinki!

— *Laura*
27.1. 2007 ob 14:36

Film sm gledu, če sm čist iskren se mi ni zdel čist nč posebnga, na trenutke kr ured, drgač pa čist povprečn film, z velik pretiravanja v nekaterih prizorih. Glede na pohvale k sm jih slišu sm pričakoval da bo film dotalno zažgal, a me ni prepriču! Lp

— Mitja
27.1. 2007 ob 16:08

zelo dober film in dobri igralci nina 10 let

— nina
27.1. 2007 ob 20:27

že dolgo nisem gledal tako dobrega filma kot je ta.tako da svaka čast.

— nal
27.1. 2007 ob 22:54

Noč v muzeju? Rajš doma u luft gledam. Butasto butast film.

— i
28.1. 2007 ob 11:23

no dons nedeljo 28.1.07 grem to gledat upam da bo dobr... pa še upam da bom na sedežu z učinki no...pol bom napisala a j blo dobr..hehe =)(=

— X-girl
28.1. 2007 ob 13:00

Film je zelo dober.To morate it gledat.

— Drejči
28.1. 2007 ob 17:00

Ko smo se v petk odločali ali gremo gledat to ali Apokalipto sme bila skeptična...vsi so ful hvalil Noč v muzeju.Na koncu je padla odločitev,da gremo gledat Apokalipto.Hvala bogu. Noč v muzeju je...nič posbnega!Glede na vse komentarje sme pričakovala nekaj waaau in če ga primerjam z Apokaliptom,ki mu drugače dajem oceno 4,je noč v muzeju 4 apokalipto pa +5... Preveč hollywoodsko...če se nimate kam dat ;).

— Nič posebnega
29.1. 2007 ob 18:59

Ta film je najboljsi od vseh!sara

— sara
30.1. 2007 ob 13:51

Nemorem verjet, a je sploh že kdaj odkar obstajajo Kolosejeve strani za komentarje,bilo toliko pozitivnih, pravzaprav vsi komentarji so pozitivno nastrojeni. To se pravi. da so v ameriki naredili en korak naprej pri komediji. Drugač pa moje mnenje o filmu: RES JE DOBER - LUŠTKAN.

— JOŠKO
31.1. 2007 ob 19:29

oj rok

— jaka
4.2. 2007 ob 12:26

Ja kr dobr film! Lepa zanimiva in smešna družinska komedija. Mislm,da je tud za otroke stare pod 10 let. LP Nina

— nina
7.2. 2007 ob 19:03

Smešen in zanimiv. Nekaj novega česar nismo vajeni. Najbolj mi je ostal v spominu tisti kip z Velikonočnih otokov :)

— BInch_
8.2. 2007 ob 7:09

to je ful kul

— masa
8.2. 2007 ob 8:43

PA TA FILM JE SUPER!!!RADA MAM NAMREČ GROZLIVKE IN KOMEDIJE HKRATI.A SI PREDSTAVLATE DA BI BLO TO RES?OK...PRIZNAM DA SO ME ŽIVI VELIKANSKI DINOZAVRI MALCE PRESTRAŠILI,A DRUGAČE SM NEUSTRAŠNA!!!JA,JA TO SM PA JS! Neya

— NEYA
8.2. 2007 ob 9:30

film je bil res odličen! ben stiller je vlogo odigral res popolno. film je bil smešen in tudi napet. res SSUUPPEER film

— esti
9.2. 2007 ob 20:30

Vreden ogleda.Nasplošno dober film efekti odlični. Še posebej ono pršenje oz stropa pa nevihta v dvorani.

— Atila
13.2. 2007 ob 12:18

ful noro,akcija.

— pia
13.2. 2007 ob 18:30

ojla=) jst sm gledala film v ljubljani v koloseju. blo je se kr dobro. nazacetku me je blo malo strah dinozawra=)=)... ampak blo je kull. film je cisto okej. najboljse je ko je ta pac varnostnik wse nastudiraw. uglawnem sm se ob filmu full mega zabavala ce ste za pa ga pejte vi gledat ki vam sigurno nebo zaw. ala su pa*pa*

— andrejaaa
18.2. 2007 ob 13:22

TO JE NAJBOLJŠI FILM DO ZDEJ MEN JE FUL KUL NO VGLAVNEM GLEJTE GA

— ZOFI
21.2. 2007 ob 12:56

film je na trenutke dobr sam pa ni kej posebnega !

— jaka
22.2. 2007 ob 12:11

Film je bil kar smešen.Smešen je bil tudi tiranozaver,ki je mislil,da je pes.

— Emil
22.2. 2007 ob 22:37

Groza, kako primitivni efekti. Cemu takemu bi se smejal tudi pred 20 leti. Prvic sem sel v XpanD gledat en film, pa tako razocaranje. Ne vem, zakaj se rece 3 D, saj skoraj ni opazit razlike glede na navadno platno. Razen v slabem pomenu, saj je slika kot da gleds film izpred 50 let, sam sum, vertikalne crne crte, vcasih ob koncih zginejo podnapisi, malo platno itd. Pricakoval sem, da je tehnologija primerljiva s kakimi dobrimi 3D v tujini, ampak zal niti priblizno. Najbolj smesni so bili neumni efekti s stolom in snegom/prsenjem ter vetrom, ki pa so bili cist nesinhronizirani z dogajanji, "snezilo" oz. spricalo je po nas se par sekund po tem, ko je scena bila ze na suhem. Skratka, bedno... Da zato mora clovek placati vec od navadnega filma, ki bi bil dosti lepse za pogledat, pa nic manj 3D, je pa sploh visek...

— Tomko
24.2. 2007 ob 18:51

Film mi je bil zelo dober, končno malo drugačni film...

— natika
26.2. 2007 ob 12:23

Igralci so dobri! Ben stiller,Owen Willson Prava stasky & Hutch (Bay du way kakšno ime sploh je Owen kje ma pa ovco lollollol)Humorja ne primankuje neumno je le to ker v bistvu vse oživi zaradi ene bedne zlate plošče mislm OK OK no pač fantazija.Dobro je ko una baba pol vid uno indijanko rekoč:Oh my god! Pa un od tega LARYJA SIN pol use vid.Sploh pa sem velik fan Robina Williamsa.Če dobro pomisliš tole malo spominja na Jumanji.

— Matej (rabit)
27.2. 2007 ob 9:16

MEN E BIU FILM FUL ql

— ThoR-}KnezeK{-
27.2. 2007 ob 18:02

to je fulč carsko.ni večga carja od tega filma.

— carsko
28.2. 2007 ob 12:35

Ful carski film. Da počiš od smeha. Čudežno noben ni tko neumno izpadel, ampak majo dobr scenari. Drgač je ta film mogoče tudi za majhne otroke (za tiste k se ne bojijo filmskih stvotov). Ampak se pa vidi, da film ne bi mogel biti resničen. Pomojm če ka grete gledat v XpanD dvorano, bo še tolk boljši! Vglavnem predlagam, da ga greste gledat! Ker je film carski!!!

— carica
28.2. 2007 ob 16:05

FULL DOBR FIL..PA TUD SMEŠEN..LEPO SE IMEJTE! PAPA

— nina
28.2. 2007 ob 16:55

TA FILM JE RES HUD. JS SM SI GA ŠLA OGLEDAT ŠE SZ TREMI FRENDICAMI. RES HUD. PA MOJ BRAT JE GLEDU TA MOVIE V XPAND-JU IN JE REKU D GA BO ŠOU ŠE 1×. RES HUDO. ZA KONC ŠE: FOLK PEITE GLEDAT TA FILM MEITE SE UŽIVITE GA PAPA ČAW KISS MWA RWM

— katarina
28.2. 2007 ob 21:03

ful vredu film vreden ogleda

— Milan
1.3. 2007 ob 21:43

film je krneki.wrjamte

— ¸halo
3.3. 2007 ob 13:53

Tok hudga filma že dolg nism vidla mogl bi posnet več takih.Owen Wilson pa je tok luškan da dol padeš.

— beyb
8.3. 2007 ob 15:16

pozabu sm dodat da je film kr ok (mega) lp matej

— matej
8.3. 2007 ob 15:21

film fu carski sam zatradi ene boge(bedne)plošče vse uživi najbolj smešna mi je tista glava ki lerriju reče you dam dam give me gam gam(ti dam dam dj mi čigumi). splača se wam ga gledat ok zakon. film skor najsmešnejši in najboljši. lp Matej Novak

— matej novak
9.3. 2007 ob 10:28

film je tista prava komedija vsaj zame,vendar je preveveč znanstveno fantastičen najbr je navdušil predvsem otroke odrasli pa so mnenja da bi lahko bilo bolje!!

— ANJA ...
11.3. 2007 ob 11:39

film sem si šla ogledat s prijateljicami brezveze škoda dnara nič ni blo samo da lutke oživijo brezveze boljše da sem ostala doma

— anonimno
12.3. 2007 ob 14:43

MEN JE BIL VŠAČ SEJ JE ZDEJ ZELO MAL DRUŽINSKIH FILMOV,SKORAJ DA SO IZUMRLI ZDAJ PA JE PRIŠELVEN FILM NOČ V MUZEJI IN DRUŽINSKI FILMI SO KR SE RAZŽIVEL

— PIKICA
12.3. 2007 ob 17:22

ta film je biu ful uredu. tut dobri efekti so bli u Xpandu tko da ce ga boste sli gledat, ga pejte u Xpand. ampak tut ta film je narjen na foro HAPPY END

— anjakob
16.3. 2007 ob 15:55

FILM MI JE BIL VSEČ. GLEDAL BI TUDI 2. DEL, ČE GA BODO POSNELI. LEP POZDRAV. DEJAN.

— DEJAN JEVTIĆ
18.3. 2007 ob 17:25

ta film je za pogledat .. niaš kaj .. legendarski =D

— tjasy
19.3. 2007 ob 13:08

Ej film je totalno kul. Morte ga jt gledat. Sploh 3D verzijo.

— krančanka
28.5. 2007 ob 17:12

The best film! To je edino, kar lahko rečem!

— Polona
21.6. 2007 ob 16:20 zvezdica

Film ja bil odličen.Ben Stiler mi ni všeč toda pri tem filmu me je presenetil.

— matildo
30.10. 2007 ob 13:38

Pripročam vam da si ogledate ( tisti ki si še niste ) noč v muzeju. Ful hudo je morte si ogledat ! L.P. klara

— klara
30.10. 2007 ob 13:53

Prov mate ful hud film ! lepo se imejte! KLARA

— klara
12.12. 2007 ob 7:52

film je bil zlo okej, ampak upam, da se nobenemu ni nič zgodilo saj so bile vse živali, ki sem jih vidla v tem filmu sem že mislila ups ti pa so si res bogi, da morajo nastopati prav v tem filmu. seveda pa še moram omenit tudi to da mi je fant, ki je bil glavni igralec bi lahko rekli tako, ko je bil v tistem muzeju zlo všeč. seveda so mi taki res ful vredu filmi, saj jih zelo rada gledam. obožujem živali, ampak vprašala bi če so ti živali res bile žive, očitno ne ne kajti če bi res bile bi bilo hujše in tudi to nebi mogli takih živali spravit v tako hišo oziroma v muzej saj te živali spadajo v živalski vrt ne pa v muzej. res ste bili vredu v tem filmu še tako naprej vam želim, da bi bili zlo tako kot pri tem filmu tudi pri ostalih filmih tako uspešni. pozdravljam vse, ki so nastopali v tem filmu in so bil res zelo uspešni. vsaka vam čast. čavči in mnogo uspeha še naprej. hvala lepa da sem vam lahko pisala.pa pozdravite vse glavne igralce.film me res čisto dokonca presenetiul saj še zdey ne morm veryetx, da vam je ospelo izpelqt ta film dokonca.

— lepotička
27.3. 2008 ob 0:00

ful ste smešni

— nika
19.6. 2009 ob 14:05

prvi dela je bi super. v soboto si grem oglejat še drugi del.pa čeprav prvega dela nisem gledala do konca mi je bil zelo zelo zelo cool

— maja
24.6. 2009 ob 14:58

EMM BEN MAL SE PAZI

— LILALILALI

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.