Kolosej
Film distribucije Continental Film

Nick in Nora: Zmenek za en večer

romantična drama
Podnapisi
1h 29min / 89min
Leto: 2008
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Lorene Scafaria po zgodbi Rachel Cohn in Davida Levithana
Režija: Peter Sollett
Čustveni Nick še vedno ni prebolel boleče ločitve od zapeljivke Tris, a se kljub temu s prijateljema odpravi na zabavo. Tam se zbliža s skrivnostno Noro in ker imata enak glasbeni okus, se s starim Yugotom odpravita iskat čudaško glasbeno skupino, za katero nihče ne ve, kje bo nastopila. Hkrati skušata najti pijano in izgubljeno Norino prijateljico Caroline, na divjem potepu po mestu pa utegneta naleteti tudi na prve iskrice resnične ljubezni.

Komentarji

2.1. 2019 ob 1:00

Serija je zelo favna se posebej mi je zanimiva

— naja

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.