Kolosej
Film distribucije Continental Film

Neverjetni Spider-man

akcijska pustolovščina
Na sporedu od: 12.7.2012, Kolosej Ljubljana
2h 16min / 136min
Leto: 2012
Država: ZDA
Scenarij: Alvin Sargent, Steve Kloves, James Vanderbilt
Režija: Marc Webb
Najstnik Peter Parker v šoli nikakor ne najde pravih prijateljev, razumevanje najde le pri dolgoletni prijateljici Gwen, ki ji brez uspeha skuša izpovedati svoja ljubezenska čustva. Življenje se mu postavi na glavo, ko odkrije kovček dolgo pogrešanega očeta. Ker želi raziskati očetovo izginotje, ga sledi vodijo do očetovega nekdanjega sodelavca, dr. Connorsa, toda soočenje z njegovimi nenavadnimi poskusi Petra spremeni v superjunaka. Poleg soočanja s svojo novo identiteto se mora Peter spopasti z grozljivim stvorom, ki želi uničiti mesto.

Eden najbolj priljubljenih likov na svetu se vrača na velika platna in razkriva novo poglavje Spider-manove dediščine v Neverjetnem Spider-manu. Osredotoča se na zgodbo, ki je na filmu še nismo videli, in predstavlja drugačno plat Petra Parkerja.

Peter je izobčeni srednješolec, ki so ga v otroštvu zapustili starši. Odraščal je pri stricu Benu (Sheen) in teti May (Field). Kot večina najstnikov poskuša ugotoviti, kdo je in zakaj je človek, kakršen pač je. Samega sebe spoznava tudi s svojo prvo srednješolsko ljubeznijo Gwen Stacy (Stone). Skupaj odkrivata ljubezen, predanost in skrivnosti. Ko najde skrivnostni kovček, ki je bil last njegovega očeta, skuša dognati in razumeti izginotje staršev – to ga pripelje neposredno do OsCorpa in Dr. Curta Connorsa (Ifans), nekdanjega očetovega sodelavca. Spider-mana čaka spopad z njegovim alter-egom Kuščarjem, Peter pa bo moral sprejeti odločitve, ki mu bodo spremenile življenje, saj bo moral uporabiti svoje moči in izoblikovati svojo usodo, da bi postal junak.

O filmu

Filmskim ustvarjalcem je bilo pomembno gledalcem predstaviti do zdaj neznano plat Petra Parkerja. “Peter Parker se zaradi izgube staršev poda na potovanje,” pravi režiser. “Zanimale so me čustvene posledice tega tragičnega dogodka – ne nazadnje je to zgodba o pobu, ki se odpravi poiskat starše, najde pa samega sebe. Potem je tu seveda saga Gwen Stacy – če strip poznate ali ne, je to izjemna zgodba. In seveda je potem tu Kuščar, eden mojih najljubših zlikovcev v stripih. Vse to nam je omogočilo veliko manevrskega prostora.”

Producent Matt Tolmach dodaja: “Spider-man je ikona. Ko smo odraščali, smo se vsi poistovetili z njim, saj je po svoje čisto povprečen. Je poba, ki ima težave z dekleti, ni priljubljen, ni bogat in vpliven. Vsaj deloma se vsak lahko najde v njem, zato se Spider-manova in Petrova zgodba dotakne ljudi kot le malo drugih likov, in kot filmarji se čutimo odgovorne, da ta lik pravilno predstavimo. Peter je od rane mladosti odraščal brez staršev – izgubil ju je na zanj skrivnosten način. Zaradi tega ima veliko vprašanj: Od kod prihajam? Kdo sem? Zakaj sta moja starša odšla? Zakaj se je to zgodilo? Kaj bom postal? Naš junak se mora soočiti z veliko prvinskimi vprašanji. Z vsem tem se prejšnji filmi niso veliko ukvarjali, so pa ključnega pomena za to, kdo Peter Parker je. To je bistvo mladeničevega potovanja. Zato smo se z navdušenjem podali na to pot. Nerešene stvari so stvari, s katerimi moramo živeti in te nas pošljejo na pot – ta pa nas lahko poboljša ali poslabša.”

Pokojna Laura Ziskin, ki je odigrala pomembno vlogo kot producentka filmov o Spider-manu, je povedala, da si je veliko težav – med drugim tudi to, da ga je ugriznil pajek – Peter nakopal sam, a njegova žilavost in pogum mu dajeta moč, da si sam kroji usodo. “Ko ga ugrizne pajek, je Peter tam, kjer ne bi smel biti,” je povedala Ziskinova. “A ko ima enkrat moč, se zanj začne učni proces. Je aktiven, ne pasiven – odgovoren je za vse, kar se dogaja.”

“Ključna stvar pri zasnovi zgodbe je bila, da se vse na Petrovem popotovanju zgodi zaradi njegove želje, da bi odkril resnico o svojem očetu,” nadaljuje Webb. “Sosledje dogodkov, ki ga pripeljejo do OsCorpa in Dr. Connorsa, pripelje tudi do ugriza. Nisem hotel, da bi bil ugriz povsem naključen dogodek, ampak prikaz in rezultat njegove želje zapolniti praznino.”

Hkrati je Peter Parker edinstveno primeren za dolžnosti, ki mu jih prinaša moč. “Peter Parker je junak, ne super junak,” pravi Andrew Garfield, ki prvič igra naslovnega junaka. “Dober je bil že pred pajkovim ugrizom. Potem pa dobi moč, da dela v skladu s tem, kar ve, da je prav.”

Garfield je čutil posebno odgovornost do vloge moža v obleki. “Ko sem bil mlajši, sem se včasih počutil ujet v svoji koži, ampak tako smo se počutili vsi. Zato je ta lik najbolj priljubljen med vsemi super junaki. Je univerzalen in združuje. Meni Spider-man veliko pomeni iz istega razloga kot drugim ljudem: je simbol, človek z napakami. Tako kot imamo napake vsi, a se zelo trudi, da bi vse storil tako, kot je prav in pravično, in bori se za ljudi, ki se ne morejo boriti sami. Predstavljati ga je bila zame velika odgovornost – in verjemite mi, sem samo možak v kombinezonu. Počaščen sem, da sem Spider-man, ampak Spider-man pripada vsem. Spider-man mi zelo veliko pomeni, saj me je privlačil od ranega otroštva. V težavah Petra Parkerja sem iz tedna v teden s stripi našel upanje in moč. Nekaj resničnega je bilo v njih, v tem, kako sta si jih zamislila Stan Lee in Steve Ditko.”

Zanimiva dejstva

 • Letos Spider-man praznuje petdeset let. Klasični Marvelov stripovski junak je debitiral leta 1962 v petnajsti številki antološke serije Amazing Fantasy (avgust 1962), ki se je s to izdajo končala in Spider-manove pustolovščine so se nadaljevale v novi seriji The Amazing Spider-Man leta 1963.
 • Andrew Garfield že vse življenje obožuje Spider-mana – spominja se fotografije z noči čarovnic, ko se je pri treh letih oblekel v Spider-mana.
 • Emma Stone igra Gwen Stacy, ključni lik Spider-manovega izročila in prvo ljubezen Petra Parkerja. Gwen Stacy se je prvič pojavila decembra leta 1965 v The Amazing Spider-Man #31.
 • Pri Neverjetnem Spider-manu je sodelalo več kot tisoč ljudi. Snemali so ga v sedmih studiih Sony v Culver Cityju.
 • Andrew Garfield se je z osebnim trenerjem Armandom Alarconom na snemanje pripravljal šest mesecev, šest dni v tednu. Sodeloval je tudi s koordinatorjem kaskaderjev Andyjem Armstrongom in njegovo ekipo, skakal je po trampolinu, delal vaje za moč, igral košarko, se uril v borilnih veščinah, gimnastiki in skejtanju.
 • Andy Armstrong in njegova ekipa sta imela med snemanjem v skladišču v bližini studiev Sony Pictures vadbeno igrišče, kjer se je Andrew Garfield z vrhunskimi vaditelji uril v različnih disciplinah. V skladišču so bili določeni deli zgradb, zidov in drugih prizorišč iz filma, da so tam lahko vadili in izpopolnjevali akcijske sekvence.
 • Dr. Connors / Kuščar je klasičen Marvelov negativec in se je prvič pojavil leta 1963 v The Amazing Spider-Man #6.
 • Leče za Spider-manov kostum so naredili v podjetju, ki izdeluje leče za sončna očala za vojsko in NASO. Premazali so jih tako, da niso odsevne.
 • Kostumografka Kym Barrett je Spider-manovo oblačilo zasnovala ob pomoči režiserja Marca Webba. Poudarjalo naj bi bolj vitko in atletsko, manj mišično silhueto. Za navdih si je Barrettova predstavljala, kaj bi se zgodilo, če bi pajkovo mrežo napihnil veter in bi se ovila okoli telesa. Poleg drugih materialov je Barrettova preučevala lahke, raztegljive materiale zimskih olimpijcev in poklicnih kolesarjev in tako naredila oblačilo, ki Spider-manu omogoča, da se obeša po Manhattanu.
 • Za film so naredili 56 Spider-manovih oblek, 17 za Andrewa Garfielda, ostale pa za kaskaderje. Nekatera so bila brezhibna, druga v različnih stadijih razpadanja, kot je pač narekovala zgodba.
 • Andrew Garfield je ob pomoči garderoberja Roberta Moorea potreboval 20 minut, da si je nadel Spider-manovo oblačilo.
 • Rhys Ifans se je na vlogo Dr. Connorsa pripravil tako, da se je naučil živeti kot človek z eno roko. Poleg tega je obiskal nekaj vrhunskih laboratorijev, kjer je opazoval znanstvenike pri delu, se podučil o mutacijah in nekaj časa preživel s plazilci in opazoval njihovo gibanje.

O igralcih

Andrew Garfield (Peter Parker) je za vlogo v Socialnem omrežju dobil BAFTO in bil nominiran za zlati globus. Pred kratkim je debitiral na Broadwayu v Smrti trgovskega potnika. Kariero je začel v gledališču.

Rhys Ifans (Dr. Connors / Kuščar) je bil nominiran za BAFTO za nastop v Nothing Hillu. Posnel je še filme Heart, Twins Town, August, Anonymous, Passion Play in Neverland.

Emma Stone (Gwen Stacy) je bila za nastop v Lahki punci nominirana za zlati globus. Posnela je še filme Služkinje, Prijatelja samo za seks, Roker, Ta nora ljubezen, The Croods.

Martin Sheen (stric Ben) je večkratni dobitek emmyja in zlatega globusa. Nastopil je v več kot 65 filmih, med drugim v Apokalipsa zdaj, Ujemi me, če me lahko, Ameriški predsednik, Wall Street, Ghandi. Med novejšimi filmi sta The Double z Richardom Gerom in The Way v režiji njegova sina Emilia Esteveza.

Sally Field (teta May) je dobila dva oskarja, za Prostore v srcu in Normo Rae. Za zlati globus je bila nominirana tudi za nastope v Jeklenih magnolijah, Smokey and the Bandit, Absence of Malice, Kiss Me Goodbye in Forrestu Gumpu.

Denis Leary (kapetan Stacy) je bil trikrat nominiran za emmyja (dvakrat za igro in enkrat za scenarij) za serijo Newyorški gasilci. Za emmyja in zlati globus je bil nominiran tudi za HBO-jev Recount.

O Režiserju

Marc Webb je kot režiser debitiral s filmom 500 dni s Summer, v katerem sta igrala Joseph Gordon-Levitt and Zooey Deschanel. Film je bil nominiran za dva zlata globusa, med drugim za najboljši komični ali glasbeni film.

Komentarji

24.4. 2012 ob 14:27

Upam da nov kr en fjl!
K pol bi blo bol da bi raj nrdil šterko z istimi igralci.

— Js
24.4. 2012 ob 22:54

a vidš to je pa bedno. prov posiljo, da se spider man spet začne na novo. Ker vsi se spomnmno prejšnjih 3 delov, zdj pa novi igralci. to mi pač ni. ne bom pa reku, da je slb film

— ghg
2.5. 2012 ob 20:44

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudddddddddddddddddoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

— jaka
5.5. 2012 ob 14:58

ja to je ubistvu ISTO kokr spider man1..sam da so drugi igralci, zogdba se ponavlja -.-

— kaj te briga
6.5. 2012 ob 18:36

kr neki k je nov igralec,če je v prejšnjih 3 delih igral en in isti zdej pa kr en nov. pač to lih ni

— tinc
9.5. 2012 ob 19:32

uau spidermana bodo remakal? jzt ga negrem gledat, sej tut če bo dobr sam what's the point sej sm že gledu 3 spidermane, zakva bi gledu isti film še enkrat!

— primož
10.5. 2012 ob 20:48

Ni remake. Zgodba je drugačna.

— Filip
11.5. 2012 ob 13:00

To je reboot prejšnje trilogije, tako, kot bodo 100% isto naredili z Batmanom, ko se izteče še sklepni del.
Američani pač nimajo domišljije (ali dovolj $ ?), zato vedno znova snemajo remake, reboote, nadaljevanja in druge variante na 1001 način.

— Neverjetni
17.5. 2012 ob 16:16

cist brezveze,lahko bi posneli 4ko

— neznan
18.5. 2012 ob 17:29

mah...preveč CGI-ja itak so pa prou budale da grejo remakat spidermana mislm pr batmanu je blo to bl smislno ker je biu zadni batman takrat bedn.... pa še časovna razlika med originalom pa remakom je bla večja....

Ps.kok mi grejo na živce spidermanove oči, mislm grozne zgledajo.....

— jzt
20.5. 2012 ob 12:04

poglejte si vsi skupaj rajši mal zgodovino junaka spider-man...pa bo bolj smiselno vse skupaj...

— dexter
22.5. 2012 ob 22:42

zgodovina spidermana? ne poznam najbolš, vem pa de je bil leta 2002 narjen spiderman film in da remake ni potreben!

— lol
3.6. 2012 ob 17:05

toti novi spidey zgleja prav grozlivo -.- pa še drug igralec je.......ampak vseen bom šla glejat kr me zanima kaj se zgodi v TA NOVI različici

— djjihds
5.6. 2012 ob 20:38

uau res misljo da bo lahko tale film tekmoval proti ta noumu batmanu? zelo se motijo!

— asasa
11.6. 2012 ob 17:41

Eni ste pa res adijo nic ne znate cenit ej

— Pufic Milan
16.6. 2012 ob 9:03

Men se tud zdi kr neki

— Gvido
16.6. 2012 ob 20:06

mah....batman bolš!

— lol
17.6. 2012 ob 22:24

Čeprav sem in bom vedno bil fan Raimijevih filmov (tudi pri 3jem delu ki je bil pač kakršen je na žalost bil) bom še zmeram šel gledat ta film, ker ne sam da imajo zelo dobre igralce pri sebi, pri zgodbi upoštevajo ene stvari katerih v starejšo različico niso dali - tako bomo Spideya spoznali veliko bolje...

— Spidey defender!
18.6. 2012 ob 22:59

Js pa komi čakam ta film, ne vem zakaj ste usi neki proti, k je pač reboot. Pa kaj pol? Važn da bo zdej še en nov film o Spidermanu, k je itak the best junak. Najboljši. :)

— spidermanfan
21.6. 2012 ob 20:24

uau!!!!!!!!!!! to mora bit res hudo!!!!!!! tale spiderman je 100% bolj vroč kot tobey. sicer so mi vsi filmi všeč od spidermana a ta bo po mojem vrhunec!!!!!!!!!!

— julči!!!!!!!!!!!!!!!
23.6. 2012 ob 21:47

Mislim,da bo ta film boljši od prvih treh saj vsi pravi poznavalci,zbiratelji stripov od Spider-Mana vedo da je igralci boljši v tem filmu in da je zgodba boljša saj gre bo stripu.Tako še ne pljuvat po filmu ker ga še niste videli.

— Tom
24.6. 2012 ob 22:38

tipični holywood brez idej morjo remakat vse kar se da!

— miha
25.6. 2012 ob 20:52

lol usi neki nezadovolni...to je spider man iz stripov ne pa prejšni...spidey se je vedno zezu med tem ko je tazlobne mahu...

— marvel
27.6. 2012 ob 13:13

Zgodba ni ista kokr Spider-Man 1 in Andrew Garfield je več ku perfect za to vlogo. Najači film bo, can't wait !

— Gwen Stacy
27.6. 2012 ob 15:27

Mater ste zaostali ni remake ampak reboot in zgodba je drugačna, v tem bo kuščar ki ga v prejšnem prvem delo ni bilo, ne na podlagi manjšega opisa in naslova kritizerat filma.

— en
29.6. 2012 ob 12:10

Brezveze, ke nekaj

— Gizzox
2.7. 2012 ob 21:08

ce bi usaj mal vedl kaj pomen reboot bi vel tut zakaj se gre kr neki pluvate po filmu da bo isti k je cist druga zgodba res ste neverjetni prou đabe js bom sou gledat in komi cakam ta film in res dejte mal pogooglat kaj pomen reboot.

— bacon strip
14.7. 2012 ob 10:01

ej, film je rez zakon, 100x bolši od prejšnga spidermana, k ga je un špilu... prebrala sm use stripe in gledala use risnke (orignilane, da nau kdo kej mislu) in morm rečt da je ta spiderman karakterno velik bliži originalu...
res fajn film, vredn ogleda (punce: tud če sm vm zdi bedn it to gledat s svojim fantom, pejte, boste usaj lah opazvale andrew garfielda dve uri pa še mau... njam, njam, njam)

— i <3 garfield... and not the cat :)
14.7. 2012 ob 10:13

Kapo dol..... RES...... Vsi stari trije deli se lahko skrijejo pred tem filmom!!!!!! Super film...!

— Noki
14.7. 2012 ob 22:07

supr film vreden ogleda!!!!!!!!!!!!!!!!!

— Abby
14.7. 2012 ob 22:09

batman je 100x slabši od spider mana!!!!!!!!!!!!!!
in film je res dobr!!!!!!
priporočam!!: D

— lili
15.7. 2012 ob 13:55

Sem že mislila,da so posneli nadaljevanje pa sem zdaj videla,da je zgodba enaka,le igralci so drugačni. Hvala lepa,tega v kinu ne bom gledala,ker mi je škoda denarja in časa. Ne vem,kaj je bilo narobe s starim Spider-manom,da so morali posneti identičnega.

— Sabrinca
15.7. 2012 ob 15:35

men gre prou na žiuce k menajo igrauce...res....
čeprou morm prznt da film sploh ni slb...supr je.

— rapgirll
17.7. 2012 ob 20:33

najboljsi film ki sem ga gledo
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— za 5m
18.7. 2012 ob 22:57

ja seveda da je bilo potrebno naredit spider-mana na novo, ker so prejšnjo trilogijo s tobijem po domače povedano ZASRALI. namesto dobrega (akcijskega) filma so naredili neko patetično ljubezensko zgodbo. hvala lepa za take filme! tale mi deluje veliko obetavnejši, upam da se ne bo zgodilo enako, kot s predhodniki...

— person
19.7. 2012 ob 1:25

js sm pa slišu d so začel od začetka snemat spidermana samo zato ker hočejo tega novega pol pridružit tudi filmu avengers ker od prejšnega kao niso dobili nekega dovoljenja d bi igral v filmu avengers

— wtfaak
19.7. 2012 ob 11:16

Super film!

— n
20.7. 2012 ob 21:39

To mi deli! Koncno drug igrauc!!! Un jadnik iz prejsnih delov mi je pokvaru Spidermanov lik- totalno razocaranje! Jst nevem kaj ste se nekateri tok vezal na prejsnga igrauca... ta tip Spidermena ni vidu (kot orginalnga lika, seveda). Razlika med prejsnimi filmi pa orginalom iz stripa je kot Mercator cola pa Coca~Cola!

— :)
22.7. 2012 ob 8:22

kak mi gre naživce da ne igra prejšni igralec

— damjan_9
22.7. 2012 ob 16:39

kaj je bilo tega treba nov igralec ne hvala se povohat ne grem filma ne pa gledat!!

— joža
25.7. 2012 ob 16:45

film je vrhunski, dobro narejen, dobro odigran in ima neko pametno zgodbo vseskup! Ite prvo gledat pol pa pljuvajte!

— drejča
26.7. 2012 ob 13:31

za vse tiste ki mislite da je to remejk...ni, ta zgodba je narejena po stripu in risanki the amazing spiderman

— u dont need to know
26.7. 2012 ob 16:24

sej ta spider-man je dobr samo eno pravijo da je tudi bolsi od novega bat-mana. s tem se sploh ne strinjam. bat-man je 100% bolsi film.

— jure
26.7. 2012 ob 16:31 zvezdica

pri novemu spider-manu mi je všeč kako so naredili njegove oči čeprav se mi zdijo malo srhljive. :) drugače pa se mi zdi film zelo zaminiv in pa tudi zgodba malo bolj podobna stripu kot v prvih 3 spider-man-ih.
(priporočam ogled).

— jurček
29.7. 2012 ob 19:14

vrhunski film!
Kljub temu, da se nekatere stvari ponavljajo it Spiderman 1, je vseeno VRHUNSKI! :D vreden ogleda!

— m
29.7. 2012 ob 22:08

kok ste eni bedni ej!! pač so novi igralci nova zgodba sej kaj bi se pa naprej sploh še lohka zgodil. unedva sta skp itd. zdej je vse na novo in nč ni remejkanja a ste slučajn že gledal da veste da je isto?? jst grem 100% gledat!! aja pa glejte pač so uničl ta starga spider-mana ta je fulllllllllllllll bl hud :) lep ogled želim

— spider-man
1.8. 2012 ob 13:48

najbolsi film!!!! XXxx

— tidamtidam
4.8. 2012 ob 5:58

kok ste eni glupi predn jokate si mal poglejte kaj ta film sploh je če je kdo kdaj zberu slikce u stripu pol bi lahko vedu da je kuščar ubistvu začetk te zgodbe in če ste že kao neki navdušenci spider-mana pol bi lah vedl da to ni remake lol BUTLI prvo mal preverte pol pa pametujte !!!

— --prometej--
10.8. 2012 ob 10:04

batman je biu bolš.....

— lol
14.8. 2012 ob 22:06

a je v slovenščini

— tilo
21.8. 2012 ob 20:08

Film je totalna bedarija napram prvim 3, ki so res bili pravi filmi spiderman, ta je le zmoderniziran wannabe remake prvega dela, vendar je film res dolgočasen predvidiš vse vnaprej, takoda so tukaj američani po mojem brcnili v temo in bi naredili večji boom če bi posneli, spiderman 4 z obstoječimi igralci iz prejšnjih trilogij. Batman je mojstrovina proti temu filmu.

— Bane
23.8. 2012 ob 16:52

OK, "ribut" po tako kratkem času = čista bedarija. Ja OK, ima ta prvo pravo ljubezen, SG pa tut Lizadrd je biu dokaj kmalu in čeprav je zgodba bolj podobna stripom, to vseeno ne oravičuje reboot-a. Poleg tega izbira igralca = popolnoma zgrešena. Garfield ima frizuro kot kak član "boj-benda", WTF?! Ja valda, Peter Parker je bil res pravi "lejdi kiler"!? Spider-man ni poženščen lik, a z Garfieldom se ravno to zdi. Maguire je vsaj res zgledal kot neopazen piflar, kar PP tudi je. Zato je bil tudi idealna izbira za Spidey-a.
Ja, res so CGI-ji v tem filmu "neverjetni" , ampak saj smo leta 2012!!!, kej manj že ni za pričakovat. Se mi pa res zdi škoda, da je večina skočila na "hype vagon" oz. "vagon (neupravičenega) vzhičenja" , samo zato ker je to Spider-man film in ima dobre CGI efekte -ja vem, da je zgodba bolj pristna stripu, smo to še vseeno ne opravičuje odločitve da so 5!!! let po zadnjem, 3. delu, posneli reboot (toliko je minilo med 1. in 3. delom).
Tako da, če bi počakali še kakih 3 do 4 let in izbrali drugega igralca, ki bi si nadel rdeče-modro-mrežnati kostum, bi bil verjetno celo zelo dobro narejeno, tako pa: no go! :(

— Web slinger
9.9. 2012 ob 18:26

Film je vreden ogleda. Čeprav je malce podoben prvem delu, mi je zelo všeč. Izbrani so dobri igralci. Vsebina je zanimiva, nekateri prizori so tudi zabavni. Vsem, ki niste prepričani, ali bi film šli gledat predlagam tako: Če so vam bili prvi trije deli všeč, si lahko pogledate še tega, saj mi je osebno še bolj zanimiv. Tudi tisti, ki filmov o Spidermanu še niste gledali, vam ga priporočam, saj film vsebuje akcijo in napetost.

— Ne Povem Imena

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.