Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Ninja želve: Iz senc

akcijska komična pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 9.6.2016, Kolosej Ljubljana
1h 52min / 112min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Josh Appelbaum, Andre Nemec
Režija: Dave Green
Ustvarjalci akcijskih spektaklov Podli fantje, Armageddon in Transformerji predstavljajo nove zabavne avanture obešenjaških ninja želv Raphaela, Leonarda, Michelangela in Donatela, ki morajo znova reševati New York pred uničenjem. Njihov večni sovražnik Shredder je našel način, kako lahko ustvari lastne mutante, poleg tega pa se nad mesto zgrnejo uničujoči robotski Nezemljani. Dodatne težave povzročajo nesoglasja med želvjimi brati, saj bi se s pomočjo Shredderjevega seruma lahko spremenili v navadne ljudi. Na srečo se lahko zanesejo na modre nasvete podganjega učitelja Splinterja in pomoč zveste prijateljice April.

Legendarni bojevniki se vračajo, da bi svoje mesto ubranili pred novimi pretečimi nevarnostmi.

Vsem dobro poznani bratje, ki nosijo imena resničnih renesančnih umetnikov, so svojo filmsko renesanso doživeli leta 2014, sedaj pa so pripravljeni za novo poglavje … Zločin namreč nikoli ne počiva, zato bodo mutirani borci za pravico in nepoboljšljivi zabavljači ponovno stopili iz senc!

Tokrat bo nevarnost pretila iz vsepovsod! Stari sovražnik Shredder namreč želi ustvariti lastne mutante, zato najame znanstvenika Dr. Baxterja Stockmana. Ta Bepopa in Rocksteadyja zares spremeni, medtem pa skrivnosti serum, ki povzroča mutacije, ukrade mična novinarka April. Ko ga prinese Ninja želvam, Raphael, Leonardo, Michelangelo in Donatelo prvič pomislijo, da bi z njegovo pomočjo lahko prevzeli človeško obliko. Časa za premlevanje ideje ni na pretek, saj nova nevarnost že preži z neba v obliki sovražnih Nezemljanov, ki zavzamejo New York. Da bi ubranili svoje mesto, se bratom in njihovemu modremu mojstru Splinterju v boju pogumno pridružijo še njihovi človeški prijatelji April O'Neil, Vern Fenwick in novinec Casey Jones.

Komentarji

19.4. 2016 ob 17:05

kulll

— janci
5.6. 2016 ob 22:33

Komi čakam!!! :) :D

— Rafaelo
9.6. 2016 ob 17:01

zloooooo kulsko.

— leonardo
9.6. 2016 ob 22:28

povejte, če je kdo opazil Vinka

— VinkoHunter
10.6. 2016 ob 23:04

Ooo kull :D !!!! komaj cakam da moj brat Simon in jaz greva v kino TMNT ! :D

— Luka Kregar
26.6. 2016 ob 16:01

Zlo kul. Najboljsi film vseh casov. Kok oskarjev dobi ta film? VSE to ni je reku morgan freeman

— Matej godec
2.7. 2016 ob 11:08

obozujem........svetovno <3 <3

— Marisa
8.7. 2016 ob 13:34

ful kul film coolllllllll

— jaka car

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.