Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Nevidno zlo začetek: Racoon city

Resident evil:Welcome to Racoon city
grozljivka
Podnapisi
Leto: 2021
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Johannes Roberts
Bodite prvi, ki boste priča izvoru zla v napovedniku za Nevidno Zlo Začetek: Raccoon City.

Ob vrnitvi k izvorom zelo priljubljene filmske serije NEVIDNO ZLO ustvarjalec Johannes Roberts obudi igre za novo generacijo oboževalcev. V filmu NEVIDNO ZLO - ZAČETEK: RACCOON CITY je Raccoon City, nekoč cvetoči sedež farmacevtskega velikana Umbrella Corporation, zdaj umirajoče mestece ameriškega srednjega zahoda. Odhod korporacije je povsem opustošil mesto in pod površjem se rojeva strahotno zlo. Ko se to zlo osvobodi, mora skupina preživelih združiti moči, da razkrije resnico o korporaciji Umbrella in dočaka nov dan.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.