Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Noč čarovnic

grozljivka
Zlo ima usodo
Podnapisi
Na sporedu od: 29.11.2007, Kolosej Ljubljana
1h 49min / 109min
Leto: 2007
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Rob Zombie po izvirnem scenariju Johna Carpenterja in Debre Hill
Režija: Rob Zombie
Nov film iz serije grozljivk Noč čarovnic se posveča mladim letom in nastanku enega najbolj zloveščih zločincev - Michaelu Myersu. Po kruti smrti njegove družine Myersa odpeljejo v psihiatrično ustanovo pod vodstvom skrbnega zdravnika Loomisa, ki edini razume misli odraščajočega dečka. V trenutku nepazljivosti Myersu po 17 letih uspe pobegniti, čemur sledi pravi pokol. Zaradi naraščajočega števila izmaličenih trupel se Loomis obrne na šerifa Bracketta, a to je le še ena izmed usodnih napak, ki jo Myers spretno izkoristi.

Zgodba

Rob Zombie, uspešni glasbenik in režiser grozljivk Satanov klan (The Devil’s Rejects) in House of 1000 Corpses, se tokrat kot scenarist in režiser preizkuša v kultni grozljivki Noč čarovnic, in sicer skoraj 30 let po istoimenski klasiki Johna Carpenterja, ki je predstavila neusmiljen ubijalski stroj v človeški podobi, Michaela Myersa. Celovečerec ostaja zvest tematiki že omenjenega celovečerca iz leta 1978, namreč da je zlo lahko prisotno tudi v najmanjših mestecih.

Opisuje zgodnja leta mladega Michaela Myersa in dogodke pred krvavo nočjo čarovnic v mestecu Haddonfield v Illinoisu. Naslednja leta Michael preživi v psihiatrični ustanovi, kjer zanj skrbi strokovnjak za vedenje otrok, doktor Samuel Loomis. Ta je edini, ki razume Michaelovo zlobo. 17 let kasneje, na noč čarovnic, Michael pobegne in se vrne v Haddonfield, da bi dokončal, kar je začel v otroštvu. Začne se zalezovanje dijakinje Laurie Strode in njenih prijateljic, Annie in Lynde. Dr. Loomis, zdaj uspešni avtor knjige o Michaelu, za pomoč prosi lokalnega šerifa Bracketta. Michaelovi moriji je treba narediti konec. Za vedno.

Legendarna Noč čarovnic režiserja Carpenterja, mojstra grozljivk, se je v kinematografih premierno zavrtela 25. oktobra leta 1978 ter v blagajne prinesla več kot 55 milijonov dolarjev. To je bil začetek ene najbolj uspešnih, produktivnih in vplivnih serij grozljivk v filmski zgodovini. Do danes je bilo ustvarjenih osem celovečercev, Zombiejev najnovejši pa je pravi dokaz, da se serija še ni zaključila.

Igralska zasedba

Tyler Mane (odrasli Michael Myers), ki je v zadnjih letih prejšnjega tisočletja več kot uspešno zamenjal profesionalni wrestling z igralsko kariero, od tedaj gledalce pred malimi zasloni in obiskovalce kinematografov navdušuje z raznolikimi vlogami v številnih uspešnih celovečercih in serijah. Leta 2000 je odigral svojo prvo filmsko vlogo v akcijski pustolovščini X-Men, v kateri se je predstavil kot Sabretooth. Sledile so nepozabne vloge v izjemnih uspešnicah, kot so Troy, The Devil’s Rejects, The Scorpion King, Joe Dirt in Black Mask II. Zaigral je v miniseriji Hercules, priljubljenih serijah V.I.P., Monk, Son of the Beach, Party of Five in My Boys ter televizijskem filmu How to Make a Monster.

Sheri Moon Zombie (Deborah Myers) se je v igralski vlogi prvič preizkusila leta 1995 v glasbenem videospotu za skupino White Zombie, nato pa je sodelovala še s številnimi drugimi glasbenimi rock skupinami. Leta 2003 je prvič zaigrala v celovečercu in z vlogo Baby, članice čudaške družine Firefly, v Zombiejevi grozljivki House of 1000 Corpses obnorela gledalce po vsem svetu. Njeno nadarjenost je opazil tudi Tobe Hooper, mojster grozljivk in režiser klasik Texas Chainsaw Massacre, Poltergeist in Salem’s Lot. Povabil jo je k sodelovanju v grozljivki The Toolbox Murders, v kateri je upodobila natakarico Daisy, morilčevo prvo žrtev. Leta 2005 se je vrnila k vlogi Baby v naslednji Zombiejevi mojstrovini, The Devil’s Rejects. Pred kratkim je posodila glas v animiranem celovečercu The Haunted World of El Superbeasto.

Malcolm McDowell (Dr. Samuel Loomis) je svojo prelomno vlogo odigral že daljnega leta 1968, in sicer Micka Travisa v večkrat nagrajeni drami Lindsay Anderson, If.... Za tem je nizal uspeh za uspehom, med drugim leta 1971 z vlogo v akcijski drami Stanleyja Kubricka, A Clockwork Orange, dve leti kasneje znova z vlogo Travisa v novem filmu Andersonove, O Lucky Man!, leta 1979 pa je vodil igralsko zasedbo v pustolovskem trilerju Nicholasa Meyerja, Time After Time.

Nikakor ne gre pozabiti njegovih vlog v celovečercih Star Trek: Generations Davida Carsona, Gangster No. 1 Paula McGuigana in Assassin of the Tsar Karen Shakhnazarov, s katerimi je prepričal številne kritike in občinstvo. Nič manj prepričljiv ni bil v filmu Richarda Lesterja Royal Flash, Paula Schraderja Cat People, Rachel Talalay Tank Girl, Josepha Loseyja Figures in a Landscape, Bryana Forbesa The Raging Moon, Blakea Edwardsa Sunset, Tinta Brassa Caligula, Martina Ritta Cross Creek, Roberta Altmana The Player in z zadnjo upodobitvijo Micka Travisa v celovečercu Britannia Hospital režiserke Andersonove. Tu so še filmi Bobby Jones: Stroke of Genius, In Good Company, I Spy, The Company, Hugo Pool, Just Visiting, Mr. Magoo, My Life So Far in Blue Thunder. Gledalci pred malimi zasloni ga bodo prepoznali po vlogah v serijah Pearl, Fantasy Island, Entourage in Heroes.

Brad Dourif (Sheriff Brackett) se je kot igralec kalil v gledališču, nato pa je leta 1975 že s svojo prvo filmsko vlogo, v drami One Flew Over the Cuckoo's Nest Milosa Formana, prejel nominacijo za oskarja ter dve leti kasneje zlati globus za najboljšega novinca.

V 70-ih letih prejšnjega stoletja je nastopal v številnih igrah, tudi v The Ghost Sonata, The Doctor in Spite of Himself, When You Comin' Back, Red Rider?. Po že omenjenem filmskem prvencu je zaigral v celovečercih Eyes of Laura Mars Irvina Kershnerja, Wise Blood Johna Hustona, Ragtime Milosa Formana, Dune in Blue Velvet Davida Lyncha,

Urban Legend Jamieja Blanksa, Alien: Resurrection Jean-Pierra Jeuneta, The Color of Night Richarda Rusha, Jungle Fever Spike Leeja, Body Parts Erica Reda in v trilogiji Petra Jacksona The Lord of the Rings. Svoj glas je posodil Chuckyju, zlobni lutki v grozljivki Toma Hollanda, Child's Play, in njenih nadaljevanjih. Njegov prvi televizijski film je The Mound Builders. Gostoval je v serijah The X Files, Babylon 5, Star Trek: Voyager, Ponderosa in Deadwood.

Filmska ekipa

Rob Zombie (scenarist, režiser, producent)
Svojo mnogostranskost dokazuje v svetu filma, televizijskih oddaj, glasbe in založništva. Po režiserskem prvencu House of 1000 Corpses (2003) je ustvaril še mojstrovino The Devil's Rejects (2005), nato pa se je vrnil k svoji prvi ljubezni, glasbi. Za tri mesece se je zaprl v studio in nastal je njegov najbolj raznolik album doslej, Educated Horses. Izšel je marca 2006 in se takoj povzpel na peto mesto na Billboardovi glasbeni lestvici. Zombie že petnajst let sodeluje z založbo Geffen Records,. V tem času je skupno nanizal sedem albumov, pred solistično kariero s skupino White Zombie. Prvega, La Sexorcisto: Devil Music, Vol. 1, je skupina izdala leta 1992. Postal je dvakrat platinast. Naslednji, Astro Creep: 2000, je bil tri leta kasneje še uspešnejši. Zombiejev prvi solo album, Hellbilly Deluxe, je izšel leta 1998 in postal trikrat platinast, zelo uspešen pa je bil tudi drugi, The Sinister Urge (2001).

Mnogi ga poznajo tudi po odličnih glasbenih videospotih. Leta 1995 je režiral videspot za pesem More Human Than Human in kot prvi prejel MTV-jevo nagrado za režijo lastnega glasbenega izdelka. Spote je ustvarjal tudi za druge glasbenike, med drugim za Ozzyja Osbourna. Lani se je preizkusil v vlogi gostitelja filmske oddaje TCM Underground, v kateri je predvajal kultne filme po lastni izbiri.

Komentarji

22.8. 2007 ob 14:21 zvezdica

Kot velik ljubitelj filma halloween sem prepričan, da me ne bo razočaral, saj me tudi original iz leta 1978 ni razočaral oz. ravno obratno. Priporočam ogled obeh.

— Kolega
12.9. 2007 ob 12:21

A gre to za remake prvega dela?

— remake?
15.9. 2007 ob 19:43

za vse halloween fane - priporocam ogled pa nc bat, gospod zombie ni spremenu nic ;) original ostaja klasika, tale je samo nova verzija

— amanda
20.9. 2007 ob 14:15

9. del HALLOWEEN me ni razočaral!!! gledala sm že vse dele halloween filmu in ta je tudi eden izmed najbolših!!! BRAVO Rob Zombie tole se ti je pa posrečlo =P !!! priporočam ogled filma...ne bo vam žal!!!

— mojca
22.9. 2007 ob 23:43 zvezdica

Komaj čakam da si ogledam ta film.Original je eden mojih najboljših grozljivk doslej. Morilec Michael Myers je postal žee prava legenda tovrsnega žanra. Že sam pogled nanj ti vzbudi strah in trepet. In legendarna srh vzbujajoča glasba... Priporočam ogled filma vsem, ki imate radi grozljivke.

— bojan
25.9. 2007 ob 18:37

Vseh 8 filmov do sedaj je zelo dobrih, zgodba je odlična. Priporočam ogled vseh filmov in potem počakate na 9. del. Lp

— Matjaž
26.9. 2007 ob 20:50

ja no jst sm si ogledu do zdj skor use dele sam mislm pa d je prvi deu (1978) še edn izmed najbolših od ush do zdej, sam splaćal bi se pa tud tega ogledat, sam tko k skos, prvi deli ush filmou so najbolši, ampak pustmo se presenett ;)

— seljo
28.9. 2007 ob 18:35

Am.. Zdaj sem ravno pogledo film. Sem razočaran, ker je različica prvega dela v slabši luči. Igralke so hot. Izgleda da bo treba še čakat na nadaljevanje iz mrtvašnice... LP =/

— Matjaž
5.10. 2007 ob 12:26

Tako kot ostele "grozljivke" ki zadnje čase prihajajo na platna, tudi ta bolj sliči na komedijo...še vedno čakam na PRAVO grozljivko!!! Malo krvi,psihičen mulc (glede na to kakšna je bila njegova cela familija se sploh ni za čudit)in to bi naj bila grozljivka...get real!

— anja s.
5.10. 2007 ob 17:28

sem velika ljubiteljica filmov halloween tak da kome čakam da prije toti v kino, ker je že trailer ql pa splača se pogledat spletno stran filma čista 10

— janja
8.10. 2007 ob 17:27

Še ena grozljivka?Ja kul.Šel gledati,ziher.

— gregc
13.10. 2007 ob 15:21

Pred časom sem pogledal ta filme, in moram rečt da je res super film, ga priporočam vsem.. zlo dober filem 10tka

— itak
28.10. 2007 ob 18:19

FiLm HeLLoWeen jE ZakoN GrozLjivKa=) FuL PripOrOčAm OgleD Vseh DeloV...Res Wm Nou ŽoU***GLejTe ga!!!p.s.-priporočam tud grozljivko z naslovom : KRVAVA ROMANCA=p meEyTe Se FaJn=)*MwA*

— Lepotička
4.11. 2007 ob 14:42 zvezdica

Robu lahko samo cestitam, da je zanr popeljal do absurda.. V filmu nisem zasledil ideje, nauka, je le film o psihopatu, ki od zacetka do konca filma ubija.. Po drugi strani bi ogled filma priporocal vsem nasprotnikom smrtne kazni, saj na zalost taki ljudje kot Mike Myers dejansko obstajajo..

— dr.Mockba
4.11. 2007 ob 18:02 zvezdica

Film sem si ogledal tako kot tudi njegove predhodnike. Morem reč da imam zelo mešane občutke, film je zanimiv prve pol ure ko pri kazuje Michelovo otroštvo vse do večera na Helloween. Kasneje film ne stopnuje napetosti ampak prikaže dogodtke, ki smo jim bili priča v prvem delu sicer malo prirejeni vreziji. Film ni slab ni pa dosegel napetosti iz prvih dveh delov, ki sta pravi mojstrovini.

— Bojč
6.11. 2007 ob 17:11

Velik oboževalec vseh delov. A ta pa je veliko sranje. Mi je žal, da sem sploh gledal. Ocena 2

— Bedarija
6.11. 2007 ob 17:24 zvezdica

Vsi deli so bli odlični. Razen tretjega ( kjer ni blo Mayersa ), zato pa sta bla naslednja tolko boljša in vsi do tega zadnjega. Film je čista polomija, še daleč se ne more primerjat z prvim. Upam da bodo kmalu posneli nadaljevanje se pravi 9 del ki bi se moral začeti v mrtvašnici z zažganim Mayersem. in še ubiti x-zibita, ki mu jih je malo naložil po riti. :)

— Primož
18.11. 2007 ob 19:49

Totalno brezvezn film

— Korenof Lujezk
20.11. 2007 ob 17:06

Film sem si že ogledal in je zaslužil oceno 5/5

— Clemensa
21.11. 2007 ob 18:34

kulska je zelo

— erik
21.11. 2007 ob 18:34 zvezdica

Strahhh in trepet ponovno pred preizkušnjo, kar spomni na popolno morilsko vzdušje z Michael-om Myers-om v daljno leto 1978. Že original iz tega leta me je resnično pritegnil in si ogledal čisto vse mogoče dele kjer se je pojavil. Popolna grozljivka je izraz z resnično dobro vlogo ki jo odigra res legendarni Michael Myers. Premierno ali pred-premierno si zagotovim sedež v prvi vrsti. Pa tud če bo nabito polna dvorana, še toliko bolj, da bo res ''Scarry'' vzdušje. HeHeHe.
- - THE MOST SCARRY THING IS THE ADRENALIN RUSH THRU THE BODY - -

— LiQuiDeRR
21.11. 2007 ob 18:55

upam da si jo bom lahko prišel pogledat sicer pa kolko vidim je dobra

— erik
25.11. 2007 ob 10:50 zvezdica

Film Halloween in Michael Myers sta zakon in po ogledu 9. dela ga tudi razumem, da je tak kot je...
film ne razočara in je res vreden ogleda...

— ***
25.11. 2007 ob 17:00

ta film je legendarni
boljsi od unih starih
sem ga ze gledal pred 3 meseci nazaj
in zdaj pred tednom nazaj se enkrat
dober full je
rob zombie je clan res
dobre grozljivke dela

— koprcan
27.11. 2007 ob 15:32

Vse ok, le da pozabljamo da Zombie ne-dela glih blestečih filmov....sama režija, posnetki, igra, ni glih bleščeče v njegovih filmih. Sj konec koncev za grozljivke to sploh ni važn.

— BREGAR
28.11. 2007 ob 18:17 zvezdica

Sem gledala in bila zelo razočarana. Razen veliko krvi ni dosti drugega.

— senca
29.11. 2007 ob 12:27

wiii,...kumi čakam tud jst...pejte usi gledat...zihr vm nou žou

— pika
1.12. 2007 ob 18:28

Bolano.

— F10
2.12. 2007 ob 16:49

film je kar strašen, zaradi efektov, drugače pa ni nič kaj preveč zanimiv, ne boste nič zamudli, če si ga ne ogledate

— lala
2.12. 2007 ob 17:12

Zelo grozljivo.

— miha marinič
3.12. 2007 ob 10:27

Ok js obožujem Halloween in sm gledala že use dele (večkrat) in ta je totalno razočaranje. Če bi se tale Zombie mal bol posvetiu prvemu delu, bi mogoče celo zadel kšne podatke. Faliu je in letnce in tamauga Michaela, umor sestre je biu drugačen, skratka use je narobe. Če že greš delat remake usaj tiste elemente pust k so ključni tud u drugih delih. Skratka sux!

— Grozljivka???
4.12. 2007 ob 17:45

Morilec Michael Myers ------------res car lej -------pa še posebej ona muska odzadi ko Myers-napada hehee kuj kurjo kožo dobim-----------wiiiiiiiiii---res ql grozliwke halloween i lowe u

— hardcore
5.12. 2007 ob 12:42 zvezdica

Če sem iskren, niti nisem vedel, kaj bom gledal. Mislil sem, da bo kar v zvezi s čarovnicami glede na naslov. Potem pa je bilo čisto nekaj drugega. Uff, takega klanja pa res nisem pričakoval. Drugače pa: govori se o zlu. V resnici pa je ta človek psihopat, bolan človek. In kot takega ga je treba tudi obravnavati. Včasih ni čudno, da se zgodijo določene deviacije otrok z ozirom na težke družinske razmere. Je pa treba priznati, da je film dobro narejen in tudi glasba je prepričljiva. Aja, pa še to. Glede na to, da je film poln nasilja, nisem nikjer zasledil, da bi bil prepovedan za otroke in mladostnike.

— Ivan
5.12. 2007 ob 12:47 zvezdica

brez zamere, toda to je najslabsi film kar sem jih kdaj koli gledal v kinu!!! Michael Myers pobije in pokole vse kar leze in gre. vedno se prkaže sredi sex prizorov kar pokvari se tisto kar je zanimivo.

— saso
5.12. 2007 ob 12:53

ful hud film jst ga grem gleat

— llucckyy
7.12. 2007 ob 9:08

nisem še ga gledav

— martin
7.12. 2007 ob 16:48

čist hud film ,,,vredno ogleda

— hmm
8.12. 2007 ob 14:10

eii hud fill konc ress!

— pićkaaa
8.12. 2007 ob 14:12

film je ful uredu zabaven in malo grozljiv

— keff
8.12. 2007 ob 19:28

norooooooooooooo
res najbl krvava grozliuka.....
če mate to radi pol nesmete tega zamudit....res zakon

— jure
10.12. 2007 ob 11:00 zvezdica

Film je sicer zelo dobr..vendar so posnetki na momente zelo čip...Film je definitivno tipična grozljivka,ki vedno znova preseneča.

— Aida*
10.12. 2007 ob 11:06 zvezdica

Malo sem bila presenečena in razočarana nad filmom. Sicer pa...pojdite ga gledat in ocenite sami. Definitivno ogled filma ne priporočam mlajšim od 15 let in ljudem z občutljivim želodcem ker boste dvorano zapustili predrčasno!

— Aneja
10.12. 2007 ob 20:00

Zakon film! Michael Myers the best!

— Eillen
13.12. 2007 ob 20:33

ja film sm gledala 3 dele in sicer tist k je u bolnci,tist k je neki u šoli in se mi zdi da je tazadn pa gledala sm še enga k je bla ta laura še mlada pa ji je michael use pobiu.te tri dele k sm jih uspela pogledat so fuuuuuul hudi in bi zlo zlo rada vidla use dele po vrsti

— gluponja
17.12. 2007 ob 16:02

Film sem si ogledal.... in vam lahko poven da me spominja na TETRMINATORA!!! mislen 3 šate od starega v bazenu... in 1 šat od policaja... pa sestra ga zabode in on se lahko hodi itd... terminator.... slabo

— uki
19.12. 2007 ob 12:52

cool nič druga no kul pa haha za smejat se je zraven od straha lol

— sara
19.12. 2007 ob 12:52

cool je to res jaz sem že gledala splača se it tega ni za zamudi cool ej stari total

— nina
21.12. 2007 ob 18:33

film kokr gledam po netu zgleda zakon sam zakay so tok pozne ure ... =( škoda k si nuben najstnik nemore ogledat tega filma

— nany
21.12. 2007 ob 18:47

jas danes grem z frendi glejat toti film ..pa upam da mi nebo žauu..om pol napisala ju3 al pa še danes kak mi je blo .. :)

— martinč<3*
21.12. 2007 ob 18:54

film je definitivno prepozne mogoče bi si ga več ljudi ogledalo če bi dali malo bolj zgodno uro!!!!!

— klolkk
23.12. 2007 ob 11:13

film sm si ogledala, na začetku ko prikazuje njegovo otroštvo ni dosti strašljiv, kasneje pa se sprevže v srhljivko.. film je dobr 8/10.. splača se ogledat

— sabina
24.12. 2007 ob 2:03

film priporočam vsem tistim ki radi gledate grozljivke..je par dobrih prizorov.. priporočam

— jebac
25.12. 2007 ob 14:43

Mislm hodo tok hudga filma še ni blo res. Najboljš si ga je ogledat k si sam doma. Poskuste ne bo vam žal. :)

— Ana
25.12. 2007 ob 15:04

ja pomojem mnenju..film ni tok dobr kot so bli prejsni..Michael Myers ubije vsee...tudi tiste ki bi jih lahklo pustil pri življenju(npr. tist varnostnik ki je lepo skrbel 17 let zanj)..nekaterih dogodkov se ne da razjasnit...drgač pa še kr kul film

— mas**
25.12. 2007 ob 19:34 zvezdica

Zelo slab film, ki ne izpolni pričakovanj. Niti pod razno ne konkurira Carpenterjevi mojstrovini. Rob Zombie očitno res ni za režiserja.

— Chip
26.12. 2007 ob 15:04

MEN JE BIU FILM KR NEKI... KR ENI KLOUNI PA TE SCENE... BZ!!!! SM MISNU D BO BL GROZN D SE BO PUNCA H MEN STISKALA!!!!! PA SPLOH NI GROZN JS SM SE SMEJU ZRAVN!! NE PRIPOROČAM OGLEDA

— DOOFYX
26.12. 2007 ob 15:04

tist komentar o lepotički... men je biu film zlooooooooooooo ušeč. gledat sm ga šla 2x. flo dobre scene. sicer nism gledala nobenga druzga dela sm jih bom poskusla. PRIPOROČAM OGLED!!!

— "LEPOTIČKA"
27.12. 2007 ob 12:35

priporocam film za use ljubitelje grozljivk.imajo popolno glazbo-primerno grozljivkam.predlagam da si ogledate film noč čarovnic-original in si ga sposodite v videotekah.sicer pa upam za še en podvik roy zombia in ga predstavil tudi v kinomatgrafih.lp ...

— ...
28.12. 2007 ob 9:28

zelo dober film sicer malce grozljiv po režiji roba zombia

— jjkk
28.12. 2007 ob 16:48

meni so zelo wsec grozljiwke...ze nasplosno in upam da mi bo tudi ta film bil wsec ;)

— by mee
29.12. 2007 ob 15:08

nism gaše gledala ampak ga grem in je baje ful hud in ni tok strašn!!!!

— bu
30.12. 2007 ob 21:01

Kot velik ljubitelj filma halloween sem prepričan, da me ne bo razočaral, saj me tudi original iz leta 1978 ni razočaral oz. ravno obratno. Priporočam ogled obeh.

— kolega
1.1. 2008 ob 13:23

toti film ni tak vreji jaz sn ga ze glejo tak bol bedni je edino vrei je na zacetku ko ovega v gozdu z palco ubije

— henza
12.1. 2008 ob 21:08

Še kar dobr, vseen vredn ogleda. Konec je bil najboljši. Psihopati pač. ;)

— Samy
13.1. 2008 ob 13:10

Srednja žalost. Lahk bi blo boljše narejen. Zgodba ni slaba sam na koncu ga tukrat ustrelijo on pa še kr hodi joo. ;)

— Samy
14.3. 2008 ob 0:00

ta film mi je bil ful dobr dobra grozljivka čista 10

— timmy
25.3. 2008 ob 17:30

film je ful dober

— keff
25.3. 2008 ob 17:30

halloween sem že gledu 2 krat je ful smešen z tem klanjen . nisem mogu verjet da majhen otrok naredi toliko umorov.če še kdo ni gledal filma naj ga takoj pogleda kej je ful zabaven

— keff
24.7. 2008 ob 13:23

uff mal preveč je grozljivka! :P

— Opa
15.9. 2008 ob 14:08

vi ste ful neumni kaj dajete take filme če so smešni
dajte ksne starašne filme ne pa smešne to je zame smešnca

— tina cah
25.10. 2008 ob 2:00

V tem filmu nastopam jaaz.

— Halloween.queen.
27.10. 2008 ob 18:31

zelo vredi film,ker je grozlivka

— luka
30.10. 2008 ob 18:06

laHKO BI BILO SMEŠNO

— wr<b se
30.10. 2008 ob 18:08

ZDI SE MI DA JE PRREGROZEN MARSI KDO SI ŽELI OGLEDAT TA FIEM KO BO GA VIDEL NEBO NIČ VESEL

— AN ČI
31.10. 2008 ob 0:00

film je božanski res čestitam vsem ki so si izmislili ta film.

— domen
31.10. 2008 ob 12:44

upam da je film odlicen in straslijv kot za

NOČ ČAROVNIC

— simona
1.11. 2008 ob 0:00

živjo..jst bi sam povedala da je film ful HUD..k pač se ti loh tko mal zdi da se to loh tut u resničnmu lajfu zgodi...nevem no jst sm ga šla gledat 31.10...in sm šla poj vn pa me je blo kr mal strah:)...splača se pogledat..

— pika*
2.1. 2009 ob 0:00

kull film

— 555
11.2. 2009 ob 0:00

ja pune doer fil je alo !

— maja
17.4. 2009 ob 2:00

O, ja! Ta film si morate it ogledat vsi ljubitelji grozljivk.
film boste razumeli v vsakem primeru, a vam vseeno priporočam, da si najprej ogledate originalni Halloween John-a Carpentar-ja iz leta 1978!

— Maddy
18.5. 2009 ob 2:00

KUL ZELO VREDI GROZLIVKA

— MELANI
25.5. 2009 ob 15:12

super film! ni kaj! še bolj bi moglo bit noter krvi!

— tadej
5.3. 2010 ob 16:11

cool film

— deno
6.2. 2011 ob 14:08

kulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

— kim

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.